vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

772 επισκέπτες, 6 χρήστες
thanoulis, mathimatikos1966, anetost, zalaros, Methodios, Milarepa

Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.

« στις: Απριλίου 23, 2012, 22:58 »
Εδώ μπορούμε να γράψουμε τον τρόπο που μάθαμε για η.τ. τις πρώτες μας μέρες με η.τ.
καθώς και το ποιος ήταν που μας βοήθησε να το ξεκινήσουμε κόβοντας το κ.τ.  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2012, 10:28 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
  • Φύλο: Άντρας
  • Im back and vaping again.!!!
Απ: Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:01 »
Το e-kapnisma.gr φυσικά  ;)

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:02 »
Ο matsakonas με μυησε αλλα με εστειλε και πηρα ovale eGo-T με 99 ευρω τότε και γι'άυτο θα μου δωσει τωρα τον εναν απο τους Α2 του για να με αποζημιωσει! ;D ;D

Αυτο ηταν ....κανενα 9μηνο πριν... :hmmm: περιπου... ισως και παραπανω... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:02 »
Σε μια επίσκεψη πέρσι τον Ιούνιο του κουμπάρου μου τον είδα να κρατάει ένα hybrid της nobacco εξηγώντας μου τροπο λειτουργίας κ οφέλη που δεν ειχαν πέσει στην αντίληψη μου μπήκα αμέσως στην διαδικασία να το ψάξω και απο τότε πιστός στο η.τ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος rocket-1

• **
  • 289
  • Bitcoin expert
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:04 »
κανεις!!!!εντελως τυχαια!!λιγο πριν τα χριστουγεννα μπηκα σε ενα φαρμακειο,,,κ ειχε αυτα τα απλα μιας χρησης,,,8 ευρω μαλιστα :angry_orange:ρωτησα κ μου πε οτι ηταν για 300 εισπνοες.....το πηρα κ μου αρεσε :D και απο κεινη την στιγμη μπηκα στο τρυπακι του ητ,,κ δεν το μετανιωσα καθολου :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:06 »
εγω μονος μου το εψαξα στο pc και βρηκα την nobacco πηγα και το πηρα και ολα κομπλε, μετα βρηκα και το φορουμ και εμπλεξα ασχημα :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:07 »
Εντελώς τυχαία έπεσα πάνω στο φόρουμ και από εκεί ξεκινήσαν όλα παραλού που πριν 2 -3 χρόνια έβλεπα διάφορα η/τ άλλα δεν ήξερα το φόρουμ

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:11 »
Ιανουριο του 09 μπηκα σε ενα φαρμακειο για ασχετο λογο με το ΗΤ και εφυγα με ενα πακετο αγνωστου ταυτοτητος και προελευσεως και στην τιμη των 120 ευρω :wall: :wall: :wall: :wall:
Τα δε ανταλλακτικα η τετραδα και μη αναπληρωσιμα κοστιζαν 15 ευρω.......και ξανα :wall: :wall: :wall: :wall:
Μετα απο καποιους μηνες ανακαλυψα το φορουμ μας και απο τοτε ημουνα νιος και γερασα  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:14 »
Από αρνητική διαφήμιση...
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα (μπορεί κα πιο πριν, αλλά τότε το πήρα χαμπάρι) είχε γίνει αρνητικός ντόρος περί απαγόρευσης του ΗΤ .
Γνώριζα το προϊόν από τη χρονιά που πρωτοκυκλοφόρησε. Είχα πάρει το πρώτο Nobacco που είχε κυκλοφορήσει, και το άφησα στην άκρη το ίδιο βράδυ. Δεν Ξαναασχολήθηκα.
Τα περασμένα Χριστούγεννα λοιπόν, τριγύριζε η σκέψη να κάνω άλλη μια προσπάθεια να το σταματησω το βρωμοτσίγαρο, μιας και περιμένουμε και το πρώτο μας παιδάκι. Με το που άκουσα τις φήμες περί απαγόρευσης, άρχισα να το ψάχνω στο δίκτυο και έπεσα πάνω στο e-kapnisma.

Ε, και πλέον είμαι από τότε άκαπνος.

Με λένε Στέλιο και είμαι καλά!  ;D

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 196
  • provari mini + trap tank
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:20 »
Και εγώ εντελώς τυχαία έπεσα σε μια διαφήμιση η.τ...γκουγκλαρα και έπεσα πάνω στο φόρουμ, διάβασα 2 μερόνυχτα και παρήγγειλα τον ego-c...αυτά πριν δύο μήνες, δεν έχω καπνίσει ούτε ένα κ.τ από τότε

Αποσυνδεδεμένος TRIKALA

• **
  • 373
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:24 »
Δεν ειχα μεχρι τοτε γνωρισει καποιο ατομο που να χρησιμοποιουσε η/τ.
Ψαχνοντας στα σκοτεινα μονοπατια του διαδυκτιου επεσα στο φορουμ.
Το φορουμ με μυησε.
Ο Atmos μου εκανε την τελετη μυησης σε ενα μυστικο μερος,φορωντας μια λευκη ποδια και κρατωντας στο αριστερο του χερι ενα lava.Με ματια δεμενα περπατησα μερικα βηματα μεσα στον μεγαλο κυκλο που σχηματιζαν δεκαδες η/τ  και εδωσα ορκο ιερο.
Τελειωντας τον,ηπια λιγες γουλιες απο την βαση pvg που μου προσφερε ο μεγαλος Atmos σημαδι οτι πλεον εχω γινει και εγω ενας ατμιστης και οτι πλεον στο αιμα μου κυλα δεν κυλα τιποτα αλλο παρα αυτη.Η τελετη ειχε ληξει.Μπορουσα πλεον να δω.Τα ego-t  ατμιζαν συνεχεια στον κυκλο.Δεκαδες αρωματα και γευσεις με ζαλιζαν.Αισθανομουνα μπερδεμενος και συναμα τοσο ευθυμος.Ενα μελος της τελετης μου προσφερε μια τζουρα απο vv για το καλωσορισμα στη λεσχη των ατμιστων.
Ημουν πολυ περιφανος  για μενα.Το ονειρο μου ειχε γινει πραγματικοτητα.
Ανεβαινοντας στον μικρο αμβωνα ο μεγαλος διδασκαλος Atmos απευθυνε ενα συντομο λογο για το η.τ και τον κοσμο του.Καθως και την προσπαθεια ολων να φερουν οσους περισσοτερους μπορουσαν στην κοινοτητα  του.Με το τελος της ομιλιας του η αρχιερια petra μου φορεσε την κιτρινη ποδια,μιας και ημουν νεο μελος και ειχα τον χαμηλοτερο βαθμο του φορουμ "νεο μελος",δινοντας μου οδηγιες για τα καθηκοντα μου.Η ειδικοτητα που μου εδωσε ηταν 808/901.Μου εμαθε ολα τα μυστικα,ολα τα κολπα,ολες τις πατεντες.Σαν πιστος,υπακουος και προθυμο μελος της κοινοτητας γρηγορα ανεβηκα βαθμο.Τωρα πλεον ειμαι e-medium.
Αυη ειναι η ιστορια της μυησης μου στον κοσμο του η/τ

Αποσυνδεδεμένος konn4312

• *
  • 65
Re: Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:25 »
Εμενα με μυησε στο ητ ο παπα-hobis το περασμενο καλοκαιρι και με τις ευλογιες του πηρα τοτε ενα ego-t.Νικο φιλε σε ευχαριστω που εισουν η αρχη του τελους για το κτ!

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος NikosAnt

• **
  • 182
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:25 »
Απο ένα φίλο ,
Δοκιμασα μου άρεσε και απο τότε τρώω τα ευρω μου σε mod και επισκευασιμους  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος simos

• *
  • 20
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:26 »
Δεν με μυησε κανεις . Ομως με ειχαν σκισει οι κορες μου!  Να το κοψω το ριμαδι.Ανοιξε ενα καταστημα κοντα στην γειτονια μου και τελικα τα χριστουγεννα εκανα ενα δωρο στον εαυτο μου αλλα και στην οικογενεια μου και πηγα και πηρα elips  :wall:χωρις να εχω απο πουθενα πρωτα ενημερωθει. Μετα βρηκα αυτο το forum :thumpup: που μου ανοιξε τα ματια.Ισως η πιο καλη αποφαση που εχω παει τα τελευταια χρονια. :yes:

Αποσυνδεδεμένος gastzoum

• **
  • 200
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 23, 2012, 23:33 »
Eνας φιλος μου συστησε το η.τ και με εβγαλε απο το λουκι του κ.τ.Στη συνεχεια βρηκα και το forum και  διαβαζω συνεχεια.Το καλο ειναι οτι ειμαι 3 μηνες χωρις κ.τ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449968 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110635 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374679 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327977 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F