Επειδή ουσιαστικά απαντάς στο δικό μου σχόλιο και για χάριν της συζήτησης, επειδή εδώ αυτό κάνουμε και δεν μαλώνουμε, να σου εξηγήσω και το δικό μου σκεπτικό.
Πρώτα απ' όλα, τα παραδείγματα GG, Φαινόμενο, Apple, κινητά κ.λπ. τα ανέφερε ο netsplit ως παραδείγματα υψηλής ποιότητας και όχι εγώ κι εκεί τα δέχτηκες, ενώ όταν εγώ τα επανέλαβα, μου λες ότι είναι ατυχή παραδείγματα.
Η δική μου λογική λοιπόν, δεν μπορεί να εξηγήσει πως το Φαινόμενο π.χ. με 303ss είναι υψηλότερης ποιότητας από αυτό εδώ.
Συμφωνώ ότι καθετί ελληνικό, δεν σημαίνει και αυτομάτως ότι είναι καλό, αλλά διαφωνώ με το ότι οι τεχνικές προώθησης ενός (ελληνικού) προϊόντος δυσφημούν συλήβδην τα ελληνικά προϊόντα. Το αν ο τρόπος προώθησης του συγκεκριμένου προϊόντος είναι επιτυχημένος ή όχι, κρίνεται με βάση τον βαθμό επίτευξης των στόχων του κατασκευαστή κι αν εκείνος είναι ικανοποιημένος από τα όποια "μαρκετίστικα κόλπα" θεωρείς ότι καταφεύγει, δεν αφορά εμένα τον απλό ατμιστή.
Εγώ πληροφορούμαι για το προϊόν, αν με ενδιαφέρει θα το αναζητήσω κι αν ο τρόπος διάθεσής του στην αγορά με καλύπτει, θα το αγοράσω. Αν πάλι όχι, θα το προσπεράσω και ποσώς θα με απασχολήσει αν πρέπει να μπει ή όχι "στο ίδιο τσουβάλι" με άλλα ελληνικά προϊόντα.
Καταναλωτής είμαι και όχι κατασκευαστής για να θιγούν τα συμφέροντά μου, στην περίπτωση που το προϊόν μου τοποθετείται πλάι πλάι με κάποιο άλλο που δεν το αξίζει ενδεχομένως.
Τώρα για το αν έχεις πρόσβαση σ' αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν, δεν το ξέρω και φυσικά δεν με ενδιαφέρει. Το σχόλιό μου λοιπόν, δεν αφορούσε προσωπικά εσένα αλλά ήταν μια γενική παρατήρηση που έχω διαπιστώσει σε διάφορες περιπτώσεις και για διάφορα προϊόντα, στα οποία η πρόσβαση για τους πολλούς είναι πράγματι κάπως δύσκολη.