vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.

Απ: Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.
« Απάντηση #135 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 09:08 »
Επειδή αν κάνεις μια καλή πράξη, θα σου ζητήσουν να την ξανακάνεις, έστω και με τρόπο
εκβιασμού  :)) :)) σε ένα φιλικό ζευγάρι τους μύησα πριν 1 μήνα στο η.τ.
Σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι τελικά ο τρόπος  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος cash

• *
  • 98
  • Φύλο: Άντρας
  • FIGHT FOR AEK..... PREPARE FOR GLORY....
« Απάντηση #136 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 09:27 »
Καλημερα σας ,

Εμενα με μυησε ενας συνατμιστης .

Ο Elias10  :respect:   :thumpup: 

Κραταγε ενα Η.Τ. στην δουλεια .

Τον ρωτησα και αρχiσε να μου εξηγει τι ειναι και πως δουλευει κτλ κτλ κτλ .

Με βοηθησε να αγορασω το Piccolo και να μπω στο Η.Τ.

Αν και το εχω ξαναναφερει θα ξαναπω ενα ευχαριστω :respect: [size=78%] [/size]γιατι ακομα και σημερα με βοηθαει σε πολλες αποριες που εχω μαζι με τον ntsodoul .

Βεβαια εδω μεσα πολλοι με εχουν βοηθησει με αποριες μου οποτε το e-kapnisma ειναι ενας λογος που συνεχιζω να ατμιζω με τρελα .

Αποσυνδεδεμένος vantamis

• **
  • 225
  • Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #137 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 14:23 »
Ήταν ένα συννεφιασμένο μεσημέρι του Δεκέμβρη πριν από 1 χρόνο ακριβώς, όταν μια φίλη μου πρότεινε να δοκιμάσω από το Ego της. Μόλις δοκίμασα, είπα: "Ρε συ! Αυτό μπορεί κάλλιστα να υποκαταστήσει το κάπνισμα!". Την επόμενη μέρα (Σάββατο), πήρα το πρώτο μου Η/Τ (Eclips της Ovale), το οποίο με κάλυψε για μερικές ημέρες και μετά άρχισε να κάνει "νερά", όπως μείωση απόδοσης, υγρό στο στόμα κλπ.

Δεν το έβαλα κάτω, όμως, γιατί μου άρεσε σαν εναλλακτική, κι άρχισα να ψάχνω τρόπους και λύσεις ώστε να με καλύψει 100%. Και ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για "ψάξιμο";;; Το e-kapnisma φυσικά!!! Μετά από άπειρες δοκιμές με ατμοποιητές κυρίως, υγρά, voltage και διάβασμα στο forum, κατέληξα σε mod + επισκευάσιμο (GGTS SS+Odysseus) και 10-12mg VG χωρίς γεύση, με αντίσταση 1.5-1.8Ω στα 3,8-4,2V. Τώρα, ούτε που περνάει από το μυαλό μου το Κ.Τ., αφού έχω καλυφθεί 100% από το ηλεκτρονικό.

Το παράδοξο είναι, ότι η φίλη που με μύησε στο άτμισμα, αυτήν την στιγμή καπνίζει!!!

Αποσυνδεδεμένος giorgos las

• *
  • 31
« Απάντηση #138 στις: Δεκεμβρίου 05, 2012, 11:45 »
εγω τρωγόμουν να κόψω το τσιγάρο πολύ καιρό είδα κάνα δύο (τότε ήταν και λίγο μόδα) να το πιπιλάνε έκατσα ενα βράδυ στο ίντερνετ είδα το φόρουμ και έγινα ατμιστής ξεκίνησα με ενα hybrid nobbaco  πολύ καλό και απο τότε εχω κάνει και την γυναίκα μου ατμίστρια. ειχα προσπαθήσει και κάτι φίλους αλλά δέν..... είναι πιο έυκολο το πακέτο με τον αναπτήρα

Αποσυνδεδεμένος ntsodoul

• *
  • 61
« Απάντηση #139 στις: Δεκεμβρίου 17, 2012, 23:48 »
Βουγιουκλάκης ο Μέγας.....  :)) :))
Να είναι καλά....
βοήθησε και ο Elias10 που μόλις είχε αρχίσει και αυτός....  :yes:

Αποσυνδεδεμένος sylvia

• 3
  • Φύλο: Γυναίκα
  • sugar & spice
« Απάντηση #140 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 18:28 »
Η τύχη και η καλοσύνη των ξένων με μύησε στο η.τ.: Κυριακή απόγευμα, διαβάζω σ'ένα οικονομικό φόρουμ έναν άγνωστο που θριαμβολογεί για το άτμισμα και αναφέρεται στο e-kapnisma. Απο περιέργεια το ψάχνω κι αρχίζω να διαβάζω άλλους άγνωστους που συζητάνε το πώς και το γιατί. Δευτέρα πρωί κάνω το τελευταίο τσιγάρο και πάω ν'αγοράσω twist και c4+. Από τότε, ατμός κι αρώματα. Το ωραίο είναι ότι δεν ήξερα καν πως θέλω να το κόψω...

Αποσυνδεδεμένος rastone

• *
  • 21
« Απάντηση #141 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 18:56 »
Ηταν πριν κανα χρονο που αγορασα ενα gamucci αλλα εφυγε απο το παραθυρο(ενταξει...το χαρισα)
Μολις προσφατα και αφου ανακαλυψα το φορουμ,αποφασισα να ξαναδοκιμασω,αυτη τη
φορα πιο "ψαγμενος" και αποφασισμενος.15 μερες και συνεχιζουμε...καθολου ασχημα

Αποσυνδεδεμένος abel

• **
  • 113
« Απάντηση #142 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 19:17 »
Παρασύρθηκα κι εγώ...
10+ άτομα στη δουλειά ατμίζουν μανιωδώς. Στην αρχή ένας-ένας το ξεκινούσε και οι υπόλοιποι καπνιστές τους ψιλοδουλεύαμε (σαν τα μικρά παιδάκια στο σχολείο).
Πρίν από 1 μήνα άρχισα να δίνω σημασία στα αρώματα που κάθε λίγο και λιγάκι μύριζα στους διαδρόμους.
Ποτέ δεν ρώτησα αν υπάρχουν DIY
Τελικά με το που είδα και δοκίμασα 3-4 γεύσεις που είχαν φτιάξει, ΤΕΛΟΣ στο κ.τ

Έψησα κι εγώ με τη σειρά μου άλλους δύο καπνιστές. Πέρασα από ένα nobacco shop και πήρα 3 σετ!

3 εβδομάδες ατμιστής και συνεχίζω..

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #143 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 19:38 »
Kανείς από το περιβάλλον μου δεν ατμίζει.
Το πρωτοπέτυχα το η.τ. στο ιντερνέτ όταν έψαχνα για μεθόδους διακοπής ή υποκατάστατα.
Η πρώτη προσπάθεια απέτυχε λόγω κακής ποιοτητας η.τ.
Μετά πέτυχα το φόρουμ κι αυτό ήταν.
Διάβαζα επισταμένως επί μέρες, πήρα το πρώτο μου η.τ. και γράφτηκα μέλος όταν άρχισαν τα προβλήματα με τη συσκευή μου. Τα υπόλοιπα είναι παρελθόν. Σήμερα απολαμβάνω το η.τ. περισσότερο από το οποιοδήποτε κ.τ.
Οπότε, ναι, το φόρουμ με μύησε στο η.τ.

Αποσυνδεδεμένος exhalation

• *
  • 6
« Απάντηση #144 στις: Δεκεμβρίου 27, 2012, 20:03 »
 Το είχα δει παλαιότερα που το πουλούσαν σε φαρμακεία και σκέφτηκα (Δεκέμβριος 2011) να ψάξω για ένα σχετικό φόρουμ με πληροφορίες. Το e-kapnisma.gr φυσικά!
Τώρα μόνο κανένα πουράκι σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Αποσυνδεδεμένος maxtor10

• *
  • 74
« Απάντηση #145 στις: Δεκεμβρίου 27, 2012, 20:23 »
απο την τηλεοραση, οταν εχει γινει σαλος.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #146 στις: Δεκεμβρίου 27, 2012, 20:58 »
απο την προσπαθεια δυσφημισης που ειχε γινει απο τα ΜΜΕ, δηλαδη? Αναρωτιομασταν τοτε αν αυτη η προσπαθεια θα εχει και ως συνεπειες να γνωρισουν καποιοι το η.τ. και να γινουν ατμιστες... Να και κατι καλο απο την τοτε ιστορια..

Αποσυνδεδεμένος maxtor10

• *
  • 74
« Απάντηση #147 στις: Δεκεμβρίου 27, 2012, 21:52 »
ακριβος...αν και πιο πριν δοκιμασα τα παντα ,τι τσιροτα τι τσιχλες το πιπακι της νικορετ , και με το που το ειδα το πηρα δεν θα μου εκανε περισσοτερο κακο απο το κ/τ

« Απάντηση #148 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 08:11 »
εγω εμαθα για το ητ απο το internet και ψαχνοντας επεσα στο forum και μετα ολα τα αλλα ειναι γνωστα χεχε :)

Αποσυνδεδεμένος Anathema

• **
  • 357
« Απάντηση #149 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 05:32 »
Μόλις έμαθα για το Ηλ τσιγάρο κανά δυο χρόνια πίσω , μπορω να πω πως ούτε μου περνούσε από το μυαλό ότι θα γίνω ποτε χρήστης! Κανα χρονο μετα μια μέρα σε μια ταβέρνα ο σερβιτόρος ( ειχαμε γινει και φιλοι απο κει γιατι εχω και τρελη αδυναμια στο παιδακι τι να κανω;;)έρχεται με ένα μαραφετι στο χέρι ! Α και συ με αυτήν τη βλακεία είσαι του λέω , και κλασική ερώτηση " κάνει τίποτα αυτή η μακακια;"
Πάρε να δοκιμασεις μου λέει - τραβάω μια δυο - δεν ειναι κακό λέω ! Την επόμενη μέρα λέω στη μάνα μου για πλάκα η οποία αντίπαθει το Κ.τ πολύ , - μάνα θα πάρω ηλεκτρονικό ταιγαρο!
Να πάρεις σου το κάνω δωρο! Δυο μέρες μετά και μετά  από λίγο ψάξιμο βρέθηκα με το πρώτο Ηλ τσιγάρο μου !
Και τωρα έγινε μια μεγάλη αγάπη !
ΜΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ!!!
Keep vaping !!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 11, 2013, 05:38 από Anathema »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359882 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374785 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328166 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F