Πριν 3 περίπου χρόνια,μιας που το θυμήθηκα θέλω να το αναφέρω.Ήμουν διακοπές με τον νυν κουμπάρο
και παιδικό μου φίλο ο οποίος ο αδερφός του λιμενικός μας είχε επισκεφτεί.Αφού έχει βραδιάσει και έχουμε
ψιλοαράξει βλέπω να κρατάει κάτι στα χέρια του,ανάβει ένα φωτάκι,και μετά βλέπω καπνό
Εκεί είχα την πρώτη μου επαφή με το ego C της OVALE (ίσως ήταν και το πρώτο ego της OVALE),το είδα και
ξετρελάθηκα (είμαι gadgetakias).Την επομένη μέρα αφού συνδεθηκα στο ίντερνετ και βρήκα το κατάστημα,
μετά απο μια μικρή έρευνα έκανα και την πρώτη μου παραγγελία,τσιγάρο,4-5 υγρά αν θυμάμαι καλά της flavour art.
Virginia/max blend/turkish κάτι είναι αυτά που θυμάμαι.Το τσιγάρο τσιγάρο και το Η.Τ. κανονικά.Γρήγορα βέβαια
ήρθαν και τα προβλήματα διαρροών και οι πρώτες επισκευές των αντιστάσεων που κατέληγαν στα σκουπίδια.
Μέσα σε ένα μήνα,είχα γίνει σαν πωλητής,πουλώντας πάνω απο 20-30 Η.Τ.(Με πολύ μικρό κέρδος) και παράλληλα υγρά χωρίς βέβαια
να φτάσω στο 6μηνο και προσωπικά να τα έχω παρατήσει γιατί ήταν πραγματικά ένας εφιάλτης.
Μετά απο λίγο καιρό,είχα ανακαλύψει το λεγόμενο MOD,όπου βρήκα και παράγγειλα το VAMO και έναν επισκευάσιμο
τύπου Genesis,που όπως τα πήρα,έτσι έμειναν στα κουτιά τους.Πέρασαν απο τότε πάνω απο 2-2,5 Χρόνια και φτάσαμε
προσφάτως που έψαχνα εδώ και μήνες την αφορμή.Οι φωτογραφίες απο φίλο με μηχναικά μοντάκια με έβαλαν πάλι
στο παιχνίδι έχοντας βέβαια πολλούς ενδοιασμούς απο τα όσα είχα τραβήξει τότε.Έφτασε στα χέρια μου λοιπόν ο
Kayfun Lite Plus και ήταν αυτός που ευθύνεται να παραμείνω στο Η.Τ. για πάνω απο 3 μήνες τώρα ψάχνοντας κατά
πολύ περισσότερο την τεχνολογία/εξέλιξη του Η.Τ. μιας και έχω κολλήσει αρκετά.
Απλά για να προσθέσω και την τότε εμπειρία μου,που ήταν η περιέργεια,τώρα είναι ότι είχα προαναφέρει σαν λόγος