Είναι σύνηθες στα περισσότερα fora και ειδικά εκείνα που έχουν να κάνουν με χόμπυ κλπ να υπάρχει μια ελαφρότητα στη γραφή. Το γράφω αυτό για τον kkostas που ενοχλήθηκε τόσο πολύ από τον χαρακτηρισμό "βλάκας" που έγραψε ο Θανάσης, που απαίτησε και παρέμβαση admin και τα σχετικά.
Σε ένα φόρουμ στο ίντερνετ για ηλεκτρονικό κάπνισμα γράφουμε ρε φίλε, σιγα πια, ημαρτον. Και μάλιστα αν παρακολούθησες το θέμα από την αρχή, ήταν όπως εξηγησε κι ο ίδιος ο Θανάσης, μια απάντηση του σε μια δική μου ρητορική ερώτηση με ακόμα πιο βαρύ χαρακτηρισμό αν θες (με την ιδια ρίζα όπως ωραία μας παρέθεσε ο Gabriel74

)Ούτε στα πρακτικά της Βουλής θα μπει, ούτε κάνουμε διάλογο σε καμμιά αίθουσα δικαστηρίου, ούτε επι προσωπικού για κάποιο άλλο μέλος έγινε ύβρις, και τέλος πάντων ο admin κι ο καθε admin δεν νομίζω να χρειάζεται υποδείξεις, άν κρίνει ο ίδιος θα επέμβει.
Για μένα , αυτό που ίσως ήταν όντως πέρα από κάποιο όριο, πάντα όμως στην ίδια ρητορική ερώτηση, ήταν ο χαρακτηρισμός "απατεώνας" που έγραψα αλλά και γι'αυτό μου το σημείωσε ο Θανάσης και μ'έβαλε στη θέση μου πράγματι.
@imeothanassis : αυτο για τα βιβλία που είπες.....ασε φίλε, και μένα τα περισσότερα σε κούτες σε μια αποθήκη είναι......γ@μησε τα....κατάντια.

Σχετικά με τις επιμεταλλώσεις θα σου έλεγα να ξανασκεφτείς αυτά που έχεις ως θεώρημα, οτι δεν αξιζουν, δεν εφαρμόζονται όπου υπάρχουν τριβές,ολισθήσεις κλπ, οτι όλες ξεφτίζουν και οτι ειναι μονο για πραγματα του σπιτιού που δεν θα τα ακουμπάς κλπ που λες. Άλλωστε, σαν μηχανολόγος θα ξέρεις πολύ καλά οτι υπάρχουν επιμεταλλώσεις που γίνονται ακριβώς για αυτό το σκοπό, αντίσταση στην τριβή, κλασσικό παράδειγμα το σκληρό χρώμιο

Τώρα ειδικά για τις επιμεταλλωμένες επαφές στα mod δεν θα προσθέσω τίποτα άλλο, ο χρόνος θα δείξει. Πάντως αφού έχεις επικοινωνία με τον τύπο, άν θες ρώτησε τον σχετικά με την εξωτερική επιφάνεια άν όντως είναι αυτό που μου φαίνεται από τις φωτό (υαλοβολή και χημικό σκληρό νίκελ - στα αγγλικά glassbeading & electroless nickel), μπας και σου πει και μου φύγει κι εμένα η περιέργεια......