vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

412 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Έχετε παρενέργειες/ενοχλήσεις λόγω ατμίσματος?

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Έχετε παρενέργειες/ενοχλήσεις λόγω ατμίσματος?
« Απάντηση #660 στις: Δεκ 31, 2015, 19:16 »
Κάπνιζα καπνό hold holborn κίτρινο μεγάλο και μου κράταγε έως 3 μέρες. Μου σύστησαν τα 18mg  νικοτίνης για να μην ρισκάρω "στέρηση" άλλα θεωρώ κι εγώ πως ίσως είναι overdose... Θα αγοράσω καινούργια βάση με νικοτίνη στο 10 ή 12(?) κάπου εκεί μάλλον και με μεγαλύτερο ποσοστό φυτικής γλυκερίνης και βλέπω πάλι... Πάντως το άρωμα το είχα αναμίξει πολύ καλά. Δεν φταίει κάτι τέτοιο. Θα δοκιμάσω αυτό.. ;)  Αααα και ήπια και μπόλικο νεράκι και λίγο βοήθησε αν και το έστω και ελαφρύ κάψιμο στους βρόγχους καλά κρατεί  :-\

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
μα γιατί τις νέες απαντήσεις δεν τις εμφανίζει κάτω απ το τελευταίο μύνημά μου?? δεν "πάει" έτσι? πρέπει να "ανεβαίνω" επάνω κάθε φορά και να ψάχνω τυχόν απάντηση στο "εμφάνιση απαντήσεων".... :o

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• 1019
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #661 στις: Δεκ 31, 2015, 19:36 »
Όχι είναι λάθος που πρότειναν 18ρα και μάλιστα με τόσο μικρό ρυθμό καπνίσματος.
Εξάλλου καπνό έκανες και φυσικά δε ξεπερνούσες τα 15-20 τσιγάρα τη μέρα.

Ο γαμπρός μου έκανε μια καπνοσακούλα Virginia τη μέρα και όταν δοκίμασε την 18ρα από ecig έβηχε σαν γάτα όλη μέρα και την έσπασε σε κλάσματα, βέβαια το ήξερα ότι θα είναι έτσι το αποτέλεσμα αλλά αυτός νόμιζε θα έχει στέρηση, το αποτέλεσμα μετά από 1 μήνα κάνει σχεδόν 6ρα από ecig και πάλι του φαίνεται αρκετά μεγάλο το χτύπημα.

Λάθος καθοδήγηση για εμένα.

Τώρα, ένα καλό τριπακι για να τη βγάλεις αυτές τις μέρες, είναι να κάνεις μικρότερες τζούρες, δεν ξέρω τη ατμοποιητή έχεις αλλά αν έχει ρύθμιση αέρα, άνοιξε τον τέρμα να κάνεις περισσότερο αεράτες τζούρες, θα έχεις λιγότερο χτύπημα βέβαια αλλά καλύτερα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
« Απάντηση #662 στις: Δεκ 31, 2015, 19:45 »
έχω ατμοποιητή με 4 ρυθμίσεις αέρα και σίγουρα δεν μπορώ με τίποτε την μεγάλη τρύπα (πνίγομαι), οπότε πάω σε μία απ τις 2 μεσαίες. Ναι σίγουρα θα μειώσω νικοτίνη... Να σε ρωτήσω για την ρύμιση της μπαταρίας... Δεν παίζει ρόλο στην "ένταση"? μου είπαν να την ρυθμίσω στα 9W.. Δοκίμασα νωρίτερα και στα 7 και 8 αλλά γίνεται πιο "ελαφρύ" και αυτή τη φορά "πνίγομαι" απ' τον... αέρα :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
« Απάντηση #663 στις: Δεκ 31, 2015, 19:46 »
 :o :o :o :confused1: Πρόβλημα με το μέγεθος των γραμμάτων?

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
« Απάντηση #664 στις: Δεκ 31, 2015, 19:52 »
δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίζει το κείμενο της προηγούμενης απάντησής μου... Υπομονή λίγο μαζί μου παιδιά Θα μάθω...
Alxhmisti πράγματι κάπως έτσι πειραματίζομαι κι εγώ τώρα... Μήπως είναι πολύ ψηλά και η ρύθμιση της μπαταρίας μου? την έχω στα 9w

• 1019
« Απάντηση #665 στις: Δεκ 31, 2015, 20:22 »
έχω ατμοποιητή με 4 ρυθμίσεις αέρα και σίγουρα δεν μπορώ με τίποτε την μεγάλη τρύπα (πνίγομαι), οπότε πάω σε μία απ τις 2 μεσαίες. Ναι σίγουρα θα μειώσω νικοτίνη... Να σε ρωτήσω για την ρύμιση της μπαταρίας... Δεν παίζει ρόλο στην "ένταση"? μου είπαν να την ρυθμίσω στα 9W.. Δοκίμασα νωρίτερα και στα 7 και 8 αλλά γίνεται πιο "ελαφρύ" και αυτή τη φορά "πνίγομαι" απ' τον... αέρα :hmmm:

Πες μας λίγο τι αντίσταση έχεις αγοράσει;
Τι ατμοποιητή έχεις;
Γενικός περιέγραψε μας την αγορά σου για να δούμε σε τη φάση είσαι;
Τα watt δεν φαίνονται πολλά αλλά δεν ξέρουμε και τη σύρμα έχεις, ίσως να είναι Ni ή Ti και να θέλει να μπει σε ρύθμιση θερμοκρασίας.
δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίζει το κείμενο της προηγούμενης απάντησής μου... Υπομονή λίγο μαζί μου παιδιά Θα μάθω...
Alxhmisti πράγματι κάπως έτσι πειραματίζομαι κι εγώ τώρα... Μήπως είναι πολύ ψηλά και η ρύθμιση της μπαταρίας μου? την έχω στα 9w

Τώρα μην αγχώνεσαι με το φόρουμ όλα θα τα βρεις, άρχισε να πειραματίζεσαι με τις ρυθμίσεις του αέρα και  τα watt μαζί μέχρι να δεις τι σου κάνει καλύτερα.

Πνίγεσαι γιατί δεν τραβάς καλή τζούρα και το μόνο που σου έρχεται είναι αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να καεί άσχημα ο λαιμός και να σου φέρνει βήχα.

Να ξέρεις θα το κάνεις λίγο πιπιλά μέχρι να μάθεις πως δουλεύει, δεν είναι κακό, αλλά με ρέγουλα.

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
« Απάντηση #666 στις: Δεκ 31, 2015, 20:51 »
Έχω μπαταρία eleaf TC40W με ατμοποιητή Nautilus Mini 2ml. Κατέβασα τα wat από 9 που μου είχαν υποδείξει στα 8 και μμμ μικρή διαφορά. Τελικά το μόνο που βοηθά είναι μικρότερες τζούρες και μεγάλα διαστήματα με αποχή εως ότου αγοράσω νέα βάση με λιγότερη νικοτίνη και ίσως και μεγαλύτερο ποσοστό στην VG...
[/size]
[/size]

Έχω μπαταρία eleaf TC40W με ατμοποιητή Nautilus Mini 2ml. Κατέβασα τα wat από 9 που μου είχαν υποδείξει στα 8 . Τελικά το μόνο που με βοηθά προς το παρόν είναι μικρές τζούρες και διαστήματα αποχής που έτσι κι αλλιώς τα είχα εως ότου αγοράσω βάση με χαμηλότερη νικοτίνη και ίσως και μεγαλύτερο ποσοστό σε VG (τώρα έχω 50-50 αναλογία PG k VG)

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #667 στις: Δεκ 31, 2015, 20:57 »
Αν παρεις μια μηδενικη VG βαση, μπορεις να κανεις την μιξη & να φερεις το τελικο αποτελεσμα γυρω στα 10-11mg...

• 1019
« Απάντηση #668 στις: Δεκ 31, 2015, 20:59 »
Έχω μπαταρία eleaf TC40W με ατμοποιητή Nautilus Mini 2ml. Κατέβασα τα wat από 9 που μου είχαν υποδείξει στα 8 . Τελικά το μόνο που με βοηθά προς το παρόν είναι μικρές τζούρες και διαστήματα αποχής που έτσι κι αλλιώς τα είχα εως ότου αγοράσω βάση με χαμηλότερη νικοτίνη και ίσως και μεγαλύτερο ποσοστό σε VG (τώρα έχω 50-50 αναλογία PG k VG)

Και πόσα ohm σου βλέπει την αντίσταση σου καλή μου;
Τα 50-50 είναι μια χαρά μη πας σε μεγαλύτερη VG απλά χαμήλωσε την νικοτίνη.
Αστό στα 9 watt καλά είναι για τώρα.
Κάνε μεγάλα διαστήματα ή ακόμα καλύτερα όποτε έχεις ανάγκη για ατμο.

@Tzenamo στα 9mg θα την παει αν την κανει μισή μισή ίσως και λιγότερο λόγο του αρώματος.

Καλή χρονιά να έχουμε.

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
« Απάντηση #669 στις: Δεκ 31, 2015, 21:03 »
δεν ξέρω πόσα ohm... Παίρνει αντιστάσεις Aspire Nautilus BVC ΑΑΑΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ... γράφει 1.8 ohm

όντως... αναμειγνύοντας η νικοτίνη είναι στην μισή περιεκτικότητα πριν την ανάμιξη (έχω διαβάσει κι εγώ όσα μπορώ) αλλά οκ. Θα μείνω ως έχω και θα ακολουθήσω αυτό αλχημιστή μας δηλαδή μείωση νικοτίνης αρχικά χωρίς άλλη αλλαγή σύστασης βάσης κ βλέπουμε....
Ετοιμαστείτε παιδιά... αλλιώς θα αλλάξουμε χρόνο παρέα... και θα μας βρουν με πιτζάμες  8)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 31, 2015, 21:09 από Nelli »

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #670 στις: Δεκ 31, 2015, 21:09 »
1.8ohm πολυ καλες ειναι ειδικα για γευση... να εχεις το νου σου, οταν βαζεις μια καινουργια αντισταση να της ριχνεις 4-5 σταγονες στα πλαγια που εχεις τις τρυπουλες με το βαμβακι & απο επανω, ετσι ωστε να διαβρεχεται πιο γρηγορα...

Αφου εισαι στα 50-50 & θα την πας στα 9mg την νικοτινη, ειναι καλυτερα στην αρχη να εχεις λιγοτερο χτυπημα απο την pg για να "μαθει" ο λαιμος σου τα νεα δεδομενα. Γι αυτο προτεινα μια μιξη με μηδενικη VG... απο εκει & περα σιγα σιγα μπορεις να το φερεις στα δικα σου μετρα  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος geanagno

• E quindi uscimmo a riveder le stelle
  • **
  • 498
« Απάντηση #671 στις: Δεκ 31, 2015, 21:59 »
Ισχύει αυτό που λέει ο Tzenamo, απλά δεν θα το συνιστούσα γιατί, από προσωπική εμπειρία, ο nautilus δεν τα πάει καλά με υγρά που είναι 70%+ VG

Αποσυνδεδεμένος asteratos89

• *
  • 71
« Απάντηση #672 στις: Δεκ 31, 2015, 22:09 »
Καλησπερα και απο μενα και σορρυ που διακοπτω την ροη της συζητησης...για το θεμα που ειχα ηταν κρυωμα ευτυχως και περασε...so keep vaping και καλη χρονια να χουμε  ;D

Αποσυνδεδεμένος silver_21

• *
  • 93
« Απάντηση #673 στις: Ιαν 02, 2016, 12:08 »
καλησπέρα και χρονια πολλά για να μην ανοίξω άλλο post είπα να ρωτήσω μέσο σε αυτό το post.. η ερώτηση μου θα ακουστεί γελοία μεν.. απλός από περιέργεια θέλω να ρωτήσω.. σε κάποια έτοιμα υγρά με πιάνει λόξιγκας (με τι κάθε τζούρα) αυτό που οφείλεται..?? λογικά θα γελάτε μεν απλός είμαι περίεργος  :-[

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3450
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #674 στις: Ιαν 02, 2016, 12:10 »
Δεν ειναι για γελια,μου τυχαινει και μενα καμια φορα,το εχω παρατηρησει οταν ατμιζω αμεσως μετα το φαγητο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878228 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362828 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467611 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911124 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520688 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376285 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702458 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ