vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

559 επισκέπτες, 7 χρήστες
lounik, Mulder, manoslykos, camber, Blackwolf, makis1975, Thaboresso

Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.

Αποσυνδεδεμένος ymeg

• *
  • 82
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.
« Απάντηση #150 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 14:48 »
Εγώ αυτομυήθηκα. Είχε φαγωθεί ένας φίλος να πάρουμε το η.τ. το οποίο αφού είχε δύο τσιγάρα μέσα θα παίρναμε από ένα ο καθένας (τόσα ξέραμε τόσα λέγαμε). Εγώ δεν ήθελα "αυτή τη βλακία" με τίποτα. Τελικά το πήρε μόνος του και έκανε περίπου τα μισά τσιγάρα με αυτό.
Κάνα μήνα μετά, όταν δεν το πολυχρησιμοποιούσε πια, πήρα την απόφαση να του ζητήσω για δοκιμή και το πήρα στη δουλειά... Τι καμένο έβγαζε... τι ζουμιά μου τρέχανε στα χέρια στο στόμα... σκέτη αηδία! Αλλά αντί να το παρατήσω και να καπνίσω σηκώθηκα και πήγα σε ένα μαγαζί ovale (τέτοιο ήταν το τσιγάρο) και ζήτησα διευκρινήσεις. Εκείνη τη μέρα κάπνισα μόνο 4 τσιγάρα αντί για 3 πακέτα κι έτσι εξοικονόμησα 10,80€ Μου άρεσε αυτό. Την επομένη ξαναπήγα στο μαγαζί και πήρα το δικό μου e-τσιγάρο. Μετά άρχισα λίγους πειραματισμούς (ζουμιά ατμο μπαταρίες) και σε 2-3 βδομάδες θα γιορτάσω τον 1 χρόνο ατμίσματος..!

Υ.Γ. Ο εν λόγω φίλος αλλά και δύο συνάδελφοι που ζήλεψαν και δοκίμασαν η.τ. καπνίζουν μόνο κανονικό. Κρίμα!

Αποσυνδεδεμένος noob

• *
  • 52
« Απάντηση #151 στις: Φεβρουαρίου 28, 2013, 21:59 »
ειχα ακουσει για το ητ, βασικα ειχα διαβασει εμπειριες απο καποια μελη σε ενα αθλητικο φορουμ στο οποιο ειμαι και εγω μελος αλλα δεν εδινα σημασια.
Οταν κατα τη διαρκεια της προπονησης μου πριν λιγες μερες εκανα την καθιερωμενη σφυγμομετρηση, επιασα αρρυθμιες επαναλαμβανομενες σε χρονο μικροτερο του ενος λεπτου (εχανα μια σφυξη περισσοτερες φορες απο μια μεσα σε ενα λεπτο)

Τοτε τα ψιλοχρειαστηκα και επειδη αγαπω πολυ την αθληση ειπα να κανω μια προσπαθεια με το ηλεκτρονικο τσιγαρο και γραφτηκα στο φορουμ αυτο. Αποδειχθηκε η καλυτερη κινηση.

Αποσυνδεδεμένος tearsforfear

• **
  • 134
« Απάντηση #152 στις: Φεβρουαρίου 28, 2013, 23:00 »
η προπαγανατα της τηλεορασης με εβαλε στις σκεψεις επειτα το φορουμ το οποιο διαβασα και μου προκαλεσε την περιεργεια και τωρα νατα πεταξαμε το κ.τ. και αδειασε η τσεπη μας για το η.τ.  :))

Αποσυνδεδεμένος gtm

• **
  • 307
« Απάντηση #153 στις: Φεβρουαρίου 28, 2013, 23:05 »
η δικια μου ιστορια περιεχει και την πεθερα :))
η γυναικα μου μη καπνιστρια εφερε και την πεθερα μου στο σπιτι για να μεινει μαζι μας.
ετσι ενω περνουσε ο καιρος αρχισανε να με πιεζουν να κοψω το κ.τ. τον δεκεμβριο πριν 1 χρονο αφου εφερνα πολλες αντιρησεις , η πεθερουλα μου εβγαλε 100 ευρω και με διαταξε για αγορο η.τ.
ψαχνοντας βρηκα την nobaco και το iwant.
οταν ηρθε παρασκευη μεσημερι ελεγα τωρα τι κανουμε?
βλεποντας τις οδηγιες τραβηξα την πρωτη μου τζουρα και εκει εγινε το απολυτο δεσιμο με το η.τ το βραδυ ψαχνω για περισσοτερες πληροφοριες και επεσα στο φορουμ
οποτε να ναι καλα η πεθερα και εσεις  που 1 χρονο και κατι μηνες ειμαι μακρια απο το κ.τ

Αποσυνδεδεμένος kostassei

• **
  • 176
  • και αν εχω κανει το μυαλο μου μαρμελαδα
« Απάντηση #154 στις: Φεβρουαρίου 28, 2013, 23:13 »
Εγω ρε παιδια αρχισα εντελως ξαφνικα πριν απο 2 μηνες περιπου.Πηγαινοντας σε σπιτι φιλων , τους βλεπω με ητ.Ρωταω τι γινεται με αυτο και δοκιμαζω.Αυτο ηταν την αλλη μερα πηρα και' γω . Σ Ω Θ Η Κ Α  :yes:

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #155 στις: Μαρτίου 01, 2013, 00:10 »
Η αδερφή της γυναίκας μου (που τώρα κάνει κ.τ.)

Αποσυνδεδεμένος kitrinos

• *
  • 34
« Απάντηση #156 στις: Μαρτίου 01, 2013, 01:01 »
 Το η.τ το έψαχνα κατά διαστήματα ένα εξάμηνο πολύ χαλαρά κι ενώ είχα στο μυαλό μου να πάρω συνέχεια το ανέβαλα για διαφόρους λόγους. Ένα μεσημέρι στις 17/2/12 βρέθηκα μ έναν φίλο που ήδη είχε αγοράσει η.τ κι αφού δοκίμασα κάνα 2-3 τζούρες τον πήρα παραμάσχαλα και πήγαμε σ ένα κατάστημα και απέκτησα το δικό μου η.τ
Από τις 19/2/2012 μέχρι και σήμερα δεν κάπνισα κ.τ παρά μόνο ένα μετά από εκατό μέρες κι αυτό, γιατί έφαγα πολύ πρήξιμο από φίλους καπνιστές και μη ότι έπρεπε να δοκιμάσω για να κάνω την σύγκριση (πια ακριβώς, μέχρι και σήμερα δεν το κατάλαβα).

Μπορεί να μην με μύησε κάποιος στο η.τ, αλλά είχα σημαντική βοήθεια από φίλη που ήδη άτμιζε ένα 4μηνο συνέχεια, αλλά είχε εμπειρία με το η.τ (τα προμηθευόταν από το εξωτερικό) τουλάχιστον μιας τετραετίας (ίσως και παραπάνω) καπνίζοντας και ατμίζοντας ταυτόχρονα.
Δεν θα ήταν παράδοξο να πω ότι αυτή η φίλη μου με μύησε στο η.τ, αφού δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν θα είχα μείνει σε αυτό, χωρίς την συνδρομή της. Εξαιτίας της δοκίμασα δεκάδες δεκάδων γεύσεων που είχε, γλιτώνοντας παρά πολλά ευρώ… όντας πολύ περισσότερο ενήμερη από μένα, άλλαξα αμέσως (μέσα σε τρεις μέρες) το η.τ που είχα αγοράσει με άλλο πολύ καλύτερο και φυσικά για πολλούς μήνες οι συμβουλές της και οι προτάσεις της ήταν και παραμένουν πολύτιμες!!!

Και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε FaniFox ευχαριστώ για όλα!!!

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #157 στις: Μαρτίου 01, 2013, 01:01 »
Αυτομύητος κι εγώ..σχεδόν. Όταν δεν είχα ιδέα ακόμα τι είναι, πήρα σε κάποιον που ήξερα πως θέλει να το κόψει κάτι άσπρα μικρούλια από ένα φαρμακείο με 0 νικοτίνη. Και θα μου πεις πολλοί θέλουν να το κόψουν αλλά με τον συγκεκριμένο όταν είχε ακουστεί ότι θα βγει κάτι που θα βγάζει καπνό αλλά δε θα έιναι τσιγάρο (η.τ.) λέγαμε όταν γίνει να το δοκιμάσουμε. Μετά από ένα χρόνο μου επέστρεψε τη χάρη ενώ το είχε ήδη κόψει, δε μου έλεγε τίποτα, είδα ένα τύπο με ego σ'ένα μαγαζί και λέω αυτό είναι, ηλεκτρονικό πούρο, η εξέλιξη.. Έβαλα ηλεκτρονικό πούρο στο google, βρήκα μετά από λίγο ψάξιμο τα ego-t, πήγα σε μαγαζί δοκίμασα κι αυτό ήταν, μία τζούρα, hooked for life...

Αποσυνδεδεμένος agialas

• 700
« Απάντηση #158 στις: Μαρτίου 01, 2013, 01:33 »
ενας φιλος που απ αυτον γιναμε  δεκα ατμισταδες  :yes:
κι αυτος εγινε παλι καπνιστης και εκανε και τους αλλους οχτω  :angry_orange:
κ εγω τωρα οταν βγαινουμε για κανα σκατσ παιρνω και τα τρια μοντοκλαρινα μαζι
και ντουμανιαζω τον τοπο μπας και μας την πεσουν..
να τον αφησω μονο να φαει το ξυλο της χρονιας  :laugh1: :laugh1:του αλα δεν εχει κατσει.. :( 

Αποσυνδεδεμένος Pandora

• *
  • 79
  • Φύλο: Γυναίκα
    • HandMade By Pandoras
« Απάντηση #159 στις: Μαρτίου 01, 2013, 10:28 »
Ο αντρας μου με μυησε στο η.τ.Στην αρχη δεν ενθουσιαστηκα και για αρκετο καιρο ειμουν αρνητικη,ειπα ομως να κανω μια προσπαθεια για να απαλαγω απο το κ.τ.Γνωρισα και ανθρωπους που ειχαν καταφερει να απαλαγουν απο το κ.τ με τη βοηθεια του η,τ και αρχισα να ασχολουμε με επισκευασημους ατμο.Τελικα ενα χρονο μετα το κ.τ ειναι παρελθον και το η.τ αγαπημενη συνηθεια και χομπυ. :)

Αποσυνδεδεμένος danai

• *
  • 60
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #160 στις: Μαρτίου 02, 2013, 00:59 »
Με μύησε η απελπισία μου!
Δοκίμασα τα πάντα για να κόψω το κάπνισμα και μια μέρα πήγα στο λογιστή μου και δοκίμασα από το η.τ. του. Αυτό ήταν! Από τότε  :bye: κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος Atmistador

• *
  • 68
« Απάντηση #161 στις: Μαρτίου 02, 2013, 01:01 »
Μπράβο Δανάη! Έκανες μια πολύ σωστή επιλογή κυρίως για την υγεία σου αλλά και για την τσέπη σου. Εάν θέλεις, πέρνα κι από εδώ να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Διαγραφή άμεσης Παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 02, 2013, 01:16 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #162 στις: Ιουνίου 04, 2013, 05:11 »
το έιδα σε ένα φίλο και ενω στην αρχη το σχολίασα αρνητικά (κάπνιζε στα διαλείματα :)) )
με έβαλε σε σκέψεις και μετα 2 ημέρες αγόρασα το πρώτο η.τ.

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #163 στις: Ιουνίου 04, 2013, 06:10 »
H κοπέλλα μου με έχωσε στον ατμό, αφού όμως προηγουμένως είχε φάει το δούλεμα της αρκούδας "με τη μ@λακία την πλαστικούρα που πήγες και αγόρασες" !!  :lotpot:

Αποσυνδεδεμένος dimitrisbass3

• *
  • 70
« Απάντηση #164 στις: Ιουνίου 04, 2013, 10:37 »
Eνω εβλεπα το η.τ. απο καποιους συναδελφους,δεν μου εκανε καποια αισθηση.
Μια μερα το καλοκαιρι μιλησα μ'ενα φιλο μου,που σχεδον μαζι ειχαμε ξεκινηση το καπνισμα,οταν ειμασταν πιτσιρικαδες.Οταν μου ειπε οτι ειναι αποτελεσματικο το η.τ. και τον κραταει μακρια απο το κ.τ.,ετρεξα και πηρα και γω.Απο τοτε εννοειται οτι τελειωσα με το κ.τ.,και πλεον ατμιζω και θα ατμιζω για πολυ καιρο...
"ειναι ωραιο το ρημαδι"! :D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359872 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450065 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110710 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374774 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328157 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F