vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

635 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, camber, trollga, ΨΗΛΟΣ, nikpepa

Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.

Αποσυνδεδεμένος geosurv

• *
  • 85
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.
« Απάντηση #165 στις: Ιουνίου 05, 2013, 17:23 »
Έβλεπα διάφορους με η.τ. αλλά ποτέ δεν πίστευα οτι θα έκανε δουλεια . μέχρι που δοκιμασα απο τον κουμπάρο μου (ενα mini and more). Σαν τώρα θυμάμαι και τι του είπα!!:ρε αυτό κανει δουλεια!!!Μετα απο μια βδομάδα αγοράσα το ego-t. Και μετα ανακάλυψα το φόρουμ..αυτό ηταν τέρμα το τσιγάρο!!!σε 3 μέρες κλείνω 4 μηνες!!είμαι ευτυχισμένος!!

Αποσυνδεδεμένος Bensoz

• **
  • 128
  • It's kinf of FUN to do the impossible
« Απάντηση #166 στις: Ιουνίου 05, 2013, 18:39 »
να με συχωρέσετε που θα βγω Λίγο off topic αλλα θέλω να πω πως διαβάζοντας τις ιστορίες είναι ωραίο που βλέπεις κόσμο να ξεκινάει και να βάζει στην ζωή του το ηλεκτρονικό τσιγάρο από φίλους γνωστούς και συγγενής και όχι από πολίτες από πλασιέ που θέλουν να πουλήσουν κάτι για να σου πάρουν τα χρήματα!
και για να μην είμαι τελείως off topic ένας γνωστός μου ο οποιος έπασχε από ΑΣΘΜΑ και ΧΑΠ, πολλών χρονων καπνιστής. m δημιούργησε την επιθυμία να δω πως τα κατάφερε με το ηλεκτρονικό τσιγάρο να διακόψει την κακή συνήθεια του τσιγάρου!
etc και εγώ αφού m είπε δυο τρία πράματα την επομενη μέρα πήγα σε κατάστημα και πήρα το πρώτο μου πακέτο !

Αποσυνδεδεμένος alkaz77

• **
  • 262
  • «Αλίμονο στους λαούς που έχουν ανάγκη από ήρωες».
« Απάντηση #167 στις: Ιουνίου 21, 2013, 22:56 »
Αυτομηύθηκα θα έλεγε κάποιος μια και η πρώτη μου επαφή ήταν σε ένα βιβλιοπωλείο που πουλούσε τα πρώτα νομπάκο (ξέρετε!!!), όπως τα πήρα τα πέταξα  ;D , δε ξανασχολήθηκα μέχρι που ένα χρόνο πριν είδα τον αδερφό μου με ego-t, σε μια απέλπιδα,όπως αποδείχτηκε (ευτυχώς για μένα), προσπάθεια να το κόψει. Ένα μήνα μετά το η.τ. ήταν στο συρτάρι οπότε άδραξα την ευκαιρία να το δοκιμάσω. Αυτό ήταν!, μετά από ένα διάλειμμα (για διάφορους λόγους) έχω επανέλθει δριμύτερος εδώ και 3 μήνες.
Να ευχαριστήσω βέβαια ακόμα μια φορά όλους εσάς που με τα γραπτά σας με βοηθήσατε, είτε ακούσια είτε εκούσια. 

Αποσυνδεδεμένος MAdKetch

• **
  • 126
  • Foggatti Hybrid LE - Poldiac Hybrid V2
« Απάντηση #168 στις: Ιουνίου 25, 2013, 01:18 »
Έμενα μου το πρότεινε ένας φίλος από τη Αυστραλία. Μ έπεισε τηλεφωνικώς  :)) . Και μόνο ότι μου είπε οτι έχει να καπνίσει κ.τ. 1 μήνα ήταν ισχυρό επιχείρημα για μένα. Την επόμενη κιόλας μέρα παράγγειλα ένα nobacco giant. Έχω κλείσει και εγώ ένα μήνα τώρα χωρίς κ.τ.  :D

Αποσυνδεδεμένος giannis kriti

• **
  • 115
  • τζημινιερα
« Απάντηση #169 στις: Ιουνίου 25, 2013, 01:44 »
εγω παλη απο ενα σηναδελφο στην δουλια πηρε ενα ego-t που αποφασησε δηθεν να το κοψη μετα απο μια εβδομαδα μου λεει το πουλαο δεν μαρεση :wall: :wall: :wall: το αγορασα αμεσος μιας και ειχα κανη 5 προσπαθιες διακοπης και δεν ταχα καταφερη απο 20 νοεβριου τερμα το κ\τ :angel: :angel:  και απορο τοσα χρονια πος το εκανα :hmmm: :hmmm: αλα τον ατμο δεν τον κοβο μαρεσηηηηηηηηηηηη :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:  να ντουμανιαζο τον τοπο με μαλη της γριας οπος το λενε ορησμενη :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος hotcarver1

• *
  • 90
« Απάντηση #170 στις: Ιουνίου 25, 2013, 09:29 »
Μόνος μου την πρώτη,ο κουμπάρος μου τώρα.

Στάλθηκε από το LT30p μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος dioliv

• **
  • 226
« Απάντηση #171 στις: Ιουλίου 16, 2013, 20:03 »
Eμενα με εβαλε στο τριπακι ενας συναδελφος στη δουλεια πριν κατι χρονια με αυτα τα ητ.που ερχονταν σε πακετο σαν Marlboro
Αυτο κρατησε κανα δυο μηνες.Και τωρα εδω και 8 μηνες που ατμιζω και με το ποσο προχωρησε και αναβαθμιστηκε το ολο θεμα ζηλεψα...
Οπως καταλαβατε σκοπος μου δεν ηταν να κοψω το τσιγαρο απλα μου αρεσε γιατι ειναι καθαρο δε βρομαει κλπ κλπ.Και ετσι κολλησα ;)
(Και φυσικα ουτε να ακουσω για κτ πλεον)

Αποσυνδεδεμένος ROD

• **
  • 221
« Απάντηση #172 στις: Ιουλίου 17, 2013, 02:33 »
Εγω πρώτη φορα είχα αρχίσει όταν είχε ανοίξει ένας γνωστός μου μαγαζι και λέω να πάρω ένα έτσι για τις καλές δουλειές. Αν και με βόλεψε πολυ και Έκαψα το κτ, μου έλειπε πάντα στις εξόδους με το ποτο. Και σε μια τέτοια έξοδο το ξανα άρχισα .τωρα είναι η 2η απόπειρα εδω και λίγες μέρες. Δεν έχω κάνει ουτε ένα τσιγάρο και ελπίζω να γλυτώσω απο τη βρώμα και τα έξοδα ( 2 πακέτα τη μερα 25αρια έκανα) μια κα καλη. Την πρώτη φορα είχα μυήσει κα όλη την παρέα, αφου όλοι ήταν καπνιστές. Αλλα όλο το σταμάτησαν γιατι έβαλαν κιλά  :laugh1: , σε αντίθεση με μένα που έμεινα το ίδιο . Το μόνο που φοβάμαι είναι οι βραδινές έξοδοι , εκει που μου λείπει το τσιγάρο. Για αυτο μέχρι να έρθουν κάτι 24ρια υγρα που παρηγγειλα .... Σπιτογατος.

Αποσυνδεδεμένος altan678

• 671
  • Tomorrow belongs to NOBODY
« Απάντηση #173 στις: Οκτωβρίου 18, 2013, 22:20 »
Ο νονός του παιδιού μου ατμίζει κανένα χρόνο τώρα και μου έλεγε πόσο καλό είναι και πόσο μεγάλη διαφορά έχει στην υγεία του. Παρόλα αυτά, ποτε δεν προσπάθησε να με πείσει να το αρχίσω κι εγώ.

Δυστυχώς ένα γεγονός στ´αθηκε αφορμή να το ξεκινήσω. Η γυναίκα του ξαδέρφου μου (ξαδέρφη μου δηλαδή) 32 χρονών μητέρα δύο παιδιών διαγνώστηκε με καρκίνο σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη αλλά όλοι οι κοντινοί της και φίλοι της πιστεύουμε ότι θα βγει νικήτρια. Τέλος πάντων κανένα μήνα μετά το αρχικό σοκ, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνω ό,τι μπορώ ωστέ να είμαι όσο το δυνατόν  πιο υγιής για να είμαι δίπλα στο παιδί μου όταν μεγαλώνει.

Κάπου εκεί θυμήθηκα τον κουμπάρο μου. Μου έδωσε τις πρώτες πληροφορίες και νά'μαι

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
« Απάντηση #174 στις: Οκτωβρίου 24, 2013, 14:26 »
Αν θυμάμαι καλά με τον διπλανό μου στην δουλειά το είδαμε στο internet και αποφασίσαμε να το παραγγείλουμε. Ηταν από τα πρώτα μοντέλα τότε και είχε χαβαλέ στην αρχή αλλά με κέρδισε για μια εβδομάδα. Από τότε παρακολουθούσα την εξέλιξή του αραιά και που αλλά με κέρδισε όταν ήρθε ένας συνάδερφος με ένα protank και μου έδωσε τζούρα. Θεώρησα ότι άξιζε να προσπαθήσω ξανά και αυτό ήταν. Από εκεί και πέρα είμαι αποκλειστικά ατμιστής.

Αποσυνδεδεμένος s.i.jerefos

• **
  • 305
« Απάντηση #175 στις: Οκτωβρίου 24, 2013, 15:04 »
Η κόρη μου..
Μετά από 2ωρη μάχη με puzzle σηκώθηκε η κόρη μου τον Δεκεμβριο του 2012 και μου έφερε τα τσιγάρα τα οποία τα τοποθετούσα ψηλά 'τρομάρα' μου ωστε να μην τα φτάνει και μου είπε: Μπαμπά πήγαινε.. Τσιγάρο...
Ντράπηκα τόσο την 3 ετών κόρη μου που την επομένη ξεκίνησα το πάθος...
Ηλεκτρονικό και Μοντα for ever...!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Panos40

• **
  • 234
  • Θέλω να μάθω για το η.τ.
« Απάντηση #176 στις: Οκτωβρίου 26, 2013, 19:38 »
Εμένα η μητέρα μου αγόρασε η.τ. για εκείνη αλλά δεν το χρησιμοποίησε. Μια μέρα το πήρα το γέμισα και με americano της alterego μου άρεσε πολύ και από τότε (από το Πάσχα) δεν το έχω σταματήσει κάνοντας και κανονικό τσιγάρο που και που αλλά και αν δεν κάνω δε μου λείπει. Η μητέρα μου παρ' όλες τις παροτρύνσεις μου δεν έκανε ποτέ της τελικα  ???

Αποσυνδεδεμένος Atmistador

• *
  • 68
« Απάντηση #177 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 00:52 »
Είχα ακούσει διάφορα για το η.τ. αλλά την πρώτη τζούρα την έκανα πριν από ένα χρόνο σχεδόν από ένα συμφοιτητή. Μετά μπήκα στο φόρουμ, ψάχτηκα, βρήκα και τους λοιπούς πατρινούς συμφορουμίτες και ουσιαστικά αυτοί με μύησαν στο η.τ.

Αποσυνδεδεμένος Obiwangr

• *
  • 30
  • Are you Tripping???No i am Dripping!!!
« Απάντηση #178 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 22:54 »
Μια μέρα στο Διαδίκτυο με χαιρέτησε μια διαφήμηση της NJOY και έκατσα και το ψαξα λίγο το θέμα.

Το καλοκαίρι πηρε ένας φίλος ένα ego-t και πηρα μερικές τζουρες και γνωριστήκαμε με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Πριν 3 μήνες ένα συγγενικό πρόσωπο μου έκανε δώρο ένα διπλό ego-w και παραγνωριστήκαμε με το ηλεκτρονικό τσιγάρο πλέον.Πάλι καλά δηλαδή  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Kostas1989

• *
  • 84
  • Zmax Sigelei & Kayfun 3.1
« Απάντηση #179 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 17:57 »
Η πρωτη επαφη με το η.τ ηταν οταν ειδα για πρωτη τον ξαδερφο μου(grifos) με ενα τεραστιο μαντζαφλαρι στην τσεπη του πουκαμισου του!(provari).Στην αρχη το περασα για φακο αλλα ρωτωντας τον μου λυθηκε η απορια.πρωτη φορα εβλεπα απο κοντα η.τ στην πιο extreme εκδοχη του βεβαια!Η δικη μου αποφαση βεβαια για η.τ σαν εναλλακτικη, ηρθε 2 χρονια αργοτερα αφου ειχα βεβαια το  αρχικο ερεθισμα και την εμπειρια απο αυτον!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374747 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F