vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

612 επισκέπτες, 9 χρήστες
Tem, PsykieG, vag21, trollga, thebull, manoslykos, Buliwyf, maprix, camber

Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.

Αποσυνδεδεμένος efstratia

• *
  • 93
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.
« Απάντηση #60 στις: Απριλίου 26, 2012, 18:02 »
'Ακουγα σχεδόν ένα χρόνο για το η.τ. , πρόσφατα όμως (3 μήνες ατμίσματος) με έπεισαν 2 φίλοι μου να δοκιμάσω. Πολύ επιφυλακτική έκανα την αγορά μου μόνο και μόνο να καταφέρω έστω να μειώσω τα τσιγάρα που καπνίζα κάθε μέρα. Απο την στιγμή που το άρχισα , αυτό ήταν ! Κ.τ. παρελθόν! Και πλέον έχω "μυήσει " και άλλα τρία άτομα στο η.τ.!

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • Φύλο: Άντρας
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #61 στις: Απριλίου 26, 2012, 19:14 »
Εγώ είχα 2 αποτυχημένες προσεγγίσεις  με το ητ.

Η πρώτη ήταν μέσα στο 2010 σε καφέ της περιοχής μου . Ο κουμπάρος μου απέναντι κρατούσε ένα περίεργο πράγμα με ψεύτικη καύτρα .
- "Τι είναι αυτό" ρωτάω .
- "Το ψεύτικο τσιγάρο" μου απαντάει.
- "Δηλαδή , τι ψεύτικο ; τι κάνει ; πως λειτουργεί ;"
- "Με μπαταρία ανάβει μια αντίσταση και καίει το λαδάκι για να βγάλει καπνό"   :eyesplash: :idiot1: :wall:
Χωρίς πλάκα , αυτά ήξερε αυτά έλεγε .
Και απ' ότι καταλαβαίνετε, μη ξέροντας τίποτα από ητ και νομίζοντας ότι ρουφάει "διοξίνη", τον άρχισα και στα μπινελίκια.  :))

Η δεύτερη επαφή έγινε φέτος το Γενάρη .
Πήρε ο κουνιάδος μου με τη γυναίκα του από ένα σετ και κάποια στιγμή,  αφού μου εξήγησαν κάποια πράγματα μου δώσανε το 1 να το δοκιμάσω.
Γεύση "καμένο με μια υποψία φρούτου "Όμως , μη έχοντας δοκιμάσει ποτέ ητ νόμιζα ότι έτσι πρέπει να είναι . :laugh1: Και για κακή μου τύχη δεν ήταν μπροστά να του μυρίσει και να με σταματήσει με την πρώτη τζούρα. :'(
Μετά από 5 τζούρες το πέταξα στην άκρη και τον πήρα τηλέφωνο να κατέβει να το πάρει .(μένει στον από πάνω όροφο)
- "Δε σου άρεσε ; Αυτό ήταν μήλο . Έχει και άλλες γεύσεις αν δε σου άρεσε αυτή ".
- "Ευχαριστώ, δε θα πάρω" .  :bye:

Τώρα το ότι μετά από 3 μήνες,  βρέθηκα με ένα  eGo-T , μάλλον το οφείλω στο γιό μου που με είχε φάει να το κόψω.  :thumpup:
Έπεσα  σε σωστό επαγγελματία και ήδη μετράω 1,5 μήνα άκαπνος.
Το site το ανακάλυψα μετά την αγορά.

Αποσυνδεδεμένος PetranBos

• *
  • 15
« Απάντηση #62 στις: Απριλίου 26, 2012, 19:35 »
O κουμπαρος μου, τον Σεπτεμβρη του '11.
Πρωτο μου η.τ ενα μοντακι απο atomizer.gr, αναθεματισα να το κανω να δουλεψει, μετα αποφασησα να παω σε κατι ποιο απλο και βρηκα την υγεια μου ego W και τωρα ego C

Αποσυνδεδεμένος menelaos007

• *
  • 51
  • ΑΤΜΟΣ vs ΚΑΠΝΟΣ...1-0
« Απάντηση #63 στις: Απριλίου 28, 2012, 11:07 »
Ενας φιλος στις 19 Μαρτιου ειχαμε παει να δουμε τον 2 μηνων μπεμπη του και ειχε ενα ego-T. Υγρο Freedom 18mg εκατσα εκει 3 ωρες μου αρεσε πολυ που δεν χρειαστικε να βγω στο μπαλκονι (ημουν βεβαια σε αλλο δωματιο απο το μωρο) και μου εκανε εντυπωση οτι ολο αυτο το διαστημα δεν ηθελα κ.τ..
Οποτε λεω, αφου με καλυπτει αυτο γιατι να καπνιζω :confused1:
Την επομενη παραγγελνω το kit της alter ego-T 1000αρα μπαταρια και απο τοτε κ.τ. :bye:

Αποσυνδεδεμένος atmikos

• *
  • 21
« Απάντηση #64 στις: Απριλίου 28, 2012, 12:12 »
Είχα μια αποτυχημένη προσπάθεια :( πριν από δυόμιση χρόνια με 510 της nobacco. Είχα διαβάσει μια διαφήμιση στο internet. Όσοι θυμάστε... ήταν δύσκολο να προσαρμοστείς. :eyesplash: Τα υγρά σε καρτό έτοιμα, μπαταρίες που δεν είχαν διάρκεια κλπ. Πάντως γενικά μου άρεσε αλλά δεν το χρησιμοποίησα πολύ. Περίμενα να βελτιωθούν λίγο οι συσκευές. Τη μεγάλη απόφαση να κόψω οριστικά το τσιγάρο την πήρα στις 4/1/12 και από τότε μόνο ατμίζω :yes:.

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #65 στις: Απριλίου 30, 2012, 03:00 »
μια συναδελφος η οποια μου επετρεψε να δοκιμασω..
ε αυτο ηταν..απο την πρωτη ρουφηξια ειχα ηδη αποφασισει!
λιγες μερες μετα πηρα ενα ego-T ovale 89 ευρω.
τα πιο χαλάλι χρηματα που εδωσα ποτε και δεν το μετανιωσα
ουτε στιγμη!
μαζι με μενα αγορασαν και αλλοι σχεδον 50 συναδελφοι.
μονο εγω απομεινα..μεχρι και αυτη που με μυησε τωρα πια καπνιζει..........

Αποσυνδεδεμένος panourgias

• *
  • 85
« Απάντηση #66 στις: Απριλίου 30, 2012, 03:50 »
Εγώ πάλι έπεσα σε μιά διαφήμιση πρίν από 6 μήνες στο ιντερνετ για το Evolution..Πιο συγκεκριμένα είδα τον κύριο απο το e-smoke να εξηγεί τη λειτουργία του η.τ και να βγάζει και τα ντουμάνια του παράλληλα ..με τράβηξε η ομοιότητα στην όψη με το κ.τ..Αν και δεν το αγόρασα τον ευχαριστώ πάρα πολύ που με έβαλε στο τρυπάκι. Ρώτησα φίλους που έτυχε να γνωρίζουν 2-3χρήστες η.τ και πήρα θετικά μυνήματα.Συνέχισα όμως το ψάξιμο... βρήκα το φόρουμ και άρχισα να καταλαβαίνω ότι έπρεπε να πάρω κάτι πιο δυνατό αν είναι να κάνω σωστή δουλειά.Πρώτη συσκευη nobacco want ..μετά από 5 μήνες δουλεύω ακόμα τις μπαταρίες και το φορτιστή.Πλέον με minilava και μια ποικιλία ατμοποιητών έχω μπεί για τα καλά στο η.τ ενώ έχω μειώσει και τη νικοτίνη στο μισό!!.Και δε φοβάμαι ότι θα ξαναγυρίσω πίσω γιατί και αν κάνω ένα κ.τ σκάρτο το μήνα δεν μου ξαναμπαίνει η ιδέα,απλά συνεχίζω με το ηλεκτρονικό και δεν παίρνω καπνό,χαρτάκια και τα σχετικά!!!

Αποσυνδεδεμένος giorgos.1979

• *
  • 21
« Απάντηση #67 στις: Απριλίου 30, 2012, 04:36 »
Ενας συναδελφος με μυησε το Νοεμβριο του '11 ο οποιος καπνιζει εδω και κανα μηνα.. Ο προδοτης!!

Αποσυνδεδεμένος eGo-W

• **
  • 122
  • (πάντα ήθελα να της μοιάζω - έστω στο τσιγάρο! :))
« Απάντηση #68 στις: Απριλίου 30, 2012, 17:38 »
Γιατί όμως (και πώς) ξαναγύρισε στο κ.τ.; Αυτό είναι ένα θέμα που με απασχολεί πολύ μιας και το συναντώ συνέχεια. Γιατί ξαναγυρίζουν στο κ.τ.; Μιας και δεν ξαναμπαίνουν οι περισσότεροι στο φόρουμ για να μας πουν το πώς και το τι, όποιος ξέρει κάτι σχετικό ας το πει pls! Εγώ ξέρω μόνο έναν συνάδελφο, που είχε πάρει η.τ. και το χρησιμοποίησε κανένα μήνα -αλλά πρώτον πρέπει να ήταν μάπα το τσιγάρο (όταν το είχε φέρει στη δουλειά ήμουν άσχετη και δεν κατάλαβα τι είναι) και δεύτερον ποτέ δε σταμάτησε να καπνίζει. Ο φίλος σου άτμιζε αποκλειστικά; Ο μόνος λόγος που έχω εμμονή με αυτό είναι γιατί φοβάμαι μην το πάθω και θέλω να ξέρω το γιατί ώστε να προετοιμαστώ ψυχολογικά και να το ξεπεράσω αν μου συμβεί! Ίσως θα έπρεπε να γίνει άλλο τόπικ βέβαια (; ).

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #69 στις: Απριλίου 30, 2012, 17:43 »
καλυτερα να το ρωτησεις αυτο στο νημα "επιθυμια για κ.τ"
γιατι εδω ειναι εντελως off topic..θελει αναλυση το πραγμα..

Αποσυνδεδεμένος Νικόλας

• **
  • 129
  • atmiste giati xanomaste
« Απάντηση #70 στις: Απριλίου 30, 2012, 17:57 »
εγω παλι εκανα βολτες στο Μαρουσι και επεσα πανω σε ενα μαγαζακι που πουλουσε αυτα τα μαγικα εργαλιακια,μπηκα μεσα ρωτησα πως και τι,και αμεσως πηρα ενα πακετο με μεγαλη χαρα.Σκευτικα κοιτα να δεις μεχρι και το καπνισμα εξελισετε.Δυο μερες μετα την αγορα του πακετου δεν ξαναεβαλα τσιγαρο στο στομα γιατι απλα ενιωθα οτι το η.τ μου προσφερε πολυ μεγαλυτερη απολαυση απο το κ.τ .Και αυτο πριν 6 μηνες σχεδον.

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 763
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
« Απάντηση #71 στις: Απριλίου 30, 2012, 18:03 »
Ο ξαδερφος μου.Αν δεν ηταν αυτος κανενα φορουμ δε νομιζω να με ειχε βοηθησει.
Και φυσικα η πολυ μεγαλη μου θεληση για να ξεφυγω.
Η ειρωνια ειναι οτι αυτος τωρα ξανακαπνιζει...

Αποσυνδεδεμένος eGo-W

• **
  • 122
  • (πάντα ήθελα να της μοιάζω - έστω στο τσιγάρο! :))
« Απάντηση #72 στις: Απριλίου 30, 2012, 18:06 »
καλυτερα να το ρωτησεις αυτο στο νημα "επιθυμια για κ.τ"
γιατι εδω ειναι εντελως off topic..θελει αναλυση το πραγμα..

Έχεις δίκαιο, είναι off topic. Αλλά και το επιθυμία για κτ δεν είναι ακριβώς αυτό - θα κάνω άλλο. Καλύτερα οι διαχειριστές να σβήσουν από δω τα σχετικά μηνύματα.

Αποσυνδεδεμένος topkito

• *
  • 38
« Απάντηση #73 στις: Απριλίου 30, 2012, 18:12 »
Η μεγάλη μου επιθυμία να απαλλαγώ από το κ.τ.
Όλα μετά ήταν πολύ εύκολα.

Αποσυνδεδεμένος takattack

• *
  • 96
  • Ατμίστε γιατί χανόμαστε
« Απάντηση #74 στις: Απριλίου 30, 2012, 18:29 »
Ο ξαδερφος μου.Αν δεν ηταν αυτος κανενα φορουμ δε νομιζω να με ειχε βοηθησει.
Και φυσικα η πολυ μεγαλη μου θεληση για να ξεφυγω.
Η ειρωνια ειναι οτι αυτος τωρα ξανακαπνιζει...
Ακριβώς τα ίδια και εγώ :idiot1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359832 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114220 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110698 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374749 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F