vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

481 επισκέπτες, 4 χρήστες
ΨΗΛΟΣ, lagoudakis, marauder800, manoslykos

Nobacco Want

Αποσυνδεδεμένος akisvag

• 2
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Nobacco Want
« Απάντηση #90 στις: Ιανουαρίου 06, 2012, 22:24 »
Παιζουν ρολο και τα υγρα ποσο παχυρευστα ειναι :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος maouro

• *
  • 14
  • Faber Est Quisque Fortunae Suae
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 12:09 »
Καλημερα σε ολη την παρεα!
Ειμαι κι εγω νεος ατμιστης,πηρα το πακετο της nobacco want,ενα τσιγαρο για μενα κι ενα για τη μανα μου.Εχουμε και λεμε εντυπωσεις στην 3η ημερα...Καταρχην πηρα τον καπνο virginia 11 ο οποιος και καλα ταιριαζε με τα GR που καπνιζε η μανα μου κ τα Marlboro medium που καπνιζα εγω.Λεω και καλα γιατι η γευση ειναι φρουτωδης και δε θυμιζει σε καμια περιπτωση κανονικο τσιγαρο.Επισης απο την πρωτη τζουρα μου θυμισε ναργιλε!Η μανα μου λογω γλυκιτητας της καθησε ασχημα αλλα την πιεζω να το καπνισει να το τελειωσουμε,14 ευρω δωσαμε!Ειναι παντως ευχρηστο μπορω να πω,σε λεπτομερειες που μπαινουν οι παλιοι δε μπορω να μπω,δεν ξερω...Οταν λοιπον παω να τα γεμισω,ενω τραβαω ελαφρως ψηλα το μπουκαλακι να "τραβηξει" το οξυγονο μεσα του κ να μην πεταξει το φιτιλακι,λιγο υγρο μου μενει απ'εξω...Η εξτρα σιλικονουχα ταπα δε μου φαινεται οτι μπορει να βοηθησει,ειναι υπερβολικα μαλακη για να χρησιμοποιηθει σαν χωνι.θελω να μου πειτε τι κανω λαθος κ βγαζει εστω κ αυτο το λιγο υγρο,να μου προτεινετε υγρο που να μοιαζει με τσιγαρο,δε θα αντεξω αλλα "φρουτα" για οσες μερες πανε.Επισης,πως καταλαβαινω οτι θελει φορτισμα η μπαταρια.Διαβασα οτι μεχρι τα τελευταια της μπαταριας,η τζουρα ειναι ιδια.Προσθετω οτι η τζουρα ειναι σφιχτη,εχω δει διαφορους τροπους αλλα κολλαω να μπω σε φαση να ανοιξω τους πολους ή καποια αλλα δυσκολα πραγματακια που ειδα.Σκεφτομαι να βγαλω το πλαστικο που εχει,εκει που βλεπεις την σταθμη του υγρου.Και να μου πειτε πως καθαριζω την συσκευη μου γιατι εχω δει πολλα κ διαφορα εδω μεσα αλλα με τα μπλογκ κ τα φορουμ δε τα παω καλα κ χανομαι!  ;D ;D ;D Α!Και κατ τελευταιο...Ποσες τζουρες χρειαζεστε εσεις ρε παιδια για να νιωσετε οτι οκ,εκανα την τσιγαρια μου?Εγω κανω καμια 10-12 κ ενω δε νιωθω εντελως οκ το κλεινω.Και ειναι κ μακροσυρτες οι τζουρες...

Συγνωμη αν εγραψα κατι ασχετο ή εκτος της λογικης του φορουμ,νουμπακι ειμαι κ θα μαθω με τον καιρο.Να ευχαριστησω πολυ οποιον μπει στη διαδικασια να μου λυσει εστω κ μια απορια,για τον χρονο που θα διαθεσει για μενα.Καλημερα απο Β. Ελλαδα!

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
  • Τα πάντα είναι ατμός ... (Θρασύβουλος)
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 12:59 »
Καλημέρα και σε σένα , έχω και εγώ want και έχω βρεί κάποιες λύσεις :

Οταν λοιπον παω να τα γεμισω,ενω τραβαω ελαφρως ψηλα το μπουκαλακι να "τραβηξει" το οξυγονο μεσα του κ να μην πεταξει το φιτιλακι,λιγο υγρο μου μενει απ'εξω...Η εξτρα σιλικονουχα ταπα δε μου φαινεται οτι μπορει να βοηθησει,ειναι υπερβολικα μαλακη για να χρησιμοποιηθει σαν χωνι.θελω να μου πειτε τι κανω λαθος κ βγαζει εστω κ αυτο το λιγο υγρο,
Το χωνάκι τοποθέτησέ το (φόρεσέ το) στο μπουκαλάκι και όχι στη τρύπα του τανκ, ετσι δεν "βεντουζάρει" το μπουκαλάκι στο στόμιο του τανκ και δεν πετάει το φυτίλι. Μην γεμίζεις τελείως το τανκ γιατί μετά το υγρό δεν κατεβαίνει ομαλά..γεμιζε 80%.

να μου προτεινετε υγρο που να μοιαζει με τσιγαρο,δε θα αντεξω αλλα "φρουτα" για οσες μερες πανε.Επισης,πως καταλαβαινω οτι θελει φορτισμα η μπαταρια.Διαβασα οτι μεχρι τα τελευταια της μπαταριας,η τζουρα ειναι ιδια.
Δοκίμασε το valuto για πιο τσιγαρίσιο αλλά μη κολάς στα καπνικά ... πλέον έχεις πολλές επιλογές πχ δοκίμασε μήλο.
Η μπαταρία αντέχει περίπου 5 ώρες και την φορτίζεις όταν αδειάσει ! ;)

Προσθετω οτι η τζουρα ειναι σφιχτη,εχω δει διαφορους τροπους αλλα κολλαω να μπω σε φαση να ανοιξω τους πολους ή καποια αλλα δυσκολα πραγματακια που ειδα.Σκεφτομαι να βγαλω το πλαστικο που εχει,εκει που βλεπεις την σταθμη του υγρου.Και να μου πειτε πως καθαριζω την συσκευη μου γιατι εχω δει πολλα κ διαφορα εδω μεσα αλλα με τα μπλογκ κ τα φορουμ δε τα παω καλα κ χανομαι!
Κατ αρχας ξεβιδώνεις το μαύρο εξωτερικό περίβλημα της συσκευής, μετά ξεβίδωσε τον ατμοποιητή και παρατήρησε την βάση του. Θα δείς μία ροδέλα με κενό γύρω της , στο κενό βάζεις το νύχι σου και γυρνώντας τον ατμοποιητή ανασηκώνεις τη ροδέλα ελάχιστα. Ξαναβιδώνεις τον ατμοποιητή χαλαρά αφήνοντας μια βόλτα κενό. Μπορείς να ατμίζεις και χωρίς το εξωτερικό περίβλημα... Για καθάρισμα χαρτάκι στεγνό η και μπατονέτα για σκούπισμα υγρών και υδρατμών και για τα πιπάκια μπανάκι σε βοτκα κάθε εβδομάδα.

Τώρα για το πώς θα ατμίζεις δοκίμασε να μαζεύεις τον ατμό στο στόμα σου και μετά να εισπνέεις... και στην αρχή τουλάχιστον κάντο "πιπίλα" για να μην κάνεις καθόλου τσιγάρο δυο τρεις μέρες μετά είναι ίσωμα!.

Αυτά τα ολίγα  :D ελπίζω να βοήθησα.

Αποσυνδεδεμένος maouro

• *
  • 14
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 13:10 »
Για τα υγρα εληφθη οσον αφορα το γεμισμα.
Σχετικα με τη γευση,το μηλο δε θελω ακομα να το δοκιμασω,γενικα θελω να αποφυγω τα φρουτωδη,θελω να νιωθω καπνιλα εστω τωρα στην αρχη για να μη ζηταω το κανονικο τσιγαρο.Οταν λες 5 ωρες...Θα ακουστει χαζο αλλα 5 ωρες τι?Σαν προχειρη σκεψη,καθε "τσιγαρο" να χρειαζεται 15' ατμισμα,οποτε τα 4 "τσιγαρα" περιπου υπολογιζεις μια ωρα?Και πως ακριβως καταλαβαινω οτι αδειασε?Δε βγαζει αλλο καπνο?Βγαζει λιγο?
Αυτο με τον ατμοποιητη και τη ροδελα δε θα το κανω,φοβαμαι μη το χαλασω.Στο βιδωμα ομως θα αφησω μια βολτα κενο,να δοκιμασω.
Για την καθαριοτητα βοηθησες πολυ,πιστευω θα ειμαι 100% οκ με αυτα που προτεινες.
Τελος,οταν λεμε πιπιλα τι εννοουμε??  :))

Αποσυνδεδεμένος TeoVolish

• *
  • 12
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 13:30 »
Μετά τον Titan DCT αγόρασα και 2 ατμο want και παρατήρησα το εξής.Ο ένας που γεμίζεται με υγρό nobacco turkish 16mg ανεβάζει μια μαυρίλα από το φυτίλι στην δεξαμενή ενώ ο άλλος που χρησιμοποιείται με nobacco vanilla 0mg δεν αλλοιώνει το χρώμα του υγρού και δεν εμφανίζει την μαυρίλα.... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• 560
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 13:34 »
Για τα υγρα εληφθη οσον αφορα το γεμισμα.
Σχετικα με τη γευση,το μηλο δε θελω ακομα να το δοκιμασω,γενικα θελω να αποφυγω τα φρουτωδη,θελω να νιωθω καπνιλα εστω τωρα στην αρχη για να μη ζηταω το κανονικο τσιγαρο.Οταν λες 5 ωρες...Θα ακουστει χαζο αλλα 5 ωρες τι?Σαν προχειρη σκεψη,καθε "τσιγαρο" να χρειαζεται 15' ατμισμα,οποτε τα 4 "τσιγαρα" περιπου υπολογιζεις μια ωρα?Και πως ακριβως καταλαβαινω οτι αδειασε?Δε βγαζει αλλο καπνο?Βγαζει λιγο?
Αυτο με τον ατμοποιητη και τη ροδελα δε θα το κανω,φοβαμαι μη το χαλασω.Στο βιδωμα ομως θα αφησω μια βολτα κενο,να δοκιμασω.
Για την καθαριοτητα βοηθησες πολυ,πιστευω θα ειμαι 100% οκ με αυτα που προτεινες.
Τελος,οταν λεμε πιπιλα τι εννοουμε??  :))
πιπιλα λεμε οταν το εχουμε στο στομα μας  ολη μερα  :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2012, 13:51 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος xsad

• **
  • 241
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 14:27 »

Να το κάνεις, μην το φοβάσαι. Στην ουσία δεν μιλάμε για τράβηγμα, απλώς να περάσει το νύχι μας ένα γύρω.
Για το βίδωμα στρίψε και σταμάτα όταν νιώθεις ότι δεν φεύγει α ατμοποιητής από την μπαταρία. Η μία βόλτα κενό είναι λίγο αφού πρέπει να είναι η τρυπούλα τελείως ελεύθερη.

Αποσυνδεδεμένος maouro

• *
  • 14
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 14:39 »
Σας ευχαριστω κ τους δυο! :)

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 17:47 »
Μετά τον Titan DCT αγόρασα και 2 ατμο want και παρατήρησα το εξής.Ο ένας που γεμίζεται με υγρό nobacco turkish 16mg ανεβάζει μια μαυρίλα από το φυτίλι στην δεξαμενή ενώ ο άλλος που χρησιμοποιείται με nobacco vanilla 0mg δεν αλλοιώνει το χρώμα του υγρού και δεν εμφανίζει την μαυρίλα.... :hmmm:
Το έχω παρατηρήσει και εγώ στο συγκεκριμένο υγρό, επίσης μετά απο κανα δυο-τρείς μέρες μυρίζει "ποδαρίλα" και υπέθεσα ότι το υγρό αφήνει κατάλοιπα στο τέλος του φυτιλιού τα οποία ξαναδιαλύονται στο υγρό και αποδίδουν αυτή τη μυρωδιά με την οξείδωση... αλλά όλα αυτά είναι εικασίες.
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο φτιάξε μόνος σου υγρά ακολουθώντας τις οδηγίες του forum  :yes:
(αυτό τουλάχιστον έκανα εγώ με απροσδόκητα καλά αποτελέσματα πολύ γρήγορα και φτηνα)

Αποσυνδεδεμένος maouro

• *
  • 14
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 17:01 »
Παιδες,ακομα καποιες αποριες μου εχουν μεινει...Θελω να μου προτεινετε υγρα που να φερνουν τσιγαριλα.Κ κατι καινουργιο...Ξαναγεμισα με υγρο κ ο ηχος α λα ναργιλε -μπουρμπουληθρες- δεν ελεγε να φυγει.Διαβασα σε αλλο ποστ οτι μετα απο λιγες τζουρες εισαι οκ αλλα εμενα τιποτα!

Εβγαλα το πλαστικο που βρισκεται στο προστατευτικο που δειχνει τη σταθμη του υγρου κ η τζουρα εγινε πιο χαλαρη,σιγουρα βοηθησε.Αλλα παρατηρησα οτι το υγρο κατεβηκε στο μπαμ μπαμ,ξερει κανεις αν παιζει ρολο αυτο?Ασε που χθες μου ηρθε για πρωτη φορα υγρο στο στομα,σκετη αηδια!Μαλλον δεν ειχα κλεισει εντελως καλα το σιλικνουχο πωμα.....

Μια παρατηρηση παντως...Ολοι σχεδον αντιμετωπιζουν καποιο προβλημα,αλλος στη μπαταρια,αλλος στον ατμοποιητη,αλλος στα υγρα...Μα γιατι ενα προιον που το πληρωνεις 80 ευρω -χωρις τα υγρα- κ που παραγεται τοσα χρονια να εχει τετοιες αδυναμιες??Δε μπορω να το καταλαβω αυτο!Θα επρεπε να εχει 1 ελαττωματικο τσιγαρο στα 100,το λογικο ποσοστο σε μια παραγωγικη διαδικασια,οχι αυτη την κατασταση που καταγραφουμε ολοι μας εδω μεσα.Κ αν ο χαρακτηρισμος ελαττωματικο ειναι λαθος,τοτε θα επρεπε να πω ευχρηστο χωρις να σε ταλαιπωρει καθολου στην τζουρα,στο γεμισμα,στο μικροσκοπικο σιλικονουχο πωμα.....

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 17:05 »
Γιατί, καλέ μου συνατμιστή δεν παράγεται χρόνια. Είναι ντελικάτες κατασκευές και πρέπει να συνδυάσουν ταυτόχρονη λειτουργία κυκλώματος ρεύματος μέσα σε υγρό, ανάμεσα σε διαφορετικά υλικά, πληρώντας ταυτόχρονα κανόνες υγιεινής.
Δυστυχώς έτσι είναι με όλα τα η.τ.  Ποτέ σταθερή ποιότητα, πολλές αστοχίες υλικού.
Μαθαίνοντας και δοκιμάζοντας θα καταλήξεις στο τι σε βολεύει και τι είναι εύχρηστο σε σένα. Μόνο, μην το βάλεις κάτω. Δοκίμασε και άλλον ατμοποιητή σαν αυτόν που έχεις, ίσως και 2-3 διαφορετικούς και ξαναπές μας εντυπώσεις.

Αποσυνδεδεμένος chrepid

• *
  • 42
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 17:35 »
καλησπερα στην παρεα

Εγω γιατι δεν βλεπω καμια ροδελα???? :)) :))
Λετε να την εχασα στο δρομο??? :)) :))

Σιγουρα το βγαλσιμο του προστατευτικου , βοηθαει στην τζουρα.
Εγω εχω παρει και το DCT 3,5ml kai εχει μεγαλη διαφορα στο τραβηγμα της τζουρας.
Μονο που αυτος αντι για μπουρμπουληθρες εχει τηγανισμα!!!!! :)) :))

Λυστε μου ρε παιδια και μια αλλη απορια.Διαβασα παραπανω για καθαρισμα της δεξαμενης του ατμοποιητη με μπατονετα.Ρε σεις θα με παλαβωσετε????Χωραει εκει μεσα????Μαγικα κανετε??? :)) :))
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 16, 2012, 17:58 από chrepid »

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 20:00 »

Παράθεση
Διαβασα παραπανω για καθαρισμα της δεξαμενης του ατμοποιητη με μπατονετα.Ρε σεις θα με παλαβωσετε????
οχι μέσα στην δεξαμενη απέξω  :wall:
Το DCT είναι super και με μεγάλη αυτονομία, τα σκασίματα είναι φυσιολογικά.
Για καλύτερη τζούρα (και λιγότερο τηγάνισμα) πάρε το ειδικό δακτυλιδάκι "ρυθμιστή τζούρας" .

Αποσυνδεδεμένος SteliosK

• *
  • 17
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 17, 2012, 11:52 »
Παιδες,ακομα καποιες αποριες μου εχουν μεινει...Θελω να μου προτεινετε υγρα που να φερνουν τσιγαριλα.Κ κατι καινουργιο...Ξαναγεμισα με υγρο κ ο ηχος α λα ναργιλε -μπουρμπουληθρες- δεν ελεγε να φυγει.Διαβασα σε αλλο ποστ οτι μετα απο λιγες τζουρες εισαι οκ αλλα εμενα τιποτα!

Εβγαλα το πλαστικο που βρισκεται στο προστατευτικο που δειχνει τη σταθμη του υγρου κ η τζουρα εγινε πιο χαλαρη,σιγουρα βοηθησε.Αλλα παρατηρησα οτι το υγρο κατεβηκε στο μπαμ μπαμ,ξερει κανεις αν παιζει ρολο αυτο?Ασε που χθες μου ηρθε για πρωτη φορα υγρο στο στομα,σκετη αηδια!Μαλλον δεν ειχα κλεισει εντελως καλα το σιλικνουχο πωμα.....

Μια παρατηρηση παντως...Ολοι σχεδον αντιμετωπιζουν καποιο προβλημα,αλλος στη μπαταρια,αλλος στον ατμοποιητη,αλλος στα υγρα...Μα γιατι ενα προιον που το πληρωνεις 80 ευρω -χωρις τα υγρα- κ που παραγεται τοσα χρονια να εχει τετοιες αδυναμιες??Δε μπορω να το καταλαβω αυτο!Θα επρεπε να εχει 1 ελαττωματικο τσιγαρο στα 100,το λογικο ποσοστο σε μια παραγωγικη διαδικασια,οχι αυτη την κατασταση που καταγραφουμε ολοι μας εδω μεσα.Κ αν ο χαρακτηρισμος ελαττωματικο ειναι λαθος,τοτε θα επρεπε να πω ευχρηστο χωρις να σε ταλαιπωρει καθολου στην τζουρα,στο γεμισμα,στο μικροσκοπικο σιλικονουχο πωμα.....

Το σιλικονούχο καπάκι μην το βγάζεις θα έχεις διαρροές και ίσως αρκετά μεγαλύτερη κατανάλωση. Το πρόβλημα με τις μπουρμπουλήθρες είναι γιατί βάζεις το υγρό λάθος. Το είχα και εγώ στην αρχή αλλά και καμιά φορά όταν βιάζομαι. Δεν πρέπει να πιέζεις το υγρο αλλα να στάζει γρήγορες σταγόνες. Επίσης όπως ξέρες πρέπει να παιρνει αέρα άρα δεν στουμπώνουμε το στόμιο μέσα και έχουμε το δοχείο και λίγο λοξά. Σε διαστήματα σταματάμε να πιέζουμε το μπουκαλάκι ώστε να παίρνει αέρα και μετά συνεχίζουμε και γεμίζουμε το τανκ μέχρι την πρώτη γραμμή όχι πάνω πάνω με το πόμα. Αφήνεις δηλαδή ενα διάστημα μερικών χιλιοστών. Αν παρόλα αυτά το κάνεις λάθος μια λύση είναι να φυσίξεις απο την τρύπα εξαέρωσης προς τα μέσα γιατί εκεί εχει μαζευτεί υγρό  και κάνει μπουρμπουλήθρες. Ο θάλαμος εξαέρωσης είναι αυτός ο "αγωγός" που έχει στα πλάγια που μαζευει συνήθως υδρατμούς και που περνάει ο ατμός και που έχει την εσοχή πάνω πάνω εκεί που μπαίνει το πιπάκι.

Επίσης οι ατμοποιητές αυτοι πλένονται μια χαρά και μάλιστα διαρκούν έτσι πολύ περισσότερο. Βάλτε τους σε βραστό (όχι όμως που κοχλάζει δεν χρειάζεται να τους βράσετε) και αν είναι ευκολο χρησιμοποιείστε και μια συριγγα για να βάλετε με πίεση το νερό μέσα και να το ξεπλύνεται. Γίνεται καινούργιο σχεδόν και φευγουν μαυρίλες και όλα. Απλά μετά πρέπει να το αφήσετε να στεγνώσει ανάποδα (φυσικά όλα αυτά που προείπα χωρίς το σιλικονουχο καπακι το λέω γιατι μερικοί...)πολύ καλά αλλίως δεν θα παίρνει μπρος η θα αργήσει πάρα πολύ γιατί το φιτιλάκι θα είναι βρεγμένο με νερό.

Αποσυνδεδεμένος maouro

• *
  • 14
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 17, 2012, 12:36 »
Kαλημερα!
Το σιλικονουχο πωμα το βγαζω εννοειται μονο για να γεμισω.Χθες μου ηρθε κ 2η κ 3η φορα υγρο στο στομα...Τα η.τ. εχει μερικα χρονια που κυκλοφορουν οποτε θα επρεπε να εχουν τελειοποιηθει.Στην τελικη δε τα αγοραζουμε 10 ευρω να πω οκ,θα παρω αλλο...80 ευρω τα πηραμε!Επομενως δεν ειναι κ ευκολο να πω θα δοκιμασω κ αλλη μαρκα ατμοποιητη κ θα καταληξω σε καποιο.SteliosK ευχαριστω για τις οδηγιες καθαρισμου.
Μου ηρθε κ γευση καμμενου χθες αλλα αφυγε μετα απο 2 "τσιγαρα".Παντως 1η μερα εκανα μονο 3 κανονικα τσιγαρα,οποτε ξεκινησαμε καλα μπορω να πω.Μαχαιρι δεν κοβεται...2 με τον καφε το πρωι κ 1 μετα το μεσημεριανο. :D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359808 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114210 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374737 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328100 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F