Αν και περασμένα μεσάνυχτα έχω τόση αγωνία για αύριο και τόσες απορίες, που δεν μπορώ να περιμένω να ξημερώσει!
Έχω ξεκοκαλλήσει το μισό φόρουμ, έχω πάρει πολλά θετικά μνμτα αλλά έχω μπερδευτεί τόσο πολύ που ειλικρινά νιώθω το λιγότερο χαζή
.
Καταρχήν θέλω να σας ενημερώσω πως είναι η δεύτερη προσπάθεια μου. Την πρώτη φορά πριν μερικούς μήνες αποφάσισα να αρχίσω το ΗΤ.
Μπήκα μέσα σε ένα φαρμακείο, το είδα, ήταν τσουχτερό στην τιμή γύρω στα 80 ευρώ και κάτι χωρίς το υγρό, και το πήρα.
Μαζί πήρα και ένα υγρό χωρίς νικοτίνη, γιατί έτσι μου συνέστησε ο φαρμακοποιός.
Όλο χαρά και ανυπομονησία πήγα στο σπιτάκι μου και άρχισα να ατμίζω....
Τ Ζ Ι Φ Ο Σ με όλη την έννοια της λέξης!!!
Η γεύση έμοιαζε με βιομηχανικό απόβλητο, ξεραινόταν το στόμα μου, δεν ένιωθα τον καπνό στο λαιμό μου όπως στο ΚΤ και μετά από 10 περίπου ατμίσεις επανήλθα με περισσότερο πάθος αλλά και με πολλές τύψεις στο ΚΤ!!!
Για καλή μου τύχη ίσως άρχισα να το ψάχνω μήπως και έβρισκα εμπειρίες και άλλων συμπασχομένων μέσα στο διαδίκτυο, μήπως και έβρισκα μια άκρη στο τι ακριβώς συμβαίνει με τα ΗΤ.
Η αλήθεια είναι ότι πέρασε από το μυαλό μου αμέτρητες φορές ότι "πάλι την πάτησα ως ηλίθια καταναλώτρια!", και ωπ! έπεσα σε αυτό το φόρουμ!
Έκανα εγγραφή και άρχισα να διαβάζω τα άρθρα των ατμιστών, όσα δλδ αφορούσαν την απάντηση που έψαχνα.
Κάθε φορά που διάβαζα ήμουν όλο και πιο κοντά στην επιλογή να ξαναδοκιμάσω. Χρήματα βέβαια δεν διαθέτω για πέταμα, αλλά είπα προκειμένου να πετάξω το ρημαδοτσίγαρο θα το προσπαθήσω πάλι!
Άρχισα να ψάχνω διάφορα site που πρότειναν τα μέλη εδώ μέσα, να διαβάζω περιγραφές μοντέλων, όχι ότι πολυκαταλάβαινα και πολλά και κατάφερα να επιλέξω ένα μοντέλο.
Πρωί πρωί εχθές είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τις κοπέλες στη nobacco, τις οποίες κατά κυριολεξία βομβάρδισα με τις ερωτήσεις και σίγουρα οι κοπέλες θα αναθεμάτισαν την ώρα και τη στιγμή για την δουλειά που κάνουν, και τι θέλει αυτή η τρελή πρωί πρωί, αλλά μπορώ να πω ότι ήταν πολύ φιλικές, εξυπηρετικές και με βοήθησαν σε κάθε απορία μου και τις ευχαριστώ πολύ για αυτό και από εδώ μέσα.
Η επιλογή μου ήταν η εξής:
1) NOBACCO Mini & More V1
2) NOBACCO Μπαταρία Mini & More ΑΣΗΜΙ
3) NOBACCO Mini & More 5 Τεμ. (ατμοποιητής+φίλτρο) ΑΣΗΜΙ
4) E-Liquid 20ml (Υγρό γεμίσματος Φίλτρων) - RY2 (ΚΑΠΝΟΣ) αντί του camel καπνού και χαρτάκια γλυκόριζας
5) E-liquid Enjuice 10ml (Υγρό γεμίσματος Φίλτρων) - Chocolate Coffee Caramel Premium, έτσι για να αρχίσω να δοκιμάζω γεύσεις
Δεν ξέρω αν η επιλογή μου ήταν σωστή. Για μένα όμως είχε και έχει μεγάλη σημασία και το design του ΗΤ. Δεν μου άρεσε το προηγούμενο που ήταν βαρύ και χοντροκομένο. Αν κάποιος το χρησιμοποιεί ή το έχει χρησιμοποιήσει θα ήθελα να μου πει τι να προσέχω και ποια είναι τα ελλατώματά του, γιατί με την προηγούμενη μάρκα που πήρα δεν βρήκα άκρη. Το site ήταν ανενεργό κα ανημέρωτο και εγώ δεν ξέρω από πότε...
Επίσης δεν ξέρω αν φάνηκα σπάταλη με το να πάρω και δεύτερη μπαταρία, αλλά όπως μου εξήγησε η κοπέλα καλό θα ήταν αφού το πήρα απόφαση να το ξεκινήσω. Το σετ με τα cartomizer ήταν δική μου η επιλογή, γιατί φοβήθηκα έτσι αρχάρια που είμαι μην κάνω καμμιά ζημιά και μείνω από cartomiser.
Ψιλομπερδεύτηκα λίγο με τον τρόπο του γεμίσματος, αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα εμπειρίας στην τελική.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να δοκιμάσω και άλλες γεύσεις, όχι απαραίτητα της ίδιας εταιρείας, αλλά κάποιας άλλης.
Εδώ κλείνω γιατί σας έχω τρελάνει με την πολυλογία μου. Ένεκα της αναμονής μάλλον και μη μπορώντας να κλείσω μάτι από την αγωνία μου, ξέσπασα εδώ μέσα!!!
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα να έχετε!