εσύ τι έχης καταφέρει μέχρι σήμερα με τους καλοσεταρισμένους επισκευάσιμους ατμοποιητές σου.Σκλαβωμένο θα σε κρατάνε ώσπου μια μέρα θα επιστρέψης στο κανονικό τσιγάρο.Στην πραγματική απόλαυση.Γιατί οι επισκευάσιμοι δεν είναι απόλαυση.Μια απόλαυση ψευδαίσθησης είναι.
Δεν εχω γράψει νομίζω σε αυτό το νήμα αλλα αυτό με κάνει να τοποθετηθώ.
ΑΝ πιάνουν λίγο τα χέρια σου
ΑΝ το ΗΤ εχιε γίνει και χόμπυ
ΑΝ το απολαμβανεις και δεν θεωρείς τον εαυτό σου απλά ως ασθενή σε ανάρρωση
τοτε φυσικά και είναι απόλαυση. Τα Αν απο πάνω τοποθετούνται στις ικανότητες του καθενός στο να σετάρει εναν επισκευάσιμο σωστά, και όταν λέμε σωστα, εννοούμε στα δικά του γούστα ακριβώς.
Αν κάποιος αλλος απολαμβάνει περισσότερο ή εξίσου κάποιον εμπορίου, ακόμα καλύτερα γι αυτόν, γλυτώνει σεταρσιματα. προσωπικά ότι εμπορίου και αν εχω δοκιμάσει, δεν φτάνει το δαχτυλάκι οποιουδήποτε απο τους επισκευάσιμούς μου.
Σκλαβωμένο? Πώς? Πού? Σε τί? Στην απόλαυση? Μα για μένα παντως ΕΚΕΙ ειναι η πραγματική απόλαυση!
Τους προτείνω λοιπόν? Οχι.
Δεν προτείνω τίποτα και σε κανέναν. Ο καθένας ψάχνει μόνος του και βρίσκει, ανάλογα με το τί ζητάει.
Εσύ παππού, ζητούσες να απαλλαγείς απο το τσιγάρο. τα κατάφερες, και μάλιστα χωρις να μπλέξεις με φυτίλια και σύρματα.
Μπράβο σου.
Για μένα τα φυτίλια και τα σύρματα είναι μονόδρομος, γιατι δεν ηθελα ποτέ να απαλλαγώ απο το τσιγάρο, δέν θεωρώ τον εαυτό μου ασθενή, δεν θεωρώ οτι η κατρακύλα ξανα στο τσιγάρο παραμονευει στη γωνία, απλά γιατι στο ΗΤ εχω τελικώς βρεί ΠΟΛΥ μεγαλύτερη απόλαυση.
Το ΗΤ ΔΕΝ είναι υποκατάστατο του κτ για μενα. Το κτ ειναι φτωχότατος συγγενής του ΗΤ.
Οπότε, παππού, δεν κατάφερε ο ταπεινός σου CE4 να κόψει το τσιγάρο. Εσύ το κατάφερες. και μπράβο σου. Και αν είχες επισκευάσιμο, η πιθανές αποτυχίες ίσως σε οδηγούσαν στο περίπτερο.
Εγω όμως που στο περίπτερο ΔΕΝ πρόκειται να ξαναπάω απλά γιατι ΔΕΝ υπάρχουν πιθανές αποτυχίες, δεν θα συγκρίνω τίποτα, γιατι επαναλαμβάνω, δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ασθενή, ούτε σε ανάρρωση. Ακούω τι ζητάει ο οργανισμός μου και του το δίνω. Για ενα μήνα εκανα μηδενική νικοτίνη γιατι δεν την ήθελα. Τώρα κανω 25mg . Αργότερα ίσως πάλι μηδενική. Αδιαφορώ. Το μόνο μου θέμα είναι η απόλαυσή μου.
Και είμαστε ΠΑΡΑ πολλοί, εδω μέσα που το ΗΤ το βλέπουμε έτσι.
Ας μην κανουμε λοιπόν ανούσιες συγκρίσεις, και ας μην αποδίδουμε πράγματα εκεί που δέν αρμόζουν.
Και για να καταλήξω όν τώπηκ πλέον, προσωπικά στα βασικά ΔΕΝ μπορώ να επιστρέψω, διοτι το δικό μου θέμα είναι η απόλαυση, και κανένας ατμο εμπορίου δεν μου την δίνει στον ίδιο βαθμό, αλλα και η "αισθητική" του θέματος κατα πολύ, και προτιμω να κρατάω κάτι ατσάλινο, που μου αφήνει ωραία αίσθηση παρά κατι πλαστικό ή με φτηνή αίσθηση.