vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

479 επισκέπτες, 9 χρήστες
marauder800, lagoudakis, manoslykos, Amcm, Buliwyf, grag, I.P, teo77, ZoeM

Έχετε παρενέργειες/ενοχλήσεις λόγω ατμίσματος?

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Έχετε παρενέργειες/ενοχλήσεις λόγω ατμίσματος?
« Απάντηση #645 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 17:27 »
Η καρδιά δεν είναι πίσω από το στέρνο, είναι αριστερά του. Ο πόνος από επικείμενο καρδιακό επεισόδιο είναι πολύ έντονος και όχι πόνος που μπορείς να έχεις για 2 μέρες.
Άσχετα με το πρόβλημα του asteratos89, έχεις λάθος και μην επιμένεις γιατί δεν είμαι εντελώς ξένος με το θέμα.

« Απάντηση #646 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 17:34 »
Δεν επιμένω. Και επειδή βρέθηκα στην θέση του και είμαι χέστης έτρεξα αμέσως σε νοσοκομείο. 4 φορές. Τις τρεις δεν μου βρήκαν τίποτα και την τέταρτη μου είπαν αυτά που έγραψα.

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 382
« Απάντηση #647 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 18:22 »
   Πρόβλημα με παρόμοιο πολύ έντονο πόνο στο στήθος-στέρνο αντιμετώπισα κι εγώ πριν 2-3 χρόνια και αποδείχθηκε ότι ήταν από το στομάχι λόγω παλινδρόμησης, ήταν άσχετο με το η.τ καθώς τότε δεν άτμιζα κι απλά το αναφέρω χωρίς να θέλω να κάνω διάγνωση στον φίλο.
   Επί τη ευκαιρία το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα στην αρχή που άρχισα το άτμισμα ήταν πάλι το στομάχι με καούρες λόγω υγρού υψηλής περιεκτικότητας σε νικοτίνη, το κατέβασα και τέλος το πρόβλημα απλά καταναλώνω περισσότερο υγρό τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
« Απάντηση #648 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 18:24 »
 Αν είχε θέμα με τη καρδιά τώρα δε θα μας έγραφε αλλά θα μας είχε στοιχειώσει (φτου μακριά από μας τα εμφράγματα)
Τώρα στο θέμα καρδιά όταν είναι ανησυχητικό χτηπαει πατά πίσω δεξιά με οξύ πόνο, τώρα ο απλός πόνος που έχει ο αστερατος μόνο καρδιά δεν είναι, απλά κρύωσε ρούφηξε και 10 ml έφαγε και ένα γουρουνόπουλο τα Χριστούγεννα( εγώ έφαγα και σαλάτα να μου πέσει ελαφρύτερο) και αγχώθηκε λίγο παραπάνω (My name is Dr. House :p).
Όπως σου είπα πήγαινε πέρνα μια βόλτα να πεις Χρόνια Πολλά στα παιδιά με τα άσπρα δες και καμιά νοσηλεύτρια να κάνεις Χάι και έλα σπιτάκι σου να μας πεις πόσες ώρες αναμονή είχες μέχρι να σε βάλουν μέσα.

Αποσυνδεδεμένος asteratos89

• *
  • 71
« Απάντηση #649 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 18:31 »
χαχαχα..μ εφτιαξες τη διαθεση φιλε alixmisths..ευχαριστω...  :)) κατι ασχετο τωρα νιωθω πιο κομπλε απο πριν..θα περασω πιο μετα να δω τι θα μ πουν αλλα σιγουρα θα περιμενω πολυ  :(

• 1019
« Απάντηση #650 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 18:44 »
 Σκέψου μόνο ότι είναι γιορτές τα παιδιά παίζουν L2 και Dotes μη τους τη χαλάσεις, σκέψου και τις γριούλες που πάνε για να μάθουν αν ο διάβολος φορούσε Prada λες και δεν μπορούν να κάνουν υπομονή, θα περάσει κάποια στιγμή ο δρεπανοφορος.

Τώρα πέρα από την πλάκα αν δεν νιώθεις καλά πήγαινε μια βόλτα, όσο το συζητάμε ή καλυτέρα θα γίνεσαι (πράγμα που επιθυμούμε)  ή θα συντάσσεις την βιβλιογραφία σου και στο τέλος θα αναφέρεις αφήνω το VTC μου στους μελισσοκόμους αττικής για να ατμίζουν τις κερήθρες.
Απλά αν βαριέσαι να πας κάτσε και στρίψε αντίσταση με 19 χιλιάδες 457 σπείρες και να μπεις στο ρεκόρ Γκίνες.

Να ξέρεις πάντως καρδιά δεν είναι οπότε μπες σε chill out mode.

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #651 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 18:49 »
Τώρα πέρα από την πλάκα αν δεν νιώθεις καλά πήγαινε μια βόλτα, όσο το συζητάμε ή καλυτέρα θα γίνεσαι (πράγμα που επιθυμούμε)  ή θα συντάσσεις την βιβλιογραφία σου και στο τέλος θα αναφέρεις αφήνω το VTC μου στους μελισσοκόμους αττικής για να ατμίζουν τις κερήθρες.
Τι έγραψε ο άνθρωπος... ;D

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 382
« Απάντηση #652 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 18:49 »
Αν θέλεις μπορείς τώρα είτε να μασήσεις 2 malox ή 2 simeco είτε να πιείς gaviscon που έτσι κι αλλιώς δεν είναι τίποτα φοβερά φάρμακα κι αν σε καμιά ώρα είσαι καλύτερα σημαίνει ότι είναι το στομάχι σου κι έτσι έχεις μια αφετηρία για το πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος asteratos89

• *
  • 71
« Απάντηση #653 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 23:26 »
το στομαχι και να φτανει τοσο ψηλα? εν το μεταξυ νιωθω και λιγο πονο πισω στη πλατη ..μαλλον κρυωμα θα ναι θα παω αυριο να δω γτ σημερα ηταν τιγκα και δε μπορουσα να περιμενω >:( οσο για το vtc το χω διπλα και κοιμομαστε μαζι  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #654 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 17:51 »
Καλησπέρα κι από μένα κ χρόνια πολλά σε όλους!
Είμαι καινούργια ατμίστρια -σήμερα είναι 3η μέρα- και μετά από 28 χρόνια κ.τ. δεν έχω την παραμικρή διάθεση για κ.τ. και νιώθω πλήρη ικανοποιήση με το η.τ. απ'την 1η δοκιμή. Το πρόβλημά μου είναι πως σήμερα το πρωί -ξεκίνησε ήδη από χτες το βράδυ- βρέθηκα με "βάρος" στο στήθος και έντονο ξερόβηχα. Δεν έχω καμία ενόχληση στον λαιμό σχεδόν. Η δυσαρέσκεια ξεκινά απ' την βάση του λαιμού και προς τους πνεύμονες μέσα. Αποτέλεσμα να "νιώθω" έντονα κάθε τζούρα όσο απαλή κι αν είναι. Νιώθω ερεθισμό στο αναπνευστικό μου. Διάβασα πολύ κ διαπίστωσα πως αυτό μπορεί να συμβεί αρχικά και μετά υποχωρεί. Έχω μπαταρία eleaf TC40W με ατμοποιητή Nautilus Mini 2ml. Κατέβασα τα wat από 9 που μου είχαν υποδείξει στα 8 μήπως παίζει ρόλο. Πηρα βάση με 18 νικοτίνη και γράφει απ' έξω VPG 18MG, 50% PROPYLENE GLYCOL και 50% φυτική γλυκερίνη. Έχω βάλη 3ml άρωμα σε 100ml καθαρής βάσης. (δεν ήθελα κάτι έτοιμο). Δεν αποθαρρύνομαι - χάλια ένιωθα και με το κ.τ. (άλλωστε ήδη μειώθηκε ο φλεμματώδης τσιγαρόβηχας) αλλά αυτή η αίσθηση των ερεθισμένων και στεγνών βρόγχων είναι πολύ έντονη.... Το είχε κανείς άλλος ως σύμπτωμα? Υποχώρησε? Οι γύρω μου ατμιστές δεν το παρουσίασαν καθόλου!!

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #655 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 18:00 »
Καλως ηρθες Νελη στην ατμοπαρεα μας. Ειναι λογικο στην αρχη να παρουσιαζεις καποιου ειδους "συμπτωματα" σαν & αυτα που περιεγραψες, αλλα δεν ειναι τιποτα αλλο απο την συνηθεια του οργανισμου σου τοσα χρονια να παιρνει την νικοτινη - την πισσα & ολες τις υπολοιπες καρκινογονες ουσιες απο το κανονικο τσιγαρο. Μην ανησυχεις ομως...

Επειδη εισαι ακομα στο αρχικο σταδιο ατμισματος & εχεις εναν πολυ καλο εξοπλισμο, αν μπορεις ριξε λιγακι την νικοτινη γυρω στο 10 με 12mg προσθετοντας λιγο περισσοτερη μηδενικη VG στο μειγμα σου, ετσι ωστε να μην εχεις την ξηροτητα & δυνατο χτυπημα στο λαιμο που προκαλει συνηθως η PG. Θα σου προτεινα μια αναλογια περιπου 60/40 VG/PG  O0

Μπηκες σε εναν κοσμο σαφως καλυτερο τωρα... υπομονη & ειμαστε ολοι εδω για να βοηθησουμε  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Clark_G

• **
  • 176
« Απάντηση #656 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 18:01 »
Σε παρόμοια συμπτώματα με βοήθησε το να πίνω πολύ νερό. Δηλαδή σχεδόν πάντα όταν ατμίζω έχω ένα ποτήρι/μπουκάλι δίπλα μου.

• 1019
« Απάντηση #657 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 18:18 »
Είναι απολύτως φυσιολογικό μην αγχώνεσαι καθόλου, αν ψάξεις λίγο εδώ μέσα θα δεις ότι αυτά είναι τα αρχικά συμπτώματα, και υποχωρούν σε καμιά εβδομάδα, τώρα όπως είπε ο @Tzenamo μπήκες λίγο άγρια στο σπορ και αυτό θα σε κουράσει. 

Φίλε @Tzenamo κατά τα λεγόμενα του δημιουργού της Atmos Lab 50-50 ή 60-40 είναι μια και το αυτό.

Πάρε μια ακόμα βάση μηδενική μοιρασέ την στη μέση και κατέβασε τη νικοτίνη σου στο 9%, άρχισες άγρια και είναι λογικό να μείνεις χωρίς λαιμό και αναπνευστικό.
Τώρα σαν καινούρια ατμίστρια θα σου πρότεινα να μη μπλέξεις με βάσεις και αλχημείες, περισσότερο θα σε κουράσει και θα σε απογοητεύσει, επίσης το υγρό που έφτιαξες μπορεί να μην είχε δέσει καλά και να θέλει ανακάτωμα, με αποτέλεσμα να περνά περισσότερη γεύση, το έπαθα στη πρώτη μου μείξη με άρωμα και βάση, εγώ επίσης το άτμισα στις πρώτες 4 ώρες και έμεινα άγαλμα (τα μάτια μου έκαναν φρουτάκια).

Κάλος ήρθες στη κοινότητα και πήγαινε σιγά σιγά, αν θες κάνε και μια παρουσίαση την σχέση σου με το Κ.Τ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2015, 18:24 από Alxhmisths »

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #658 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 18:34 »
 :'(  έγραφα έγραφα κ μόλις πάτησα αποστολή λέει "δεν μπορείς να συμμετέχεις στο θέμα" γκρρρρ Που θα πάει θα μάθω...
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές.... και θα τις ακολουθήσω. Αγχώθηκα διότι το θέμα μου δεν είναι στον λαιμό όπως πάντα διάβαζα από άλλους αλλά μέσα στο στήθος... Δεν αποθαρρύνομαι ΔΕΝ θέλω με τίποτε το κ.τ. ξανά στο στόμα μου... Είμαι σίγουρη πως θα βρω κι εγώ την χρυσή τομή... Ανυπομονώ να απολαύσω τα ωφέλη!!!  ;D
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!  :thumpup:

• 1019
« Απάντηση #659 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 19:04 »
Καλή πρωτοχρονιά και σε σένα. :thumpup:

Είναι θέμα νικοτίνης απλά... Στο αναφέραμε, μπουκώνεις τα πνευμόνια σου με κάτι που δεν έχεις συνηθίσει.

Πόσα τσιγάρα έκανες;
Τι τσιγάρα;

Είμαι βέβαιος πως δεν έχεις συνηθίσει σε κάτι τόσο βαρύ, με αποτέλεσμα να νιώθεις ασήκωτη και ότι θα εκραγούν τα πνευμόνια σου.

Εγώ προσωπικά αν και 0 νικοτίνη που κάνω, κάθε φορά που δοκιμάζω παλιά μου υγρά που βρίσκω με κάτι 12ρες νικοτίνες είμαι λες και έχω πάθει άσθμα και δεν μπορώ να ανασάνω.

Όπως και να χει συνέχισε να ψάχνεις, έχεις πολλά να ασχοληθείς, θα δεις σε λίγο καιρό πως δεν είναι το θέμα να κάνεις νικοτίνη αλλά να απασχολείς το μυαλό σου με το όλο θέμα που λέγεται Η.Τ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359807 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450029 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374735 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F