vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

565 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, thanos1071

Απογοήτευση

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 489
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Απογοήτευση
« Απάντηση #150 στις: Μαρτίου 16, 2013, 00:38 »
Είναι κρίμα να το βάζουν κάτω έτσι οι περισσότεροι και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως εγώ το έκοψα 18 μήνες τώρα το κ.τ. και το σιχαίνομαι όσο δεν παίρνει άλλο. Εντάξει στην αρχή έκανα για 15 μέρες παράλληλα και κ.τ. μετά 1-2 την ημέρα και μετά από δυο μήνες απλά το ξέχασα.

Παιδεύτικα με τους ατμοποιητές, μετά το έριξα στα τανκ, έφτασα 24mg νικοτίνη με 75% PG αλλά το ρημάδι το ξέχασα. Τώρα είμαι με ένα ντουλάπι αξεσουάρ πράγματα, προβάρια, 6 επισκευάσιμους και 65 μπουκάλια αρώματα που τα συνοδεύει ένα Excel με συνταγές αλλά το ρημάδι το σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο. Πλέον είμαι με 13mg νικοτίνη, μπορώ να περάσω πολλές ώρες χωρίς άτμισμα (δεν ατμίζω μπροστά στα παιδιά μου ποτέ και ούτε που το έχουν δει) και νιώθω άλλος άνθρωπος μετά από 20 χρόνια τσιγάρο. Δεν κάπνιζα υπερβολικά βέβαια και πάντα γυμναζόμουν αλλά θυμάμαι κάτι απαίσιες παρενέργιες της τσιγαριλας που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Βγαίνω στον κήπο και σκάβω και δεν τρέχει μια από λαχάνιασμα. Είμαι 37 χρονών και το άτμισμα είναι από τα καλύτερα δώρα που έκανα ποτέ στον εαυτό μου. Σταδιακά, μειώνω και την νικοτίνη με 1mg το μήνα από εδώ και στο εξής και δεν με νοιάζει αν θα μου πάρει άλλους 12 μήνες για να μηδενίσω και μετά μάλλον θα το κόψω κι αυτό καθώς θα έχει κάνει τον κύκλο του.

Είμαι όμως άνθρωπος των χόμπυ και ίσως αυτό είναι που με έκανε να ξεχάσω το κ.τ. αλλά και η βαθειά επίγνωση του πόσο κακό μου έκανε. Από τους φίλους και παρέες κανείς δεν ατμίζει αλλά οι μισοί δεν καπνίζουν καν και είναι αυτοί που το έχουν δει θετικά σε σχέση με το τσιγάρο. Μεταξύ των φίλων κι ένα ζευγάρι πνευμονολόγων οι οποίοι ποτέ δεν με απέτρεψαν ή μου είπαν τις σαχλαμάρες που ακούω από κάτι τύπους με 3 πακέτα τσιγάρα "στην τσέπη". Αντιθέτως, από συζητήσεις που έχουμε κάνει το θεωρούν σαφώς καλύτερο σε σχέση με το κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1945
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2013, 03:39 από Buliwyf »

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #152 στις: Μαρτίου 16, 2013, 05:38 »
Καιρό είχα να διαβάσω το συγκεκριμένο νήμα. :yes:

Ένα έχω να πω είστε όλοι υπέροχοι. :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να σας ζηλεύει που έκοψα το άτμισμα. :)

Αποσυνδεδεμένος antreas700

• **
  • 104
« Απάντηση #153 στις: Μαρτίου 16, 2013, 08:09 »
ενας που ξεκινησε το ατμισμα και ενθουσιαστηκε του αρεσε μπορει να παρασυρθει κ να ξεκινησει το κανονικο τσιγαρο ξανα η να το ξεκινησει επηδει πεθυμησε την συνηθεια που τοσο πολυ εκανε στο παρελθον αλλα μετα θα ξανα επιστρεψει γτ ξερει πως το ατμισμα ειναι καλητερο πιο υγιεινο εχει πολλα πλεονεκτηματα σε σχεση με το κ.τ. και γω ξεκινησα το ατμισμα ενα διαστημα το σταματησα για κανενα μηνα τελειως δεν χρησημοποιουσα ουτε κ.τ. ουτε η.τ. και μετα ξαναξεκινησα το κ.τ. οχι γιατι το ειχα αναγκη αλλα γτ το πεθυμησα μετα οταν καταλαβα τ βλακεια εκανα αποφασισα κ ξανα αρχησα το ηλεκτρικο

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #154 στις: Μαρτίου 16, 2013, 08:30 »
Η μόνη απογοήτευση που νιώθω από τότε που ξεκίνησα το άτμισμα ......είναι η απογοήτευση που μου γεννούν κάθε στιγμή
οι φίλοι κ συγγενείς καπνιστές !!!  Δεν  προσπαθούν καν να δουν πέρα από την φυλακή τους......

Κάποια κυρία που γνώρισα πριν λίγες μέρες ... μου χαμογέλασε ειρωνικά κ είπε......."Πως μπορείς με μια μπαταρία στο στόμα"?

Της απάντησα χαμογελώντας......."Μπορώ όπως εσύ μπορείς με τα μάτια κλειστά να στέκεσαι στον τάφο που χτίζεις"!  ;)

Αποσυνδεδεμένος johnk102

• *
  • 51
« Απάντηση #155 στις: Μαρτίου 16, 2013, 09:11 »
Βαριά κουβέντα αλλά μεγάλη αλήθεια!

Δεν ξέρω αν χρειάζεται να δίνουμε τόση σημασία σε όσους αμφισβητούν το ητ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Krystallia

• *
  • 24
« Απάντηση #156 στις: Μαρτίου 16, 2013, 12:21 »
31 μηνος θα μαζευτουμε εδω Θεσσαλονικη ατμιστες για καφεδακι.
Αν εχεις χρονο ελα.
Χωρια απο την παρεα και το καλαμπουρι γιατι ολα τα παιδια ειναι ενα και ενα θα εχεις την δυνατοτητα "δωρεαν"  :)) να δοκιμασεις τα παντα  :yes: :yes: :yes:

Τέλεια!!! Να με ενημερωσετε και εμένα!!!

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #157 στις: Μαρτίου 16, 2013, 12:36 »
Μπορεις εδω να παρακολουθεις την καθε αλλαγη
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,16379.msg599928.html#msg599928

Αποσυνδεδεμένος Krystallia

• *
  • 24
« Απάντηση #158 στις: Μαρτίου 17, 2013, 00:26 »

Ευχαριστω!
Αυτοτσεκαριστηκα!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 17, 2013, 00:58 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος Fugazi

• **
  • 101
  • Τζιτζίς
« Απάντηση #159 στις: Μαρτίου 21, 2013, 17:46 »
(σαν απαντηση στο αρχηκο ποστ) απο τα 4 ατομα που ξεκινισαμε μονος εμεινα, ο ενας το παρατησε γιατι δεν εβρισκε 1000αρα νικοτινη ο αλλος ξεχασε να φορτισει και ο τελευταιος σταματισε γιατι του εκανε... μπουρμπουλιθρες  :idiot1:
εχοντας φτιαξει ενα αξιομαχο συνολο 'ατμιστικων εργαλειων' στις 35 μερες που ατμιζω το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι... πιο el toro να διαλεξω!
το κτ πλεων με μυριζει,βρωμαει δλδ,λογω επαγγελματος(ιδιοκτητης καφε-μπαρ) πολλες φορες δυσφορω!
το θεμα ειναι να καταλαβει ο καπνιστης ποσο βλαβερη ειναι η συνηθεια του και να εκμεταλευτει αυτη την ενναλακτικη που του δινεται,αν πεταξει το ητ επειδη του κανει μπουρμπουληθρες ας μην το αγοραζε καλυτερα!
η επανασταση δεν ξεκινησε γιατι ο πολεμος ακομα δεν αρχησε ;)
και κατι αλλο,μου αρεσε υπερβοληκα να καπνιζω και το ατμισμα μ'αρεσει ακομα πιο πολυ δε θεωρω τον εαυτο μου πρεζακι ουτε αλκοολικο 8)

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #160 στις: Μαρτίου 26, 2013, 13:05 »
Και όμως, συνέβη! Απογοήτευση!!!

Στον Τ3, είχα την τελευταία μου κεφαλή. Η καβάτζα μου, αποτελείτο μόνο από ένα Carto, έναν παλιό CE4 και έναν ego-c. Ξαφνικά, τα φτύνει ο Τ3! Το DCT δεν θέλω να το βρέξω, γιατί μόλις έχω αγοράσει ένα Tribecca το οποίο προορίζω για εκεί, και είναι στην 1η ημέρα ωρίμανσης!
Ο CE4 βγαίνει από το κουτί της καβάτζας, ανεβαίνει στο λάβα και... ΦΡΙΚΗ! Το επιστόμιο δεν κάνει επαφή και γεμίζει ο τόπος μπουρμπουλήθρες!!! Είναι Σάββατο μεσημέρι, και προβλέπεται 3μερο! Την τύχη μου τη καραγκούνα!
Αποφασίζω να λάβω δραστικά μέτρα: μέσα όλο το ΣΚ, αφαίρεση δαχτυλιδιού και επιστομίου από CE4, και άτμισμα με τον άτμο ανοιχτό!

Μου έβγαλε την πίστη!

Τα κατάφερα όμως! Το πέρασα και αυτό!

Απογοήτευση από τον εαυτό μου που δεν είχε καλύτερη καβάτζα!

Αποσυνδεδεμένος LoOk

• **
  • 390
  • BasilisL
    • greekecigreviews
« Απάντηση #161 στις: Μαρτίου 26, 2013, 13:27 »
καβάτζα μόνο έναν ατμό? Απαράδεκτο ! :-) ;-)

Στάλθηκε από το GT-S6102 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #162 στις: Μαρτίου 26, 2013, 13:35 »
2 genesis (ο ένας με mesh επάνω) και 4 dripping (οι 2 με φυτίλια) για καβάντζα. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Τζιζ.

Αποσυνδεδεμένος LoOk

• **
  • 390
  • BasilisL
    • greekecigreviews
« Απάντηση #163 στις: Μαρτίου 26, 2013, 13:42 »
Σωστόσ εγώ 5 καρτο με ένα τανκ και ένα βιβι και 2 ego μπαταρίες  κρυμμένα στο ντουλάπι

Στάλθηκε από το GT-S6102 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #164 στις: Μαρτίου 26, 2013, 15:46 »
Εμένα συνήθως η καβάτζα είναι κοντά στα 10 τεμμάχια, αλλά άδειασε η ρουφιάνα και δεν την τακτοποίησα!!! Αφού επέζησα και από αυτό και δεν αναγκάστηκα να βγάλω τους άτμο που έχει μέσα το Λάβα V1 που μόνο για αισχρής ποιότητας dripping κάνουν, πάλι καλά!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351388 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104209 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321467 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602298 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11603 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3106 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609835 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154981 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161976 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4362 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17726 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias