vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

684 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, manoslykos, mathimatikos1966, Methodios

Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 24, 2012, 20:51 »
to  ειδα σε εναν τυπο ασχετο, μου εκανε εντυπωση ο ατμος που εβγαζε και απποφασισα να το δοκιμασω, στην ουσια μονος μου δλδ ;D

Αποσυνδεδεμένος Giannaros

• *
  • 86
  • Kαι με τα φυλλοκαρδια μου τραβω τον ξελιγωνω!
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 24, 2012, 21:00 »
Χριστουγεννα μου το προτεινε η γυναικα μου,στην αρχη ημουν επιφυλακτικος το βλεπα με μισο ματι επειτα απο την πρωτη δοκιμη γεννηθηκε ενας μεγαλος ερωτας με το ego-w,απο τοτε απολαμβανω τα βελουδινα κυμματα ατμου κ γευσεων...δυστηχως η γυναικα μου το παρατησε κ ξανα αρχησε το κ.τ προσπαθω να την μεταπεισω που θα μου παει!!!! :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος maimou

• **
  • 157
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 24, 2012, 22:17 »
Λιγο μετα τα Χριστουγεννα ενω ημασταν στο τρενο ειχα δει διαφορους τυπους να εχουν κρεμασμενο στο λαιμο τους κατι που εμοιαζε με "στυλο"  :)) λογω εμφυτης γυναικειας περιεργειας ρωτησα τον τελευταιο που ειχα δει κ ηταν πολυ πειστικος για την ποιοτητα του κ ποσο τον ειχε βοη8ησει να απαλλαγει απο το Κ.Τ.

κ καπως ετσι εγινε η αρχη ενα μηνα μετα...  :thumpup:

βεβαια αυτο ηταν η αρχη... μετα τα "κολπα" αρχισα να τα μα8αινω απο τον αντρα μου που εγινε φανατικος κ πλεον ειδημων μιας κ εχει αποκτησει ενα σωρο καινουρια "παιχνιδακια"  που του τα κλεβω αν μ'αρεσουν  :)) ;)

Αποσυνδεδεμένος George X

• **
  • 228
« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 24, 2012, 22:52 »
Ενας φιλος μου εδωσε να δοκιμασω απο το Hybrid του.
Αν και το ειχα δει πολλες φορες απο αλλους φιλους, δεν ειχα δοκιμασει ποτε και δεν ειχα και την καλυτερη αποψη, γιατι ολοι το παραταγανε το πολυ στον μηνα πανω.
Εμενα μου εκανε το ''κλικ'' και μετα απο δυο μερες πηρα το πρωτο μου Η.Τ. (Hybrid).
Επειδη στο μαγαζι που το πηρα δεν μου δειξανε και τιποτα, εψαχνα να βρω οδηγιες της (Αμερικανικης!!!!) εταιριας Nobacco και το Google μου εβγαζε συνεχεια αποτελεσματα μιας Ελληνικης εταιριας (πολυ καλη, αν οχι η καλυτερη) και του φορουμ!
Απο το φορουμ λοιπον, εμαθα τα παντα για το πρωτο μου Η.Τ. και πολλα, πολλα, πολλα αλλα!
Πως: Απο φιλο
Ποιος: Το φορουμ
Ποτε: Σεπτεμβρης 2011

Αποσυνδεδεμένος eGo-W

• **
  • 122
  • Φύλο: Γυναίκα
  • (πάντα ήθελα να της μοιάζω - έστω στο τσιγάρο! :))
« Απάντηση #49 στις: Απριλίου 25, 2012, 03:50 »
Το καλοκαίρι του 2010 σε μια παρέα μια κοπέλα είχε ένα η.τ. απομίμηση τσιγάρου. Δοκίμασα, δεν εκστασιάστηκα, αλλά δεν ήταν και μάπα. Μου είχε πει ότι τότε το είχε αγοράσει κοντά 100 ευρώ (το ένα, είχα καταλάβει εγώ, δεν ξέρω τι είχε γίνει). Δεν ασχολήθηκα τότε ιδιαίτερα, γιατί δεν κάπνιζα και πολύ, έκανα 2-3 τσιγάρα και ήταν και πανάκριβο. Το ξέχασα, αλλά στο μεταξύ ξανάπεσα στο 1+ πακέτο και η ζωή μου είχε αρχίσει να δυσκολεύει πολύ λόγω του τσιγάρου (περνούσα την περισσότερη μέρα στο μπαλκόνι πχ, με τα τρομερά κρύα του φετινού χειμώνα να αποτελούν το τελικό χτύπημα). Κάποια στιγμή είδα στα εκπτωτικά σάιτ ηλεκτρονικό τσιγάρο με 19 ευρώ! Αυτό είναι, λέω, θα λυθούν τα προβλήματά μου και τζάμπα... Το παρήγγειλα πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά... δεν ήρθε ποτέ. (Τώρα πια ξέρω πως αυτό δεν ήταν η μεγάλη μου γκαντεμιά όπως νόμιζα, αλλά το ακριβώς αντίθετο). Όσο ήμουν στο περίμενε, μου έστειλε ευτυχώς ο αδερφός μου ένα ego-w -όταν το είδα έπαθα πλάκα, γιατί περίμενα ένα τσιγάρο λουκ, όπως της εκείνο που είχα πρωτοδεί. Επειδή ξέχασε όμως να μου δώσει οδηγίες χρήσης, μπήκα στο ίντερνετ, βρήκα το φόρουμ και... αυτό ήταν. Σε τρεις μέρες ήμουν πρώην καπνίστρια!! Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια που έχω πάρει διαβάζοντας μερόνυχτα...

Αποσυνδεδεμένος arnokouros

• **
  • 329
  • **ΑΤΜΟΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ**
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 25, 2012, 04:12 »
ειχα δει ενα φιλο μου πριν απο 6 μηνες να ατμιζει,και επειδη δεν ειχα και τιποτα καλυτερο να κανω πηρα το πρωτο μου ego-w,ο φιλος μου εκοψε το ατμισμα αμεσως μετα και εγω το συνεχεισα γιατι στο ατμισμα βρηκα ενα νεο χομπι που μπορω να το κανω απο το σπιτι μου!
με το παιδι που με μυησε στο ατμιζμα οταν βρισκομαστε με παρασύρει και καπνίζουμε αρκετα κ.τ.μαζι με αρκετο κρασι και μπυρες!
αυτος που με μυησε στο η.τ αυτος ειναι που με σπρωχνει στο κ.τσιγαρο,μεγαλη ειρωνια!!!
 :laugh1: :laugh1: :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 25, 2012, 04:17 από arnokouros »

Αποσυνδεδεμένος SAL

• **
  • 116
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 25, 2012, 05:15 »
Ας είναι καλά ο ΕΟΦ και τα Δεκεμβριανά.   :confused1::whip:
Μετά google-->e-kapnisma-->διάβασμα-->ταμείο.

Αποσυνδεδεμένος fantasyhus

• *
  • 64
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 25, 2012, 05:20 »
Με τη δικια μου περίπτωση είχε έρθει ένας φίλος από το σπίτι.τότε εγώ κάπνιζα καπνό.και με το που τον βλεπω με αυτό του λέω τι είναι αυτό ρε πάρτο από εδώ θα μας πεθάνεις.ήταν ένα ego-t.και λέει ο φίλος καλά κοίτα έχω ακόμα ένα θα στο φορτίσω και θα στο αφήσω και εάν σου αρέσει αγοράζουμε ακόμα έναν φορτιστεί και είμαστε ok.εγώ επέμενα άσε ρε με τα υγρά και τα σαπούνια που μας έφερες.τελικά το άφησε μου άφησε και λιγάκι maxboro και αυτό ήτανε την επομενη ημερα τον πήρα τηλέφωνο και του λεω δε μου λες που θα βρούμε από αυτό το υγρό πολύ καλο φιλε.χαχα.

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 25, 2012, 10:20 »
Λοιπόν παιδιά να σας πω και γω με λίγα λόγια τη δική μου μήυση στο η.τ. ;)

Κυριακή πρωί ξύπνησα νωρίς όπως κάθε μέρα (συνταξιούχος γαρ) :wall: ήπια το καφεδάκι μου (πάντα Ελληνικό το πρωί) έκανα τα 2-3 τσιγάρα μου όπως πάντα εδώ και 35 χρόνια περίπου  :wall: και σκέφτηκα τι να κάνω τώρα να περάσει και η ώρα. :hmmm:

Ξέχασα να σας πω ότι ήταν 11 Δεκεμβρίου 2011. :doh3:

Πήρα τη γυναίκα μου και φύγαμε για παζάρι σχιστού στον Κορυδαλλο ΄, το κάνουμε συχνά πές για βάλτα πες για φτηνά ψώνια πες για τα βρώμικα (σουβλάκια) που τρώμε όταν πονέσουν τα πόδια μας από το περτπάτημα   :laugh1: πάντως μας έχει γίνει συνήθεια και μας αρέσει ρε γ@#ώτο

Λοιπόν εκεί που περπατήσουμε ανάμεσα από Έλληνες και κυρίως αλοδαπούς  :laugh1: και χαζεύαμε τις βιτρίνες  :lotpot: :lotpot: ,εγώ όπως συνήθως οι περισσότεροι άντρες σταματούσα σε κάθε πάγκο με εργαλεία και η γυναίκα μου έψαχνε να με βρεί και έλεγε νευριασμένα,άντε προχώρα, σπρώχνοντάς με απαλά στην πλάτη, βλέπουμε σε ένα πάγκο αρκετό κόσμο μαζεμένο.Η γυναίκα μου πλησίασε πρώτη (πάντα μου το κάνει αυτό) για να φαίνομαι εγω δεύτερος και μετα και εγώ.
Και εκεί είχα την πρώτη επαφή με το το η.τ.
Αφού είδα 2-3 κατέληξα και πήρα το πρώτο ηλεκτρονικό μου τσιγάρο που ήταν ένα πακέτο ego-w έτσι απλά χωρίς να έχω ακούσει η συζητήσει νωρίτερα κάτι για το η.τ

Βέβαια ας είναι καλά και τα παιδιά του e-tsigaro νομίζω που έχουν το μαγαζί στη νίκαια τα οποία είχαν και τον πάγκο στο παζάρι του σχιστού και μου έδωσαν τις πρώτες οδηγίες.

Αυτή ήταν η μικρή μου ιστορία της πρώτης μου επαφής-γνωριμίας με το η.τ με το οποίο πλέον συμπορευόμαστε για 5 μήνες και συνάμα ήταν και η αιτία διαζυγίου μου (με το κανονικό τσιγάρο βέβαια όχι τη γυναίκα) ύστερα από 35 χρόνια καπνίσματος.

Ούφ τελείωσα  :thumbsup_move_1: 

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 25, 2012, 10:30 από papoys »

Αποσυνδεδεμένος john67

• **
  • 277
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 25, 2012, 21:52 »
Ενας φίλος και εγώ άλλους δύο.

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 26, 2012, 05:00 »
Το ητ το πρωτοδοκιμασα απο εναν φιλο οταν κυκλοφορησε το πρωτο τσιγαρο της Nobacco στην αγορα. Πολλα τα προβληματα τοτε και με τεραστιο κοστος, το σταματησε και ο ιδιος πριν το αρχισω εγω.

Περασε αρκετος καιρος απο τοτε μεχρι να το αρχισω προσωπικα, τον Γεναρη που μας περασε, μαζι με τη μαιμου μου απο πανω.. Μεγαλη ωθηση και πηγη πληροφοριων στην αρχη αλλα και μεχρι σημερα ηταν το φορουμ, που με γλιτωσε απο πολλη ταλαιπωρια και πισωγυρισματα στο κτ.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ahilleas

• *
  • 58
« Απάντηση #56 στις: Απριλίου 26, 2012, 07:58 »
σε ιντερνετ καφε το πρωτοειδα πριν αρκετά χρονια.εμοιαζε με κανονικο τσιγάρο με λαμπάκι μπροστά κοκκινο.
ο ιδιοκτητης του μου ηταν γνωστος,οχι πολυ φίλος και δεν ειχα το θαρος να ζητησω να δοκιμασω.
αλλοι το δοκιμασαν και μου ειπαν απογοητευτικα λογια.
παρ ολα αυτα μου εμεινε απωθημενο και ψαχνομουν,αλλα δεν ξαναδα κανεναν με τετοιο....
μετα απο καιρο,επιτελους ειδα μια διαφημιση της nobaco,πηρα τα τηλεφωνα,πηρα στο βυρωνα,δοκιμασα και πεταξα το κ.τ. για παντα

Αποσυνδεδεμένος Pantelthekiller

• *
  • 7
  • Πίνω ατμό και παίζω pro
« Απάντηση #57 στις: Απριλίου 26, 2012, 08:18 »
Κάπου τον Ιανουάριο πέτυχα στο στο internet μια διαφήμιση την nobacco για τον Γίγαντα.
Κάθισα και έψαξα πολλά ηλεκτρονικά μαγαζιά και κατέληξα ότι για αρχή ήταν μια καλή πρώτη ματιά,είχα παραγγείλει και 3 υγρά(R-2,mentol και καπουτσίνο) για αρχή με 16-18 νικοτίνη.
Το R2 πάνω από 3 τζούρες δεν μπόρεσα να κάνω,είχα ψιλό προβληματιστεί με την "τσιγαρισια" γεύση,έτσι πρώτα άρχισα με την μέντα.
Την επομενη μέρα περνώντας ένα ταξί για να πάω για δυο διανυκτερεύσεις στο νοσοκομείο Σωτηρια,είδα τον ταρίφα να βγάζει ένα e-τσιγάρο!
κάποιο ego με αμπούλα ήταν.
Του λέω ωραία καπνίζουμε κιόλας και βγάζω το giant.Μου λέει :
-Τι νικοτίνη καπνίζεις.
-Του λέω 16άρα μέντα και 18άρα καπουτσίνο.
-Μα καλά μου λέει τι μ@#&κίες κανεις!!!
Έμεινα λίγο έτσι  :o και με μια σκέψη να περνάει από το μυαλό μου...να χτυπήσω γερο(ήταν γύρο στα 60ντα) άνθρωπο!
-Μου λέει μην παίρνεις τέτοιες γεύσεις γιατί έχουν παραπάνω χημικά!!Πάρε λατάκια και θα με θυμηθείς!
Μετά από το αρχικό σοκ που με έβρισε ένας άγνωστος ταρίφας διαπίστωσα ότι μέσα στο ταξί παρα τα ντουμάνια του δεν μύριζε τίποτα!
Του είπα ένα κοφτά ok θα το κοιτάξω και δεν ξανά ασχολήθηκα μαζί του γιατί έχω και υψηλή πίεση και ήμουν πολύ κοντά στο να με βλέπατε στης είδησης το βραδυ...
Όταν πήγα σπίτι παράγγειλα από την ELIQUID FLAVOURART TOBACCO ΛΑΤʼΚΙΑ 30ml και από τότε έχω βρει την απόλυτη καπνιστική μου γεύση!
Νάνε καλά ο αγενής ταρίφας!(για την τσιγαρισια γεύση,γιατί για το Giant νάνε καλά το internet :P)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2012, 08:29 από Pantelthekiller »

Αποσυνδεδεμένος axilleas

• *
  • 34
Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.
« Απάντηση #58 στις: Απριλίου 26, 2012, 17:18 »
Για μένα η βοήθεια ήτανε το κράτος. Το μόνο καλο που έκανε είναι ότι απαγόρευσε το ελεύθερο κάπνισμα κ το ακριβηνε (κ το συνεχίζει ) και με έκανε να κοιτάξω το ηλεκτρονικο.Με την βοήθεια του elips κ του φόρουμ εκλεισα 6 μήνες κ συνεχίζω

Αποσυνδεδεμένος ahilleas

• *
  • 58
« Απάντηση #59 στις: Απριλίου 26, 2012, 17:37 »
Για μένα η βοήθεια ήτανε το κράτος. Το μόνο καλο που έκανε είναι ότι απαγόρευσε το ελεύθερο κάπνισμα κ το ακριβηνε (κ το συνεχίζει ) και με έκανε να κοιτάξω το ηλεκτρονικο.Με την βοήθεια του elips κ του φόρουμ εκλεισα 6 μήνες κ συνεχίζω
σωστα,και μετα συνεχισε με διαφημιση του η.τ. με τις απαγορευσεις σε δημόσιους χώρους κτλ.
ναι,διαφήμιση ειναι,γιατι μας εκανε να ψαχτούμε πιο πολύ και να μάθουμε περισότερα περι του θέματος.
να ναι καλα το κράτος μας με τις πατέντες του,εμένα που γλύτωσε πολλά λεφτα,και σίγουρα και σε άλλους!!! :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359765 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114187 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110659 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29334 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F