Αν τα υλικά κατασκευής ενός ατμοποιητή είναι δευτερευούσης σημασίας, δεδομένου ότι υπάρχει κάποια εξέλιξη και έχουν ξεπεραστεί από τον ανταγωνισμό είναι μια κουβέντα που γίνεται συνεχώς, τουλάχιστον εδώ μέσα, και δε νομίζω ότι πρέπει να σχολιαστεί περαιτέρω.
Η εποχή που κυκλοφόρησε ο Τηλέμαχος, ο Φαινόμενο κτλ, ως προς τα υλικά τους και σε συνδυασμό με τις καινοτομίες που προσέφεραν δε νομίζω ότι αποτελούν καλό παράδειγμα για σύγκριση με τον συγκεκριμένο.
Όπως, πιστεύω, ότι είναι ατυχές παράδειγμα και η σύγκριση με άλλες τεχνολογικές συσκευές (πχ τηλέφωνα) όταν αυτές έχουν έστω και κάτι παραπάνω να προσφέρουν ή κάτι διαφορετικό (πχ λειτουργικό σύστημα, διαφορετικές οθόνες επεξεργαστές, τιμή κτλ).
Όταν ένα ατμιστικό προϊόν είναι Ελληνικό δε σημαίνει αυτόματα ότι είναι και καλό. Και επιτέλους πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τι πραγματικά δυσφημεί τα Ελληνικά προϊόντα ή ποια μαρκετίστικα κόλπα τα δυσφημούν γιατί δεν μπορώ, εκ των πραγμάτων, να συγκρίνω τις μεθόδους διάθεσης των κατασκευαστών του Τηλέμαχου ή του Φαινόμενο με αυτόν εδώ.
Άλλωστε 3 χρόνια τώρα με αυτά τα Ελληνικά προϊόντα ατμίζω και οργίζομαι όταν βλέπω να μπαίνουν "στο ίδιο τσουβάλι" με άλλα Ελληνικά μόνο και μόνο για θέμα μάρκετιν.
Τέλος αν κατάλαβε κάποιος από τα γραφόμενά μου, αν έχω ή δεν έχω πρόσβαση σε κάποια προϊόντα, και άρα αν από αυτό και μόνο προέρχεται η συγκεκριμένη αντίδρασή μου, τι να πω....
[/size][size=78%] [/size]