Προς τον nivas:
- Κάθεσαι λες και ξαναλές πως τα μικρά μαγαζάκια φταίνε που ο υπουργός και ο ΕΟΦ θέλει να απαγορεύσει το η.τ .
Και λες πως καλά κάνει, επειδή τα μικρά μαγαζάκια είναι επικίνδυνα για την υγεία μας.
Δηλώνεις δηλαδή πως πιστεύεις πως ο γνώμονας του υπουργού/ΕΟΦ είναι η υγεία μας.
Εδώ διαφωνούμε.- Είμαι από αυτούς που κατηγορείς πως λένε πως το άτμισμα είναι ακίνδυνο. Το λέω, και το έχω στηρίξει με διάφορες έρευνες. Διάβασέ τες κι απάντησέ τες. Κανένα πρόβλημα.
Όχι αερολογίες όμως και εκατόν πενήντα θαυμαστικά σε παρενθέσεις και κεφαλαία για τις εντυπώσεις. Βρες τις έρευνες που λένε ότι το η.τ είναι επικίνδυνο και ανάρτησέ τες.
- Πιστεύεις ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι επικίνδυνο. Άρα είσαι εδώ στο φόρουμ για να μας πείσεις να βρούμε τον σωστό δρόμο της υγείας. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Θα αποφασίσω μόνος μου.
Τζάμπα γράφεις.
- Λες και ξαναλές, παρόλα όσα σου λένε οι άλλοι, πως η πώληση του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι παράνομη στην Ελλάδα. Δεν είναι,
κάνεις λάθος, και δεκαπέντε φορές δεκαπέντε διαφορετικά άτομα στο είπανε. Αλλά και αν είναι παράνομο, εσύ γιατί παρανομείς; Με την λογική την δική σου είσαι το ίδιο κατακριτέος με τους μαγαζάτορες - συνεργάτης στο έγκλημα είσαι. Σε παρακαλώ, πάρε στο 1142 και κατήγγειλέ τους για παράνομη πώληση και εσένα για παράνομη συναλλαγή.
- Προϊόντα χαμηλής ποιότητας υπάρχουν, υπήρχαν και θα υπάρχουν. Τα συνεχή και τεράστια πρόστιμα λ.χ. στις γαλακτοβιομηχανίες δείχνουν πως δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στα υγρά άτμισης. Εγώ θεωρώ πως η ποιότητα από τα γάλατα είναι
κατιτίς πιο σημαντική από την ποιότητα στα e-liquids,
δεν συμφωνείς; Πάντως αυτό αποδεικνύει πως αν οι μεγάλες εταιρίες εξαφανίσουν τις μικρές - πράγμα που δείχνεις να επιθυμείς διακαώς -
δεν έχουμε βελτίωση στην ποιότητα. Απλώς ο kallitexnis από βιοτέχνης θα γίνει υπάλληλος και θα σταματήσει να προσπαθεί για θαύματα.
- Πιστεύω επίσης πως θα έπρεπε να κάνεις επώνυμες καταγγελίες για συγκεκριμένα καταστήματα. Εσύ τους κατηγορείς όλους, τους παίρνεις όλους μπάλα, χωρίς να έχεις στοιχεία, απλώς με υποθέσεις. Όπως τα λες, θα μπορούσες (σε περίπτωση άλλης κατηγορίας προϊόντων, βέβαια) να φας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση - και να χάσεις την δίκη, δίκαια. Ξαναλέω: αν έχεις συγκεκριμένη καταγγελία να κάνεις, κάνε την. Αλλοιώς μην επαναλαμβάνεις τις εκ του ασφαλούς κατηγορίες - τις είπες πολλές φορές, τις ακούσαμε. Φτάνει.
Λυπάμαι που έχω τέτοιο τόνο, αλλά πραγματικά είσαι απόλυτος και χρειάζεται κάποιος να σου απαντήσει.
Α! Μην πεις πως έχω συμφέροντα, ή πως έχω μαγαζί, ή οτιδήποτε τέτοιο. Ούτε εγώ, ούτε και το 99,9% των χρηστών έχουν μαγαζί. Πιθανόν να φωνάζεις σε λάθος φόρουμ: βρες το φόρουμ των Εγκληματιών Νοθευτών Παράνομων Πωλητών Απαγορευμένων Ηλεκτρονικών Συσκευών (ΕΝΠΠΑΗΣ).
Οι απόψεις μου για το θέμα της απαγόρευσης είναι
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,4685.msg149592.html#msg149592 εδώ.