vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

387 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ερεθισμος στο λαιμο

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• ΑΤΜΟΣ
  • 561
  • Φύλο: Άντρας
  • 私は彼ら蒸気よ
Απ: ερεθισμος στο λαιμο
« Απάντηση #120 στις: Φεβ 02, 2012, 21:39 »
συγνωμη παιδια χωρις να θελω να το παιξω ξυπνιος αλλα μηπως παιζει καμια αλεργια στης βασης που χρησιμοποιείται και τα τραβατε ολα αυτα  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος poseidonas7

• smoke...τα αλλα??απλα πετρελαιο για τη σομπα!!!
  • 1030
« Απάντηση #121 στις: Φεβ 03, 2012, 12:05 »
εγω σημερα κατεβασα την νικοτινη στα 12 και περιοριστικε λιγο το προβλημα που ειχα καταδιαστηματα με το λαιμο...
μαλιστα με καλο ατμοποιητη το χτυπημα ειναι ικανοποιητικο και με καλυπτει!!!!!!
να και ενα καλο που μου ετυχε μετα το προβλημα με το λαιμο μου...

Αποσυνδεδεμένος dinamitis29

• *
  • 7
« Απάντηση #122 στις: Φεβ 03, 2012, 16:29 »
Tριτη μερα ατμιστης σημερα και νιωθω αρκετα κρυωμενος με πονολαιμο και αλλα συμπτωματα.Διαβασα στο forum για αλλεργιες στη pg,και για υγρα με πολυ νικοτινη που ερεθιζουν το λαιμο αλλα εμενα το μυαλο μου παει καπου αλλου(γιατι εχω να κρυωσω 5 χρονια και αλλεργια δεν ειχα ποτε) Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις απ το forum τι θερμοκρασια εχει ο ατμος οταν τον εισπνεουμε και εαν ειναι πιο κρυος σε σχεση με τον καπνο απο το κ.τ. που εισπνεαμε.Σε συνδιασμο με το οτι οι νεοι δεν ξερουμε ν ατμιζουμε τελεια,και ατμιζουμε με παθος λογω και του στεριτικου συνδρομου ισως τελικα κρυωλογουμε στην αρχη..Αργοτερα ισως συνηθειζουν και τα πνευμονια.Υποθεση κανω.Ευχαριστω!

• 1030
« Απάντηση #123 στις: Φεβ 03, 2012, 16:31 »
κατεβαστε νικοτινη παιδια....αυτη νομιζω ειναι η αιτια
και τα υπερβολικα ml ατμισματος

Αποσυνδεδεμένος dimitrisnd

• *
  • 93
« Απάντηση #124 στις: Φεβ 03, 2012, 16:33 »
sostos   :))

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
« Απάντηση #125 στις: Φεβ 03, 2012, 16:42 »
μην τρελαθουμε κιολας  :wall:

το κρυωμα δεν εχει καμμια σχεση ...αν μιλαμε για κρυωμα ....
αλλεργιες δεν ξερεις αν εχεις σε κατι και φυσικα μπορει με τα χρονια να αποκτησεις
κατ αλλα οπως τα ειπαν οι προηγουμενοι
κανε τις δοκιμες σου μεχρι να καταληξεις ...τι υγρα ..τι αρωματα ... κλπ

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #126 στις: Φεβ 03, 2012, 16:50 »
Ίσως παίζει ρόλο και κάποιο ΚΤ που τυχόν κάνει κάποιος .
Η ποσότητα νικοτίνης που παίρνουμε σε αυτή την περίπτωση το μπερδεύει λίγο το πράγμα.
Το λέω, γιατί εγώ είχα βήχα στον έβδομο μήνα ατμίσματος, όταν πήγα να το παίξω άνετος και κάπνιζα και 2-3 κτ την ημέρα  :wall:

• 1030
« Απάντηση #127 στις: Φεβ 03, 2012, 16:56 »
εαν δεν παιζει θεμα κρυωματος πολυ συνηθισμενο με αυτον τον καιρο
πιστευω ειναι θεμα νικοτινης και ποσο βαρυ απο θεμα αρωματων ειναι το υγρο..
εφοσων εχουμε καταληξει οτι οι βασεις ειναι καλες...
παλιοτερα που τυχαινε απο τρακα να κανω ποιο βαρια τσιγαρα π.χ πρινς η κουλουαζ
η καμελ αφιλτρο παθαινα ακριβως το ιδιο!!!!!πονολαιμος και εαν δεν προσεχα μου το γυρναγε σε κρυωμα....
μολις επεστρεφα στην κανονικη μου μαρκα ηρεμουσε ο λαιμος...
ετσι και τωρα..εδω και 2 μερες εχω πονολαιμο και βηχω απιστευτα....ενοειται οσο ατμιζω τοσο επιδεινωνεται
το προβλημα....απο το πρωι εριξα την νικοτινη αρκετα και ο λαιμος μου εχει φτιαξει
ο βηχας εχει σχεδον εξαφανιστει....
ολλα αυτα ειναι διαπιστωσεις σε εμενα ...μπορει σε καποιον αλλον να μην υφιστανται τα παραπανω συμπτωματα

Αποσυνδεδεμένος dinamitis29

• *
  • 7
« Απάντηση #128 στις: Φεβ 03, 2012, 17:28 »
Tριτη μερα ατμιστης σημερα και νιωθω αρκετα κρυωμενος με πονολαιμο και αλλα συμπτωματα.Διαβασα στο forum για αλλεργιες στη pg,και για υγρα με πολυ νικοτινη που ερεθιζουν το λαιμο αλλα εμενα το μυαλο μου παει καπου αλλου(γιατι εχω να κρυωσω 5 χρονια και αλλεργια δεν ειχα ποτε) Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις απ το forum τι θερμοκρασια εχει ο ατμος οταν τον εισπνεουμε και εαν ειναι πιο κρυος σε σχεση με τον καπνο απο το κ.τ. που εισπνεαμε.Σε συνδιασμο με το οτι οι νεοι δεν ξερουμε ν ατμιζουμε τελεια,και ατμιζουμε με παθος λογω και του στεριτικου συνδρομου ισως τελικα κρυωλογουμε στην αρχη..Αργοτερα ισως συνηθειζουν και τα πνευμονια.Υποθεση κανω.Ευχαριστω!
Το εψαξα λιγο παραπανω και βρηκα ενα διαφιμηστικο για η.τ. που λεει οτι πανω κατω ειναι ιδια η θερμοκρασια ατμου απο η.τ. και καπνου απο κ.τ..Περιπου 50-60 βαθμοι.

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
« Απάντηση #129 στις: Φεβ 03, 2012, 17:33 »
εχει σχεση με τον ατμοποιητη η θερμοκρασια

Αποσυνδεδεμένος npil

• *
  • 62
« Απάντηση #130 στις: Φεβ 22, 2012, 10:24 »
Καλημερα παιδια. \εγω 3 μερες τωρα που το ξεκινησα το η.τ. παρατηρησα οτι με ενοχλει ο λαιμος μου σημερα πιο εντονα απο τις προηγουμενες μερες. Βεβαια εχω κανει αλλαγη στο υγρο 2 φορες. αναμενω να δουμε ....

να παρατησρησω και κατι ακομα , απο τοτε που κανω το η.τ. νιωθω μια αισθηση σαν να ειναι πιασμμενο το σωμα μου τα κοκκαλα μου ,μονιμα ,τεντονομαι συνεχεια  ...

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• **
  • 339
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μη κλεβετε!Η κυβερνηση σιχαινεται τον ανταγωνισμο!
« Απάντηση #131 στις: Φεβ 22, 2012, 10:28 »
για το λαιμο...αν κανεις υγρα pg ειναι συνηθησμενο και φυσιολογικοτατο.... για το πιασιμο...μαλλον ειναι απο το πολυ διαβασμα που χει ριξει αυτες τις μερες στο e-kapnisma για να ενημερωθεις για το η.τ. και τα παρελκομενα του-κι αυτο συνηθες φαινομενο ;D :)) :)) ;)

« Απάντηση #132 στις: Φεβ 22, 2012, 10:43 »
παιδιά μην ξεχνάτε ότι κυκλοφορεί και μία ίωση του θανατά....με κρεβάτωμα τουλάχιστον 1 εβδομάδα!
όσον αφορά τώρα τα υγρά, καλύτερα περιορίστε την νικοτίνη και την PG που χρησιμοποιείτε...

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1510
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #133 στις: Φεβ 22, 2012, 11:15 »
Πολλές φορές φταίει κ ο ατμοποιητής για τον ερεθισμό στον λαιμό + οι αλλαγές στα υγρά!  ::) ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος npil

• *
  • 62
« Απάντηση #134 στις: Φεβ 22, 2012, 12:00 »
Θα δειξει...
οσον αφορα το πιασιμο που νιωθω ,,ειναι και απο το φορουμ   εχω λιωσει στο διαβασμα απο εδω...μεσα σε2 μερες εχω γινει expert και μιλαω με ορους η.τ. πια ,,,αφου οι φιλοι μου με ακουνε και κουφαινονται  :0)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 146 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20338 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1108 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878214 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362817 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467587 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911060 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520633 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376273 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702443 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ