vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

"Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος zoo

• **
  • 124
  • Φύλο: Άντρας
Απ: "Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #375 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 17:31 »
Για τους ανιχνευτές καπνού, εχει ξαναγραφτεί και σε αυτό το νήμα, απο σχετικότερους, οτι οπου τοποθετούνται μόνο και μονο επειδή υπάρχει δια νόμου υποχρέωση, ρυθμίζονται και να είναι απντελώς αναίσθητοι δε πα να λαμπαδιάσει το κτήριο. οπότε ας κρατάμε μια πισινή με τους ανιχνευτές καπνού. Μην το δένουμε κόμπο.

Με έπιασε η απορία και το δοκίμασα στο σπίτι μου προχθές. Στις 10 τζούρες ο ανιχνευτής ενεργοποιήθηκε!... Βέβαια του έριξα 10 απανωτές τζούρες από απόσταση 15 - 20 εκατοστών, αλλά καλύτερα σεμνά με τους ανιχνευτές.... ας κρατάμε τις αποστάσεις μας.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #376 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 17:45 »
Εχω το εχω δοκιμασει σε αεροπλανο....
παλι καλα, δηλαδη, που δεν εφτασα στις 10 γιατι βαρεθηκα... :)) :))

Αποσυνδεδεμένος stam

• 637
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
« Απάντηση #377 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 17:47 »
κ εγω ξερω οτι ο ανιχνευτης σε πιανει αν ντουμανιασεις τον τοπο...αλλα με το κανινικο ατμισμα δεν πιανει τπτ...μην ακουτε οσους λενε οτι φυσουσαν πανω στον ανιχνευτη κ δεν εκανε τπτ...οπως λεει κ ο φιλος στο προηγουμενο ποστ φυσουσε πανω του κ πηρε μπρος...βεβαια εχει να κανει κ με την ρυθμηση του ανιχνευτη...αλλοι ειναι μονο κ μονο για μοστρα..

Αποσυνδεδεμένος Tolias

• *
  • 80
« Απάντηση #378 στις: Απριλίου 29, 2013, 17:33 »
μεσα στο σινεμα ο κοσμοσ παραξενευεται οχι αδικα μαλλον οποτε αναγκαστικα δε κανω εκει

Αποσυνδεδεμένος LoOk

• **
  • 390
  • BasilisL
    • greekecigreviews
« Απάντηση #379 στις: Απριλίου 29, 2013, 17:39 »
μπορείς άνετα απλός φύσα κατω η μεσα στην μπλούζα σου δεν φαίνεται τπτ  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος PLANEYTHS

• *
  • 49
« Απάντηση #380 στις: Μαΐου 15, 2013, 11:00 »
εγω παντως ατμιζω παντου και παντα.στην δουλεια μου εκανε παρατηρηση ο διοικητης και του το εκοψα αμεσως οτι δεν απαγορευεται γιαυτο θα συνεχισω να ατμιζω.στα jumbo θεσ/νικης μονο ενας σεκιουριτη μου ειπε απλα μην το κανω για να μην βλεπουν την κινηση τα παιδια.εκει το σταματησα μονο

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1139
« Απάντηση #381 στις: Μαΐου 15, 2013, 11:06 »
εγω παλι δεν ειχα προβλημα σε ταξιδι.σαλονικα-κωσταντινουπολη και μετα τζεντα.σαουδικη αραβια και επιστροφη με το ιδιο τροπο.ατμιζα παντου αεροπλανα αεροδρομια και κανεις δεν με ειπε τιποτα.ουτε στην τζεντα ρε που ειναι αυστηρα.

Αποσυνδεδεμένος savvis66

• *
  • 83
  • Carto με λεμόνι στο μπαλκόνι κ' η pg μου φουντώνει
« Απάντηση #382 στις: Μαΐου 15, 2013, 11:08 »
εγω παντως ατμιζω παντου και παντα.στην δουλεια μου εκανε παρατηρηση ο διοικητης και του το εκοψα αμεσως οτι δεν απαγορευεται γιαυτο θα συνεχισω να ατμιζω.στα jumbo θεσ/νικης μονο ενας σεκιουριτη μου ειπε απλα μην το κανω για να μην βλεπουν την κινηση τα παιδια.εκει το σταματησα μονο

Ο ορισμός της υποκρισίας.Στο σχολείο δεν βλέπουν τους δασκάλους ή δεν βλέπουν τους γονείς τους και λοιπούς συγγενείς.Καλύτερα να βλέπουν και να τους εξηγεί κάποιος τι είναι αυτό που βλέπουν παρά να μην βλέπουν.Δεν θέλουμε τυφλά παιδιά θέλουμε μορφωμένα παιδιά.Ο μόνος λόγος να μην ατμίσω κάπου(εκτός νοσοκομείου μακρυά απο μας :laugh1: ) είναι αν η μυρωδιά ενοχλεί κάποιον γύρω μου.Που συνήθως το αντίθετο γίνεται

Αποσυνδεδεμένος Bensoz

• **
  • 128
  • It's kinf of FUN to do the impossible
« Απάντηση #383 στις: Μαΐου 15, 2013, 11:20 »
Εμενα δεν m αρέσει να προκαλώ ούτε m αρέσει να δίνω εξηγήσεις. Σε χορούς που καπνίζουν ατμίζω σε χορούς που είναι αυστηρό να μην καπνίζουν δεν ατμίζω αν βρεθώ σε μια πνευμονολογική κλινική δεν θα "ατμισω" αν βρεθώ ίσως σε οποιαδήποτε κλινική δεν θα "ατμισω" επίσης στα μέσα μεταφοράς ατμίζω όταν είμαι κοντά σε ένα παραθυράκι :P να τσιτώνουν οι καπνιστές που δεν μπορούν!
Πάντα όμως όταν δεν είναι ανοιχτός ο χορός και οι άποψης διίστανται στους γύρω μου αν πρέπει να ατμίζω η όχι το κάνω όχι μουλωχτά αλλα ευγενικά και όχι επιθετικά να βγάζω ντουμάνια κλπ, διότι αν κάποιος m αναφέρει πως ενοχλήθηκε από τον ατμό μου έχω υποχρέωση να τον σεβαστώ!

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• **
  • 266
« Απάντηση #384 στις: Μαΐου 15, 2013, 12:42 »
Πιστευω οτι οπως οι περισσοτεροι απο ας πλεον δεν ανεχομαστε τον καπνο απο το κ.τ. καλο ειναι να μην το παιζουμε ανωτεροι και ξερολες σε αυτους που δεν ανεχονται το η.τ.ειμαι πρωτης ταξεως τσαντιλας και παρ'ολ'αυτα πρωτα θα εξηγησω ευγενικα τι ειναι το η.τ.αν με ευγενικο παντα τροπο δεν συμφωνησουν μαζι μου θα σεβαστω την αποψη τους και δεν θα το χρησιμοποιησω.αν ειναι απεναντι μου εριστικοι θα λαβουν αναλογη αντιμετωπιση.σε νοσοκομεια δεν το βγαζω ουτε για πλακα και στα αεροπλανα επισης καθως εξαλλου εχει απαγορευτει και πολυ σωστα εξαλλου.προκειται για κλειστο περιβαλλον και οφειλω να σεβαστω και την ατμοσφαιρα του αλλου.
Ας μην εχουμε προκλητικη συμπεριφορα προσπαθουμε να δειξουμε και στους γυρω μας κατι σχετικα νεο και καλυτερο.στους ξεροκεφαλους ελληνες με φασαρια και τσαμπουκα δεν πιανει.δυστυχως ο σκοταδισμος και η ασχετοσυνη μας βαραινουν σα λαο οποτε υπομονη

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #385 στις: Μαΐου 15, 2013, 15:27 »
Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο.

Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ατμίζουμε εκεί που πριν δεν καπνίζαμε πχ αεροπλάνα, υπεραστικά λεωφορεία πλοία, εστιατόρια, σινεμά κλπ, όσο διακριτικά κι αν το κάνουμε. Νομίζω, πως όταν το κάνουμε, ο μόνος λόγος (ή έστω ο κυριότερος) είναι να ικανοποιήσουμε το εγώ μας και λιγότερο την ανάγκη μας. Σε όλους μας αρέσει να "ξεχωρίζουμε" κατα κάποιον τρόπο, και το άτμισμα σε τέτοιους χώρους εξυπηρετεί αυτή μας την "ανάγκη". Μας αρέσει να λέμε στον εαυτό μας με αυτόν τον τρόπο, πώς εμείς διαφέρουμε από τον υπόλοιπο όχλο που πρέπει να περιμένει να φτάσει το πλοίο σε λιμάνι γαι να τρέξει στο πίσω κατάστρωμα, ή πρέπει να περιμένει για να φτάσει το λεωφορείο στον Ισθμό πχ, ή πρέπει να περιμένει να κάνει διάλλειμα το σινεμά και, τόσα άλλα, για να κάνει το τσιγαράκι του. Το ίδιο τσιγαράκι που μέχρι πριν λίγο καιρό κάναμε κι εμείς, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Προτάσσουμε λοιπόν την ασπίδα του αβλαβούς (και δεν έχω καμία αντίρρηση για το αβλαβές), και εκμεταλλευόμενοι και το κενό νόμου, ατμίζουμε όπου να 'ναι και δείχνουμε στους άλλους τί ρε παιδιά; Ότι η δική μας "εξάρτηση" είναι καλύτερη από την δική τους;

Νομίζω πως σε κλειστούς κοινόχρηστους χώρους πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και να σεβόμαστε τον προσωπικό χώρο του διπλανού μας και το δικαίωμά του, ο αέρας που αναπνέει να μην περιέχει ούτε καπνούς, ούτε ατμούς. Φανταστείτε σε ένα λεωφορείο να βρεθούμε 5-10 θεριακλήδες με τα κλαρίνα μας και να το ντουμανιάσουμε. Δεν έχει σημασία αν ο ατμός δεν είναι βλαβερός κι ούτε το ότι θα διαλυθεί 10 φορές γρηγορότερα από τον καπνό του κ.τ. . Σημασία έχει πως καποιος μπορεί να ενοχληθεί μυρίζοντας ή μόνο βλέποντας το "νέφος". Μην σας φανεί παράξενο, μου έχει τύχει να μπω σε ατμιστικό κατάστημα (μικρό σαν χώρος), όπου μόνο δύο κύριοι, είχαν βγάλει τα προαναφερθέντα κλαρίνα και δοκίμαζαν κάποιο υγρό. Το νέφος είχε οδηγηθεί προς την οροφή και δεν πολυφαινόταν, αλλά η μυρωδιά με "πήρε" με το που άνοιξα την πόρτα. Βέβαια εμένα μου άρεσε τόσο που, για άλλο πήγα κι άλλο πήρα, αλλά, κάποιος άλλος και κάπου αλλού, έχει κάθε δικαίωμα να μην του αρέσει και εμείς υποχρέωση να τον σεβαστούμε.

Αποσυνδεδεμένος johnk102

• *
  • 51
« Απάντηση #386 στις: Αυγούστου 22, 2013, 23:09 »
Εγώ πάντως κάνω διακοπές στο Olympia Riviera Oasis στα Λουτρά Κυλλήνης και είμαι ο μοναδικός ατμιστής σε 3000 άτομα που μένουν εδώ.
Ατμίζω παντού αλλά στο κινέζικο εστιατόριο που έχει το συγκρότημα, μου ζήτησαν να μην ατμίσω γιατί δεν το έχουν προβλέψει και δεν ξέρουν πως να το αντιμετωπίσουν.
Το σεβάστηκα ατμίζοντας ψιλοκρυφά και δεν παραπονέθηκε κανένας.
Τι να κάνουμε; Ολοι ευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Αποσυνδεδεμένος primeraice

• *
  • 90
« Απάντηση #387 στις: Αυγούστου 22, 2013, 23:24 »
εγω εχω ατμισει μεσα σε καραβι μπροστα σε ολους και με κοιταγανε ολοι σαν εξωγηινο αλλα κανεις δεν ειπε τπτ!!!

επισης μεσα σε αεροπλανο της εκανα της τζουριτσες μου κρυφα βεβαια!!!

Αποσυνδεδεμένος filikos4

• **
  • 118
  • I find your lack of faith disturbing
« Απάντηση #388 στις: Αυγούστου 23, 2013, 01:32 »
Σε καράβι δεν είχα ούτε εγώ θέμα , δεν το ντουμάνιασα κιόλας βέβαια ... Καμιά κοφτή τζούρα αραιά κ που

Αποσυνδεδεμένος primeraice

• *
  • 90
« Απάντηση #389 στις: Αυγούστου 23, 2013, 01:45 »
ενταξει και εγω δεν ειχα προβατα και ιθακη με μια ego ημουν τοτε και ενα απλο ατμοποιητη αλλα την εκανε τη ζημια του

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359900 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110726 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374801 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328169 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29357 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99929 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F