vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

647 επισκέπτες, 7 χρήστες
lagoudakis, Tem, captain, Sergios, jim356, Milarepa, manoslykos

Άτμισμα και Παχυσαρκία

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • Φύλο: Άντρας
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
Απ: Άτμισμα και Παχυσαρκία
« Απάντηση #150 στις: Αυγούστου 29, 2013, 22:09 »

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #151 στις: Αυγούστου 29, 2013, 22:21 »
Μπαααααα......... Με 3 ml τη μέρα, άρα περίπου 3gr, δεν μαζεύονται 4-5 κιλά!!!!  ;D ;D Και κάτι άλλο κάνεις.....  :)) :))

Απο τα οποία 3gr τα 2 εκπνέονται...

Άρα χρειάζονται περίπου :hmmm: 15 χρόνια για 5 κιλά

Μπάαααααα... σίγουρα κάτι άλλο φταίει :))

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #152 στις: Αυγούστου 29, 2013, 22:48 »
Λοιπόόόόνννννν!!!!!!
Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια άτμισμα (βρε είχα επέτειο στις 25/8  :eyesplash: θα δεχθώ τα σχαρίκια στο ανάλογο νήμα) τα μόνα κιλά που πήρα ήταν 4-5 και όχι από το άτμισμα αλλά από άσχετο με το άτμισμα λόγο.

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #153 στις: Αυγούστου 29, 2013, 23:10 »
Μη βαράτε ρε παιδια
και ποδήλατο κάνω και κολύμπι
 και 3 ημέρες την εβδομάδα με τοστάκι (σκέτο τυρί) την βγάζω το βράδυ
δεν τα χάνω με τίποτα

τις τελευταίες ημέρες μου μπήκε η ιδέα οτι φταίει η γλυκερίνη

Υ.Γ. δεν εννοώ οτι τα κιλά τα πήρα απο την γλυκερίνη αλλά
στο οτι δεν μπορώ να τα χάσω φταίει

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #154 στις: Αυγούστου 29, 2013, 23:58 »
Μην ξεχνάμε και τα γονίδια  8)
Παππούς - μαμά με στομάχι, να κι εγώ ίδιος  ;D
Κι ας ψιλοτρώω σχετικά με άλλους.
Δεν νομίζω να φταίνε οι συνήθεις μόνο, όσο για τη γλυκερίνη είναι αστείο να το σκέφτεται κάποιος (γιατί κανείς δεν αναφέρεται στην pg;)

Αποσυνδεδεμένος 11100

• **
  • 105
« Απάντηση #155 στις: Αυγούστου 30, 2013, 01:02 »
Εγω σε 11 μήνες πήρα πρώτα 3 κιλά χωρις να το καταλάβω και μετα τα έχασα χωρίς πάλι να το καταλάβω.

S.P.

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
« Απάντηση #156 στις: Αυγούστου 30, 2013, 01:09 »
Μηπως κατι δεν καταλαβαινεις ? :tongue_smilie: :D :bye:

« Απάντηση #157 στις: Αυγούστου 30, 2013, 21:21 »
Μια έρευνα ανακοινώθηκε για το βάρος που παίρνουν όσοι κόβουν το τσιγάρο.
Πληροφορίες: http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231263212

Και εδώ η έρευνα: http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0059260

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
« Απάντηση #158 στις: Οκτωβρίου 19, 2013, 15:58 »
5 μήνες ατμιστής και έχω χάσει καμιά 10αριά κιλά. (120 ήμουν, 110 είμαι τώρα με ύψος 1,83)
Βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι τα έχω τα κιλάκια μου αλλά όπως τα παίρνω με την ίδια ευκολία τα χάνω.
Έχω πάει σε μερικούς διαιτολόγους/διατροφολόγους και υπάρχουν αρκετά κόλπα για να μην αφήσετε τον οργανισμό σας να σας χαλάσει την σιλουέτα.

Η διακοπή του καπνίσματος αλλάζει πολλά στον οργανισμό μας.
Αυτό δε μας απαγορεύει βέβαια να αλλάξουμε/βελτιώσουμε κάποια πράγματα στον οργανισμό μας:
1. Κομμένα τα αναψυκτικά. Μπλοκάρουν τον μεταβολισμό.
2. Μικρά γεύματα ανά 3 ώρες. Αυξάνουν τον μεταβολισμό και βοηθά στο να αφομοιώνονται μόνο τα απαραίτητα.
3. Γυμναστική. Γιατί όχι; τώρα που κόψατε το κάπνισμα έχετε μεγαλύτερες αντοχές.
4. Πολύ νερό. Βοηθάει πολύ.
5. Πράσινες σαλάτες σε κάθε γεύμα. Βοηθάει απίστευτα τον μεταβολισμό.
6. Πιο ποιοτικές τροφές. Ζάχαρη και αλεύρι μακριά όσο μπορείτε. Δεν προσφέρουν τίποτα.
7. Βδομαδιάτικό πρόγραμμα που να περιέχει όλα τα είδη τροφών (μεσογειακή διατροφή). Γιατί πάνω απ' όλα πρέπει να λαμβάνουμε όλων των ειδών βιταμίνες.

Αυτοί είναι βασικοί κανόνες μιας δίαιτας, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι αλλάξατε κάτι σημαντικό όταν κόψατε το κάπνισμα, λογικό είναι να αρχίσει ο οργανισμός να δουλεύει διαφορετικά, προς το καλύτερο κατά την άποψή μου. Δεν είμαι γιατρός για να σας πω ποιο συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι με λίγη προσοχή όχι μόνο δεν θα πάρετε κιλά αλλά μπορείτε να τα χάσετε. Άλλωστε οι συμβουλές που γράφω πιο πάνω είναι γενικές, δεν χρειάζονται ιατρικές γνώσεις για να καταλάβετε ότι βοηθούν.

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #159 στις: Νοεμβρίου 21, 2013, 07:41 »
Η αληθεια ειναι οτι και εγω πηρα κανα 2-3 κιλακια απο τοτε που αρχισα το ατμισμα χωρις να αλλαξω συνηθειες, και μου φανηκε και λιγο περιεργο γιατι εχω κοψει ολα αυτα τα παλαβα που ετρωγα μονο και μονο για να καπνισω (γιατι μετα απο το φαγητο/κολατσιο δεν μου καθετε καλα το ατμισμα, οποτε δεν ατμιζω κιολας... δηλαδης δεν χρειαζεται να τρωω κατι για να ατμιζω)

« Απάντηση #160 στις: Ιανουαρίου 07, 2014, 11:21 »
Έχω πάρει 2 κιλά παραπάνω αλλά δεν έχω κόψει το κανονικό τσιγάρο εντελώς(πρίν ένα τσιγάρο την ημέρα,τώρα μισό).
Τα κιλά παραπάνω οφείλονται στο ότι πρίν κάτι μήνες έκανα και περπατημα συστημάτικά(τώρα εχω ξαναρχίσει).
Θα δίξει καλύτερα σε 2 μηνάκια.

Αποσυνδεδεμένος artemide

• *
  • 28
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #161 στις: Ιανουαρίου 09, 2014, 12:22 »
Άρχισα το άτμισμα πριν 9 μήνες και τον πρώτο μήνα πήρα 8 ολόκληρα κιλά! :eyesplash:   Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου και σε συνδυασμό με δύσπνοια που είχα και κάτι αφρικάνικες σκόνες στην ατμόσφαιρα μου ήταν πολύ δύσκολο να πάω ακόμα και στο σούπερ μάρκετ.  Αυτά χωρίς να τρώω περισσότερο αφού με το η.τ. απασχολούσα το στόμα μου όπως ακριβώς με το κ.τ. και έπαιρνα και νικοτίνη. 

Στο ίντερνετ διάβασα ότι η διακοπή του καπνίσματος είναι πιθανόν να πυροδοτεί την έναρξη υποθυρεοειδισμού.  Σε εξετάσεις που έκανα πριν λίγες μέρες βρέθηκε υπολειτουργία της υπόφυσης που επηρεάζει τον θυρεοειδή (ο θυρεοειδής δηλαδή λειτουργεί κανονικά, όμως η υπόφυση δεν στέλνει τις σωστές εντολές για παραγωγή ορμονών).  Δεν ξέρω πόσο καιρό το έχω, πάντως η ενδοκρινολόγος το απέδωσε σε άλλη κληρονομική πάθηση που έχω. 

Τα κιλά αυτά τελικά τα έχασα (συν 2-3 ακόμη) μετά από 2 νοσηλείες σε νοσοκομείο με ενδοφλέβια διατροφή  :tongue_smilie:

Πάντως σε όποιον γιατρό έχω αναφέρει το η.τ. δεν το λαμβάνει καθόλου υπόψιν, ούτε καν το σημειώνει στο ιστορικό. 

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #162 στις: Ιανουαρίου 09, 2014, 12:34 »
Απ όσο ξέρω η διακοπή του καπνίσματος μειώνει σε μικρό βαθμό και για ένα χρονικό διάστημα τον μεταβολισμό κάτι που μπορεί να μεταφραστεί σε 1-2 κιλά πρόσληψης βάρους. Από κει και πέρα είναι καθαρά θέμα του οργανισμού του καθένα (υπάρχουσες παθήσεις, διατροφή, ψυχολογικοί παράγοντες). Εγώ πχ πείρα 5 κιλά στους 3 μήνες Η.Τ. αλλά τα πείρα επειδή έτρωγα παραπάνω

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #163 στις: Ιανουαρίου 09, 2014, 15:38 »
Εγώ πάντως, έχω πάρει 5 κιλά στον ένα μήνα που ατμίζω. Φυσικά και δεν ευθύνεται το η.τ. αλλά η όρεξή μου, η οποία έχει αυξηθεί και τρώω περισσότερο. Ειδικά τις πρώτες δυο εβδομάδες έτρωγα, έτρωγα, έτρωγα. Τώρα έχω στρώσει λίγο τη διατροφή μου και στοχεύω να δραστηριοποιηθώ λίγο, μπας και κάψω κάνα κιλό.

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #164 στις: Μαρτίου 02, 2014, 11:27 »
Όπως οι περισσότεροι έτσι και εγώ αρχίζοντας το η.τ. και κόβοντας το κ.τ. άρχισα να παίρνω κιλά και από 80-81
που ήμουν όταν κάπνιζα έφτασα στα 85-86 μέσα σε ένα χρόνο.

Κόβοντας και το άτμισμα μετά από 10 περίπου μήνες συνέχισα να ανεβαίνω και έφτασα στα 89-90 κιλά
παρά το ότι περπατούσα  αρκετά.
Άρα δεν φταίει το η.τ. για τα παραπανίσια κιλά που παίρνουμε αλλά η ανεξέλεγκτη σε πολλούς όρεξη που
κόβουν το τσιγάρο.

Έτσι έφτασα πριν 4 μήνες στο σημείο να πρέπει να αντικαταστήσω πλήρως την γκαρνταρόμπα μου.
Φορούσα τα παλιά γιατί πάντα μου άρεσε να είναι φαρδιά τα ρούχα,αλλά έφτασα στο σημείο να μην χωράω
σε κανένα και να είμαι όλο νεύρα γιατί δεν υπήρχαν και τα χρήματα για καινούργια.

Έτσι μια μέρα είπα Γιώργο (όταν μιλάω μαζί μου δεν χρησιμοποιώ το papoys)  :laugh1: έκοψες το κ.τ. έκοψες το
άτμισμα και θα αφήσης τα κιλά να σου κάνουν κουμάντο.? Από αύριο αυστηρή δίαιτα. :angry_orange:

Έτσι μετά από 4 μήνες ανηλεούς δίαιτας  βρίσκομαι πλέον στα 79 κιλά  :) και λέω να σταματήσω να μην
φτάσω στο αντίθετο άκρο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.Δεν νομίζω να ευθύνεται το η.τ. (για την ιστορία άτμιζα 50 pg 50mg) αλλά η όρεξή μας την όποία
εμείς καθορίζουμε και η οποία πιθανώς ανοίγει λίγο περισσότερο με το κόψιμο του κ.τ..Γνώμη μου.Προκειμένου
να κόψετε το κ.τ. μη προβληματίζεστε να πάρετε και κανένα παραπανίσιο προκειμένου να το πετύχετε.Όταν
έρθει η κατάλληλη ώρα με μία δίαιτα (π.μ. να σας την πω) ;) :laugh1: έρχεστε στα ίσια σας.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359932 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374829 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328188 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F