vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

514 επισκέπτες, 7 χρήστες
manoslykos, Buliwyf, I.P, KORG N364, lagoudakis, apollwnas21, ThioVag

"Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Απ: "Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #390 στις: Νοεμβρίου 24, 2013, 19:52 »
Σήμερα για πρώτη φορά μετά από 2+ χρόνια ατμίσματος ένιωσα λίγο προβληματισμένος αν μπορώ να ατμίζω παντού. Είπα λοιπόν το μεσημέρι να βγάλω βόλτα την κόρη μου την Σοφία και τη Σοφία by Leo  :laugh1:   και καταλήξαμε σε έναν παιδότοπο (λόγω βροχής) των Βορείων προαστίων στον οποίο όμως ο χώρος που έπαιζαν τα παιδιά ήταν ενιαίος με τον χώρο που καθόντουσαν οι γονείς και έπιναν τον καφέ τους, εννοείται χωρίς τασάκια και τσιγάρα... Είχε και πάρα πολύ κόσμο και κάπου μαζεύτηκα... Τέλος πάντων όταν πήγα να παραγγείλω τον καφέ μου ρώτησα την υπάλληλο αν επιτρέπεται το ΗΤ και αυτή μου απάντησε άμεσα ότι επιτρέπεται, χωρίς πολλά πολλά. Έτσι λοιπόν του έδωσα και κατάλαβε  ;D   αφού μου άναψαν  το πράσινο φως... Πολύ αργότερα παρατήρησα  ότι δεν ήμουν μόνος... υπήρχε και άλλο ατμοφουγάρο πιο δίπλα  :baby:

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ

• **
  • 317
  • Φύλο: Άντρας
  • GGTS ODYSEUS 2X18650 ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΟΥ !
« Απάντηση #391 στις: Νοεμβρίου 24, 2013, 20:29 »
Και εγώ πηγαίνοντας σε παιδότοπο τα παιδιά μου , ατμίζω στον χώρο με σύνεση χωρίς να προκαλώ βγάζοντας τα τρελλά ντουμάνια όπως κάνουμε σε ατμοσυναντήσεις , όπου εκεί συναγωνιζόμαστε το ποιος θα βγάλει τον περισσότερο ατμό .
Όταν ατμίζεις με μέτρο χωρίς να προκαλείς τους γύρω σου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα .
Παν μέτρον άριστον .

Αποσυνδεδεμένος vantamis

• **
  • 225
  • Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #392 στις: Νοεμβρίου 24, 2013, 20:32 »
Σαφώς και το Η.Τ. επιτρέπεται σε πολλούς χώρους όπου απαγορεύεται ο Κ.Τ., όμως προσωπικά έχω τους ενδοιασμούς μου για κάποιους χώρους όπως παιδότοποι, σχολεία κλπ. Ο λόγος είναι ότι εκτός από το κακό μπορεί να κάνει ή να μην κάνει ο ατμός του Η.Τ., υπάρχει και το οπτικό θέμα του καπνίσματος/ατμίσματος!

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει το θέμα της εξάρτησης είτε από την νικοτίνη είτε από την συνήθεια, όμως δεν υπάρχει λόγος, εφόσον ειδικά υπάρχουν λύσεις (προθάλαμοι, αυλές κλπ), να "αναγκάζουμε" τα παιδιά να μας βλέπουν, εννοώντας τους ενήλικες. Και πάλι, όχι ότι το να βλέπει κανείς κάποιον να καπνίζει/ατμίζει τον κάνει αυτομάτως μελλοντικό καπνιστή, όμως δεν παύει να δημιουργεί την εικόνα η οποία στα μάτια των παιδιών είναι τελείως διαφορετική απ'ότι στων ενηλίκων.

Ένας από τους λόγους που ξεκίνησα το Η.Τ. ήταν ότι κάποια στιγμή με είδαν τα παιδιά μου να καπνίζω, μετά από αρκετά χρόνια που κρυβόμουν. Γνωρίζουν, φυσικά, για το κακό που κάνει το κάπνισμα, και το γεγονός αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολο το να αιτιολογήσω την συνήθειά μου! Έτσι, λοιπόν, γι'αυτόν και πολλούς άλλους αυτονόητους λόγους, ξεκίνησα να ατμίζω, εξηγώντας τους παράλληλα ότι το Η.Τ. είναι ένα μέσο για να απαλλαγώ από την πολύ κακιά συνήθεια του τσιγάρου, προσπαθώντας με τον καιρό να μειώσω την ποσότητα της νικοτίνης μέχρι τελικά να το κόψω τελείως.

Τραβηγμένο ίσως θα πουν πολλοί, όμως κάπως έτσι το βλέπω.

Τέλος, όπου βλέπω ότι ενοχλεί κάποιον το άτμισμα, επιτρέπεται δεν επιτρέπεται... δεν ατμίζω!

Αποσυνδεδεμένος dinos35

• *
  • 74
« Απάντηση #393 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 00:07 »
Σήμερα σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη γιατροί και νοσοκόμοι άτμιζαν!!! Μάλλον θα το νομιμοποιήσουν θέλουν δεν θέλουν. Την χάνουν την μάχη οι κανποβιομηχανίες και το χαίρομαι……..

Αποσυνδεδεμένος xaimena

• **
  • 138
« Απάντηση #394 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 02:14 »
Εδω και κανένα μήνα περίπου Αθήνα το έχω ντουμανιάσει με mod όλα τα μέσα μεταφορας! καλά δεν ατμίζει κανένας στην αθήνα; με κοιτάνε σαν εξωγήινο και πολύ ντουμάνι και απο όλα, 2 -3 φορές κάτι στραβομουτσουνοι έφυγαν απο δίπλα μου που τους ενόχλησε, όποιος θέλει ας παραπονεθεί για το νεφος και την βρωμα της αθήνας όχι για την Havana μου,Υποκριτες  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #395 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 05:04 »
Το ντουμάνι σε τόσο κλειστό χώρο όπως τα ΜΜΜ δεν το βρίσκω καλή ιδέα ούτε νομίζω πως οφείλει οποιοσδήποτε να το ανεχτεί. Τη μόλυνση της πόλης μας δεν μπορούμε να την αποφύγουμε αλλά δεν θα αναγκάσω κάποιον δίπλα μου να γίνει με το ζόρι ατμιστής χωρίς να μπορεί να διαφύγει.  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #396 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 08:05 »
..και στην τελική αν πράματι έχεις χαρμανιάσει και θες την νικοτίνη, παίρνεις μία, την κρατάς, και δε βγάζεις καθόλου ατμό. Είναι το ίδιο απολαυστικό; Όχι, το μόνο που προσφέρει είναι η νικοτίνη. αλλά πόση ώρα θα είσαι μέσα στο μετρό στην τελική;

Στο λεωφορείο (κατ'εμέ εννοείται!) ούτε αυτό (stealth) δεν κάνω.

Στο τραίνο υπάρχει η δεκάλεπτη του Δομοκού, μπορεί να πάω και σε αρχή/τέλος βαγονιού που άτυπα ένας δύο καπνίζουν πάντα, πηγαίνω σίγουρα πιο σπάνια από καπνιστές (μία το πολύ δύο φορές σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη). Αν πάρω πρωινό τραίνο κι είναι το 1/4 του κόμου που χωράει, διακριτικές τζουρίτσες για να διαβάζω κανένα βιβλίο με καφέ, όπου και πάλι μπορεί να το κάνω στο τέλος του βαγονιού, καθισμένος στα σκαλάκια και να αποφύγω βαρετές, πανομοιότυπες πλέον, συζητήσεις. Πάνω απ'όλα, για να μην πιέζω την εύθραστη νομιμότητα του ατμίσματος σε δημόσιους χώρους.

Αποσυνδεδεμένος xaimena

• **
  • 138
« Απάντηση #397 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 08:46 »
ότι έγραψα το έκανα με χιουμορίστική διάθεση, αλλά εκτός απο αυτό, αν σε ενοχλεί κάτι όπως ο ατμός μου, ζήτα μου με ευγένεια να μην το κάνω αν μπορώ και εγώ θα κάνω οτι μου ζητήσεις, αλλά οχι να με κοιτας όπως κοιτάς όλους τους ανθρώπους της γης δηλαδη με τον χειρότερο τρόπο και απέχθεια απο το πουθενα!!!

Σταμάτησαν οι άνθρωποι να μιλάνε, να υπάρχει επικοινωνία αυτό είναι όλο.

ρουφώντας ατμό και όχι καπνό δεν νιώθω οτι πρέπει να ανήκω κάπου ή να προστατέψω κάτι, είναι νόμιμο,αν σε ενοχλεί μίλα μου ευγενικά και εγω δεν θα ατμίσω.

Τεσπά οποιος κατάλαβε,κατάλαβε  :bye:

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 793
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #398 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 14:27 »
χθες στα μακ ντοναλτς,στο παλαιο φαληρο,ρωτησα αν επιτρεπεται καπου το ατμισμα,καταρχας δεν ηξερε αν τελικα επιτρεπεται,,,,το σκεφτοταν ποση ωρα >:(,τελικα μου ειπε απαγορευεται,χωρις να ειναι σιγουρη!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #399 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 14:37 »
Κακώς ρώτησες.
Οταν ρωτάμε αν επιτρέπεται κάτι που είναι δικαίωμά μας, νομιμοποιούμε την άρνηση άσκησής του.
Οκ, ας μην είμαστε προκλητικοί, καθόμαστε στην ακρούλα μας και ατμίζουμε.

Οσο για το τρένο που ανέφερε ο exispathi, έχω κάνει αρκετές διαδρομές ως εξής:
Αν έχω άτομο δίπλα μου, φροντιζω να μετακομίσω σε κενή θέση που δεν κάθεται άλλος δίπλα μου και ατμίζω κανονικά μεν, όχι προκλητικά δε. Δηλαδή όχι τεράστια ντουμάνια και πάντα φυσάω προς τα κάτω. Για τα τεράστια ντουμάνια θα βγω στο χώρο ανάμεσα στα βαγόνια. Στην καφετερία του τρένου ατμίζω κανονικά.

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• **
  • 379
« Απάντηση #400 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 20:09 »
Στο ιδιο καταστημα (Ελ.Βενιζελου στο bp διπλα)ατμιζα τα προηγουμενα χριστουγεννα κανονικοτατα χωρις να ρωτησω.

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 793
« Απάντηση #401 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 21:37 »
βασικα,αυτη δεν ηξερε καθολου αν επιτρεπεται η οχι και απλα ειπε οχι για να με ξεφορτωθει.
την επομενη φορα ομως θα το μπουμπουνισω :))

Αποσυνδεδεμένος snakeyes

• **
  • 202
  • Μία νέα αρχή χωρίς τσιγάρο.
    • [url=http://sincemylastcigarette.com/][img]http://sincemylastcigarette.com/banners/1354570200_2.5_20_EUR_4_dark.png[/img][/url]
« Απάντηση #402 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 19:54 »
Πηγαίνω σήμερα στο ουζερί "Τα Ξύδια" στην οδό Λώρη (στο Βόλο) και μου λέει ο καταστηματάρχης κύριε απαγορεύεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο, έφαγα ήδη πρόστιμο, παρακαλώ δεν μπορώ να το ρισκάρω.... Τους το είπε το υγειονομικό και η αστυνομία!!! Κι έτσι έφυγα και πήγα "Παπαδή" (άλλο ουζερί με ανοιχτό χώρο για τους καπνιστές).....
Τι συμβαίνει τελικά? Όντως βγήκε νόμος που το απαγορεύει, ή παίρνουν μίζα οι "Αρχές" για να απαγορεύσουν και το άτμισμα???? Έχει τώρα μία δυο βδομάδες που οι έλεγχοι στα καταστήματα του Βόλου είναι εντατικοί και σε όλους λένε ότι απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο κανονικότατα! Αλλά σε κανέναν δεν είπαν να τοποθετήσουν αντίστοιχη πινακίδα όπως και για το τσιγάρο....
Γνωρίζει κανείς τι ισχύει τελικά, ή είμαστε θύματα κάποιας παρερμηνίας?

Αποσυνδεδεμένος st.mel

• **
  • 470
« Απάντηση #403 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 20:17 »
Το πιο πιθανο ηταν να μην γνωριζε και ο καταστηματαρχης.Επισης το οτι εφαγε προστημο να μην ηταν αληθεια και απλα το ειπε για να δικαιολογισει το οτι δεν ηθελε να ατμισεις επιδει ισως ακουσε διαφορα.
Απο οτι ξερω μεχρι τωρα δεν υπαρχει καποιος νομος που να απαγορευει το η/τ.

Αποσυνδεδεμένος panosath

• **
  • 105
« Απάντηση #404 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 20:29 »
πιθανον επισης ειναι να εκραξε τον ιδιοκτητη κανενας θαμωνας οτι " εγω δεν καπνιζω, αυτος γιατι ατμιζει?" και κατι τετοια κουλα που δυστηχως εχουμε εμεις οι ελληνες

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359820 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114213 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374741 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328125 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99913 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F