[justify][member=16630]e-spy[/member], καλημέρα. Υπέροχο κι αυτό το νήμα που άνοιξες! Βέβαια, αν είδα και καλά, δεν συμφωνώ με καμία ανάρτηση μέχρι τώρα. Προσωπικά, το βλέπω πολύ πολύ απλά το θέμα high end. Απλά δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι όπως το κεραυνοβολούν πολλοί φίλοι, όμως πάντα υπάρχει ένα ωραιότατο “όμως”. / Παρεμπιπτόντως, υπήρχε και ανάλογη συζήτηση και στο πρόσφατο παρελθόν, στο νήμα του Nextiny (Genesis), αξίζει κάποιος να τη διαβάσει. [/justify]
[justify]Θα έλεγα τηλεγραφικά πως, το άτμισμα χρειάζεται και την γκλαμουριά του, δεν του αξίζει να είναι απλά ως ένα “θεραπευτικό” στάδιο, ένα βήμα ταυτόσημο με τσίχλες, σπρέι, επιθέματα ή λαμπάκια του Philip Morris. Δεν είσαι ντε και καλά ένας βασανισμένος χρήστης εισπνεόμενων που απλώς θέλει να διακόψει το κάπνισμα. Κάποιοι από εμάς γουστάρουμε πλέον ως μεράκι, ως χόμπι, ως ατμός, και ναι, ως εξαιρετικές κατασκευές ή δημιουργίες. [/justify]
[justify]Θα γίνω ίσως δυσάρεστος, κι εγώ με τη σειρά μου, λέγοντας ως μικρό παράδειγμα τους επισκευάσιμους ατμοποιητές. Από τη μία έχουμε μία εξαιρετική ιδέα που έγινε πράξη και από την άλλη μία φθηνή αντιγραφή, ακόμα κι αν είναι ίδια ή και καλύτερη στα 5 ευρώ, θα είναι πάντα μία φθηνή ξεκούραστη κερδοφορία στις πλάτες άλλων. [προσωπικά πάντα, το είχα ξαναγράψει σε άλλο σχετικό νήμα ως αστείο μου παράδειγμα. Είχε τύχει στο παρελθόν να μπω ελάχιστα σε άλλο χόμπι. Εκεί τα ποσά ήταν ακόμα και διαστημικά. Απλά, έφυγα νύχτα. Δεν έγινα ρε γ@#ώτο γαλαζοαίματος, κρίμα μου]. [/justify]
[justify]Ο πιο πάνω νεαρούλης για παράδειγμα, χάνει την όποια σωστή προσέγγιση από τη στιγμή που ορίζει το θέμα ως καταναλωτική εξυπνάδα και μάλιστα με κοινωνικές δηθενιές. Περιμένει κανένας φίλος εδώ μέσα να νιώσει ανώτερος με 100, 200, 10.000 ευρά; απλά κλάιν. Στη ζωή, αγαπητέ Grat, χρειάζονται πολύ περισσότερα για να είσαι πραγματικά σπουδαίος, και ως άνθρωπος και ως κοινωνία.[/justify]
[justify]Μπορώ να πάρω/πάρεις τον οποιονδήποτε π.χ. επισκευάσιμο που βλέπουμε εδώ στο φόρουμ; εγώ λέω πως ναι. Εσύ πάρε 100 εγώ θα πάρω 1. Και; ξανά κλάιν. [/justify]
[justify]Με λίγα λόγια. Το άτμισμα θέλει το high end του. Να υπάρχει ως ορισμός, ως μύθος, ως αυθαίρετη προσέγγιση, ναι σε όλα. [/justify]