vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

623 επισκέπτες, 9 χρήστες
Tem, Buliwyf, pngtszs1976, maprix, vasim, camber, trollga, PsykieG, vag21

Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.

Αποσυνδεδεμένος tobias

• *
  • 79
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 05, 2012, 16:33 »
Δοκίμασα μια μέρα από ένα φίλο της κοπέλας μου. Εκείνη την περίοδο είχα ξαναξεκινήσει το κ.τ μετά από 5 μήνες πλήρους διακοπής και ήδη βάραγα το κεφάλι μου στον τοίχο και έψαχνα να βρω ένα τρόπο να το σταματήσω. Δοκίμασα κάποιες τζούρες, μου φάνηκε ενδιαφέρον. Το ίδιο βράδυ ψάχνωντας στο internet για πληροφορίες κατέληξα εδώ με αποτέλεσμα να ξενυχτήσω μέχρι τις 4 διαβάζοντας ότι πληροφορία και έρευνα υπήρχε για το η.τ (από επιδράσεις στον οργανισμό, μέχρι ονομασίες και μοντέλα). Την επόμενη μέρα συνέχισα την ανάγνωση και άρχισα να ψάχνω για καταστήματα και να διαβάζω κριτικές για αυτά. Με εκείνα και με τα άλλα την μεθεπόμενη μέρα πήγα στα παιδιά που έχουν το ατμομηχανή γεμάτος άγχος για την πρώτη μου αγορά και για να μη γίνω ρόμπα από την ημιμάθειά μου των 3 ημερών. Ευτυχώς ήταν ευγενέστατοι και οι δυο, έλυσαν κάθε απορία μου και ήταν πλήρως επεξηγηματικοί στο τι έπρεπε να κάνω για γεμίσματα, συντηρήσεις κλπ. Από εκείνη τη μέρα ξεκίνησε η πλήρης διακοπή του κ.τ και η αφοσίωση στο άτμισμα καθώς είχα ήδη συνειδητοποιήσει ότι αυτό που πραγματικά ήθελα και δεν μπορούσα να σταματήσω ήταν η συνήθεια και σε πολύ λιγότερο βαθμό η νικοτίνη.

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #91 στις: Ιουνίου 06, 2012, 09:10 »
Ενας συναδελφος με μυησε το Νοεμβριο του '11 ο οποιος καπνιζει εδω και κανα μηνα.. Ο προδοτης!!

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
 Δεν είναι προδότης αλλά ο άνθρωπος που σου έδειξε τον "δρόμο" που εκείνος δεν μπορεί να περπατήσει... ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• 871
  • Γιώργος.
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 06, 2012, 09:18 »
ας γραψω και εγω με την σειρα μου.τον Νοεμβριο και σε σημαδιακη ημερομηνια 11/11/11 ηρθε στο μαγαζι μου πελατης με ενα ego t.το ειδα και λεω καλοοοοοο.μου εδωσε και τραβηξα μια τζουρα.καπνικο.αυτο ηταν.δεν ξαναμυρισα που λεει ο λογος το κτ.την αλλη μερα και αφου ειχα μεινει ακαπνος μου εφερε το πρωτο μου ητ.απο τοτε μονο ατμιζω και ουτε μια φορα δεν δοκιμασα κτ.
ο ιδιος βεβαια που με ξεκινησε καπνιζει τωρα αλλα τι να τον κανω.ειναι και πελατης μου. :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• **
  • 312
« Απάντηση #93 στις: Ιουνίου 23, 2012, 19:08 »
ενα φιλαρακι  πριν ενα μιση μηνα ο οποιος εκανε πουρακια tobajiara 2 πακετα την μερα και  απο οταν το ξεκινησε τα εκοψε μαχαιρι. ηταν αυτος που μου προτεινε και το τι να παρω και τι να προσεξω για αρχη...

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #94 στις: Αυγούστου 02, 2012, 06:11 »
Πριν ένα χρόνο και κάτι μήνες ένας φίλος είχε η/τ και δοκίμασα όσο ήμασταν μαζί για καφέ!
Παρατήρησα ότι με κάλυψε τόσο ώστε σε όλη τη διάρκεια, περίπου 3-4 ώρες, έκανα μόλις ένα κ/τ!
Μετά από κάποιες μέρες, στα γενέθλιά μου, η κοπέλα μου μου έκανε δώρο ένα eGo....
Τα υπόλοιπα τα ξέρετε... 8)

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #95 στις: Αυγούστου 02, 2012, 09:56 »
Τω καιρω εκεινω (sic) δεν υπήρχαν και πολλοί ατμιστές :yes:
Οπότε την ιδέα πήρα από αναζήτηση και εύρεση του παλιού φόρουμ του σημερινού e-kapnisma.gr (το οποίο ήταν ακόμα online) και με τις συμβουλές του Λευτέρη (atmos), Γιώργου (undertaker), Γιώργου(GIORGOS1969) του Κώστα (cyan) και άλλων παιδιών :respect:

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 02, 2012, 11:04 »
Τα σέβη μου κ. Γιώργο. Η παρουσία σας τιμά το φόρουμ μας, να είστε καλά :respect:
Να πω οτι ξεκίνησα με ένα κινέζικο -κάτι- από Dealextreme και έπειτα με ένα intellicig evo.
Όταν βγήκε το ego όμως, πραγματικά άρχισα να ευχαριστιέμαι το άτμισμα :)

Αποσυνδεδεμένος moroua

• *
  • 95
« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 02, 2012, 11:41 »
Στο συνεργειο που εφτιαχνα το μηχανακι μου το δοκιμασα απο τον μηχανικο μου που ειχε τρελαθει απο την χρηση του ηλεκτρονικου τσιγαρου και ειχε ενθουσιαστει τοσο!!!!!! που σκεφτοταν να το φερει στο μαγαζι του και για αλλους πελατες φιλους του.
Μολις εφερε τα πρωτα κομματια ego ημουν απο τους πρωτους που το αγορασα και το εκανα δωρο στον εαυτο μου για τα γενεθλεια που θα ερχοντουσαν ηταν Οκτωβρης του 2010 και απο τοτε ξεκινησε αυτο το υπεροχο ταξιδι,και ευχομαι να μην τελειωσει.....

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 02, 2012, 11:41 »
Γνωστος γνωστου γνωστής ο οποίος με ητ εκοψε το καπνισμα (ενω είχε αποτυχει με τσιχλες και βελονισμό) και ενώ ήταν αγχώδης τυπος
σε αγχώδη δουλειά, και παρόλα αυτά με τη χρήση του ητ ουτε υγρό στους πνεύμονες απέκτησε ουτε καμμια άλλη απο τις
εν ίδει λαϊκών μύθων και θρύλων αναφερόμενες παρενέργειες είχε, και μολονότι ποτέ μου δεν τον είδα προσωπικά αλλά απλά
άκουσα το κατόρθωμα του με ώθησε στο να  το ψάξω στο Internet και να αγοράσω το πρώτο μου ητ το οποιο
είχε 1 ατμοποιητή 510 και 2 μπαταρίες με την ανεξάντλητη χωρητικότητα των... 130 mAh

Αμέσως μετά βρήκα αυτό το φορουμ τότε ακόμη με ελάχιστο κόσμο.
Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία.

Είμαι τυχερός γιατι τα παραπάνω έγιναν όταν με πείραξε το κάπνισμα και μάταια προσπαθουσα να το ελαττώσω ή να το κόψω...

Αποσυνδεδεμένος kikos7

• *
  • 11
« Απάντηση #99 στις: Αυγούστου 02, 2012, 12:22 »
Κλασικά δοκίμασα από συνάδελφο στη δουλειά. Αυτός βέβαια τώρα καπνίζει ενώ εγώ απλός ατμίζω...

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #100 στις: Αυγούστου 07, 2012, 08:15 »
Η απόφαση να κόψω το κάπνισμα στην αρχή του χρόνου...
Επ' ευκαιρία ευχαριστώ το  e-kapnisma και τα μέλη του που εμμέσως ή αμέσως με βοήθησαν σ' αυτή τη προσπάθεια...

Συνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #101 στις: Αυγούστου 07, 2012, 09:33 »
Ο καλός φίλος Κώστας, ενώ πίναμε καφέ τον Νοέμβριο.
Στην αρχή τον κορόιδευα!!!! Μόλις δοκίμασα, μετά από κανα μισάωρο, παρήγγειλα το πρώτο μου εGo-T κι από την επόμενη μέρα ΚΤ, ΤΕΛΟΣ!!

Ευχαριστώ Κώστα!!!

« Απάντηση #102 στις: Αυγούστου 07, 2012, 12:17 »
17-11-2008. απο καποιον φιλο . καποιος του ειχε πασαρει το dse 701,δεν το ηθελε το αγορασα ,και αυτο ητανε.

Αποσυνδεδεμένος thanasssis

• *
  • 27
« Απάντηση #103 στις: Αυγούστου 07, 2012, 18:00 »
Τον Δεκέβριο του 11 που έγινε το μεγάλο μπαμ και η κουτσή Μαρία κυκλοφορούσε με ένα ego-tειδές, στη δουλεια οι 7 στους 10 άτμιζαν για κανα δίμηνο, (ώσπου να καούν και οι 2 ατμοποιητές του πακέτου), πήρα και εγώ ένα Ego-t από i-vape και έμεινα μλκς από την άμεση απομάκρυνση από το κτ, (αν και είμαι από τους κατά βάση παραπτωματίες!!). Συνεχίζω σταθερά αν και παρεκτρέπομαι συχνα!!

Αποσυνδεδεμένος paramalo

• *
  • 9
« Απάντηση #104 στις: Αυγούστου 07, 2012, 18:08 »
ο αδελφος μου να νε καλα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359834 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114220 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110706 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374753 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328130 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F