vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Άτμισμα και Παχυσαρκία

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Άτμισμα και Παχυσαρκία
« Απάντηση #165 στις: Μαρτίου 02, 2014, 11:36 »

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.Δεν νομίζω να ευθύνεται το η.τ. (για την ιστορία άτμιζα 50 pg 50mg) αλλά η όρεξή μας την όποία
εμείς καθορίζουμε
:o :o :o  Γιωργο εισαι σιγουρος;  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος psvag

• **
  • 273
« Απάντηση #166 στις: Μαρτίου 02, 2014, 13:49 »
Η δική μου διαπίστωση λέει πως το ατμίζειν έχει μηδενική επορροή στην αυξομείωση βάρους, για τον απλούστατο λόγο...εδώ και 8 μήνες μόνο με άτμισμα και καθόλου τσιγάρο, καμία μεταβολή δεν διαπίστωσα στην αυξομείωση του βάρους μου. Η ίδια σταθερότητα που είχα και πριν με το κάπνισμα. Συμπεραίνω πως ανεξάρτητοι παράγοντες του ατμίσματος ευθύνονται.

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
« Απάντηση #167 στις: Μαρτίου 02, 2014, 14:59 »
...πάντως τα 5 κιλά (μιλώ και από προσωπική εμπειρία) τείνει να γίνει standard μετά την διακοπή του κ.τ.  :))

Αποσυνδεδεμένος 11100

• **
  • 105
« Απάντηση #168 στις: Μαρτίου 03, 2014, 16:13 »
Update- έχει ενα 3-μηνω που ανέβηκα 5 κιλα και δεν λέω να τα χάσω. 

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #169 στις: Μαρτίου 04, 2014, 07:49 »
:o :o :o  Γιωργο εισαι σιγουρος;  :tongue_smilie:

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: Ξέχασα να γραφω σωστά και τις ένοιες των υγρών πλέον :dontknow: η άρχισαν να
φαίνονται τα πρώτα συμπτώμτα του αλτσχάιμερ. :confused1:

Αποσυνδεδεμένος spkok

• **
  • 448
« Απάντηση #170 στις: Μαρτίου 04, 2014, 09:15 »
Τα κιλά και η αύξηση της όρεξης ταυτίζονται με το κόψιμο της νικοτίνης που μπλοκάρει την έκριση ενδορφινών (ή κάτι τέτοιο). Από την στιγμή που παίρνεις νικοτίνη δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, πλην ίσως από ψυχολογικούς λόγους. Εγώ όταν είχα κόψει παλιότερα το κτ χωρίς ητ είχα πάρει μόλις 3 κιλά. Ξανάρχισα το κτ και ανέβηκα !! Με το ητ και δίαιτα το καλοκαίρι έχασα 12 κιλά !!!! Όλα είναι στο μυαλό μας.

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #171 στις: Μαρτίου 04, 2014, 10:43 »
Παντως και εγω μολις εκοψα το ΚΤ ανεβηκα σε κιλα, τωρα εγω το αποδιδω εκει όμως ισως και να μην φταιει το ΗΤ τελικα.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #172 στις: Μαρτίου 07, 2014, 11:47 »
Τα κιλά και η αύξηση της όρεξης ταυτίζονται με το κόψιμο της νικοτίνης που μπλοκάρει την έκριση ενδορφινών (ή κάτι τέτοιο). Από την στιγμή που παίρνεις νικοτίνη δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, πλην ίσως από ψυχολογικούς λόγους.
...................
Δεν είναι μόνο οι ψυχολογικοί λόγοι...
Είχα γράψει και παλιότερα κάτι, εδώ
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6121.msg461524.html#msg461524
Είναι και η γεύση και η όσφρηση που οξύνονται, και παίζουν σημαντικό ρόλο. Κάτι που το μυρίζεις πιο έντονα και το γεύεσαι πολύ καλύτερα, λογικό είναι να... ξεφεύγεις και λίγο στην ποσότητά του!
.............
 Εγώ όταν είχα κόψει παλιότερα το κτ χωρίς ητ είχα πάρει μόλις 3 κιλά. Ξανάρχισα το κτ και ανέβηκα !! Με το ητ και δίαιτα το καλοκαίρι έχασα 12 κιλά !!!! Όλα είναι στο μυαλό μας.
Δεν είναι μόνο στο μυαλό μας.... Μόλις έγραψες μόνος σου τη ... μαγική λέξη!!!!

Και σίγουρα δε φταίει το ητ!!!!
Το κόψιμο του κτ φταίει!!! Με τη μείωση της γεύσης, της όσφρησης, αλλά και της πρόσληψης της νικοτίνης.
Ακόμα κι όσοι κάνουν υγρά με νικοτίνη, πάλι η πρόσληψή της από τον οργανισμό δεν είναι με τον ίδιο ρυθμό όπως του κτ!!!

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
« Απάντηση #173 στις: Απριλίου 24, 2014, 16:25 »
Δεν ηξερα που να το ποσταρω και αποφασισα να το κανω εδω!
Περυσι το καλοκαιρι που καπνιζα και ξεκινησα ατκινς καταφερα να χασω 18 κιλα σε 4 μηνες... Εχασα τοσα γιατι ηταν ευκοολο. Ημουν υπερβαρος (τουλαχιστον!). Ειχα φτασει 112 κιλα και με 1,85 υψος φαινονται πολλα.
Ατμιζω απο την πρωτοχρονια περιπου χωρις κανενα τσιγαρο και την Πρωταπριλια ξεκινησα ατκινς παλι. Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι με το ηλεκτρονικο τσιγαρο εχω μεγαλυτερες λιγουρες σε σχεση με το κανονικο και αυτο ειναι φυσιολογικο μιας και με το κανονικο το στομαχι μου γινοταν ενα χαλι και μισο.

Απλα διαβαζα σε κατι forum οτι φοβουνται μηπως τα flavorings του ητ με γλυκιες γευσεις (σοκολατες, καραμελες, κλπ) εχουν υδρογονανθρακες που απαγορευονται στην ατκινς... Ναι υπαρχουν και αυτοι οι ανθρωποι!
Το μονο που καταλαβα ειναι οτι πανω απ ολα ειναι η αποφαση. Οπως παιρνεις αποφαση να κοψεις το τσιγαρο γιατι καταλαβαινεις τι κακο σου κανει ετσι ειναι και με τη διαιτα. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #174 στις: Απριλίου 24, 2014, 16:31 »
πιστευω οτι τα κιλα τα παιρνεις επειδη αποκτας οσφρηση οποτε αρχιζουν να σου μυριζουν τα ωραια και ορμας

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #175 στις: Απριλίου 25, 2014, 15:01 »
Απλα διαβαζα σε κατι forum οτι φοβουνται μηπως τα flavorings του ητ με γλυκιες γευσεις (σοκολατες, καραμελες, κλπ) εχουν υδρογονανθρακες που απαγορευονται στην ατκινς... Ναι υπαρχουν και αυτοι οι ανθρωποι!
:wall:
Αρωματικές ουσίες σε μικροποσότητες είναι, όχι σιρόπια σε παγωτό!
Οι οποίες περνούν από καυτή αντίσταση και ατμοποιούνται.
Φοβούνται και να περάσουν μπροστά από ζαχαροπλαστείο μήπως παχύνουν μέσω όσφρησης;

Αποσυνδεδεμένος kwstaspan

• *
  • 28
    • Ρεμπέτικο Φόρουμ
« Απάντηση #176 στις: Απριλίου 25, 2014, 15:17 »
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στην παρέα.

Την περίοδο που διέκοψα το κ.τ. και μπήκα στον χώρο του ατμίσματος είχα ξεκινήσει συγχρόνως και διατροφή γιατί είχα αρκετά κιλά παραπάνω. Από τον Νοέμβρη του 2013 όπου και ξεκίνησα το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχω χάσει 10 κιλά. Συνεπώς προσωπικά σε μένα πάνω στο θέμα της παχυσαρκίας μου έκανε καλό αντί για κακό. Σε περίπτωση που έκοβα το κανονικό τσιγάρο και δεν άτμιζα θα έπαιρνα ακόμα περισσότερα κιλά (δοκιμασμένο κι αυτό).

Αποσυνδεδεμένος andreas_e

• **
  • 186
    • nargiles
« Απάντηση #177 στις: Μαΐου 31, 2014, 15:58 »
ίσως έχει συζητηθεί, όμως βρήκα αυτά και γιαυτό μπήκα στον προβληματισμό
http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/blog/437/can-vaping-make-you-fat
http://www.e-cigarette-forum.com/forum/health-safety-e-smoking/440824-can-sugar-vg-pg-aborbed-into-blood-stream-effect-cholestrol.html
δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο με την vg και την ισοδυναμία που δίνουν και αν έχει συνέπιες στον τρόπο απορόφησης από τον οργανισμό (πνευμόνια και όχι πέψη).
τα έχετε δει αυτά; τι έχετε να πείτε;

εγώ προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά, μόνο καλύτερη όρεξη ίσως λόγο του ότι το τσιγάρο σου περιορίζει τις διάφορες ζωτικές λειτουργίες...
παρόλα αυτά το άτμισμα για μένα βοηθάει και στη γυμναστική, έχει τύχει να πάω για ποδήλατο και μετά από ένα μισάωρο ανηφόρα να κάνω διάλειμα και να ατμίσω και μετά συνέχισα κανονικά χωρίς να με κόψει καθόλου...δεν νομίζω να κάπνιζα κ.τ. όμως με τίποτα εκείνη την ώρα!!!

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #178 στις: Αυγούστου 22, 2014, 08:55 »

:sign_voithia:

Επανέρχομαι στη σχέση αύξησης βάρους  και ατμού, γιατί διαβάζοντας τα προηγούμενα δεν καταλήγω σε κάποιο συμπέρασμα...Προς τους παλιότερους: τελικά η αύξηση βάρους οφείλεται σε αυξημένη όρεξη ή στην περιεκτικότητα των υγρών αναπλήρωσης? Και το σημαντικότερο : επηρεάζεται ο μεταβολισμός?
Συγνώμη που επαναφέρω το θέμα αλλά ... καίει!

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #179 στις: Αυγούστου 22, 2014, 09:10 »
Καθαρά, νομίζω, οφείλεται στην "μασαμπούκα". Κόβουμε την μασαμπούκα και όλα καλά. Να σου αναφέρω το εξής ως παράδειγμα: Στην δουλειά ένας συνάδελφος έκανε εγχείρηση και έβαλε δακτύλιο στο στομάχι για ευνόητους λόγους. Ο άνθρωπος όμως είναι γλυκατζής, τρελός γλυκατζής μιλάμε. Λύση, όσο κουλή και αν φαίνεται ? Αρχισε το άτμισμα, του έδειξα και αρώματα (από την αρχή σχεδόν diy)  της atmos με γλυκά και μου είπε ότι βρήκε τον παράδεισό του, έκοψε το ζαχαροπλαστείο. Υπόψην ο συγκεκριμένος δεν υπήρξε ποτέ καπνιστής, άρχισε το άτμισμα για να κόψει τα γλυκά.

Γι' αυτό στο παρελθόν, μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχω πει σε μαγαζάτορες η.τ., γιατί δεν φέρνετε και αρώματα μουσακά, πιτόγυρα κλπ να κάνουμε ταυτόχρονα και την δίαιτά μας ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359877 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374777 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328160 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F