vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.

Αποσυνδεδεμένος crond

• *
  • 45
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.
« Απάντηση #105 στις: Αυγούστου 23, 2012, 01:29 »
εμενα μου ειχε φερει ο πατερας μου ενα κινεζικο που αλαζες τα πιπακια αλλα δεν ειχε νικοτινη μετα τις 2 ωρες αρχισα και ετρεμα χαχα

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #106 στις: Αυγούστου 23, 2012, 02:48 »
Η αποφαση να ξεκινησω το η.τ. ηταν δικη μου. Ο λογος που δεν το παρατησα στα δυσκολα και συνεχιζω να ατμιζω ειναι ο Gianni Pap και η σωστη καθοδηγηση του.
Ενας Γιαννης σε καθε πολη της Ελλαδας να υπηρχε θα ειχε σταματησει η εισαγωγη κανονικων τσιγαρων στην Ελλαδα  :))

Αποσυνδεδεμένος panais

• *
  • 78
« Απάντηση #107 στις: Αυγούστου 23, 2012, 03:25 »
    Ειχα δει εναν τυπο εξω σε κλαμπ να κραταει ενα giant (θηριο μου φαινοταν τοτε) και να βγαζει ατμους και μετα πηρε ενα πακετο hybrid μια φιλη και το δοκιμασα εκει και μου αρεσε σαν ιδεα (ασχετα αν δεν μου αρεσε η γευση που εκανε...) δυστυχως για την φιλη μου το η.τ. κατελειξε σαν πεταμενο κραγιον σε καποια τσαντα της...αλλα ευτυχως για μενα που γνωρισα το η.τ. και εκοψα το τσιγαρο

Αποσυνδεδεμένος Gibson

• *
  • 40
  • A. C. MILAN
« Απάντηση #108 στις: Αυγούστου 23, 2012, 07:35 »
Εδω κι ενα 2μηνο οπως εχω πει καιστην αυτοπαρουσιαση μου, απ τον οικογενειακο μου κυκλο μυηθηκα οταν σε οικογενειακες συνευρεσεις φαγοποσιας, ειχα τον ανηψιο να ερχεται με καλογυαλισμενα ματζαφλαρια και εκτος του οτι μου αρεσαν τα αρωματα που ατμιζε μετα απο πιεση εχοντας μου αφησει καποια μηχανακια να δοκιμασω, ειπα να κανω κ εγω τη δικη μου προσπαθεια.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #109 στις: Αυγούστου 23, 2012, 08:39 »
εμενα πανε 3,5-4 χρονια οταν ειχα πρωτοακουσει για το η.τ. απο ενα συναδερφο "συνκαπνιστη" στα διαλληματα τησ δουλειασ. Τοτε μου εδειξε στισ γνωστεσ σελιδεσ των κινεζων τα cigarette τυπου η.τ. και μου ειπε επιγραμματικα την ιδεα απο πισω. Μερικεσ μερεσ μετα ειχε και ενα στα χερια του και το ειδα απο κοντα.

2-3 μηνεσ μετα (ενω ειχα κοψει και μετα ξανααρχισει το τσιγαρο για να παιρνω την νικοτινη του) μου πρωτοηρθε η ιδεα να παρω η.τ. Εψαξα στην ελληνικη αγορα και αγορασα το πρωτο μου η.τ. ... απο βιβλιοπωλειο! που τα πουλουσαν τοτε στην Πατρα :)) :))

εχω κανει και μεγαλεσ διακοπεσ αναμεσα... αλλα ναι πρωτο-παιδευτηκα με τα η.τ. τοτε
το θεμα ειναι πωσ δεν μου ειχε κοψει τοτε να δω αν υπαρχει φορουμ να μου λυσει τα πολλα μου προβληματα... :(
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2012, 17:39 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #110 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:38 »
Μονος μου το ειδα σε καποια διαφημηση σε καποιο μαγαζι που τα πουλουσε και αγορασα το πρωτο μου τσιγαρο απο την   Νobbaco και αυτο ηταν εδω και 6 μηνες ειμαι φανατικος ατμιστης :yes: :yes: :yes: :yes:

« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2012, 21:40 »
Από την εποχή που μπανεράκια σε διάφορα blogs έπεφταν σαν διαφήμιση
έως σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ όπως και η ενημέρωση είναι
σαφώς πληρέστερη  :)

Αποσυνδεδεμένος Black Cat

• *
  • 48
  • The trouble is, you think you have time...
« Απάντηση #112 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2012, 21:59 »
Μπορει να σας φανει παραξενο, αλλα το forum με εβαλε στον κοσμο του η.τ  :respect: , εδω και κανα μηνα!
Δεν εχω κανενα γνωστο που να ατμιζει και σχεδον ολοι οσοι ειχαν δοκιμασει το παρατησαν πολυ γρηγορα, λεγοντας μου τα χειροτερα απο τις δικες τους εμπειριες.....
Εγω απο την αλλη, αφου εριξα αρκετο διαβασμα εδω και "μορφωθηκα", δεν το αφηνω απο τα χερια μου :cigar:

Αποσυνδεδεμένος ymeg

• *
  • 82
« Απάντηση #113 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 16:42 »
Εγώ μια μέρα πήρα το η.τ. από ένα φίλο μου για να το δοκιμάσω. Δεν μπορούσα όμως με τίποτα. Μου τρέχαν τα ζουμιά στα χέρια, μέσα στο στόμα, μια αηδία σκέτη... ΑΛΛΑ... χωρίς να ξέρω "γιατί", πήγα την άλλη μέρα και πήρα το δικό μου ego-c και είπα πως θα το χρησιμοποιήσω ακόμα κι αν δε μου αρέσει μέχρι να βγάλει τα λεφτά του (10 μέρες περίπου)
Αυτό ήταν! Έκτοτε πέρασαν 8 μήνες και δεν ξανάκανα κ.τ.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 793
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #114 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 17:53 »
ειχα πρωτοδει το η.τ στο αεροδρομιο, οπου και δουλευα και αν δεν κανω λαθος τοτε ηρθε και σε μας εδω ελλαδα,το 2007 περιπου,οπου το πουλαγαν τα καταστηματα του αεροδρομιου. απο τοτε το ειχα στο πισω μερος του κεφαλιου μου, σαν ιδεα αλλα ποτε ομως δεν επαιρνα και την αποφαση! μαλλον ισως γιατι το εβλεπα οτι δεν θα πετυχαινε σε μενα στο να με κανει να κοψω το καπνισμα και λιγο οτι ελεγαν τι περιεχει αυτο μεσα και ολα αυτα τα τι και τα πως και ημουν διστακτικη :( οταν ομως αρχισα να αθλουμαι απο το 2010 τοτε πηρα την αποφαση οτι κατι επρεπε να κανω! για αρχη το ελλαττωσα πολυ,το εκοβα κανα 3 μηνο αλλα και παλι επεφτα στα ιδια, οποτε το βημα εγινε αρχες του 12΄,ψαχνωντας μονη μου στο ιντερνετ,το τι να παρω και ολα τα υπολοιπα και επεσα κι εγω πανω στο φορουμ!  παιδια να στε καλα που μας βοηθατε και μας ανοιγετε τα ματια :o

Αποσυνδεδεμένος hliask1

• *
  • 27
  • ATMIZO FOUL
« Απάντηση #115 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 18:10 »
Με μυησε το Κ.Τ (σιχαθηκα το τσιγαρο) Και με βοήθησε το forum

Αποσυνδεδεμένος Xena

• *
  • 19
« Απάντηση #116 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 22:14 »
Στις 18-9-12, μια μέρα πριν τα 46α γενέθλιά μου, ο καλός μου μου λέει:
 " πάμε να πάρουμε ηλεκτρονικό τσιγάρο από ένα μαγαζί που άνοιξε στη γειτονιά;" 
Λέω κι εγώ : "πάμε και βλέπουμε".
 Δεν είχαμε καμία προηγούμενη εμπειρία με ητ, ούτε και κανέναν στο περιβάλλον που να ατμίζει. Θα έλεγα ότι ήμασταν "λευκός καμβάς", καμία προδιάθεση, προκατάληψη αλλά ούτε και καμία πληροφορία... αγνά παρθένα μαλλιά θα έλεγα.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μας έδωσε μια απλή συμβουλή που όμως για μένα ήταν πολύ σημαντική, πρότεινε να το δούμε σα να αλλάζουμε μάρκα τσιγάρων (με την έννοια της προσαρμογής στη νέα κατάσταση).
Τα πήραμε και από τότε τα σακουλάκια του καπνού σκονίζονται κάπου στο σπίτι.
Ούτε ένα κτ κανένας απ' τους δυό μας :)
Σ' αυτό βέβαια έχει συντελέσει στο μέγιστο βαθμό το φόρουμ, το οποίο διαβάζω α σ τ α μ ά τ η τ α  από την πρώτη εκείνη μέρα...
Οπότε μπορώ να ότι στο ητ με μύησε αυτό το φόρουμ.

Ευχαριστώ πολύ....

Αποσυνδεδεμένος lagoudaki

• *
  • 18
« Απάντηση #117 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 23:16 »
εγώ το είδα από ένα συνάδελφο και γέλαγα...
Τώρα γελάω όταν βλέπω τους άλλους να κάνουν κτ :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος caberaman

• *
  • 60
« Απάντηση #118 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 23:18 »
Εμένα με έσπρωξαν στο ητ οι:

ΥΠΟΥΡΓΟΙ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ                 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Π. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ                 
ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ: Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ                         
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Μ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Με το νόμο 3868/2010 (ΦΕΚ 129Α’ /3.8.2010)

Τους ευχαριστώ θερμά γιατί είναι το μόνο καλό που έκαναν στη ζωή μου!

Αποσυνδεδεμένος psychologos

• **
  • 224
  • DUM SPIRO SPERO
« Απάντηση #119 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 23:35 »
μια πολυ "ενοχλητικη" και "επιμονη" φιλη 25/1/12 (να'ναι καλα η κοπελα) ;) ;) ;) ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359882 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374785 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328165 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F