vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

554 επισκέπτες, 6 χρήστες
Doubt, PsykieG, makis1975, poseidon, manoslykos, camber

"Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• **
  • 379
  • Φύλο: Άντρας
Απ: "Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #360 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 21:10 »
Σε παμπ  σαββατοβραδο ευγενικός κύριος εγώ ρωτάω αν επιτρέπετε να ατμισω ....
Η απάντηση που πήρα ήταν ναι...μέχρι τις 11 το βράδυ...
Η εξήγηση του ανθρώπου ήταν οτι  μετά γεμίζει το μαγαζί και δεν μπορεί να εξηγήσει  στους καπνιστες ολλανδους πελάτες  την διάφορα που έχει ο ατμός με τον καπνό και  ενώ καταλαβαινει...δημιουργουνται προβλήματα.....
Και δίκιο έχει εδώ που τα λέμε...άντε να καπνίζεις να στο απαγορεύουν και ο άλλος να βγάζει ντουμανια ανενόχλητος....

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #361 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 21:17 »
Και δίκιο έχει εδώ που τα λέμε...άντε να καπνίζεις να στο απαγορεύουν και ο άλλος να βγάζει ντουμανια ανενόχλητος....

Ε, στην τελικη ....κινητρο για να γινεις ατμιστης  :dontknow:
εγω δεν το βρισκω δικιο παντως  :nope: γιατι δεν προκαλει καποιο προβλημα στον αλλον, παρα μονο το γα**το οτι δεν μπορει και αυτος να κανει το τσιγαρο του.. Αλλα δεν ειναι λογικη αυτη...αν δεν μπορω εγω, να μην μπορει και ο αλλος...

« Απάντηση #362 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 23:57 »
Αυτό ακριβώς μου είπαν και στα Goodies... Ότι θα το δει ο καπνιστής και θα κάνει παράπονα γιατί σε αυτόν απαγορεύεται το κάπνισμα και σε εμένα επιτρέπεται το ηλεκτρονικό.
Έχεις δίκιο, δεν είναι λογική αυτή... Στο κάτω-κάτω, ας πάρει και ο καπνιστής ηλεκτρονικό! Εγώ έτσι δεν ξεκίνησα; ;D

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #363 στις: Ιανουαρίου 31, 2013, 00:05 »
το λάθος παιδια είναι οτι ρωτάτε...
Εγω το φουντώνω και αν μου πεί κανείς κάτι του λέω ότι η νομοθεσια δεν το απαγορευει και οτι ειναι η πρώτη φορα που μου ζητανε καπου τον λόγο για το η.τ....  ;D
Ασε που αν σε δουν άνετο τις περισσοτερες φορες δεν ερχονται να σου πουν κάτι γιατι θεωρουν οτι η νομοθεσια το επιτρέπει για να ντουμανιάζεις τόσο απροκάλυπτα....  :cigar:
Θυμηθείτε τί λέγαμε μικροί: το καλύτερο ξεκάρφωμα είναι το κάρφωμα! :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος joker7

• *
  • 25
« Απάντηση #364 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 17:57 »
Στον ενα χρονο και κατι που ατμιζω μονο μια φορα μου την ειπε μια ξεκαρφωτη κυρια σε σταθμο του μετρο.Μου ειπε οτι απαγορευεται το καπνισμα και της απαντησα οτι το καπνισμα απαγορευεται,το ατμισμα οχι.Εμεινε παγωτο και εφυγε  ;D .

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
« Απάντηση #365 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 18:59 »
ήμουν σε κατάμεστο bar του κέντρο όπου πλήθος παράνομων συμπολιτών μας κάπνιζαν αριμανείως (  :))  ) , εγώ άτμιζα χαλαρά και διακρίνω τον διπλανό μου να κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση ότι ενοχλείται , τον κοίταξα περίεργα και συνέχισα το pancake strawberry μου με την ησυχία μου  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος johnk102

• *
  • 51
"Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #366 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 19:31 »
Το προηγούμενο Σάββατο, πήγα στο Badminton με τη γυναίκα μου να δούμε τους "Άγαμους Θύτες".
Ρώτησα ευγενικά τους security του χώρου αν επιτρέπεται το η.τ. και με ενημέρωσαν πως επιτρέπεται παντού!
Το κακό ήταν πως ήμασταν οι μοναδικοί στους 2.500 θεατές, που ατμίζανε!
Κάποιοι πήγαν να μιλήσουν ότι και καλα τους ενοχλεί αλλα τους παρέπεμψα στους security του χώρου και δεν είχαμε συνέχεια!
Εγώ πάντως το απόλαυσα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος t_vaso

• *
  • 54
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #367 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 20:43 »
Εγώ πάντως πρόβλημα δεν εχω αντιμετωπίσει πουθενά. Οκ, σε χώρους που έτσι κι αλλιώς δεν κάπνιζα, δεν βγάζω να ατμίσω. Όπως άντεχα και πριν, αντέχω και τώρα. Αλλά, σε καφε κ.λπ. χαλαρά δεν υπήρξε πρόβλημα ποτέ.. ίσως μόνο καμιά περίεργη ματιά..

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
  • Smoke free since 24/9/2009
« Απάντηση #368 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 21:30 »
Είμαι στο Blue Star Naxos, στο πάνω κατάστρωμα, ΕΞΩ.
Δεν φυσάει καθόλου. Είμαι όρθιος και ο LV έχει πάρει φωτιά.
Ακούω απο πίσω μου την εξής σουρεαλιστική ατακά " ρε φίλε κάνεις λίγο πιο πέρα γιατί αυτό το πράγμα βγάζει πολύ καπνό" (και καλά τον ενοχλούσε)
Γυρνάω και βλέπω τον "κύριο" καθιστό στο τραπεζάκι να κρατά το ΚΤ στο χέρι ανάμεσα στα πόδια και να του έρχεται ΟΛΟΣ ο καπνός απο την κάφτρα του στα μούτρα  :eyesplash: !!!!!!!!!!!!!!!!
Να το πιστέψω  :o ?
Δυστυχώς μόνο εγώ μπορούσα να με καταλάβω εκείνη την κωμικοτραγική στιγμή.  Να γελάσω ή να τον πετάξω στη θάλασσα?

Επειδή ταξιδεύω συχνά με πλοίο, πολλοί που καθονται δίπλα μου, μου τη "λένε". Τους απαντάω "οχι δεν σε ενοχλεί αλλά δεν το ξέρεις. Νομίζεις ότι σε ενοχλεί. Περίμενε. Τραβάω μια καλή και φυσάω στο πρόσωπο τους. Χαμπάρι δεν παίρνουν (άσε που τους αρέσει σε γενικές γραμμές το μηλοπιτοκανελομπισκότο) και μετά μόκο ακολουθούμενος απο τη σχετική κατήχηση.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2013, 21:36 από marbass »

Αποσυνδεδεμένος mitsos

• *
  • 21
« Απάντηση #369 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 21:40 »
φιλε marbass

ποτε μην ξεχνας τον χρυσο κανονα του μ@##κα:
εσυ που ασχολεισαι μαζι του εισαι η δυναμη του  :laugh1:

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2013, 21:51 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #370 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 22:19 »
Επίσης "μην προσπαθήσεις να τα βάλεις με έναν φανατικά ηλίθιο: παίζει στην έδρα του και θα σε κερδίσει".

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #371 στις: Φεβρουαρίου 03, 2013, 22:41 »
Θα συμφωνήσω ότι καλό είναι να μη ρωτάς. Δε χρειάζεται να πας μπροστά στον ταμεία ή στο σερβιτόρο και νου του φυσήξεις τον ατμό στη μούρη, ούτε να επιδεικνύεσαι, αλλά αν χρειάζεσαι τη νικοτίνη σου μπορείς να πάρεις τη τζούρα σου και κανείς δεν ενοχλείται. Κι αυτό γιατί αν ρωτάς δημιουργείς εσύ την αίσθηση ότι μπορεί και να μην επιτρέπεται και δημιουργείς επιφυλάξεις στον άλλον, εκεί που ακόμα κι αν τις είχε μόνος του το πιο πιθανό θα τις κράταγε γηια τον εαυτό του και δε θα σου έλεγε τίποτα. Κι έχω πετύχει καπνιστή σε starbucks να του λέει η κοπέλα του, "μα γιατί δε καπνίζεις , αυτός εκεί καπνίζει" (κι εγώ τότε με το lava tube που φαίνεται σαν αργιλές) και μόνος του της λέει, "αυτό άλλο, επιτρέπεται, εγώ θα περιμένω".

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #372 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 16:04 »
Εμενα με το φλωρεξ,
-μου ειπε να μην ατμιζω 
-του ειπα να κλεισει την καφετιερα γιατι με ενοχλει ο ατμος
-μου ειπε οτι θα φωναξει το 100
-του ειπα να το φωναξει
-μου ειπε να φυγω
-του εδειξα τον νομο για το καπνισμα
  και του ειπα οτι θα τον μηνυσω
  γιατι το μαγαζι ειναι δημοσιος χωρος και δεν εχει δικαιωμα
  να διαλεγει ποιος θα μπει στο μαγαζι.
-εκανε την παπια
Διασκεδασα γιατι ηταν τσαμπουκαλεμενος. ;D ;D ;D

ΥΓΜονο φροντιστε πριν τον τσαμπουκα
    να σας εχει σερβιρει μην σας βαλει καθαρτικο.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τρελάθηκα στο γέλιο.... και με σένα Νίκο και με τον Cruiser και το τοστ !!!
Ναι μεν σε καφετέρ κ λοιπά μαγαζιά μπορεί ο κάθε ιδιοκτήτης να απαγορεύσει ότι θέλει, αλλά σε δημόσιες υπηρεσίες όπως εφορίες ΙΚΑ κλπ δε μπορεί ο κάθε υπάλληλος να απαγορεύει ή να επιτρέπει ότι ... του καπνίσει...
Εκεί ισχύει το ότι λέει ο νόμος.
Και όπως γράφηκε ήδη, ο νόμος δεν απαγορεύει το ητ. Οτιδήποτε απαγορεύεται από το νόμο, είναι σαφέστατα γραμμένο. Απαντήσεις του τύπου "δεν είναι ξεκάθαρο ότι επιτρέπεται" ουσιαστικά είναι η απόδειξη, ότι ξεκάθαρα δεν απαγορεύεται.
Βιάζομαι λίγο, μήπως σας μπέρδεψα;

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1139
« Απάντηση #373 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 16:36 »
εγω τελος νοεμριου πηγα στην σαουδικη αραβια.(τζεντα)δεν πηρα κανενα μοντ γιατι φοβηθηκα θα με τα παρουν στο αεροδρομιο.ετσι πηρα 4 ego και 2 c ατμο.σαλονικη κωνσταντινουπολη ατμιζα στο αεροπλανο κανεις δεν με ειπε τιποτα.μεσα στα αεροδρομια δεν με ειπαν τιποτα ατμιζα παντου και τουρκια και τζεντα ακομη και στην επιστροφη.5 πτησεις εκανα.μονο απο αθηνα για σαλονικη ειπαν απαγορευαιτε το καπνισμα καθως και το η.τ.

Αποσυνδεδεμένος TRIKALA

• **
  • 373
« Απάντηση #374 στις: Φεβρουαρίου 04, 2013, 16:48 »
Εγω απορω με τον εαυτο μου....
Οταν καπνιζα εκανα υπομονη οση ωρα ημουν στις δημοσιες υπηρεσιες γιατι απαγορευοταν το τσιγαρο μεχρι να εξυπηρετηθω.
Τωρα γιατι δεν εχω την ιδια υπομονη με το ηλεκτρονικο και πρεπει οπωσδηποτε να το κανω;
 ::) ::) ::)

Οσο αφορα τα μαγαζια υπαρχει και ενας αλλος τροπος:
Λογικα,παντα, δυο τουλαχιστον ατομα βγαινουν εξω για διασκεδαση.
Το αλλο ατομο ρωτα αν επιτρεπεται  το κτ και αν λαβει αρνητικη απαντηση ο "καπνιστης",μπροστα τον υπευθυνο του λεει κοροιδευτικα κατι του τυπου "εσυ θα μεινεις ακαπνος,ενω εγω με το ητ οχι"
Το επιασε το υποννοουμενο....  8)
(προς αποφυγη παρεξηγησεων!)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359861 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374773 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328148 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F