vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

327 επισκέπτες, 4 χρήστες
2Fdeal, Methodios, dallaskdp, manoslykos

Nobacco Want

Αποσυνδεδεμένος stafnik

• *
  • 29
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Nobacco Want
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 11:02 »
Μετά από 2 ημέρες όλα καλά ( ούτε μια διαρροή ) .Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος giorgos_ ethel

• *
  • 55
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 15:55 »
παιδια  το πρωι πγα σε ενα ψιλικαντζηδικο στι γυτονια μου και πηρα 2 ατμο want για τον κουμπαρο μου  καθωσ τουσ χρησημοπιη απο τοτε που βγηκαν στην αγορα  λεγοντασ μου οτι απο τοτε που τουσ του πηγα εχει ευχαρηστιθη ατμισμα   . εγω δεν τουσ ειχα δοκιμαση ποτε αφου  ολοι ελεγαν οτι εχει σβικτη ντζουρα  . μετα αποδιο ορεσ ξαναπ/νω στο ψιλ/κο ναπαρω και εγω ενα .ο ψιλ/ησ μου λεη οτι εχει εναν τελευτεο και οτι γηναναι αναρπαστη .περνω και ενα καπακη παλη το τελ/ο .το γεμιζω και περιεργαζωντασ το βλεπω εκπληκτοσ ατι εχει δυο τριπεσ για τον αερα . βιδονο ξεκιναω ωραια /ωραια /ωραια ντζουρα ντομανη /ντουμανι /ντουμανη /κτιπιμα /κτιπιμα /κτιπιμα ολλα τα λευτα φενετε οτι η νοβακο αφουγκραστικε το ζιτημα τησ σφικτησ ντζουρασ και εκανε το θαυματησ

Αποσυνδεδεμένος SteliosK

• *
  • 17
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 17:31 »
Μετά από 2 ημέρες όλα καλά ( ούτε μια διαρροή ) .Ευχαριστώ

Χαίρομαι αν βοήθησα. Καλά ατμίσματα.

Γιώργο όσο αφορά αυτό που λες δεν το έχω δει μιας και δεν έχω πάρει ακόμα κανένα καινούργιο αμπούλα_ατμιστή. Αναφέρεσαι στο οτι έχει άλλη μια τρύπα στη βάση του ατμιστή αν κατάλαβα καλά?

• *
  • 55
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 17:48 »
ναι φιλε μου  το δικο μου στι βαση του εχει 2 τριπεσ  ενω ηταν απο την ιδια παραγκελια με αυτα που πηρα του κου μπαρουμου αυτουνου εχει 1 τη ναπω τυχη

• *
  • 55
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 15:33 »
Παιδια καλησμερα σας θα η9ελα να σας αναφερω μια πατεντα ετσι ωστε να γινει η τζουρα του ατμοπoιητη want ν γινει πιο ανετη .Τραβαμε το θετικο πολο στο κατω μεροσ του ατμοποιητη λιγο πιο εξω . Περνουμε ενα σιλικονακι απο αυτα που απομονονουν το θετικο πολο ,το κοβουμε περιμετρικα ετσι ωστε να μινει το μισο, αφου εχουμε τραβιξει λιγο εξω τον κεντρικο πολο ΠΡΟΣΟΧΗ οχι πολυ για να μην κοπει απο το σιρματακι και με μια οδοντογλιφιδα τοποθετουμε το μισο σιλικονακι περιμετρικα του και σπροχνωντας το να τοποθετιθει στο κατω του μερος ,σπροχνουμε τον πολο να πατησει οσο παει .Θα δουμε οτι ο πολος δουλευει σαν να ειναι ρυθμιζομενος . Ετσι ο ατμοποιητης βιδωνει πιο ψηλα στην μπαταρια εχοντασ καλητερη ροη αερα ακομα και αν εχουμε τοποθετησει το cover του . Η δοκιμη του θα σας εκπλη3ει

Αποσυνδεδεμένος andrew0171

• 3
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 00:18 »
καλησπερα αφου καταφερα και κατεστρεψα 2 ατμοποιητες και ξεμεινα πηγα στο πλησιεστερο φαρμακειο για να προμηθευτω αλλα δεν ειχε της δικης μου εταιριας (εγω εχω το alter ego t 1000mah) και πουλουσε προιοντα nabacco  ετσι λοιπον και με παρωτρυνση του πωλητη προσαρμοσα τον ατμοποιητη του nobacco i want που εχει και την αμπουλα επανω και ειναι απο οτι εχω δει μεχρι τωρα πιο ευχρηστο. βεβαια μπορει να ειναι και ιδεα μου βρισκω μια διαφορα στην γευση αλλα ισως επειδη εχω αλλαξει πολες γευσεις σε μια εβδομαδα.
η ερωτη ση μου ειναι η εξης ειναι σωστη σαν κινηση δηλ οι μπαταριες εχουν καποια διαφορα στα ohm ας πουμε και δεν γινεται σωστη καυση?

« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 23:26 »
καλησπερα ειμαι  και  εγω  κατοχος  want  ....με TURKISH TOBACCO  στα    11.

δυο  παρατηρησεις .....που  εχουν  να  κανουν  με  τον  ατμ...    θελει  λιγο  πιο  ψηλα  βιδωμα  [ καλυτερη ροη  αερα  ]   και  λιγο  φυσημα  ετσι  ωστε  να   δουμε  φυσαλιδες  μεσα  ....η  διαφορα  ειναι  μεγαλη  ..........διαρκεια του  ατμο  τουλαχιστον  σε  εμενα  max 5 μερες ...........

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 00:43 »
Πηρα κι εγω σημερα ατμο απο Want για να δοκιμασω, με την ελπιδα να γλυτωσω λιγο απο τις διαρροες, αλλά κυριως για να βρω λιγο χτυπημα.

Τελικα, αντιμετωπισα ολα τα προβληματα που διαβαζω εδω, με κυριοτερο την αλλοιωση της γευσης, η οποία εγινε επισης πιο βαρεια.

Δεν ειδα επισης κανενα συγκλονιστικο χτυπημα. Αυτο ηταν (για μενα) ξυσιμο και οχι χτυπημα με την εννοια του χτυπηματος. Καλυτερος ο απλος μανίσιος ατμο του ego-T.

Πολλη πλαστικιλα.
Δαρροη μηδεν.
Καμενο οχι.

Στους δυο, ο ενας δεν δουλευει σχεδον καθολου, ο,τι και να τον κανω. Ο αλλος ειναι ενταξει, αλλά με τα γνωστα προβληματα.

Δεν νομιζω να ξαναπαρω τετοιον ατμοποιητη. Για τα δικα μου γουστα δεν κανει.

Αν τους θελει (δωρο) καποιος απο Ξάνθη, ας μου στειλει ΠΜ.
Συνολο πηρα 4 (λογω της πολυ χαμηλης τιμης χαρηκα οτι βρηκα φθηνους ατμο+τανκ για το ego-T) αλλά το μετανοιωσα. Φορτωθηκα και το κωνικο καλυμα.

ΥΓ. Για να πω και κατι καλο ... Με λιγο ξεβιδωμα κανει πολυ καλο ντουμανι.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 10, 2011, 00:49 από bersekero »

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• 560
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 01:09 »
καλησπερα και εγω αγορασα τον i-want και τωρα  :wall: δεν εχει αρωμα και καλο χτυπημα ξανα γυρισα στον Dual Coils Cartomizer

« Απάντηση #84 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 16:41 »
Μεχρι  στιγμης  εμενα  ο  want εχει  βγει  αψογος  σε  ολα  ,,,,,οπως  και  τα  υγρα  που  εχω  ατμισει  της  nobacco [ 

DESERT SHIP....... CIGAR .........TURKISH TOBACCO  στα  11  και    Valuto.........Golden Margy  στα  12   

πιστευω  για  ενα  νεο  ατμιστη   ειναι  καλη  επιλογη  .

• *
  • 55
« Απάντηση #85 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 19:32 »
παιδια καλησπερα απο το μεσημερι ατμηζω με ενα want που τον εκανα karto kliar  .Η διαδικασια εινε απλη καταργουμε το καρφι και το σιλικονακι που εχει το φιτιλακι  .εγω πηρα ενακοματι απο φιλτρο αποροφιτιρα .το τιλιξα γιρω απο μια οδοντογλιφιδα και στο εσοτερικο του εβαλα ανα κοματακι φιτιλι  και το τοποθετισα στο χορο που γεμιζαμε πριν υγρο τοφιτιλακι  θαπρεπει να εξεχη απο φιλτρακι απορ/ρα ετση οστε κομπονοντασ το στο ατμο να ακουμπαη στην αντιστασι το γεμιζουμε απο την ταπουλα σιλικονησ οποσ και πρην και δουλευη κανινικοτατα .ολα αυτα ετση να ασκολουμαστε με κατι  γιτι με ολα αυτα  που εχου πεση πανω μασ [απαγωρευσεισ .χαρατσια .κ.τλ.] θα σαλταρουμε....

« Απάντηση #86 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 19:38 »
φιλε  καλησπερα  αν  μπορεις  βαλε  καμια φωτο  ........να  το  δω 

Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκεμβρίου 16, 2011, 20:33
καλησπερα  ....σημερα  εβαλα  τον  Titan DCT V2 3.5ml  στο  want  ....η  διαφορα  μεγαλη  το  συνιστω  στους  φιλους  με  want .........
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 16, 2011, 20:33 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος akisvag

• 2
« Απάντηση #87 στις: Ιανουαρίου 06, 2012, 21:57 »
Για τα want και i-want τις nobacco δοκιμασε το υγρο τις natura maxboro ειναι το μονο που βγαζει πολυ ατμο και δεν σου φερνει καμενο ποτε. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• 560
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #88 στις: Ιανουαρίου 06, 2012, 22:02 »
βαλε φωτο να δουμε

Αποσυνδεδεμένος xsad

• **
  • 241
« Απάντηση #89 στις: Ιανουαρίου 06, 2012, 22:11 »
Σε μένα οι δύο τελευταίοι (5ος και 6ος) ατμοποιητές όπως και ο πρώτος είναι σε όλα άψογοι: καθαρές γεύσεις, πολύς ατμός και χτύπημα. Τα αντίθετα συνέβησαν με τους ενδιάμεσους ατμοποιητές συν (ή μάλλον πλην) ότι άλλο έχει γραφτεί για πλαστικό και καμένο. Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως βοηθούν πάρα πολύ οι συμβουλές που δίνουν οι ίδιοι οι άνθρωποι στην εταιρία όπως και οι συμβουλές πεπειραμένων στο forum. Τα γράφω αυτά γιατί νομίζω πως παραμένει θέμα ατμοποιητή τα θετικά ή αρνητικά χαρακτηριστικά του ατμίσματος σε αυτή τη συσκευή. Εγώ πάντως συνεχίζω άνετα να την έχω για καθημερινή χρήση εκτός σπιτιού ενώ εντός εναλλάσσεται με dct titan όπως αναφέρεται παραπάνω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359747 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114175 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449995 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374702 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6419 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F