Εξοργισμένος, βγαίνει η διάσημη λίστα, 10 στον αριθμό για τις 20 00, βγαίνουν και λένε συγνώμη θα καθυστερήσουμε πάμε να ξαναμπούμε και γίνεται το μαγικό, η λίστα κλειστή (3λεπτά μετά πρέπει να είσαι πολύ περήφανος ε?). Αγαπητέ κατασκευαστή εμείς φταίμε που σε κάνουμε κατασκευαστή γιατί στο τέλος της ημέρας ο τρόπος που έχεις επιλέξει να κυκλοφορείς το προϊόν σου είναι απλά η αδυναμία σου να είσαι επαγγελματίας και να βγάλεις έναν αξιοπρεπή αριθμό (Γάλλοι 1050 κομμάτια και τέλος, σαν παράδειγμα) και όχι 10 κομμάτια και λίστα, αυτό είναι αδυναμία διανομής του προϊόντος σου μέσα απο φυσικά καταστήματα γιατί απλά θέλεις να κάνεις τον κατασκευαστή μόνος, τον πωλητή μόνος σου, τον αποθηκάριο μόνος σου, μπορεί να παραδίνεις και μόνος σου ποιος ξέρει, όχι εμείς και αν αυτό υπάρχει σαν περίπτωση πες το μας να το ξέρουμε εξαρχής.
Αποτέλεσμα, αύριο παω να πάρω Ιταλικό προϊόν ίδιο με το δικό σου σε χαμηλότερη τιμή, απο φυσικό κατάστημα (γιατί δεν θα πληρώσω ΦΠΑ και μεταφορικά), επίσης σκέφτομαι να ανοίξω δικιά μου λίστα, οι 10 πρώτοι θα τους δώσω 300ευρώ έκαστος για να διαλύσουν το προϊόν σου και να μου το στείλουν φωτό, γιατί απλά θεωρώ οτι μετά τα 3 τινάγματα θεωρείτε λαλακία ρε φίλε κατασκευαστή, Α και γιατί μπορώ, Α και όσο αναφορά το nextgen τον δικό μου τον διαλύω τώρα, πες μου να σου στείλω φωτό. Α και τώρα που το σκέφτομαι αυτοί που θα τον διαλύσουν θα τους χορηγήσω και απο έναν nextgen κλώνο !!!
Προκαταβολικά απολογούμαι προς τα μέλη και τους διαχειριστές για την επιθετικότητα μου και ενδεχομένως για το απρεπές ύφος μου. Επίσης ενημερώνω απο τώρα πως αν και εφόσον ο κατασκευαστής βγει και μας αναφέρει τους λόγους που δημιουργεί ζήτηση και βγάζει μια λίστα 10 atomizer τότε με την σειρά μου θα αποσύρω και το post μου αλλά και την προσφορά μου.