vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

384 επισκέπτες, 4 χρήστες
Milarepa, Tem, I.P, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Πόσο σας βοήθησε το e-kapnisma στη συνεχιση του ατμισματος

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3077
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
Νομίζω ότι το φόρουμ είναι σαν μία ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια για το Η.Τ.

Εδώ και σχεδόν 10 μήνες που άρχισα να ατμίζω και ταυτόχρονα έκοψα το Κ.Τ. είναι για μένα τουλάχιστον χωρίς υπερβολές αυτό που με στήριξε και με βοήθησε με τις γνώσεις των παλαιότερων μελών να κρατηθώ μακριά από το κακό παρελθόν και να εξελίξω το Η.Τ. σε ένα ωραίο χόμπι που κρατάει το ενδιαφέρον μου με την ραγδαία εξέλιξή του, σε υψηλό βαθμό.

Ευχαριστώ όλους σας, συντονιστές και μέλη που βοηθήσατε και βοηθάτε ο καθένας σας με τον τρόπο του και τις γνώσεις του, τους νεοεισερχόμενους στον κόσμο του ατμού του να γνωρίσουν το Η.Τ., να αποφύγουν τις όποιες κακοτοπιές αλλά και να μάθουν σωστά όλα όσα αφορούν το άτμισμα. :respect:

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 221
ευχαριστω ολους τους φιλους του forum που με βοηθησαν με τις συμβουλες τους να ξεχασω εντελως το καρκινοτσιγαρο
χωρις το forum δεν θα ειχα ανεβει επιπεδο σαν ατμιστης και ισως να ειχα προβλημα πισωγηρησματος

Αποσυνδεδεμένος frantic

• *
  • 68
πολύ μεγάλη βοήθεια το φόρουμ αυτό όπως και μερικά ξένα, τόσο για πρακτικά everyday ζητήματα όσο και για την επιλογή εξοπλισμού γενικοτερα αλλά και ανακάλυψη links, companies που σου δίνουν νέα ερεθίσματα.

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2160
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Ψαχνωντασ στο ιντερνετ για πληροφοριεσ για την χρηση του ητ επεσα πανω στο φορουμ.
Μπηκα απο περιεργια να δω τι ειναι και καταλαβα απο την αρχη οτι ειχα βρει το δυκο μου διαδυκτιακο τοπο αμεσωσ εκανα εγραφη και απο τοτε καθημερινα ειμαι μεσα. Ο λογγοσ φυσικα    που ειμαι  καθημερινοσ ενεργοσ ατο φορουμ ειναι η αναθεματιαμενη η ανεργια πολλυ καιρο τωρα
Ευχαριστω ολουσ  τουσ φιλουσ συνατμιστεσ που με τησ συμβουλεσ τουσ και τησ γνωσησ τουσ  με εχουν βοηθηση παρα πολλυ και ασ μην το ξερουν. καθε μερα  γυνομαι και  καλυτεροσ  στο θεμα του ητ
                                                ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 13, 2015, 22:36 από giorgos maniadakis »

Αποσυνδεδεμένος erikofutami

• *
  • 21
  • Φύλο: Γυναίκα
  • το έκοψα το ρημάδι το τσιγαροoo...!!!
το e-kapnisma με έχει βοηθησει παρα πολυ μέχρι στιγμής σε αρκετά πράγματα που έχουν σχέση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. διαβάζοντας και ψαχνοντας δεν έχει τύχη μέχρι στιγμής να ρωτήσω κάτι γιατί μου έχουν λύση όλες τις αποριες τα ποστ εδώ μέσα.ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που βοηθούν τους κενούριους ατμιστες,με την γνώση,εμπειρίες τους! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 371
Μου το συστησε φιλος και απο τοτε μπαινω καθε μερα.Μεγαλη βοηθεια και καλο στηριγμα.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους  :respect:

Αποσυνδεδεμένος yannis8

• **
  • 143
Σημαντικη βοηθεια,απαντησεις σε πολλα ερωτηματα κ καλη συμπαρασταση στα αδιεξοδα..Ευχαριστω να ειστε καλα.... :respect:

πάρα πολύ σε κάθε απορία που μπορεί να δημιουργηθεί υπάρχει ήδη η απάντηση, σε θέματα υγείας το κυριότερο που υπάρχει συνεχής ενημέρωση διαφορετικά δεν θα ξέραμε για τα υγρα dry hit και άλλα. Ένα μεγάλο μπράβο στο forum και σε όλα τα μέλη που βοηθάνε με τις γνώσεις τους

Αποσυνδεδεμένος xoys

• *
  • 40
μου έχει λύση παρα πολλές απορίες σε διαφορα θέματα και μαθαίνω συνεχώς νέα ώστε να εξελίσσομαι ευχαριστώ πολύ :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος xemaliaris

• *
  • 70
Βοήθεια ανεκτιμητη.

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1360
Αν και ήμουν και είμαι μέλος σε πολλά φόρα του εξωτερικού και μπορώ να πω πως είχα την τεχνική κατάρτιση, αυτό που γίνεται στο e-kapnisma με τις κόντρες και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν το αλλάζω με τίποτε  :)) :))
Φυσικά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, διότι στο τέλος ένας προσεκτικός αναγνώστης βρίσκει την σωστή άποψη.
Όμως ίσως ο νεοφερμένος στην αρχή να έχει λίγο σύγχυση ...
Σε απάντηση του ερωτήματος :
Ναι με βοήθησε να βρω νέους φίλους με κοινό όραμα και σκοπό.

Αποσυνδεδεμένος floating

• Phenomenon
  • *
  • 70
Το φόρουμ ήταν το πρώτο που διάβασα πριν καν ξεκινήσω το άτμισμα! Από εδώ έμαθα για τις κατηγορίες των ηλεκτρονικών τσιγάρων, για τα έτοιμα υγρά, για ιδιοκατασκευές υγρών, για επισκευάσιμους ατμοποιητές, για box mods, για μηχανικά mods... Δεν έγινα ειδικός του ηλεκτρονικού τσιγάρου αλλά με την βοήθεια όλων εδώ μέσα απολαμβάνω πολύ περισσότερο και ασφαλέστερα,το άτμισμα, που με κρατάει μακρυά από το κανονικό τσιγάρο! Οπότε ένα μεγάλο μπράβο και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στα μέλη του e-kapnisma ! ! !

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1279
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
Αν δεν υπήρχε αυτό το site το άτμισμα θα βάδιζε στα τυφλά....
Είναι η βίβλος του ατμίσματος!!!

Αποσυνδεδεμένος m1chael

• **
  • 266
Είμαι στον 4ο μήνα ατμίσματος, κατάφερα από την δεύτερη μέρα να κόψω εντελώς το ΚΤ και πλεον αντέχω και χωρίς νικοτίνη (αν και μ αρέσει).. Θεωρώ ότι βασικός παράγοντας στην επιτυχία είναι η σωστή ενημέρωση. Επομένως η ενημέρωση μέσα από το forum και reviewers (έλληνες και ξένους) με βοήθησε να αγαπήσω αυτή την συνήθεια, να ασχοληθώ με επισκευάσιμο να παίξω με διάφορες συσκευές κτλ.
Σας ευχαριστώ όλους :)

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 103
  • To understand is to be...
Εγώ το ανακάλυψα τυχαία ψάχνοντας στο internet και με έχει γλιτώσει από κόπο,χρόνο και χρήμα λάθος αγορές και ενδεχομένως απ την εκδοχή να τα παρατούσα στο ξεκίνημα που μου φαίνονταν όλα δύσκολα και τα καταστήματα κοίταζαν μόνο να σε εκμεταλευτούν.

Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες. :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 167 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 305 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20356 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1133 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878450 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362970 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467881 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912279 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521256 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1646 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376527 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702824 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ