Όπως έγραψα και στο «εθεάθη» πριν λίγη ώρα είδα αρκετούς ατμιστές στο μετρό Αγίου Δημητρίου, στην αποβάθρα ενώ περίμενα τον συρμό προς Ελληνικό.
Δύο εξ αυτών άτμιζαν κανονικά, ο ένας μάλιστα (αν είδα καλά με rx200 ή dna200 και -νομίζω- TFV) έδινε ντουμάνια! Αν και η εικόνα προσωπικά δεν μου άρεσε (χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν) ψιλοκρυφακούγοντας αντιδράσεις (κουτσομπόλης γαρ) άκουσα πράγματα που δεν τα περίμενα. Ένα ζευγάρι σχολίασε το άρωμα, ένας λίγο πιο μεγαλύτερος βλέποντας τον ατμό φάνηκε να ξαφνιάζεται αλλά με το που είδε το μοντάκι συνέχισε την κουβέντα με τον διπλανό του. Κανένας δε γύρισε να πει για υγρά στα πνευμόνια και διάφορα, κανένας δεν στράβωσε, βέβαια και αυτός δεν φύσαγε τον ατμό μέσα στον κόσμο.
Εγώ πήρα δύο τρεις τζούρες στα κρυφά από το ΑΙΟ και ψιλοχάιδευα τον Cleito στην τσέπη, «έλα, ησύχασε, θα ξεδώσεις και εσύ όταν βγούμε»
Ίσως το πιο ενθαρρυντικό (από όλες τις απόψεις) δεν είχαν όλοι τα μάτια τους κολλημένα επάνω τους σαν να βλέπουν εξωγήινους! Πριν από δύο τρία χρόνια με την καμία δεν περίμενα πως θα έρθει η ώρα όπου ο ατμιστής θα είναι τόσο κοινή εικόνα που δεν θα ξεσηκώνει αντιδράσεις, θετικές ή αρνητικές