vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

618 επισκέπτες, 2 χρήστες
bloodlessz, manoslykos

Άτμισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Άτμισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.
« Απάντηση #120 στις: Μαρτίου 13, 2014, 19:23 »
Ναι χωρις νικοτινη αλλιως οπως ειπωθηκε ας κοψουν προστιμο και στην μηχανη του καφε που βγαζει ατμο  ;D
Προσωπικα ατμισα και σε νοσοκομειο μεσα και κανεις δεν ειπε τπτ και ειδικα οι σεκιουριταδες με νικοτινη.Στις καφετεριες μεσα ποτε δεν ειχα προβλημα

Αποσυνδεδεμένος ariszvs

• **
  • 236
« Απάντηση #121 στις: Μαρτίου 13, 2014, 19:28 »
Ο νομος δεν αναφερεται ξεχωριστα στην απαγορευση του ηλεκτρονικου τσιγαρου.Ακριβως ομως αυτη η ασαφεια δινει το δικαιωμα στον ελεγκτη που μπαινει στο καταστημα αν του...καπνισει ;D  να σου πει οτι απαγορευεται και αυτο...χωρις αυτο να σημαινει οτι εχει και δικιο...εχουμε μπλεξει...ρωτησα δικηγορο και μου ειπε οτι σε περιπτωση προστιμου αν θες δεν το πληρωνεις και πηγαινεις δικαστικα...τα εξοδα βεβαια ειναι δικα σου.

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #122 στις: Μαρτίου 13, 2014, 19:30 »
Αυτό που σου απάντησε ο Βαγγέλης και ο Άρης, θα μπορούσα να σου απαντήσω και εγώ.
Το θεωρείς υπεύθυνη απάντηση;;;;

Γιαυτό σου έδωσα το link.
Για να διαμορφώσεις μια άποψη από μόνος σου! ;)

Αποσυνδεδεμένος kostas naxioths

• **
  • 102
« Απάντηση #123 στις: Μαρτίου 13, 2014, 19:40 »
καταλαβα ατμιζουμε με ενα περιστροφο πανω στο μπαρ!!χαχαχ  ευχαριστω παιδια

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #124 στις: Μαρτίου 13, 2014, 19:49 »
Σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι πιο απλά από αυτά που φαίνονται και μάλιστα στην περίπτωση που υπάρχουν καπνιστές στον χώρο που θες! ;)

Βέβαια εάν έχεις άδεια οπλοφορίας, τότε τα πράγματα αλλάζουν!!! :)) :))

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
« Απάντηση #125 στις: Μαρτίου 13, 2014, 19:59 »
Μ' άλλα λόγια είναι πολύ δυσκολο να μας γραψουνε, μάλλον πρεπει να πέσουμε σε καναν σουπερ κολλήμένο ελεγκτη...
Οπως εχω γράψει σε πιο σχετικό νήμα, έχω πέσει σε έλεγχο (ή πιο σωστα αυτοί έπεσαν πάνω στα ντουμάνια μου :tongue_smilie: ) και δεν ασχολήθηκαν καθόλου μαζι μου ενώ αντιθέτως τσεκάρησαν έντονα το χωρο για τσιγάρα και τασάκια...
Σήμερα μάλιστα έμαθα ότι το συγκεκριμένο μαγαζί έφαγε το πρώτο του 600αρι για καπνισμα... 

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #126 στις: Μαρτίου 13, 2014, 19:59 »
Γιαννη οσο υπεύθυνοι ειναι οι νομοθέτες με τις ασάφειες των "νόμων" τοσο υπευθυνες απαντησεις μπορουμε να δωσουμε  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Βασικα αυτο που εχω καταλαβει ειναι αναλογα που θα πεσεις.... αν συναντησεις κανενα οργανο που την εχει δει στρατηγος Patton την εκατσες αλλιως δεν τρεχει τπτ

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #127 στις: Μαρτίου 15, 2014, 17:46 »
Βαγγέλη μου πάρα πολύ σωστή παρατήρηση. :respect:
Επειδή όμως οι περισσότεροι ατμιστές που είναι μέλη αυτού του φόρουμ, θα ήθελαν κάποια απάντηση πιο σαφή, από την ασάφεια που έχει ο νόμος και που λες εσύ αλλά το λέμε και όλοι μας :idiot1: , είπα να δώσω το link μπας και αποσαφηνίσει το κάθε μέλος, μόνο του, την ασάφεια του νόμου! :hmmm: :idiot1: :wall:

Δεν ξέρω εάν έγινα αντιληπτός, στα περί ασάφειας!!! :dontknow: :))

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #128 στις: Μαρτίου 15, 2014, 20:17 »
Αστυνομικός-άντρας συναδέλφου μου- μας είπε ότι σε σεμινάριο που τους έκαναν σχετικά με τους ελέγχους για το τσιγάρο, τους είπαν ότι απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #129 στις: Μαρτίου 15, 2014, 21:45 »
Εγω ΔΕΝ ατμιζω ηλεκτρονικο τσιγαρο αλλα ηλεκτρικο ατμιστη.!
Το αναφερει αυτο ο νομος?  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #130 στις: Μαρτίου 16, 2014, 00:05 »
Αστυνομικός-άντρας συναδέλφου μου- μας είπε ότι σε σεμινάριο που τους έκαναν σχετικά με τους ελέγχους για το τσιγάρο, τους είπαν ότι απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό

Άγγελε, ας ρωτήσει, βάση ποιου άρθρου, ποιου νόμου, ποιας ΚΥΑ, ποιου ΦΕΚ, κλπ, απαγορεύονται και τα η.τ..
Άντε γιατί το έχουν παραχέσει με τις γενικότητες, τα παραθυράκια και τις ασάφειες. 
Όλη μέρα σήμερα, στην δουλειά παιδευόμουν με μία άλλη γενικότητα - ασάφεια, άρθρου, άλλου νόμου και είχα τον ανακριτή στη γραμμή να μου λέει τα δικά του ...

Είμαστε ίσως η μόνη χώρα, που οι νόμοι ερμηνεύονται κατά το δοκούν και ανάλογα του τι συμφέρει, ποιόν, σε κάθε περίπτωση.

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #131 στις: Μαρτίου 16, 2014, 00:14 »
Τι καλά που θα ήταν να κοπέι πρόστιμο σε ατμιστη,να αρνηθει να το πληρωσει ο ατμιστης και να πάει σε δίκη με ολα τα στοιχεια που υπαρχουν...Ενδεχομένως κάτι τετοιο να ηταν και σημαντικο βήμα υπερ του η.τ. και να οδηγουσε στο να καταλαβει ο κοσμος τις διαφορες απο το συμβατικο καπνισμα... :hmmm:

Λοιπον, απο αυριο ατμίζουμε όλοι όπου σταθουμε και οπου βρεθούμε και παρακαλάμε να μας κοψουν προστιμο!  :tongue_smilie:

Υ.Γ. Βαγγέλη (SEB) εγω πρόπερσι ατμιζα κανονικα στο 401 ΓΣΝ που ειχα τον πατερα μου (οχι μεσα στον θάλαμο, απ'έξω στον διάδρομο) και οχι μονον δεν μου το απαγόρευσε κανεις αλλα και κανας-δυο γιατροι μου ειχαν ζητήσει με ενδιαφέρον να τους εξηγησω τις αρχες λειτουργιας του η.τ. και γιατι το δικο μου η.τ. είναι "τόσο μεγάλο" :tongue_smilie:

Επισης πριν απο λιγους μηνες άτμιζα κανονικα στο μαιευτήριο που γεννούσε η γυναικα μου και παλι δεν μου ειπε κανεις τιποτα. Ατμιζα και στην αναμονή έξω απο την αίθουσα τοκετού και στον διάδρομο έξω απο το δωματιο.  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #132 στις: Μαρτίου 16, 2014, 07:49 »
Άγγελε, ας ρωτήσει, βάση ποιου άρθρου, ποιου νόμου, ποιας ΚΥΑ, ποιου ΦΕΚ, κλπ, απαγορεύονται και τα η.τ..
Άντε γιατί το έχουν παραχέσει με τις γενικότητες, τα παραθυράκια και τις ασάφειες. 
Όλη μέρα σήμερα, στην δουλειά παιδευόμουν με μία άλλη γενικότητα - ασάφεια, άρθρου, άλλου νόμου και είχα τον ανακριτή στη γραμμή να μου λέει τα δικά του ...

Είμαστε ίσως η μόνη χώρα, που οι νόμοι ερμηνεύονται κατά το δοκούν και ανάλογα του τι συμφέρει, ποιόν, σε κάθε περίπτωση.

Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να μου απαντήσει Γιάννη. Όλοι το ξέρουν ότι υπάρχει ασάφεια όσον αφορά το η.τ.
Θα ρωτήσω και μια γνωστή μου που δουλεύει στο πρώην Επαρχείο Λήμνου και κάνει ελέγχους για τα τσιγάρα

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #133 στις: Μαρτίου 16, 2014, 10:00 »
Εγω ΔΕΝ ατμιζω ηλεκτρονικο τσιγαρο αλλα ηλεκτρικο ατμιστη.!
Το αναφερει αυτο ο νομος?  :hmmm:

Νομίζω ότι πιο δόκιμη περιγραφή, θα ήταν "ηλεκτρονική συσκευή ατμοποίησης", "ηλεκτρονική συσκευή πρόσληψης νικοτίνης", ή "ηλεκτρομηχανικά υποβοηθούμενος ατμοποιητής".

Εκτός αν εννοείς ότι παίρνεις κάποιον από μας, του περνάς ρεύμα και τον ατμίζεις!

Αποσυνδεδεμένος ilias.2008

• **
  • 487
    • Εργαστήρι Αγιογραφίας - Ζωγραφικής
« Απάντηση #134 στις: Μαρτίου 16, 2014, 11:31 »
νομιζω οτι άμεσα, όλοι μας πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που τα αποκαλούμε...
όχι η.τ., αλλα όπως είπατε, ηλ. συσκευή ατμοποίησης.
πρέπει να φύγει η λέξη τσιγάρο, κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο απο εμάς,... απο κανέναν άλλο...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450305 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110752 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374963 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99942 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F