vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

392 επισκέπτες, 4 χρήστες
manoslykos, maraki1308, pngtszs1976, tony1976

Εκρήξεις μπαταριών: ευθύνη των κατασκευαστών ή του χρήστη;

Αποσυνδεδεμένος funkofusion

• *
  • 63
  • Φύλο: Άντρας
  • Dripping και ξερό ψωμί
Εγώ που έχω έναν φορτιστή αμφιβόλου ποιότητας που ήταν στο πακέτο του lava μήπως θα ήταν σοφό να τον στείλω για ανακύκλωση σιγά σιγά??

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
Αν δουλεύει όχι, δεν τον πετάς, τον κρατάς για έκτακτες περιπτώσεις...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2013, 12:30 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος leosedf

• **
  • 105
Σωστός ο Ζαχαρίας.

Η το δίνεις σε εμάς που μας αρέσει να ζούμε με τον κίνδυνο.

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
Απ: Εκρήξεις μπαταριών: ευθύνη των κατασκευαστών ή του χρήστη;
« Απάντηση #228 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 22:36 »
 :confused1:  μαλλον καποια στιγμη πρεπει να απομυθοποιηθουν οι AW Limn  (παρολο που δεν κανουν σοβαρη ζημια κατα το βραχυκυκλωμα)

http://allaboute-cigarettes.proboards.com/thread/3433

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
« Απάντηση #229 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 22:39 »
μαλλον δεν καταλαβες καλα
χυμα μπαταρια σε τσαντα
αυτα ειναι τα αποτελεσματα ,κι ας ειναι απο "χρυσαφη"

παλι καλα να λες που ηταν AW αν ηταν του κιλου μπορει να εσκαγε κιολας

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
« Απάντηση #230 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 22:49 »
αυτο εσωσε την κατασταση το διευκρινιζω ΔΕΝ κανει σοβαρη εκρηξη ,αλλα  οι περισσοτεροι που χρησιμοποιουν AW νοιωθουν την ξεγνοιασια και την ασφαλεια .

Σιγουρα δεν ειναι χρυσαφι αν και κοστιζει σαν αυτο

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #231 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 22:50 »
Ότι πληρώνεις παίρνεις

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #232 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 22:58 »
Εγω θα ελεγα ότι δεν φταίει η μπαταρία... κάπου ακούμπησε, σε κέρματα, σε κλειδιά, σε κάτι τελος πάντων και βραχυκύκλωσε με αποτέλεσμα να "αρπάξει"
ΠΟΤΕ μπαταρίες χύμα σε τσαντάκια, ΠΑΝΤΑ σε πλαστικές θήκες για ασφαλή μεταφορά. Δεν παίζουμε με τις μπαταρίες λιθίου!

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• **
  • 379
« Απάντηση #233 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 23:14 »
Ειχε φουσκωσει και σε εμένα μια μπαταρία και είχε ανοίξει το πλαστικό...efest... ηοποια βεβαίως ήταν σε τσεπη με κέρματα και κλειδιά...το θέμα ειναι ότι κανένα προϊόν δεν είναι ασφαλές..αν δεν τηρούμε τους κανόνες ασφάλειας.(ο τίτλος του νήματος μου θυμίζει 17ΝΟΕΜΒΡΗ ή εμπόλεμη κατάσταση )

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #234 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 23:40 »
Ακριβώς!
Ένας 18 χρονος μου έλεγε σήμερα πώς έσκασε η μπαταρία την ώρα που φόρτιζε το κινητό και μαύρισε η πρίζα και ο χώρος γύρω.

Το γεγονός θεωρήθηκε από όλους φυσιολογικό - κινητό γαρ.
Αν όμως συμβεί αυτό σε ατμιστή... αμάν-αμάν...
Κι ας έχουν τα κινητά εξέλιξη ταυτόχρονη με του ΗΤ...
κι ας γενικεύθηκε η χρήση τους ελάχιστα χρόνια πριν το ΗΤ...

Βλέπετε, όλοι βολεύονταν...
... παρά τις φήμες για ακτινοβολία...

Εμείς, μειοψηφία ακόμα, ας τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας  :yes:
Μια δική μας μπαταρία πρέπει αναγκαστικά να βγει έξω από τη συσκευή, του κινητού όχι...

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
« Απάντηση #235 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 23:59 »
αυτο ειναι αληθεια , ουκ ολιγες καταγγελειες ειδικα για τα τηλεφωνα και της ταξης μαλιστα  των 500 ευρω . 

Παντως οι μπαταριες μου aw 18350 δεν εχουν παθει κατι απο τον Νοεμβρη , ακομη ακομη δεν εχουν χασει την αποδοτικοτητα τους.
. Παντα απο τη πρωτη στιγμη ειναι σε πλαστικο κουτακι φορτισμενες 'η αφορτιστες!

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
Eιχαμε νέο περιστατικό εκρηξης χθες!
Φίλος μου είχε ξεμείνει από φορτιστή κι έκατσε κι επιδιόρθωσε έναν joeytech για ego.
Toν άφησε όλη νύχτα στο usb του laptop με μία ego-t 650αρα και το πρωι είχε γεμίσει ζουμιά!
Ευτυχώς το τραπέζι, όχι το laptop.

Λέω να φωνάξω το Star channel...

Αποσυνδεδεμένος teo

• *
  • 62
Πριν λιγο κι ενω επινα τον καφε μου σε μια καφετερια, ενιωσα ενα καψιμο στην τσεπη του παντελονιου μου, γρηγορα εβαλα το χερι μου κ εβγαλα οτι ειχε μεσα.... κερματα κ μια μπαταρια... Κακος συνδιασμος... Παντα ειχα τον νου μου κ την μπαταρια την εβαζα παντα μονη της... εκτος απο σημερα κ το κακο εγινε, η μπαταρια εβγαζε λιγο καπνο κ τα κερματα ζεματαγαν. Τυχερος μαλλον ημουν αφου δεν εσκασε κ την εβγαλα μονο με δυο φουσκαλες στα δαχτυλα... Πλαστικη θηκη αμεσα..

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
Και την εν λόγω μπαταρία στα σκουπίδια άμεσα

Αποσυνδεδεμένος teo

• *
  • 62
Επειδη φοβηθηκα να την κρατησω για να την ριξω στην ανακυκλωση, οντως βρηκε την θεση της σε εναν καδο...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 953 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114100 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359680 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374646 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99830 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F