vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

328 επισκέπτες, 3 χρήστες
Milarepa, takoulas, camber

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

"Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος snakeyes

• VENI - VIDI - VICI
  • **
  • 202
  • Φύλο: Άντρας
  • Μία νέα αρχή χωρίς τσιγάρο.
    • [url=http://sincemylastcigarette.com/][img]http://sincemylastcigarette.com/banners/1354570200_2.5_20_EUR_4_dark.png[/img][/url]
Απ: "Πόρτα" στο ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #405 στις: Φεβ 09, 2014, 20:32 »
4-5 διαφορετικά καταστήματα στο Βόλο την τελευταία περίοδο, μου είπαν ότι η αστυνομία τους τονίζει ότι απαγορεύεται και το άτμισμα!!

Αποσυνδεδεμένος speedgd

• *
  • 52
« Απάντηση #406 στις: Φεβ 09, 2014, 20:46 »
Ατμιζω παντου χωρίς να ρωτήσω χωρις πρόβλημα μεχρι τώρα. Εκτος απο δημοσιες υπηρεσίες (εφορίες τράπεζες κλπ).

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
« Απάντηση #407 στις: Φεβ 09, 2014, 22:37 »
Mπηκε έλεγχος της Περιφέρειας (2 άτομα) σε μαγαζί που καθόμουν χθες, δεν κάπνιζε κανένας (τους είχε ''κυνηγήσει'' νωρίτερα ο μπαρμαν).

Εγώ άτμιζα κανονικά, ο μπαρμαν με κοιτούσε και δαγκωνότανε την ώρα που τους μιλούσε....

Δεν του πανε τιποτα για το Η.Τ κι εμένα, δε μου πε τπτα μετα ο μπαρμαν, όλα ΟΚ! :yes:

Συνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
« Απάντηση #408 στις: Φεβ 10, 2014, 00:27 »
4-5 διαφορετικά καταστήματα στο Βόλο την τελευταία περίοδο, μου είπαν ότι η αστυνομία τους τονίζει ότι απαγορεύεται και το άτμισμα!!
Γιατί δεν πας μια βόλτα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου να τους ρωτήσεις απευθείας. Να σου πουν σε ποιο νόμο στηρίζονται και το απαγορεύουν. Έτσι θα δεις κι αν είναι ράδιο-αρβύλα των καταστηματαρχών.

Αποσυνδεδεμένος karavid

• *
  • 60
  • Ατμίζω άρα ελπίζω!
« Απάντηση #409 στις: Μαρ 30, 2014, 00:39 »
Από τις αρχές Μαρτίου 2014 στο Βόλο έχω φάει και εγώ πόρτα από 4-5 καταστηματάρχες για το άτμισμα. Το θετικό είναι ότι όλοι κατανοούν τη διαφορά από το κ.τ. ωστόσο επικαλούνται ότι τα κλιμάκια που διενεργούν ελέγχους τους έχουν τονίσει ότι το η.τ. δεν επιτρέπεται και ότι θα τους κόψουν πρόστιμο. Φυσικά κανένας τους δεν έχει λάβει απάντηση βάση σχετικά με την νομοθεσία ή την εντολή από εισαγγελική αρχή.

Μέχρι σήμερα πρόστιμο σε ατμιστή στο Βόλο δεν έχει ακουστεί.

Όσο καλυτερεύει ο καιρός έχω την επιλογή της παραλίας και των εξωτερικών χώρων αλλά σίγουρα μαγαζιά που προτιμούσα δεν θα με ξαναδούν ως πελάτη.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #410 στις: Μαρ 30, 2014, 00:45 »
Ακόμα ένας (προσωρινός) αντίπαλος.
Η οικονομική κρίση - η οποία συνεπάγεται απειλή προστίμου εκεί που δεν το περιμένεις - κάνει πάρα πολλούς, ακόμα και υποστηρικτές του ΗΤ ή ουδέτερους, να φυλάνε τα ρούχα τους.
Ο φόβος φυλάει τα έρμα...

Αποσυνδεδεμένος timeco

• **
  • 256
« Απάντηση #411 στις: Μαρ 30, 2014, 10:19 »
Χθες το βράδυ γνώρισα μια  κοπέλα  που δουλεύει στο Υγειονομικό και διενεργεί ελέγχους για το κάπνισμα. Κατηγορηματικά μου ανέφερε πως το ηλεκτρονικό απαγορεύεται επίσης... Σε ερώτησή μου για το ΦΕΚ ,δεν ήξερε να μου πεί αλλά ήταν επίσης κατηγορημστική πως τους έχει σταλεί εγκύκλιος από το υπουργείο Υγείας ειδικά για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που το κατατάσσει στα προιόντα καπνού και απαγορεύει την χρήση του...

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • 1469
« Απάντηση #412 στις: Μαρ 30, 2014, 10:26 »
Αν υπάρχει τέτοια εγκύκλιος θα πρέπει να το μάθουμε και να δωθεί συνέχεια. Το κάθε γίδι επειδή κατέχει θέση να αποφασίζει όπως γουστάρει ?

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
« Απάντηση #413 στις: Μαρ 30, 2014, 10:50 »
Σε αναζητηση παντως δεν μου εβγαλε τπτ εκτος απο αυτον του 2010

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #414 στις: Μαρ 30, 2014, 11:03 »
Από την παρακάτω ενότητα του Υπουργείου Υγείας δεν προκύπτει κάτι για κάποια νεότερη εγκύκλιο.
http://www.moh.gov.gr/articles/articles/oxi-sto-kapnisma

Αυτό που πιθανότατα θα εφαρμοστεί (και θα υπάρξει και νεότερη σχετική εγκύκλιος) θα είναι η απαγόρευση του ΗΤ όταν συνδυάζεται με νικοτινούχα υγρά.

Αποσυνδεδεμένος Nick.V

• *
  • 60
  • Growing Older...Feeling Younger
« Απάντηση #415 στις: Μαρ 30, 2014, 12:32 »
κ πως αυτο θα ειναι διακριτο απο τα ελεγκτικα οργανα? :confused1:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
« Απάντηση #416 στις: Μαρ 30, 2014, 13:10 »
Δεν θα ειναι εκτος αν τους λες
1.τραβα μια τζουρα  :))
2.Παρε το μπουκαλακι και πηγαινε το για αναλυση (αλλα πρωτα δωσε τα στοιχεια σου ;D
3.Θα διαβαζει στο μπουκαλακι την συσταση (κλαιν μαιν δηλαδη)
4.Θα εχουν μαζι τους σετ μετρησης νικοτινης

Αποσυνδεδεμένος Nick.V

• *
  • 60
  • Growing Older...Feeling Younger
« Απάντηση #417 στις: Μαρ 30, 2014, 13:15 »
πιασε το αυγο κ κουρευτο δηλαδη  ;D

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #418 στις: Μαρ 30, 2014, 13:24 »
Να υπενθυμίσω ότι μία εγκύκλιος, είναι απλά ερμηνευτική επί του Νόμου. Συνήθως, κατά το δοκούν. Η εγκύκλιος δεν δεσμεύει τον πολίτη να την εφαρμόσει, αλλά δεσμεύει τον υπάλληλο να την ακολουθήσει. Στην ουσία, το μόνο που κάνει είναι ότι σε περίπτωση που ο πολίτης κινηθεί νομικά ενάντια σε υπάλληλο, ο υπάλληλος επικαλούμενος την εγκύκλιο, μεταφέρει την ευθύνη στον συντάκτη της.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι Νόμοι Διοικητικού Δικαίου, χρίζουν στενής και όχι ελεύθερης ερμηνείας, γι αυτό και αν στο Νόμο δεν αναγράφεται ρητά και κατηγοτηματικά ότι τα ητ και τα περιφερειακά τους αποτελούν προϊόν καπνού, οποιαδήποτε τέτοια εγκύκλιος είναι προϊόν παράνομης και αυθαίρετης ερμηνείας. Ας μην το συνεχίσουμε όμως γιατί οδεύει προς off!

Αποσυνδεδεμένος jhon100

• **
  • 241
« Απάντηση #419 στις: Μαρ 30, 2014, 14:33 »
Στην υποθετικη περιπτωση οτι δεχομαι μια κληση τι ειναι πιο φρονιμο να κανω? Πιστευω οτι το πρωτο (υποψη οτι στον Βολο απαγορευεται πλεον και το ητ σχεδον παντου οπως και το κτ, εχει ηδη συζητηθει σε αλλο νημα).
1. Πληρωνεις την κληση εντος των 10 πρωτων (νομιζω) ημερων με την εκπτωση του 50% (οπως στις κλησεις της τροχαιας) και ξεμπερδεύεις?
2. Πας στα δικαστηρια? Καθε παρασταση δικηγορου ειναι τουλαχιστον 200 ευρω και με τις αναβολες που θα παρει η υποθεση, θα φτασεις να πληρωσεις πολλα περισσοτερα και αν στο τελος φυσικα δικαιωθεις. Και εναντιον ποιου θα στραφεις? Του υπαλληλου που απλα εκτελεις εντολες ή της απροσωπης υπηρεσιας με τις στρατιες νομικων συμβουλων που θα την υποστηριζουν σε καθε εκδικαση.  :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 99 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 247 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878031 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362447 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467145 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909805 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519921 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1618 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375797 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701966 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ