Δεν το λέει ο Χατζηπετρής, το επιτρέπει ο νόμος...
Αγαπητοί φίλοι, νομίζω πως πρέπει να μιλάμε σοβαρά κι όχι με τουφεκιές, (είμαι 7 χρόνια ατμιστής ο αρχαίος, ατμίζω όπου γουστάρω, εδώ και οι γιατροί ατμίζουν μέσα στα νοσοκομεία, οι ΔΥ είναι ξύστες και καπνίζουν όπου θέλουν, στα jumbo είδα τασάκια, ας μου φέρουν τον νόμο απαγόρευσης και ταυτόχρονα τα στοιχεία τους για μήνυση, κ.λπ. χαριτωμένα).
Νόμιμο λοιπόν. Δώστε μου ξανά τον σχετικό νόμο να ξεστραβωθώ, όπου επιτρέπει ν' ατμίζω ελεύθερα παντού. Θα επιθυμούσα επίσης να αγοράσω η.τ. από φαρμακείο, ως ολοκληρωμένης και πιστοποιημένης συσκευής διακοπής καπνίσματος, όπου δεν υπάρχει ίχνος παθητικού ατμίσματος από αιωρούμενη νικοτίνη ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου. Ηθικά. Να πάρω λοιπόν τη συσκευή, να βάλω κάποιο υγρό (που ασφαλώς δεν είμαι υποχρεωμένος να σου πω), και να έρθω στο μαιευτήριο να ατμίσω στο μωρό σου και να ευχηθώ τα καλύτερα. Ατομικά δικαιώματα και επιβολή. Ατμίζω λοιπόν νόμιμα παντού και θα στο επιβάλω και παντού, στο σπίτι σου, στο χώρο εργασίας σου, στα σχολειά, σε ναούς, σε νοσοκομεία, παντού. Ευγένεια και αντίποινα, εδώ το καλύτερο: εδώ εσύ κλάνεις ρε άπλυτε, εγώ θ' ατμίζω γιατί είμαι παλιοκαραβάνα κι αλάνι.
Προστατεύω κάτι, που αυτό το “κάτι” με βοηθάει από μία εξάρτησή μου. Πώς το προστατεύω για να μην με εξαφανίσουν οι πραγματικοί πολέμιοί του;