Το να ατμισεις στα 0.1 - 0.8 Ωμ , δεν ειναι δυσκολο.
Το να ατμισεις στα 0.1 - 0.8 Ωμ με ασφαλεια και χωρις παρενεργειες ειναι το δυσκολο.
Ας ειμαστε και λιγο εγκρατεις ομως με τις αντ/σεις που ειναι σκετο βραχυκυκλωμα. Το οτι υπαρχουν μπαταριες που μπορουν να υποστηριξουν τετοιες αντ/σεις , δε σημαινει οτι εχουν γινει για αυτο το λογο.
Εχουν γινει για να μπορει το ρευμα να φευγει απο την κυψελη ευκολα και να εχουμε οσο γινεται πιο καλο αποτελεσμα δυναμης.
Να μπορεις δηλαδη με αντ/σεις 1.5 Ωμ να εχεις απο μια μπαταρια τετοιο αποτελεσμα που στα 3.6 V να μην ειναι και τοσο αισθητη η αδυναμια της μπαταριας.
ΟΜΩΣ , ουτε αυτες οι μπαταριες και οι δυνατοτητες τους ειναι για το η.τ. , ουτε αυτες οι αντ/σεις ειναι ικανες να σου δωσουν κατι γευστικο/απολαυστικο απο το υγρο που ατμοποιεις.
Οταν μια κανονικη αντ/ση φτανει στους 270 - 300 βαθμους και η γλυκερινη με 10 -15 % αραιωση ειναι καπου στο σημειο αυτο η ανοχη της , τοτε τι γινετε οταν εχει τελειωσει το υγρο και εχεις αυτη την αλλαγη στη γευση ;;;
Μηπως για μια στιγμη εχεις ρουφηξει κατι αλλο ;;;;;;;;
Ποσες φορες εχεις ρουφηξει αυτο το κατι αλλο ;;;;;;;;
Για πολυ ντουμανι δεν χρειαζεσαι απλα μικρη αντ/ση , αλλα και να ξερεις το πως να το κανεις να ατμοποιει μεγαλη ποσοτητα υγρου το μηχανακι σου.
Ενα αλλο ειναι με ποιον ατμ/τη θελεις να βγαλεις τρελο ντουμανι. Δεν μπορουν ολοι οι ατμ/τες να δωσουν ''συννεφιασμενες Κυριακες''
Οσο και να προσπαθησεις , αν ο ατμ/της δεν μπορει , χτυπα τον κ@λ@ σου κατω εσυ , ντουμανι αναλογο της αντ/σης , δεν θα παρεις.
Αντιθετα και μεσα απο την προσπαθεια σου , ποσες φορες θα στεγνωσεις το φιτιλοβαμβακι ;;;;
Σου αρκει αυτη η ποσοτητα ή θελεις και παραπανω ;;;;
Ας ειμαστε λοιπον λιγο πιο σοβαροι στο θεμα subohm , γιατι καποτε δεν υπηρχαν τα συρματα , ουτε οι μπαταριες , ουτε οι γνωσεις που εχουμε αποκτισει σημερα.
Τοτε ομως ειχαμε πιο μεγαλη ευχαριστηση/απολαυση , γιατι αυτο που μετρουσε ηταν το οτι καταφερα να κανω μονος μου αντ/ση και μαλιστα δουλευει και καλα.
Εκανα κατι εγω , με τα χερια μου. Αυτο ηταν τοτε το ζητουμενο που δεν υπηρχε ουτε βοηθεια , ουτε υλικα για να κανει καποιος τετοια πραγματα .
Τωρα ομως εκτος της εξελιξης , υπαρχουν και νεοι ατμ/στες , που δεν ξερουν το παρελθον και το φορουμ για να το ψαξεις , θελεις πλεον χρονια διαβασματος κι αν θα κρατησεις τα πιο σημαντικα απο το κουρκουτιασμα που θα παθεις.
Οταν λοιπον λες σε καποιο νεο κανε 0.6 Ωμ να βρεις το τελειο ή εγω ατμιζω μια χαρα στα 0.5 Ωμ , ο νεος θα νομισει οτι εκει θα πρεπει να ατμισει.
Το αποτελεσμα ολοι το καταλαβαινουμε. Μπορει να μην παθει κατι , αλλα αυριο θα βρεθει στη θεση του καποιος αλλος...........κλπ. κλπ. κλπ.
Ας ατμισει ο καθενας οπου και οπως θελει. Ομως , ας το κραταει για τον εαυτο του αυτο που κανει. Δεν ειναι αναγκη να το μαθει κανεις .
Για 'μενα ατμιζω , οχι για αυτον που θα με δει ή που με κοιταει........