vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

780 επισκέπτες, 6 χρήστες
thanoulis, mathimatikos1966, anetost, zalaros, Methodios, Milarepa

Ιώσεις , κρυολόγημα και ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
  • Φύλο: Άντρας
    • UCA coin
Απ: Ιώσεις , κρυολόγημα και ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #180 στις: Μαρτίου 07, 2015, 02:00 »
Πολύ ωραίο θέμα :thumpup: Όντως κι εγώ το έχω παρατηρημένο, εδώ και 3,5 χρόνια που ατμίζω δεν αρρώστησα ποτέ!!! Τους προηγούμενους χειμώνες που κάπνιζα, όλο και έπεφτα στο κρεβάτι. Κατέληξα φυσικά στο ότι ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού (δε μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά).

Πέραν του ότι νιώθω τον εαυτό μου πιο υγιή, δυνατό, ανάλαφρο, έχουν καθαρίσει τα πνευμονάκια μου, μπορώ να παίρνω βαθιές ανάσες και μάλιστα απ' τους πρώτους μήνες (παλιά ξυπνούσα και βαρούσα μπουνιές το στήθος για να ξεμπουκώσω το πρωί, κάπνιζα 3 πακέτα/μέρα) έχει φύγει προ πολλού το λαχάνιασμα, τα φλέματα, ο βήχας, μέχρι και το ροχαλητό!
Ας είναι καλά αυτός που ανακάλυψε το η.τ.  :respect:

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #181 στις: Μαρτίου 07, 2015, 02:09 »
314, δε πιστεύω να κάνεις υγρά με πολύ κανέλα ε; Αυτά και με 0 κάνουν τη γλώσσα άστα. Νομίζω το ίδιο και με υπερκατανάλωση υγρού μέντα.

Αποσυνδεδεμένος snowflake

• **
  • 164
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #182 στις: Μαρτίου 07, 2015, 02:22 »
κ κατι πολύ σημαντικο π μπορει να ξεχναμε είναι κ η κακη χρηση κ το υγρο που μπορει να πλημυριζει κ να φτανει στο drip tip κ με τις αλλαγες στις καιρικες συνθηκες κρυο ζεστη ....μπορει να βρεθει στο στομα κ να προκαλεσει καψιμο...

Αποσυνδεδεμένος 314

• **
  • 131
« Απάντηση #183 στις: Μαρτίου 07, 2015, 02:47 »

Τα ετοιμα μου τελειωσαν κανω μονο DYI αυτο το διαστημα. Επισεις σε καθε ενα απο τους 3 ατμο που εχω εχω και διαφορετικο υγρο και τα ενναλλασω συχνα κατα τη διαρκεια της μερας

@Atrum δεν εχω δοκιμασει κανελλα αλλα σε μερικα βαζω 50% fresh με κρυσταλλους μενθολης. Πανω απο 50% μου φαινεται υπερβολικο. Φανταζομαι εχει το ιδιο εφε?

@snowflake ναι μου εχει συμβει και αυτο μερικες φορες

Οι πιθανοτητες που σκεφτομαι ειναι οι εξης:
- Δεν εχει αναρρωσει ακομα η γλωσσα απο καψηματα απο υγρο που εχει φθασει στο στομα. Ισως να μην φταιει η θερμοκρασια αλλα η νικοτινη απο αυτη την κατασταση
- Με ενοχλει η pg ή η vg. Δεν εχω δοκιμασει σκετη pg ακομα αλλα και με σκετη vg δεν το εχω κρατησει πανω απο μιση μερα. Με τρωει ο κωλος μου να κανω και με αρωμα και υποκυπτω
- Ισως βαζω παραπανω αρωμα? Υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο?
- Κατι αλλο

Εχω γυρο στις 2 εβδομαδες τωρα με αυτη την ιστορια  :(
Καποια πρωινα ειναι καλυτερα αλλα μεχρι το τελος της ημερας η γλωσσα μου στο πανω μερος ειναι παλι σαν να την περασα με ψιλο γυαλοχαρτο

Αποσυνδεδεμένος snowflake

• **
  • 164
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #184 στις: Μαρτίου 07, 2015, 03:05 »
καποια αρωματα αναλόγως την συσταση τους μπορει να φερνουν αυτό το καψιμο π λες όπως βαρια καπνικα η γλυκα με γλυκανισο μεντα δυοσμο κ σε συνδιασμο με την νικοτινη κ την συγκεντρωση του αρωματος μπορει να σε καινε στο τελος της μερασ ...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #185 στις: Μαρτίου 07, 2015, 10:23 »
ΤΕΣΤ...Τράβα τις τζούρες σου χμμμ...πλάγια, για λίγο διάστημα. Κάτι σαν να οδηγείς το επιστόμια στο εσωτερικό απο το μάγουλο, και όχι στα ίσια. Αν με καταλαβαίνεις. Ισως περάσει το κάψιμο στην γλώσσα, αλλά τι το προκαλεί ακριβώς, δεν έχω καταλήξει, αν και θα έδινα προβάδισμα στην νικοτίνη (εγώ κανω 12άρια).

Αποσυνδεδεμένος 314

• **
  • 131
« Απάντηση #186 στις: Μαρτίου 07, 2015, 12:53 »
Λοιπον το πρωι ξυπνησα με σχετικα καλα τη γλωσσα. Οχι καλα, αλλα σε αρκετα καλη κατασταση. Εφτιαξα λοιπον με το ματι σκετη βαση vg. Την υπολογισα στο 6 αλλα απο το χτυπημα στο λαιμο και μονο νομιζω βγηκε κατι παραπανω.

Μεσα σε 15-20 λεπτα η γλωσσα εγινε λες και επαιζα με 9βολτη μπαταρια. Η βαση ειναι μειγμα απο μηδενικη και 20αρα mist. Οποτε μας μενει η νικοτινη και η μεγαλη περιεκτικοτητα σε vg?

Στον ιδιο ατμοποιητη/μπαταρια ομως εχω κανει και 12αρι castle long (50/50 pg/vg) και δεν με ενοχλησε  :confused1:
Στο πλαι εχω το επιστομιο συνηθως αλλα σημαδευει προς τη γλωσσα και οχι προς το λαιμο. Θα δοκιμασω να αλλαξω και την κληση

Σκεφτομαι και το ενδεχομενο να μην βρησκω τι φταιει γιατι επειδη δεν εχει αναρρωσει πληρως την ξαναερεθιζει η νικοτινη που σε φυσιολογικες συνθηκες δεν θα το εκανε?

Παρεπιπτωντος, σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και τις ιδεες που ριχνετε

update: Συνεχισα να ατμιζω τη βαση με το στομιο στην αριστερη πλευρα σημαδευοντας προς το λαιμο. Το αποτελεσμα ηταν να βελτιωθει το πανω μερος της γλωσσας μιας και η επαφη για σημερα ηταν μικρης διαρκειας. Τωρα ειναι σαν να εβαζα την 9βολτη στο πλαι. Αλλαζω το υγρο με 6mg ετοιμο pg/vg της ecig που θα ατμισω απο τη δεξια πλευρα αυτη τη φορα και θα ενημερωσω για την εξελιξη. Υπαρχει περιπτωση περα απο τη vg να φταιει και η ποιοτητα της νικοτινης ή της βασης? Μολις ολοκληρωσω και αυτη τη δοκιμη θα παω σε σκετη pg

update 2: Λοιπον, εγινε κατι που δεν το περιμενα με τιποτα. Με τη 6αρα pg/vg της ecig δεν εχω κανενα προβλημα. Κρατησα το επιστομιο δεξια και σημαδευα προς το λαιμο. Δεν αισθανομαι πια λες και παιζω με 9βολτη. Αισθανομαι ενα παρομοιο μικροτσιμπηματακι στο πανω μερος και στο αριστερο, στα σημεια δηλαδη που συνηθιζα να το εχω, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι απλα η νικοτινη στην καμμενη γλωσσα μου και οταν με το καλο θα αναρρωσει πληρως θα φυγει και αυτο.

Ειλικρινα δεν το περιμενα με τιποτα οτι οι βασεις της Atmos Lab/nobacco θα ηταν υπαιτιες για αυτη την κατασταση. Ηταν το τελευταιο που δεν θα σκεφτομουν και ετσι εχω πια 6 μπουκαλακια αχρηστα. Προφανος κατι στη συσταση τους με ενοχλει.

Εαν διαβαζει καποιος της Atmos Lab και ενδιαφερεται να το λυσει ωστε να εποφεληθουν και αλλα ατομα που ενδεχεται να εχουν το ιδιο προβλημα ας στειλει PM.

Λοιπον εχω αρκετη αχρηστη βαση. Ενδιαφερεται κανεις απο αττικη για ανταλλαγη? -> ΠΜ

Σορρυ για το off-topic και ευχαριστω παλι οσους εριξαν ιδεες

update 3: Σημερα πειραματιστικα με fresh και thunder. Με τη fresh ειχα παλι το ιδιο προβλημα αλλα σε καπως μiκροτερο βαθμο σε σχεση με τη mist. Με τη thunder ολα καλα. Τo μονο που δεν εχω δωκιμασει ακομα ειναι η σκετη γλυκερινη της nobacco (atmos lab)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 08, 2015, 17:06 από 314 »

Αποσυνδεδεμένος bill_duck

• *
  • 51
  • Γεια σας!Δεν εχω istick αλλα θα παρω!!!
« Απάντηση #187 στις: Μαρτίου 28, 2015, 17:40 »
Ρε παιδια και εγω εχω παρστηρησει κατι ψιλο ενοχλησεις στον λαιμο μου τελευταια.Ειδικα οταν ξυπναω το πρωι ειναι αρκετα ξερος και με ποναει.Εχει μερικες μερες που σηκωνομαι ατονος.Λετε να φταιει που δεν πινω αρκετο νερο;

Το υγρο μου ειναι 70/30 PG/VG.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #188 στις: Μαρτίου 28, 2015, 17:53 »
Με καπνικο υγρο bill; Και με τι περιεκτικοτητα νικοτινης;

Αποσυνδεδεμένος Bocler

• **
  • 254
« Απάντηση #189 στις: Μαρτίου 28, 2015, 18:00 »
Ρε παιδια και εγω εχω παρστηρησει κατι ψιλο ενοχλησεις στον λαιμο μου τελευταια.Ειδικα οταν ξυπναω το πρωι ειναι αρκετα ξερος και με ποναει.Εχει μερικες μερες που σηκωνομαι ατονος.Λετε να φταιει που δεν πινω αρκετο νερο;

Το υγρο μου ειναι 70/30 PG/VG.

H υγρασια και ο χαλια καιρος φταιει....  :wall: ολοι καπως ετσι ειναι!!! :D :D

• *
  • 51
« Απάντηση #190 στις: Μαρτίου 28, 2015, 18:11 »
Ναι καπνικο ειναι της liqua με 6αρα νικοτινη.

Τωρα που το λες μπορει να φταιει και ο καιρος.Δεν εχει σταματησει να βρεχει.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #191 στις: Μαρτίου 28, 2015, 18:14 »
Οσο πιο καπνικο τοσο πιο ξερος ο λαιμος αν κρινω απο μενα βεβαια  :tongue_smilie:

• *
  • 51
« Απάντηση #192 στις: Μαρτίου 28, 2015, 18:17 »
Για δυο μηνες περιπου καπνικο εκανα αλλα τωρα τελευταια αρχισε να ξερενεται ο λαιμος μου.Για αυτο μου φανηκε παραξενο.Θα δοκιμασω να ατμισω σκετη vg μηπως μου ταιριαζει καλυτερα.Αν και απο οτι διαβασα και αυτη υδροφιλη ειναι.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #193 στις: Μαρτίου 28, 2015, 18:27 »
Κανε & κανα φρουτακι, ετσι για να σπασεις λιγο την καπνικουρα  :)

Αποσυνδεδεμένος Giwrgos sigma

• **
  • 243
« Απάντηση #194 στις: Μαρτίου 28, 2015, 18:47 »
Το πιθανοτερο ειναι να φταιει ο καιρος ,εγω μεχρι να βραδυασει πίνω 2-3 κούπες τσάι και δεν εχω κανενα προβλημα με λαιμο και ΗΤ ,παρ ολο που ειμαι αρκετα ευαισθητος στην υγρασία ειμαι μια χαρά .Παντως για δευτερη χρονία με ΗΤ δεν αρωστησα καθόλου ,ενα 2ημερο κρυωμα μονο και αυτό λόγω του δίκυκλου  :thumpdown:  .

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449968 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110635 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374679 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327979 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F