vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Έχετε παρενέργειες/ενοχλήσεις λόγω ατμίσματος?

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Έχετε παρενέργειες/ενοχλήσεις λόγω ατμίσματος?
« Απάντηση #660 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 19:16 »
Κάπνιζα καπνό hold holborn κίτρινο μεγάλο και μου κράταγε έως 3 μέρες. Μου σύστησαν τα 18mg  νικοτίνης για να μην ρισκάρω "στέρηση" άλλα θεωρώ κι εγώ πως ίσως είναι overdose... Θα αγοράσω καινούργια βάση με νικοτίνη στο 10 ή 12(?) κάπου εκεί μάλλον και με μεγαλύτερο ποσοστό φυτικής γλυκερίνης και βλέπω πάλι... Πάντως το άρωμα το είχα αναμίξει πολύ καλά. Δεν φταίει κάτι τέτοιο. Θα δοκιμάσω αυτό.. ;)  Αααα και ήπια και μπόλικο νεράκι και λίγο βοήθησε αν και το έστω και ελαφρύ κάψιμο στους βρόγχους καλά κρατεί  :-\

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
μα γιατί τις νέες απαντήσεις δεν τις εμφανίζει κάτω απ το τελευταίο μύνημά μου?? δεν "πάει" έτσι? πρέπει να "ανεβαίνω" επάνω κάθε φορά και να ψάχνω τυχόν απάντηση στο "εμφάνιση απαντήσεων".... :o

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #661 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 19:36 »
Όχι είναι λάθος που πρότειναν 18ρα και μάλιστα με τόσο μικρό ρυθμό καπνίσματος.
Εξάλλου καπνό έκανες και φυσικά δε ξεπερνούσες τα 15-20 τσιγάρα τη μέρα.

Ο γαμπρός μου έκανε μια καπνοσακούλα Virginia τη μέρα και όταν δοκίμασε την 18ρα από ecig έβηχε σαν γάτα όλη μέρα και την έσπασε σε κλάσματα, βέβαια το ήξερα ότι θα είναι έτσι το αποτέλεσμα αλλά αυτός νόμιζε θα έχει στέρηση, το αποτέλεσμα μετά από 1 μήνα κάνει σχεδόν 6ρα από ecig και πάλι του φαίνεται αρκετά μεγάλο το χτύπημα.

Λάθος καθοδήγηση για εμένα.

Τώρα, ένα καλό τριπακι για να τη βγάλεις αυτές τις μέρες, είναι να κάνεις μικρότερες τζούρες, δεν ξέρω τη ατμοποιητή έχεις αλλά αν έχει ρύθμιση αέρα, άνοιξε τον τέρμα να κάνεις περισσότερο αεράτες τζούρες, θα έχεις λιγότερο χτύπημα βέβαια αλλά καλύτερα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
« Απάντηση #662 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 19:45 »
έχω ατμοποιητή με 4 ρυθμίσεις αέρα και σίγουρα δεν μπορώ με τίποτε την μεγάλη τρύπα (πνίγομαι), οπότε πάω σε μία απ τις 2 μεσαίες. Ναι σίγουρα θα μειώσω νικοτίνη... Να σε ρωτήσω για την ρύμιση της μπαταρίας... Δεν παίζει ρόλο στην "ένταση"? μου είπαν να την ρυθμίσω στα 9W.. Δοκίμασα νωρίτερα και στα 7 και 8 αλλά γίνεται πιο "ελαφρύ" και αυτή τη φορά "πνίγομαι" απ' τον... αέρα :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
« Απάντηση #663 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 19:46 »
 :o :o :o :confused1: Πρόβλημα με το μέγεθος των γραμμάτων?

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
« Απάντηση #664 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 19:52 »
δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίζει το κείμενο της προηγούμενης απάντησής μου... Υπομονή λίγο μαζί μου παιδιά Θα μάθω...
Alxhmisti πράγματι κάπως έτσι πειραματίζομαι κι εγώ τώρα... Μήπως είναι πολύ ψηλά και η ρύθμιση της μπαταρίας μου? την έχω στα 9w

• 1019
« Απάντηση #665 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 20:22 »
έχω ατμοποιητή με 4 ρυθμίσεις αέρα και σίγουρα δεν μπορώ με τίποτε την μεγάλη τρύπα (πνίγομαι), οπότε πάω σε μία απ τις 2 μεσαίες. Ναι σίγουρα θα μειώσω νικοτίνη... Να σε ρωτήσω για την ρύμιση της μπαταρίας... Δεν παίζει ρόλο στην "ένταση"? μου είπαν να την ρυθμίσω στα 9W.. Δοκίμασα νωρίτερα και στα 7 και 8 αλλά γίνεται πιο "ελαφρύ" και αυτή τη φορά "πνίγομαι" απ' τον... αέρα :hmmm:

Πες μας λίγο τι αντίσταση έχεις αγοράσει;
Τι ατμοποιητή έχεις;
Γενικός περιέγραψε μας την αγορά σου για να δούμε σε τη φάση είσαι;
Τα watt δεν φαίνονται πολλά αλλά δεν ξέρουμε και τη σύρμα έχεις, ίσως να είναι Ni ή Ti και να θέλει να μπει σε ρύθμιση θερμοκρασίας.
δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίζει το κείμενο της προηγούμενης απάντησής μου... Υπομονή λίγο μαζί μου παιδιά Θα μάθω...
Alxhmisti πράγματι κάπως έτσι πειραματίζομαι κι εγώ τώρα... Μήπως είναι πολύ ψηλά και η ρύθμιση της μπαταρίας μου? την έχω στα 9w

Τώρα μην αγχώνεσαι με το φόρουμ όλα θα τα βρεις, άρχισε να πειραματίζεσαι με τις ρυθμίσεις του αέρα και  τα watt μαζί μέχρι να δεις τι σου κάνει καλύτερα.

Πνίγεσαι γιατί δεν τραβάς καλή τζούρα και το μόνο που σου έρχεται είναι αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να καεί άσχημα ο λαιμός και να σου φέρνει βήχα.

Να ξέρεις θα το κάνεις λίγο πιπιλά μέχρι να μάθεις πως δουλεύει, δεν είναι κακό, αλλά με ρέγουλα.

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
« Απάντηση #666 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 20:51 »
Έχω μπαταρία eleaf TC40W με ατμοποιητή Nautilus Mini 2ml. Κατέβασα τα wat από 9 που μου είχαν υποδείξει στα 8 και μμμ μικρή διαφορά. Τελικά το μόνο που βοηθά είναι μικρότερες τζούρες και μεγάλα διαστήματα με αποχή εως ότου αγοράσω νέα βάση με λιγότερη νικοτίνη και ίσως και μεγαλύτερο ποσοστό στην VG...
[/size]
[/size]

Έχω μπαταρία eleaf TC40W με ατμοποιητή Nautilus Mini 2ml. Κατέβασα τα wat από 9 που μου είχαν υποδείξει στα 8 . Τελικά το μόνο που με βοηθά προς το παρόν είναι μικρές τζούρες και διαστήματα αποχής που έτσι κι αλλιώς τα είχα εως ότου αγοράσω βάση με χαμηλότερη νικοτίνη και ίσως και μεγαλύτερο ποσοστό σε VG (τώρα έχω 50-50 αναλογία PG k VG)

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #667 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 20:57 »
Αν παρεις μια μηδενικη VG βαση, μπορεις να κανεις την μιξη & να φερεις το τελικο αποτελεσμα γυρω στα 10-11mg...

• 1019
« Απάντηση #668 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 20:59 »
Έχω μπαταρία eleaf TC40W με ατμοποιητή Nautilus Mini 2ml. Κατέβασα τα wat από 9 που μου είχαν υποδείξει στα 8 . Τελικά το μόνο που με βοηθά προς το παρόν είναι μικρές τζούρες και διαστήματα αποχής που έτσι κι αλλιώς τα είχα εως ότου αγοράσω βάση με χαμηλότερη νικοτίνη και ίσως και μεγαλύτερο ποσοστό σε VG (τώρα έχω 50-50 αναλογία PG k VG)

Και πόσα ohm σου βλέπει την αντίσταση σου καλή μου;
Τα 50-50 είναι μια χαρά μη πας σε μεγαλύτερη VG απλά χαμήλωσε την νικοτίνη.
Αστό στα 9 watt καλά είναι για τώρα.
Κάνε μεγάλα διαστήματα ή ακόμα καλύτερα όποτε έχεις ανάγκη για ατμο.

@Tzenamo στα 9mg θα την παει αν την κανει μισή μισή ίσως και λιγότερο λόγο του αρώματος.

Καλή χρονιά να έχουμε.

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
« Απάντηση #669 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 21:03 »
δεν ξέρω πόσα ohm... Παίρνει αντιστάσεις Aspire Nautilus BVC ΑΑΑΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ... γράφει 1.8 ohm

όντως... αναμειγνύοντας η νικοτίνη είναι στην μισή περιεκτικότητα πριν την ανάμιξη (έχω διαβάσει κι εγώ όσα μπορώ) αλλά οκ. Θα μείνω ως έχω και θα ακολουθήσω αυτό αλχημιστή μας δηλαδή μείωση νικοτίνης αρχικά χωρίς άλλη αλλαγή σύστασης βάσης κ βλέπουμε....
Ετοιμαστείτε παιδιά... αλλιώς θα αλλάξουμε χρόνο παρέα... και θα μας βρουν με πιτζάμες  8)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2015, 21:09 από Nelli »

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #670 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 21:09 »
1.8ohm πολυ καλες ειναι ειδικα για γευση... να εχεις το νου σου, οταν βαζεις μια καινουργια αντισταση να της ριχνεις 4-5 σταγονες στα πλαγια που εχεις τις τρυπουλες με το βαμβακι & απο επανω, ετσι ωστε να διαβρεχεται πιο γρηγορα...

Αφου εισαι στα 50-50 & θα την πας στα 9mg την νικοτινη, ειναι καλυτερα στην αρχη να εχεις λιγοτερο χτυπημα απο την pg για να "μαθει" ο λαιμος σου τα νεα δεδομενα. Γι αυτο προτεινα μια μιξη με μηδενικη VG... απο εκει & περα σιγα σιγα μπορεις να το φερεις στα δικα σου μετρα  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος geanagno

• **
  • 497
« Απάντηση #671 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 21:59 »
Ισχύει αυτό που λέει ο Tzenamo, απλά δεν θα το συνιστούσα γιατί, από προσωπική εμπειρία, ο nautilus δεν τα πάει καλά με υγρά που είναι 70%+ VG

Αποσυνδεδεμένος asteratos89

• *
  • 71
« Απάντηση #672 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 22:09 »
Καλησπερα και απο μενα και σορρυ που διακοπτω την ροη της συζητησης...για το θεμα που ειχα ηταν κρυωμα ευτυχως και περασε...so keep vaping και καλη χρονια να χουμε  ;D

Αποσυνδεδεμένος silver_21

• *
  • 93
« Απάντηση #673 στις: Ιανουαρίου 02, 2016, 12:08 »
καλησπέρα και χρονια πολλά για να μην ανοίξω άλλο post είπα να ρωτήσω μέσο σε αυτό το post.. η ερώτηση μου θα ακουστεί γελοία μεν.. απλός από περιέργεια θέλω να ρωτήσω.. σε κάποια έτοιμα υγρά με πιάνει λόξιγκας (με τι κάθε τζούρα) αυτό που οφείλεται..?? λογικά θα γελάτε μεν απλός είμαι περίεργος  :-[

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #674 στις: Ιανουαρίου 02, 2016, 12:10 »
Δεν ειναι για γελια,μου τυχαινει και μενα καμια φορα,το εχω παρατηρησει οταν ατμιζω αμεσως μετα το φαγητο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359849 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450050 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374758 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328137 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99921 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F