Μαρία,
Προσπαθησαμε όλοι να σε βοηθησουμε ο καθενας με τον τροπο του όπως μπορουσαμε.
Διαβασα επισης τα προβληματα που αντιμετωπισες και ειναι λογικά θα πώ εγώ.
Ετυχε να πέσεις και σε Σ/Κ όπου τα πάντα ηταν κλειστά οπότε αυτο δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πραγματα.
Εχω όμως μερικες ενστασεις αν φυσικά το επιτρεπεις.
Σε καμια περιπτωση κανεις από μας δεν προκειται να ''επιτεθει'' σε νεο μελος επειδη του ετυχαν αναποδιές.
Σου ειπα από την αρχη, ότι το πάν ειναι να το βαλεις στο μυαλό.
Είναι η δευτερη οπως ειπες προσπαθειά σου να το κοψεις, άρα αφου και τωρα αντιμετωπισες διαφορα προβληματα βλέπω να πηγαινεις και σε τριτη προσπάθεια.Ή κανω λάθος?
Ηθελες ενα μοντελο όπως ειπες μικρό, όμορφο και να μην τραβαει την προσοχη των άλλων ετσι ωστε να μην δινεις τροφη για γελια από τους συναδελφους στη δουλειά.Αυτο ειναι το πρόβλημα? Το ξερουν οτι μπορει να ειναι αυτοι στη θεση σου καποια μερα γιατι καποιος γιτρός θα τους το εχει επιβαλει?Κοίταξες πριν προβεις στην αγορά του,εδω στο φορουμ, αν καποιος άλλος εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα?Και αυτο το λέω ξερεις γιατι?Γιατι διαβαζω χωρις να μπορω να το καταλαβω ειλικρινα πώς δύο μερες μετά ερχεσαι και λές πώς θα αρχισεις να φτιαχνεις μόνη σου τα υγρά σου.
Αν κάτι πάει στραβα και εκει από θεμα γευσης εννοω ή χτυπήματος ή νικοτίνης προβλέπω να εχουμε νεο γύρο από νευρα , κλάμματα και γενικα μια κατάστση όπου θα λές πάλι τι έκανα και δεν καθομουν στο κ.τ.
Θέλω να πώ με αυτο πώς πρέπει καταρχην
να συνηθισεις στην ιδεα ότι κόβεις το τσιγάρο.
Από τα γραφόμενά σου παρατηρω πώς δεν εισαι έτοιμη για αυτο και πώς προσπαθεις να πεισεις τον μισό εαυτό σου να το κάνει ενώ ο άλλος σου μισός γελάει μαζί σου λέγοντάς σου πώς ποτέ δεν θα το καταφέρεις.
Ξέρεις, για να κάνει καποιος ένα όμορφο και γυμνασμένο κορμί δεν αρκει να κάθεται και να βλέπει τους άλλους να γυμναζονται.Πρέπει να γυμναστει και να ιδρωσει για αυτό και ο ίδιος.
Δεν υπάρχει ευκολος τρόπος ουτε το ινστιτουτο διακοπής ειναι λύση.
Ξερω από φιλο μου που πήγε εδω και πολλά χρονια τώρα, αν κάτσει στην καφετερια μαζι με άλλους που καπνίζουν θα ζητησει ενα τσιγαρο αλλά οπως λέει και ο ιδιος ''δεν πηγαινω τον καπνό μεχρι κάτω''.
Ξέρεις καρκινο δεν παθαινει καποιος μονο στα πνευμόνια αλλά και στο στόμα.....οπότε δεν γλυτωνει με το να μην κατεβαζει κατω τον καπνό.
Εγώ λέω να διαβάσεις αρκετά, να συνεχισεις να ατμιζεις, να πεταξεις ότι πακετο εχεις, τασακια κλπ(κατι που δεν εκανες όπως σου ειχα προτεινει) και τα υγρα θα ερθουν σιγά σιγά...Και μόντα μπορει να φτιαξεις κάποια μερα και να τριβουμε όλοι τα ματια μας.Μετά όμως, όχι τώρα, όχι άμεσα.Σκοπός αυτη τη στιγμη ειναι να περασει τουλάχιστον ενας με δυο μηνες χωρις τσιγάρο και μετά φτιάχνεις ότι τραβαει η ψυχη σου και πάντα με την καθοδήγηση των πιό έμπειρων στο φορουμ(εξαιρώ τον ευατο μου).
Να εισαι καλά και ελπίζω να μην παρεξηγηθεις με τα όσα εγραψα ή με το ύφος μου.