Εννοείται ότι πολλοί χρήστες Η.Τ. επιστρέφουν στο κανονικό και είναι απολύτως λογικό!
Κι εγώ αν δεν είχα μεγάλη υπομονή, εάν δεν "το έψαχνα" μόνος στο internet κι αν δεν έκανα αγορές από το εξωτερικό, κυρίως για ατμοποιητές προς δοκιμή, το ίδιο θα έκανα.
Το "έργο" το έχω δει πολλές φορές σε φίλους και γνωστούς και είναι το εξής:
Ο καπνιστής (που δεν είναι απαραίτητο να "ψάχνεται" στο Internet επί του θέματος) πηγαίνει σε ένα μαγαζί για να αγοράσει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Παίρνει -συνήθως- δύο μπαταρίες, χωρίς να γνωρίζει καν ότι υπάρχουν και v.v. μπαταρίες, με υγρά που δεν έχουν καμμιά σχέση με Κ.Τ. και μερικούς ατμοποιητές που για να βγάλουν κάτι τι από "καπνό", πρέπει να βγάλει μαγουλάδες από το ρούφηγμα. Και δεν συζητώ για τις περιπτώσεις υγρού στο στόμα κλπ. γιατί το θεωρώ πρόβλημα του παρελθόντος πλέον, αν και υφίσταται ακόμη και σήμερα σε ορισμένες περιτπώσεις.
Ο εν δυνάμει ατμιστής, λοιπόν, κάνει όση υπομονή μπορεί να κάνει, απογοητεύεται, επιστρέφει στο Κ.Τ., απαξιώνει το Η.Τ. και συνήθως όχι μόνο δεν επιστρέφει να κάνει νέα δοκιμή, αλλά μιλάει με τους γνωστούς και φίλους του (κάποιοι εξ αυτών καπνιστές) για την "εμπειρία" του!
Θέλω να καταλήξω στο ότι, η αγορά του Η.Τ. θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη, αν τα μαγαζιά ενημερώναν καλύτερα τους χρήστες για τις επιλογές τους, αν τους πρότειναν έναν καλό συνδυασμό Volt-Ατμοποιητή ώστε ο ατμός να "βγάζει μάτια", κι αν υπήρχε μεγαλύτερη ποικιλία σε ατμοποιητές - αντιστάσεις. Το λέω γιατί για πάραδειγμα ο CE4+ δεν κυκλοφορεί μόνο σε 2.5-2.9 αντίσταση που συνήθως βρίσκεις στα μαγαζιά, αλλά και σε 1.5-1.8 και 1.9-2.4 που έχουν μεγάλη διαφορά στο ντουμάνι είτε σε compact μπαταρία είτε σε mod.
Με λίγα λόγια, να κάνουν έναν καπνιστή να απολαμβάνει τον ατμό εξίσου με τον καπνό!
Αυτήν την στιγμή, βέβαια, τα πράγματα είναι μακράν καλύτερα από ότι ήταν πριν από έναν χρόνο, σχεδόν η μέρα με την νύχτα θα έλεγα, και έχουν εξαλειφθεί τα παραπάνω προβλήματα σε πολλά μαγαζιά, και βρίσκεις πλέον ενημέρωση, ποικιλία, καλές τιμές και επάρκεια, παρόλα αυτά, το παραπάνω "'έργο" εξακολουθεί να παίζει ακόμη και σήμερα.