χτες ηρθε στα χερια μου μαζι με τον E1 last version και ο συγκεκριμενος ατμο του φιλου
kinggreece oxi απο κινα αλλα απο ελληνικη πηγη
ποιο μακρυς απο τον κλασσικο ce4 με εμφανη καλυτερη ποιοτητα τανκ..
σε γενικες γραμμες καλυτερη ποιοτητα....η κεφαλη του στα 2.4 ωμ
με αρκετα καλο χτύπημα θα ελεγα και ντουμανι στα επιπεδα του κλασσικού ce 4
ανοιγει παρα πολυ ευκολα ξεβιδωνοντας το κατω δαχτυλιδι το οποιο βγαινει μαζι με τον πυρηνα......
πριν απο λιγο τον βελτιωσα βασιζομενος στο βιντεακι του vivi nova
και παρατηρησα και εγω την μονωση της αντιστασης που ειδε και o kinggreece
η οποια κοπηκε στη μεση ..αχρηστευτηκε δηλαδη...παρατηρωντας την αποσταση του θετικου με του αρνητικου ειδικα στο κατεβασμα τους στην κεφαλη
θα συμφωνησω με τον kinggreece οτι τιθεται σοβαρο θεμα βραχυκυκλώματος
να τονισω οτι εχω χασει 2 ego απο βραχ οι οποιες τα κακαρωσαν στεγνα!!!!!(noname)
ετσι επρεπε να σκεφτω κατι το οποιο θα ελαχιστοποιουσε-μηδενιζε τον κινδυνο αυτο....
η λυση ερχεται απο το παιδι μας!!!!!!!! ;)τον ce 4!!!!!!!!!!!!!
το σιλικονακι του ταιριαζει απολυτα ..κατεβαινει σφηνωτα και διαχωριζει απολυτα και ακινδυνα τους πολους!!!!!!φυσικα σαν πρωτη επισκευη μου πηρε αρκετο χρονο περιπου 30 λεπτα ...και απο βιασυνη τα φιτιλια μου βγηκαν κοντα...
καποιος που επισκευαζει ce4 σιγουρα θα φτιαξει και αυτον ακινδυνα χρησιμοποιοντας το σιλικονακη του παλιου ce4..αλλα διαθετοντας λιγο περισοτερο χρονο και υπομονη.......και πετωντας μια για παντα πενσες κτλπ...στα αρνητικα το λιγο μεγαλυτερο μακρος του και η αισθητικη του κατω δαχτυλιδιου που μοιαζει σαν γυναικειο δαχτυλιδι απο πολυτιμες πετρες

για την ιστορια τον μετρησα με πολυμετρο φιλου και μου βγηκε στα 1.7 ωμ
με σιρμα 0.20 4 σπειρες και 2 μισες και φιτιλι 3φ 1.5mm
οσοι χρησιμοποιουν ego μπαταριες καλυτερα να τον παρουν με την κεφαλη στα 1.8 ωμ...

η τιμη του απο οτι μου ειπαν θα παιξει στα 4 ευρω με την καθε κεφαλη στα 1 ευρω....(στο περιπου..δεν ειναι σιγουρες οι τιμες)