Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

423 επισκέπτες, 4 χρήστες
saltcity, Tem, thanos1071, infierno

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αλλαγή φυτιλοαντίστασης σε Vivi Nova, Crystal CE4+, Nobacco eGo Epsilon  (Αναγνώστηκε 45918 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pavlos0160

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Salonika
  • Φύλο: Άντρας
Αυτο που λεει συρμα με αντισταση 0.18 ειναι nichrome και αυτο που δεν λεει τιποτα το 0.20 ειναι kanthal?

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα - Πειραιάς
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καλλιθέα
  • τέλος η βρώμα
Οκ ξαναγεμισα και ειναι καλυτερα τωρα. Για αντισταση γυρω στα 2 Ohm ποσες σπειρες χρειαζομαι με 0.18 και ποσες με 0.20 συρμα??

Εγώ με 6+μισές παίρνω 2,1 (0,18 σύρμα και 2αρι φυτίλι)

Αποσυνδεδεμένος sotirakos10

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Rock 'n Vape
Eγω παντως παιδες ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την Βιβη :))
Της εστριψα και μια φ.α με 5σ 1.5φ διπλο στα 2.3Ω (για να μην ρουφαει μπαταριες-υγρο) ;D και παει σφαιρα στα 4.2v πανω στο vamo!

Αποσυνδεδεμένος ksakis

• Μη λογομαχείς ποτέ με ένα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: σε μια γειτονιά του Δυτικού Πειραιά
  • PAOK , my childrem,my linux, & my Stratocaster κλπ
    • KSakiS Web
Οκ ξαναγεμισα και ειναι καλυτερα τωρα. Για αντισταση γυρω στα 2 Ohm ποσες σπειρες χρειαζομαι με 0.18 και ποσες με 0.20 συρμα??

Εγώ με 6+μισές παίρνω 2,1 (0,18 σύρμα και 2αρι φυτίλι)
με τριπλο 2αρι φυτίλι και 0.16 νικελ σε 3,5 σπείρες μου βγάζει απο 2 μεχρι 2,2 ΩΜ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 22, 2013, 20:23 από ksakis »

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Dripάρω....
Μετά από μια εβδομάδα χρήσης με τη μαμίσια αντίσταση στο mini vivi nova αποφάσισα να τη αλλάξω, όχι πως χάλασε αλλά τελικά δοκιμάζοντας διάφορα υγρά κατέληξα ότι "σκοτώνει" την γεύση. Ισως φταίει ότι είναι 1.8Ω, ίσως ότι ατμίζω με dripping...
Η γεύση που βγάζει θα την περιέγραφα με μουσικό ανάλογο, ως πολύ μπάσα με σχεδόν πλήρη αποκοπή των πρίμων. Σε κάποια αρώματα αυτό δεν πειράζει αλλά τα περισσότερα χάνουν τις λεπτές νότες τους.
Η αλλαγή αντίστασης είναι παιχνιδάκι και αρχικά δοκίμασα το κλασικό σετάπ 2Φ των 2mm με 5 σπείρες από 17αρι σύρμα... Ωμ περίπου 1.8 όσο και η μαμίσια. Ενώ στους περισσότερους επισκευάσιμους ατμοποιητές αυτό το σετάπ παίζει καλά στον vivi δεν με ικανοποίησε. Αισθανόμουν ότι τσιτσιρίζει πολύ το άρωμα και το βγάζει υποβαθμισμένο. Η αισθηση μου ήταν ότι δεν χρειαζόταν τόσο παχύ φυτίλι και δοκίμασα ένα άλλο σετάπ με 3Φ του 1mm και 6 σπείρες 17αρι, οσο πιο κοντά γίνεται (δεν βγαίνουν και εύκολα τόσες σπείρες) και εφαρμοστά στα φιτίλια χωρίς καρφίτσα. Τα Ωμ βγήκαν 1.7 αλλά η γεύση ήταν πολύ καλύτερη. Επιτέλους πήρα από τον συγκεκριμένο άτμο τα γνωστά πρίμα των αρωμάτων μου. Για μπαταρίες Ego ή τάση μέχρι 3.8V είναι μια χαρά.
Συμπέρασμα: Ο συγκεκριμένος ατμο, δεν συμπαθεί τα χοντρά φιτίλια... βάλτε λιγώτερο ώστε να τροφοδοτείται πιο πλούσια και αυξήστε τις σπείρες σε όσες μπορείτε να χωρέσετε στον χώρο ατμοποίησης. Τωρα είμαι ΟΚ :respect:

Αποσυνδεδεμένος tearsforfear

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΚΥΠΡΟΣ
ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ  3 ΦΥΤΙΛΛΗ 2 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 4 ΣΠΕΙΡΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΔΩ.

Παρακαλώ αποφύγετε τα κεφαλαία. Είναι δυσανάγνωστα και δίνουν την αιισθηση ότι φωνάζετε
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 06, 2013, 02:47 από petra »

Αποσυνδεδεμένος ksakis

• Μη λογομαχείς ποτέ με ένα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.
  • e-medium ατμιστής
  • **
    • KSakiS Web
Μετά από μια εβδομάδα χρήσης με τη μαμίσια αντίσταση στο mini vivi nova αποφάσισα να τη αλλάξω, όχι πως χάλασε αλλά τελικά δοκιμάζοντας διάφορα υγρά κατέληξα ότι "σκοτώνει" την γεύση. Ισως φταίει ότι είναι 1.8Ω, ίσως ότι ατμίζω με dripping...
Η γεύση που βγάζει θα την περιέγραφα με μουσικό ανάλογο, ως πολύ μπάσα με σχεδόν πλήρη αποκοπή των πρίμων. Σε κάποια αρώματα αυτό δεν πειράζει αλλά τα περισσότερα χάνουν τις λεπτές νότες τους.
Η αλλαγή αντίστασης είναι παιχνιδάκι και αρχικά δοκίμασα το κλασικό σετάπ 2Φ των 2mm με 5 σπείρες από 17αρι σύρμα... Ωμ περίπου 1.8 όσο και η μαμίσια. Ενώ στους περισσότερους επισκευάσιμους ατμοποιητές αυτό το σετάπ παίζει καλά στον vivi δεν με ικανοποίησε. Αισθανόμουν ότι τσιτσιρίζει πολύ το άρωμα και το βγάζει υποβαθμισμένο. Η αισθηση μου ήταν ότι δεν χρειαζόταν τόσο παχύ φυτίλι και δοκίμασα ένα άλλο σετάπ με 3Φ του 1mm και 6 σπείρες 17αρι, οσο πιο κοντά γίνεται (δεν βγαίνουν και εύκολα τόσες σπείρες) και εφαρμοστά στα φιτίλια χωρίς καρφίτσα. Τα Ωμ βγήκαν 1.7 αλλά η γεύση ήταν πολύ καλύτερη. Επιτέλους πήρα από τον συγκεκριμένο άτμο τα γνωστά πρίμα των αρωμάτων μου. Για μπαταρίες Ego ή τάση μέχρι 3.8V είναι μια χαρά.
Συμπέρασμα: Ο συγκεκριμένος ατμο, δεν συμπαθεί τα χοντρά φιτίλια... βάλτε λιγώτερο ώστε να τροφοδοτείται πιο πλούσια και αυξήστε τις σπείρες σε όσες μπορείτε να χωρέσετε στον χώρο ατμοποίησης. Τωρα είμαι ΟΚ :respect:
Δεν ξέρω για το μινι vivi nova αλλά για τον κανονικό (που ίσως ισχύει το ιδιο και για τον μινι) ιδανικη αντισταση ειναι απο 2-2,4ΩΜ. στο βιβι νοβα με μικρη αντισταση πρεπει να δινεις μεχρι 3.2-3.3volt το πολυ. τουλάχιστον έτσι έχει βγει σε μένα.
 -  Πως μπορεσες ρε θηρίο με 17αρι να κάνεις 6 σπείρες και να τις χωρέσεις κει μέσα; :)

• e-medium ατμιστής
  • **
Απο που λετε να παρω συρμα και φυτιλι, απο atmomixani ή smokeguru?? Θελω να φτιαξω αντιστασεις για Vivi Nova και CE4+ τι συρμα να παρω?? Δουλευω με μπαταριες ego.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Πάτρα
εχω περισσοτερη εμπειρια απο το φυτιλι του esmokeguru το οποιο και βρισκω πολυ καλο, οποτε αυτο θα σου προτεινα. Οσον αφορα στο συρμα 15αρι ή 17αρι.. Μπορεις να παρεις και απο τα δυο και να δεις τι σε βολευει περισσοτερο. Παρε και συρμα χωρις αντισταση να δοκιμασεις και αυτον τον τροπο.

• e-medium ατμιστής
  • **
οκ θα παρω. Δεν γινεται να κανεις αντισταση μονο με συρμα χωρις αντισταση??

Αποσυνδεδεμένος ksakis

• e-medium ατμιστής
  • **
    • KSakiS Web
αφού δε θα έχει αντίσταση όπως λες, πως θα κάνεις αντίσταση; Μπορείς να πάρεις (εγώ αυτό χρησιμοποιώ) το 16αρι νικελ χρωμίου, με διπλό 2άρι φυτίλι και μου βγαίνει στα 2,κατι ohm. Και απο το greekvapes.eu μπορεις να προμηθευτείς, που είναι δοκιμασμένο σίγουρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 09, 2013, 09:51 από ksakis »

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Πάτρα
οκ θα παρω. Δεν γινεται να κανεις αντισταση μονο με συρμα χωρις αντισταση??

Αν είναι οι πρώτες σου δοκιμές,καλύτερα να έχεις κάποιες επιλογές για να δεις τι σε καλύπτει περισσότερο... είναι προτιμότερο να τα πάρεις τα σύρματα που σου είπα (από 1 μέτρο) τώρα παρά να σκέφτεσαι μετά αν θα ήταν καλύτερο το α ή το β αλλά θα σου φαίνεται υπερβολικό να κανείς παραγγελία για 1 μόνο σύρμα. Τα σύρματα ίδια είναι από παντού..σου πρότεινα τον γκουρού γιατί ξέρω το φυτιλι του ότι είναι πολύ καλό.

Σχετικά με την ερώτησή σου...θα σου βγει υπερβολικά μικρή η αντίσταση..σχεδόν βραχυκύκλωμα..οπότε συνδυασμός καλύτερα.

Στάλθηκε από το A100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• e-medium ατμιστής
  • **
Οκ τοτε θα παρω 2αρι φυτιλι και απο ενα μετρο 15αρι, 16αρι και 17αρι και συρμα χωρις αντισταση ωραια??

Αποσυνδεδεμένος Tasos1983

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Nikaia
  • Νεος Ατμιστης
εγω εφτιαξα στον vivi nova αντισταση με 0,16μμ συρμα και 2χιλ φυτιλι
τριπλο,με 5 σπιρες πειρα 2.7ωμ(αν σας βγει η αντισταση μεγαλη προσπαθηστε να πατε πιο κοντα στην κεφαλη τις σπιρες του σωματος και οχι του θετικου πολου για αποφυγη τυχον βραχυκυκλοματων)
το ντουμανι που μου δινει με 7,5 watt στο vamo ειναι απεριγραπτο,
αν ειχα και την αναλογη γευση ενος καλου επισκευασιμου,θα ειχα λυσει το προβλημα μου!
ελπιζω να βοηθησα οσο μπορουσα!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1338 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258904 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718022 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374033 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389322 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263095 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680541 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887747 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.