Ατμιζω καθε μερα πανω απο 15ml
Εχω μπαταριες CGR CH εδω και τρια χρονια.
Αγοραζω μπαταριες πιο πολυ απο θεμα γουστου και οχι γιατι τις χρειαζομαι.
Το θεμα λοιπον ειναι οτι θα πρεπει να εχουμε σωστους φορτιστες , οι αποφορτισεις να ειναι τετοιες ωστε να μη
ζεσταινουμε τις μπαταριες ουτε να τις ζοριζουμε με τις τρελες subohm αντ/σεις ( γιατι αυτος ειναι ο κυριος λογος που χαλανε ) , να προσπαθουμε οσο γινεται να μη τις βραχυκυκλωνουμε με λαθος στησιματα (εδω χρειαζεται το πολυμετρο) , οπως εγω που χαλασα προχθες μια καινουρια VTC5

, και να μη τις αποφορτιζουμε κατω απο το 3.3 V.
Τωρα αυτο με τους κυκλους εγω ποτε δεν το ειδα να ισχυει 100%. Ποσους κυκλους εχουν οι τριων χρόνων CGR CH που εχω ;;;;;
Μπορει να μη δουλευουν στο ανωτερο της αποδοσης τους , αλλα ακομα εχουν πολυ ρευμα να δωσουν.
Στο κατω κατω ομως το να δωσεις καθε χρονο απο 10 - 20 € για μια δυο μπαταριες , δεν το βλεπω και σαν τεραστιο ποσο .
Τοσα εξοδα κανουμε σε αλλα και αλλα......... Στις μπαταριες του 10αρικου τωρα να μετραμε κυκλους και κατα ποσο θα πρεπει να τις αποφορτισουμε ωστε να ζησουν για παντα.........περιττο το βλεπω παιδες.
Αγοραστε σωστες μπαταριες , φορτιστε με καλους φορτιστες , αποφρτιστε / ατμιστε ομορφα και καλα ωστε να υπαρχει απολαυση και οχι αγχος και απο 'κει και περα το τι λεει η μια ερευνα και τι λεει η αλλη σε οτι αφορα τους κυκλους......
Τις δουλευω μεχρι τα 3.3V το κατωτερο . Πολλες φορες τις βαζω και πιο ψηλα για φορτιση , π.χ. στα 3.4 - 3.5 - 3.6V,αναλογα με τα γουστα μου.
Πολλες φορες και στα 3.5V δεν μου αρεσει αυτο που μου δινει. Θα κατσω να το σκεφτω ;;;
Στο φορτιστη και γεματη μεσα.....
Προσωπικη γνωμη ολο αυτο.Δε σημαινει οτι ειναι και το σωστο . Απλα ετσι το βλεπω εγω.