Έχω την εντύπωση ότι μου διέφυγε αλλά πόσο καιρό είχες τη μπαταρία?
Υπάρχουν δυο περιπτώσεις, να φορτίζει τη μπαταρία το ASIC εσωτερικά στη μπαταρία σου που ελέγχει και τα κλικ και προστασίες κλπ. Αυτό συνήθως ζεσταίνεται καθώς η τάση περνάει μέσα από MOSFET εσωτερικό στο ολοκληρωμένο η εξωτερικό. Όπως και να έχει ζεσταίνεται. Υπάρχει περίπτωση από υγρό το οποίο έχει κυλίσει μέσα στην πλακέτα να προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του.
Η άλλη είναι να έχει χαλάσει ο "φορτιστής που δεν είναι φορτιστής αλλά συγκριτής τάσης". Εκείνο το ματσούκι που βάζεις στην USB με το led. Στην περίπτωση που η μπαταρία σου λειτουργεί με ASIC τότε απλά ο "φορτιστής που δεν είναι φορτιστής αλλά συγκριτής τάσης" δίνει 5V και μετράει την πτώση τάσης ώστε να σου αλλάξει χρώμα το led μόλις έχεις μικρή πτώση τάσης (φουλ μπαταρία άρα και χαμηλή κατανάλωση). Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις αν βάλεις ένα πολύμετρο και μετρήσεις την τάση του "φορτιστή που δεν είναι φορτιστής αλλά συγκριτής τάσης" Αν σου βγάζει 5 είναι "φορτιστής που δεν είναι φορτιστής αλλά συγκριτής τάσης" και αν σου βγάζει 4.2V είναι...... Φορτιστής. Δεν θυμάμαι καλά πως λειτουργούν οι e-Go.
Αν είναι κανονικός φορτιστής λόγω παλαιότητας της μπαταρίας μπορεί να έχει ξεπεράσει τους κύκλους φόρτισης της και αυτό οδηγεί σε διάφορα. ΗΗΗΗ να έχει πάθει ζημιά η πλακετίτσα από όπου περνά η τάση/ρεύμα φόρτισης.
Όπως και να έχει δεν έχω ιδέα.
Το δαχτυλίδι είναι μεταλλικό? Δύσκολο να προκαλέσει πρόβλημα.
Αν είχες υγρά μπαταρίας το πιθανότερο είναι να είχες μια μπαταρία αυτοκινήτου πάνω σου και θα το καταλάβεις από τις τρύπες στα χέρια σου και στα ρούχα σου. Οπότε μάλλον και αυτό αποκλείεται.
Κάτι ξέχασα τώρα αλλά κόλλησα.
Το θυμήθηκα.
Αν έχεις ανάγκη να μάθεις τι έγινε κράτα τα και κάποια στιγμή αν τύχει από Ευκαρπία φέρτα να τα ΧΩΣΟΥΜΕ στον αναλυτή, μικροσκόπια κλπ κλπ να σου πω ακριβώς από που ξεκίνησε.
Φίλε μου καλημέρα.
Σε ευχαριστούμε πολυ για τις σκέψεις και τον χρόνο σόυ
Μπορω να σου βγάλω φωτο υψηλής ανάλυσης και να σου τις στείλω σε μέιλ.
Επίσης αν τύχει να σου τα φέρω ολα τα μαραφετια να τα δεις. Νομίζω οτι φταίει ο φορτιστής που μπορεί να μην ειναι φορτιστής

Πάντως δεν εχω καταλάβει γιατι το ήτ εχει τόσα θέματα , και ενώ έχουν βγει ταμπλετ γεια σας, και ατμο σίδερα, και μιξερ και καυστηρες επίσης γεια σας..
Γιατι το ηλεκτρονικό τσιγάρο μου φαίνεται μη τελειοποιημενο, ακριβό (χωρις πιστοποιήσεις κτλ) και βλέπω να γίνεται πολυ θέμα για τα ολα του.. (Αντιστάσεις, βόλ, υγρά, κτλ κτλ)
Εχω πάθει πλάκα ποσο πολυ με βοήθησε μεχρι στιγμής να παρατησω το κτ
Αλλα πραγματικά θα ήθελα να ήταν πιο απλα τα πράματα.
Μπορεί να γίνομαι εκνευριστική , αλλα έτσι νοιώθω .
Καλημέρα σε ολους.