Ότι και να λέμε εμείς εδώ, το 90% αυτών που έστω ισχυρίζονται ότι παίρνουν "High End", τα παίρνουνε για τη μόστρα (στο άτμισμα τουλάχιστον), ναι ή όχι; Καθαρά τώρα, για να συνεννοούμαστε.
Δεν έχω πιάσει ποτέ ατμοποιητή άνω των 100 ευρώ στο χέρι μου, (και δεν πρόκειται), οπότε μάλλον δεν έχει και πολύ βάρος ο λόγος μου, αλλά αναρωτιέμαι. Έχω drag, που πρόλαβα να τσιμπήσω το καλοκαίρι πριν την ατμοαπαγόρευση με 40 ντόλαρς, δεν ξέρω αν κυκλοφορεί διμπάταρο, που κάνει κάτι καλύτερα από αυτό σε κάποιον τομέα (πέραν του βάρους ίσως) και αναρωτιέμαι. Ανεξάρτητα τι μπορεί να πει ένας από εμάς, στον κοινό νου, θα θεωρείται ποτέ "High end"; Νομίζω, όχι. Από εκεί και πέρα, να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε.
Και μιας και το έφερε η κουβέντα, επειδή παρατήρησα το κοινό αυτών των κατασκευαστών, που θεωρούν πως έχουν φτιαξει τον απόλυτο ατμοποιητή, και τι έγραφαν στον θεούλη τον Haze, μαζί με τον ίδιο τον κατασκευαστή, πράγμα που αντικατοπτρίζει μία οπτική τουλάχιστον αστεία για μένα, πρέπει να πω πως μου θύμισαν αυτό.