vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

668 επισκέπτες, 2 χρήστες
lounik, Methodios

Ιώσεις , κρυολόγημα και ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• **
  • 266
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Επίμονο συνάχι και άτμισμα
« Απάντηση #150 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 10:06 »
Τοσα χρονια που καπνιζαμε αν νιωθαμε κανενα πονο και βαρος στο στηθος λεγαμε δεν ειναι τιποτα θα περασει. Οταν κρυολογουσαμε και βηχαμε ααν τρενα και καναμε ενα μηνα να συνελθουμε δεν ετρεχε τιποτα. Τωρα με το ηλεκτρονικο τσιγαρο αν κλα***με και πονεσει μας πιανει πανικος.......
Δεν θελω να προσβαλλω καποιον αλλα προτου πανικοβληθουμε ας παιρνουμε μια γνωμη ειδικου και ας μην ψαχνουμε αποδιοπομπαιο τραγο στο ηλεκτρονικο τσιγαρο. Συμφωνω οτι δεν ειναι καθαρος αερας του βουνου αλλα ας μην ριχνουμε τα παντα σε αυτο....

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #151 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 11:42 »
Κατάλαβες ακριβώς το αντίθετο από αυτό που έγραψα. Είμαι πεπεισμένη ότι το η.τ. έχει βοηθήσει πολύ στην κατάσταση των πνευμόνων μου (η οποία όπως ανέφερα είναι καλή). Τρομαγμένη πήγα για την ακτινογραφία εξαιτίας των 30 χρόνων τσιγάρου που προηγήθηκαν... Άρα λέμε το ίδιο. :yes:

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• **
  • 266
« Απάντηση #152 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 11:57 »
Αυτο που εγραψα δεν το εγραψα για εσενα πιο πολυ το εγραψα σαν αντιδραση στη συμπεριφορα ατμιστων και σε κοντινο μου κυκλο. Εσυ πολυ καλα εκανες και εξεταστηκες και μπραβο σου που δεν το αφησες στην τυχη...την υπερβολη καταδικαζω οταν τοσα χρονια κατεβαζαμε τα πακετα σαν καραμελες και ειμασταν χαλαροι

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
Απ: Ιώσεις , κρυολόγημα και ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #153 στις: Μαρτίου 05, 2015, 19:36 »
μια μικρη βοηθεια ...

εδω και 2 εβδομαδες περασα μια δυνατη γριπη ιωση και δεν μπορουσα να ατμισω καθολου .. μου φαινοταν χαλια η γευση και ολα τα σχετικα ... .. την ιωση την ειχα και με πυρετους και διαφορα αλλα χαλια .... οταν περασαν αυτα και θελησα να ατμισω παλι διαπιστωσα οτι δεν εχω ακομα γευση και μου ερχεται οτι να ατμισω χαλια γευση .. εχω ακομα ψιλοβιχα και ατονια ..

(πολλες φορες μου ηρθε η σκεψη να κανω κτ (διαολομενο πραγμα ) αλλα δεν εκανα .. ουτε ατμισα ουτε καπνισα .. ) πριν μιση ωρα αποφασισα να πλυνω παλι τους ατμοποιητες μου να βαλω καινουριο υγρο και να ατμισω ... αλλα δεν μου ερχεται αυτη η γευση που θελω αλλα μια χαλια φαρμακευτικη γευση που δεν μου κανει ορεξη ..

φοβαμαι να μην γυρισω και εδω ειναι η βοηθεια που θελω... εχει συμβει σε σας κατι τετοιο ? και πως το αντιμετωπισατε ?  θελω να επανελθω και δεν θελω να πισωγυρισω ...

να πω την αληθεια  η ατονια ακομα δεν μου εχει φυγει και βεβαια και στα φαγητα που το τρωω ακομα να επανελθει η κανονικη γευση ..  ενω η σκεψη για κτ εντονη .. μιας και δεν εχω ατμισει εδω και 15 μερες ... αλλα δεν θελω να το σκευτομαι .. αν εχετε καποια βοηθεια .. ειμαι ολος αυτια ...

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #154 στις: Μαρτίου 05, 2015, 19:39 »
Δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Το πρώτο είναι ότι απλά δεν έχει επανέλθει η γεύση. Αυτό είναι και το πιθανότερο. Το δεύτερο είναι όπως με το τσιγάρο που αν δεν έχεις καπνίσει καμιά βδομάδα η γεύση είναι... κάπως το ίδιο να συμβαίνει και με το ΗΤ. Να έχεις ξεσυνηθίσει τη γεύση δηλαδή αλλά δεν είναι και πολύ πιθανό.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #155 στις: Μαρτίου 05, 2015, 19:45 »
δεν ειναι μονο η γευση που μου φαινεται σαν φαρμακιλα αλλα και η μυρωδια απο τα υγρα ... μου φαινονται καπως ασκημα ... η γυναικα μου μου ειπε οτι συμβαινει αυτο αν εχεις περασει ιωση ..  βεβαια οντως δεν εχω καθαρισει ακομα με το βηχα ... να σκευτεις το μπεμπεκα που ειχα σαν υγρο μου εδω και πολυ καιρο .. τωρα μου φαινεται .. χαλια ... δεν το βαζω κατω .. θα το ξεπερασω ..   να σκευτεις αποζητάω κατι φρουτουδες και ξινο μπας και μου δωσει κατι αλλο .. αλλα διστιχως δεν εχω τετοιο υγρο τωρα  εχω μονο τα βασικα μου ...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #156 στις: Μαρτίου 05, 2015, 19:49 »
Κώστα υπομονή και κάνε σκέτο βάση, για να πάρεις νικοτίνη. ΜΗΝ ανάψεις τσιγάρο. ΜΗ. Σε περίπτωση που πήρες αντιβίωση, ή και απλά panadol, η γεύση θα αργήσει λίγο να έρθει στα ίσια, γιατί σε συνδιασμό με το κρύωμα, σου ρημάζουν τους γευστικούς κάλυκες. Ολα θα πάνε καλά, και σιγά σιγά θα ξαναγευτείς όλα τα ωραία που σ αρέσανε. Υπομονή, και στα στερητικά μας της νικοτίνης, σκέτη βάση.

Αποσυνδεδεμένος iliasy

• **
  • 290
« Απάντηση #157 στις: Μαρτίου 05, 2015, 19:51 »
 8) Ελα βρε Κωστή44 θα μας τρελάνεις οτι δεν μπορείς να αντέξεις χωρις Κ/Τ??? :confused1: :hmmm: :confused1: :hmmm: ΚΟΛΩΝΟΥΝ  ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΟΡΕ? ??? ??

Αποσυνδεδεμένος c00kieR

• **
  • 270
« Απάντηση #158 στις: Μαρτίου 05, 2015, 19:53 »
Σκετη βαση Κωστα και γω οταν αρρωσταινω δε μπορω τα αρωματα. Μονο σκετη βαση μπορω να κανω (σκετη vg με νικοτινη ατμιζω).

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #159 στις: Μαρτίου 05, 2015, 19:59 »
8) Ελα βρε Κωστή44 θα μας τρελάνεις οτι δεν μπορείς να αντέξεις χωρις Κ/Τ??? :confused1: :hmmm: :confused1: :hmmm: ΚΟΛΩΝΟΥΝ  ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΟΡΕ? ??? ??

οχι οτι δεν μπορω να αντεξω .. ισα ισα .. δεν εκανα ουτε στην σκεψη με κατι τετοιο ... αυτη την στιγμη το μονο που με τρελαινει μαλλον ειναι η νικοτινη που δεν μπορω να την λαβω και μου φερνει επιθυμίες διαφορες.... αλλα οπως λενε και τα αλλα παιδια .. η ασκημη γευση θα ειναι και με το κτ.. δεν ειναι το ζητουμενο μου αυτο .. αλλα η χαμενη γευση ειναι αυτη που με τρελαινει ... θελω να επανελθω .. θα προσπαθησω σκετην βαση να δω πως θα τα παω ..

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #160 στις: Μαρτίου 05, 2015, 20:18 »
Μετά από 15 μέρες η εξάρτηση από τη νικοτίνη έχει φύγει τελείως (ή σχεδόν τελείως) οπότε μήπως να την παρατήσεις τελείως να ησυχάσεις? (Τη νικοτίνη εννοώ όχι απαραίτητα το ΗΤ)

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #161 στις: Μαρτίου 05, 2015, 20:35 »
αυτο θα ηταν το ιδανικο να γινει ... γιατι το διαστημα των 13 ημερων των πρώτων δεν ειχα καμια διαθεση για νικοτινη ... αυτη η στερηση μου ηρθε τις 2 τελευταιες μερες .. στα υγρα μου δεν την ανεβασα .. την εχω εκει που ηταν .. 3 mg αν δω με σκετην βαση δεν επανερχομαι .. θα ανεβασω και την νικοτινη .. μακαρι να σταματαγα τα παντα βεβαια ... αλλα δεν ειμαι ετοιμος για κατι τετοιο

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #162 στις: Μαρτίου 05, 2015, 21:12 »
Κώστα  κατ' αρχήν περαστικά
Και εγώ 2 βδομάδες σχεδόν με τη γρίπη ταλαιπωρήθηκα, με δέκατα, πόνους στην πλάτη, μπούκωμα τρελό, βήχα και εκκρίσεις από τους πνεύμονες.
Παρ' όλα αυτά τη γεύση δεν την έχασα, κάπως ατόνισε αλλά δεν χάθηκε, ούτε μου άλλαξε με κάποιο τρόπο.
Κάνε λίγο σκέτη βάση, αυτή την ανέχεσαι η πάλι σου βγάζει άσχημη γεύση?
Ρίξε VG, ανέβασε βατ να κάνεις cloud chasing :)

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #163 στις: Μαρτίου 05, 2015, 21:30 »
δεν εχω αρχισει ακομα με σκετη βαση .. προσπαθω με καραμελες λεμονιου και μπεμπεκα υγρο ... να εχω καραμελα στο στομα και ατμισμα ... το παλευω ...

περαστικα και σε σενα .. ολες αυτες οι πληροφοριες μπορει να φανουν ενδιαφερον και πολυτιμες σε καποιον αλλον που θα περασει κατι σαν και μας ...

το παω σιγα σιγα μιας και ολο το θεμα το αρχισα πριν 1 ωρα και κατι ... θα το αφησω να κυλησει και να δω πως θα παει ... παντως οι καραμελες βοηθανε στην γευση .. αν ατμιζω κιολας..

μολις τελειωσω το τανκακι με το υγρο θα βαλω σκετη βαση να συνεχισω με αυτην .. και θα ανεβασω και τα watt  ισως βοηθησει και αυτο ...  :yes:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #164 στις: Μαρτίου 05, 2015, 22:27 »
Κώστα περαστικά :bye:
Ομολογώ, ότι ΠΟΤΕ, ακόμη και με βρογχοπνευμονία δεν σταμάτησα το κ.τ., πόσο μάλλον το η.τ.!!! :-[  Βρωμάει και συνεχίζω!!! Πέρα από την πλάκα, λίγη umami fresco με ροδάκινο θα ήταν ό,τι πρέπει. Αλλά, μάλλον μένουμε λίγο μακρυά για να σε περιθάλψω. :)) :)) :))

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες τις πέρασα στο κρεββάτι λόγω μυικού σπασμού στη μέση! Δεν χρειάζεται να σου πω ότι άτμιζα ξαπλωμένη και σηκωνόμουν για diy!!!

Εύχομαι γερός και δυνατός για να γυρίσεις γρήγορα στη μπεμπέκα.   :yes: :yes: :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359763 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F