vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

551 επισκέπτες, 4 χρήστες
ZoeM, Methodios, camber, manoslykos

Ιώσεις , κρυολόγημα και ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος lowbap

• *
  • 50
  • Φύλο: Άντρας
  • Παταειιιιι... και ατμιζει!!
Απ: Επίμονο συνάχι και άτμισμα
« Απάντηση #135 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 14:13 »
Λοιπόν η ακτινογραφία έγινε... Οι εξετάσεις αίματος αναμένονται.... Κατά την εξέταση των ακτινογραφιων (που παρεμπιπτοντως δείχνουν σε μια τυπική λοίμωξη του αναπνευστικου πώς είναι οι πνεύμονες, τίποτα το ανησυχητικό δλδ από άποψη υγρού ή κάποιας φλεγμονής ή ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς) έκανα την επίμαχη ερώτηση στο γιατρό που την εξεταζε...Επιβαρύνεται η κατάσταση με το η.τ; Με αφοπλιστικό και απόλυτο τρόπο, πλήρως ενημερωμένος ο γιατρός για το η.τ,μου απάντησε αναφέροντας ως πειστήριο για τα λεγόμενα του την έκθεση της αμερικανική πνευμονολογικη εταιρεία, την οποία χαρακτήρισε τοτεμ για την ελληνική ιατρική κοινότητα, ότι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να ατμιζει κάνεις από το να καπνίζει... Νιτροζαμινες μηδέν άρα μακρυά από το καρκίνο ελάχιστη ως μηδενική επιβάρυνση του καρδιαγγειακου... Βέβαια δε παρέλειψε να μου συστήσει να κάνω συντηρητική χρήση όσο διαρκεί η λοίμωξη  διότι όπως άλλωστε και το τσιγάρο λειτουργεί βρογχοσυσπαστικα (ή κάπως έτσι δε την συγκράτησα καλά τη λέξη,πάντως κατάλαβα από αυτή ότι μάλλον η φουλ χρήση επιβραδύνει την ίαση)... Αυτά :)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2014, 14:23 από lowbap »

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #136 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 14:28 »
Εγώ πάλι, που νόμιζα ότι τη γλύτωσα ... έχω οξεία βρογχύτιδα.  :-\  Για η.τ. δεν είπα τίποτα, γιατί ο γιατρός είναι υπερήλικας και μέχρι να καταλάβει ... Θα προσπαθήσω να το ελλατώσω το άτμισμα... Περαστικά μας! :bye:

Αποσυνδεδεμένος lowbap

• *
  • 50
« Απάντηση #137 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 14:33 »
Περαστικά σου σου εύχομαι Μαρία... Ναι ελάττωσε λίγο αν μπορείς όπως θα έκανες και με το τσιγάρο... Αυτό κατάλαβα και εγώ από τα λεγόμενα του γιατρού σήμερα όμως φαντάσου ότι ατμίζω από τη μέρα που το έπαθα φουλ και με τη βοήθεια και της αντιβίωσης βέβαια είδα και ο ίδιος πολύ μικρές σκιές στους πνεύμονες συνέπεια της λοίμωξης και μόνο... Λέω εγώ τώρα και τουλάχιστον στο μυαλό μου πλέον το χώ 100% σίγουρο μετά και από αυτό,αν δημιουργούσε υγρό στους πνεύμονες ο ατμός από το άτμισμα,που γραφικά λέγεται εδώ και εκεί κατά περιόδους, τώρα δε θα είχαν γεμίσει οι πνεύμονες μου με αφορμή την ήδη ύπαρξη υγρού από τη λοίμωξη; ;)

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
« Απάντηση #138 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 14:36 »
περαστικα και στους δυο σας  :)
αν βοηθαει αυξηστε την νικοτινη για να ελλατωσετε την ποσοτητα

Αποσυνδεδεμένος lowbap

• *
  • 50
« Απάντηση #139 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 14:40 »
Ευχαριστώ πολύ :)... Πάντως δε ξέρω η Μαρία αλλά εγώ τουλάχιστον, μπορώ να αντέξω πολύ ώρα χωρίς να ατμίσω κάτι που κατά τη περίοδο που κάπνιζα ήταν ανέφικτο!!!

Αποσυνδεδεμένος EΡΕΒΟΣ

• **
  • 488
« Απάντηση #140 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 15:46 »
Mια αξονικη θα βαλει τελος σε καθε απορια,καθως ειναι πολυ πιο διακριτικη και λεπτομερης :bye:

Αποσυνδεδεμένος antonishart

• 528
  • watch your back..
« Απάντηση #141 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 16:04 »
εγω παλι απο το φθινοπωρο παρατηρω μια μονιμη υγροποιηση στα ρουθουνια.κ λεω μονιμη γιατι καθε μερα νιωθω την μυτη μου να σταζει! :(
κ εχω συχνα συναχι αλλα με τα παιδι στο σπιτι δεν ξερω αν εχει σχεση..

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #142 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 18:30 »
Πολλοί ατμιστές παρατηρούν υγροποίηση στη μύτη που δεν είναι συνάχι. Αν εκπνέεις τον ατμό από τη μύτη μπορεί να υγροποιείται και να... στάζει, χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό.

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
« Απάντηση #143 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 18:32 »
περαν του ητ ειναι και εποχη αλλεργιων ...κι ας μην ξερουμε οτι εχουμε .

• 528
  • watch your back..
« Απάντηση #144 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 18:53 »
Πολλοί ατμιστές παρατηρούν υγροποίηση στη μύτη που δεν είναι συνάχι. Αν εκπνέεις τον ατμό από τη μύτη μπορεί να υγροποιείται και να... στάζει, χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό.
συμφωνω μαζι σου αλλα αν υγροποιουνται τα ρουθουνια τοτε στους πνευμονες τι γινεται? :hmmm: ποσο υγροποιηση μπορει να εχουν παθει?

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #145 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 20:22 »
Υγρό στους πνεύμονες είναι η κατάσταση κατά την οποία οι ίδιοι οι πνεύμονες παράγουν παραπάνω υγρό από όσο φυσιολογικά πρέπει να έχουν.
Δεν είναι πρόβλημα το υγρό που έρχεται εξωτερικά, το οποίο και αποβάλλεται από τον οργανισμό.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #146 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 20:45 »
συμφωνω μαζι σου αλλα αν υγροποιουνται τα ρουθουνια τοτε στους πνευμονες τι γινεται? :hmmm: ποσο υγροποιηση μπορει να εχουν παθει?
:dontknow:
Τα ρουθούνια δεν "υγροποιούνται", ούτε παθαίνουν "υγροποίηση" και κανείς δεν έγραψε κάτι τέτοιο.
Οι ατμοί ξαναγίνονται υγρό όταν περνάν από την μύτη και κρυώνουν.
Τα πνευμόνια αντιδρούν όπως όταν κάνεις ζεστό μπάνιο ή μαγειρεύεις σούπα και ανακατεύεις: είναι μια χαρά.

Νομίζω πως αξίζει να αφιερώσεις λίγες ώρες στα νήματα για την υγεία.

• 528
  • watch your back..
« Απάντηση #147 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 20:58 »
θα το κανω  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος 11100

• **
  • 105
« Απάντηση #148 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 01:37 »
Είχα τέλη Σεπτέμβρη πόνο αριστερά  πίσω στην πλάτη στο ύψος που τελειώνει ο πνεύμονας. Εννοείται πως σκεφτόμουν κάποια υγρά καινούργια που έκανα εκείνο τον καιρό. Εννοείται πως πήγα σε  γιατρούς-παθολόγο (μου είπε πως είναι κοινός σφαχτης) , που με έστειλε για ακτίνες και εξ.αίματος ( και τα δύο ως πλασίμπο) και μου έδωσε αντιφλεγμονώδη. Με απέτρεψε απο επίσκεψη σε καρδιολόγο . μετα απο 3,5 εβδομάδες συνήλθα.  Τα γράφω σαν συμπαράσταση στο πρώτο ποστ - ο γιατρός ξέρει σίγουρα καλύτερα απο κάποιον που δεν είναι, τα πλασματικά φάρμακα βοηθάνε ( εαν δεν είχα κανει την ακτινογραφία θα είχα ακόμη ανησυχίες), το ηλ. τσιγάρο δεν ευθύνεται για όλα τα προβλήματα υγείας που παρουσιάζουμε κατα καιρούς.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #149 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 08:33 »
Επειδή τα συμπτώματα της "οξείας βρογχίτιδας" επέμεναν πολύ καιρό, δεύτερος γιατρός με έστειλε για ακτινογραφία στους πνεύμονες:" καμμία ένδειξη για ύπαρξη παθολογίας", η διάγνωση! Έτρεμα από το φόβο μου πριν πάω. Όσο για το συνάχι, δεν παρατηρώ κάποια διαφορά από τότε που κάπνιζα κι έχω ιδιαίτερη ευαιστησία.  :yes:   

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359760 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374705 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F