vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

681 επισκέπτες, 8 χρήστες
manoslykos, gfilip, thanos1071, Λάμπρος, anetost, Milarepa, aalex, Methodios

Nobacco Want

Αποσυνδεδεμένος newentry

• *
  • 8
  • Φύλο: Άντρας
  • Τέλος το κάπνισμα, άρχησα το άτμισμα!!!
    • www.palasis.gr
Απ: Nobacco Want
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:36 »
ειναι πολυ σημαντικη η τοποθετηση σου, μιας και εισαι νεος ατμιστης με αρχικη εμπειρια στο συγκεκριμενο μοντελο (want)

το ερωτημα (σε λιγο καιρο ισως) θα ηταν: Θα προτεινες σε ενα νεο ατμιστη να ξεκινησει με starter kit το want;;;

Δυστυχώς έχω είδη μυήσει δύο φιλαράκια στο want και άντε τώρα να με δουν με το Egot-LR και να αρχίσω να απολογούμαι μιας και εγώ είμουν ο λόγος για την επιλογή της αγοράς τους.

Όχι δεν θα το πρότεινα...μέχρι να αλλάξουν πράγματα με τα cartomizer. 

Αποσυνδεδεμένος istergios

• **
  • 104
  • Never Surrender
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 13:06 »
Σαν νεος ατμιστης και εγω (απο 12 Νοε) και εχοντας καταναλωσει ενα Nobacco cigar 16 mg 20ml μεχρι τωρα και ενα Ovale Ice strong mint 9mg (μισο απο αυτο) με χρηση 2 ατμοποιητων want εναλλαξ , δεν εχω κανενα λογω να μη το συστησω και κυριως λογω τιμης του ατμοποιητη (αυτο βεβαια ισως αλλαξει με τους ατμοποιητητες του ego c ovale). Οπως ξαναεγραψα αγορασα δοκιμαστικα και ενα cartomizer giant για δοκιμη το οποιο δεν με ικανοποιησε σε αντιθεση με οσα διαβαζω (αν τον θελει κανεις τον χαριζω -Κομοτηνη βρισκομαι- καμια 20 σαρια ρουφηξιες εκανα και ειναι ποτισμενος με το 1ο υγρο που αναφερω) . Ετσι για την ιστορια το κουτι μεσα ειχε ενα καρτελακι - μαλλον ελεγχος - με ημερομηνια 26-10-2011 (το αναφερω σαν αριθμο παρτιδας)

Αποσυνδεδεμένος Green Dragon

• *
  • 47
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 22:53 »
Καλησπέρα παιδιά,

να κάνω μια ερώτηση; μπορεί και να έχει απαντηθεί αλλού αλλά δεν βρήκα κάτι.

ατμίζω εδώ και λίγες μέρες με το want. Κάποια στιγμή, ενώ πήγα να το γεμίσω, είδα μέσα στο tank κάτι σαν κατακάθι.
Δοκίμασα να το καθαρίσω, χρησιμοποιώντας μία σύριγγα με την οποία έριξα μέσα αρκετό νερό με πίεση. Στη συνέχεια αφαίρεσα το νερό και το γέμισα με το υγρό.
Αλλά δεν μπόρεσα να ατμίσω. Ρουφούσα και μου ερχότανε το υγρό στο στόμα.

Συμπεραίνω ότι ο ατμοποιητής χάλασε. είναι έτσι; ή άμα στεγνώσει μπορεί και να δουλέψει;

Αποσυνδεδεμένος newentry

• *
  • 8
  • Τέλος το κάπνισμα, άρχησα το άτμισμα!!!
    • www.palasis.gr
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 23:56 »
Λοιπον παιδες αν βγαλετε τον ατμοποιητη απο την μπαταρια θα δειτε οτι απο κατω εχει ενα μικρο στρογγυλο σαν βαλβιδα. Αν εχει μπει μεσα τραβηξτε την προς τα εξω και μετα βιδωστε τον ατμο στη μπαταρια αλλα μην τον σφυξετε. Με το που αρχιζει και σφυγγει σταματηστε το στρηψιμο και παρατηρηστε οτι υπαρχει ενα μικρο κενο μεταξυ του ατμο και της μπαταριας. Η τζουρα γινεται πιο αερατη και τα ντουμανια ολα τα λεφτα. Δοκιμαστε και πειτε.

Κάντε το παραπάνω ....και

στην συνέχεια αφαιρέστε το διάφανο πλαστικό που βρίσκεται πίσω από τα παραθυράκια που βλέπουμε την στάθμη τού υγρού....έτσι θα εξαφανιστεί το πρόβλημα που σφίγγει η τζούρα με την τοποθέτηση τού διακοσμητικού καλύμματος τού ατμοποιητη. η τρύπα που μόλις δημιουργήσαμε αφήνει να περνά ελεύθερα αέρας προς τον ατμό.

Έχω την εντύπωση ότι ίσως φταίει η ροή τού αέρα  προς τον ατμό καί μου καίγονται τα φιτίλια...

Με την μοντα αυτήν είμαι στα 3 ml ΧΩΡΊΣ να κάψω τον ατμόποιητη μου...

οι επόμενες μέρες θα δείξουν περισσότερα
θα επανέλθω

Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοεμβρίου 25, 2011, 00:02
Καλησπέρα παιδιά,

να κάνω μια ερώτηση; μπορεί και να έχει απαντηθεί αλλού αλλά δεν βρήκα κάτι.

ατμίζω εδώ και λίγες μέρες με το want. Κάποια στιγμή, ενώ πήγα να το γεμίσω, είδα μέσα στο tank κάτι σαν κατακάθι.

πιθανόν να έχεις καμένο φιτίλι...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2011, 10:57 από newentry »

Αποσυνδεδεμένος LOTUS

• *
  • 32
  • LotuS..Και γ@μω τους πιλοτους
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 00:03 »
καμμια επεξηγηματικη φωτογραφια παιζει απο την εν λογω βαλβιδα?

εγω ειχα προβληματιστει με το οτι καπως μπηκε υγρο στον χωρο που θολωνει απο τους υδρατμους και η τζουρα εγινε τσιμεντο..επισης μετα οταν τραβαγα τζουρες εκανε μπουρμπουλιθρες και εκανε ηχους.. λυθηκε οταν  τιναξα τον ατμοποιητη σαν θερμομετρο και επιτελους εφτυσε το υγρο
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2011, 00:11 από LOTUS »

• *
  • 47
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 09:16 »
πιθανόν να έχεις καμένο φιτίλι...

Αν υποθέσουμε ότι αδειάζει από υγρό ο ατμοποιητής και δεν το προσέξεις, αυτό συνεπάγεται το κάψιμο του φυτιλιού;;;;

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 09:56 »

Αυτό είναι γενικό για τους ατμοποιητές:Κατά την διάρκεια της κανονικής του λειτουργίας, στο φυτίλι του ατμοποιητή (οποιασδήποτε μορφής) μένουν κατάλοιπα, μικροποσότητες κάθε φορά, που δεν ατμοποιούνται. Με τον καιρό αυτές προστίθονται και φτιάχνουν μια πηχτή μαύρη μάζα στο φιτίλι. Όταν τελειώσει το υγρό, σε πρώτη φάση αυτές θα 'καούν' ή 'εξατμιστούν' - δεν ξέρω τι από τα δύο, ίσως και τα δύο, ίσως ανάλογα τι ατμίζεις - δίνοντάς σου αυτή τη γεύση του 'καμένου'.
Επειδή αυτές οι ουσίες δεν είναι υγρές, με την έννοια που είναι η PG λ.χ., το φιτίλι δεν είναι 'ποτισμένο' και πιθανόν να καίγεται κι' αυτό.

Το φιτίλι δεν θα καεί να βγάλει φλόγα. Αν συμπληρώσεις υγρά πάλι, θα ξανααρχίσει ο ατμοποιητής να δουλεύει κανονικά (μάλλον...).

• *
  • 47
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 10:26 »
Μάλλον έχεις δίκιο φίλε μου. Μετά από αρκετές ώρες γέμισα το tank με υγρό και δείχνει πλέον να δουλεύει ο ατμοποιητής.

Σε ευχαριστώ :)

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 11:18 »
Το πιο πιθανό είναι ότι δεν καίγονται (ένωση με οξυγόνο και σχηματισμός διοξειδίου ή μονοξειδίου του άνθρακα) αλλά απανθρακώνονται χωρίς καύση (απώλεια υγρασίας) όπως πχ φτιάχνονται τα κάρβουνα.

Αποσυνδεδεμένος cachilleas

• 3
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 16:36 »
παιδια ειμαι και εγω νεος στο η/τ...  εχω το want 3 μολις μερες... ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ΜΟΝΟ απο την αποψη της υποκαταστασης του τσιγαρου. ΔΕΝ μου εχει λειψει, καλυπτομαι απο αποψη νικοτινης και γενικα νιωθω ωραια  :D ομως σημερα μετα απο 1μιση μερα στην ουσια χρησης μου ηρθε στο στόμα ΥΓΡΟ...... και ξενερωσα....μετα μπαινω εδω διαβαζω αυτα τα ΜΗ τιμητικα σχολια για το want και ξενερώνω.... 80 ευρω εδωσα.....

Επισης εχω δοκιμασει ήδη 2 γευσεις μηλο(μετριο) και ενα και καλα Old holbon ασπρο... που δεν μου το θυμιζει αλλα ειναι ωραιο! και στις 2 γευσεις στο τελειωμα μπορω να πω της τζουρας μου ερχεται η ιδια γευση.... δεν ξερω αν ειναι αυτο το καμμενο που λετε γιατι δεν εχω μετρο συγκρισης......αν μπορειτε βοηθηστε με διοτι δεν ξερω ΑΝ λειτουργει σωστα το τσιγαρο και απλα ειναι ετσι....ή αν υπολειτουργει και δεν το καταλαβαινω!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος stafnik

• *
  • 29
« Απάντηση #70 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 17:16 »
καλησπέρα , μιας και είμαι νεος χρήστης του η/τ και κάτοχος του want εχω μια απορία : μου παρουσιάζουν και οι 3 ατμοποιητές διαρροή υγρού στην επαφή με την μπαταρία . Είναι φυσιολογικό ή κανω κατι λάθος εν αγνοία μου ? :hmmm:
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ασχοληθούν.

• 3
« Απάντηση #71 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 19:04 »
φιλε και εγω το ιδιο θεμα εχω αλλα δεν μπορω να σου πω τη γνωμη μου γιατι το εχω 2 μερες και εχω την ιδια απορια με εσενα!!! επισης εκτος απο την ΜΙΚΡΗ διαροη υγρου στην μπαταρια εχω διαροη υγρου και στο ατμισμα με τον εναν ατμοποιητη. μου ηρθε υγρο στο στομα! και το εχω 3 μερες! what the hell? ??? :angel:
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2011, 19:59 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος SteliosK

• *
  • 17
« Απάντηση #72 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 19:48 »
Τον συγκεκριμένο το έχω και εγώ εδώ και 3 μέρες. Στην αρχή είχα το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Είχα και υγρό στο στόμα αλλά και κάτι σαν διαρροή. Και θα το επαναλάβω ότι η συσκευή θέλει μια εξοικείωση. Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα απλά όπως και στα πιο πολλά που έχω δει εδώ μέσα στο πολύ λίγο καιρό που βρίσκομαι οφείλονται στο λάθος χειρισμό.

Δεν πρέπει να ρουφάμε λες και ρουφάμε χυμό από καλαμάκι. Η συσκευή σε δυνατές και γρήγορες τζούρες αδυνατεί να το εξατμίσει σωστά με αποτέλεσμα να εμφανίζεται υγρό στο στόμιο και στη βάση (από τις τρύπες εξαερισμού). Αν δεν σας ικανοποιεί η τζούρα συστήνω να πάρετε διαφορετικό υγρό με περισσότερη νικοτίνη ή άλλη συσκευή που είναι για πιο «βαριά» χρήση όπως πχ το giant.

Εγώ δυστυχώς αλλά και ευτυχώς αρχικά είχα αποφασίσει να ξεκινήσω με χαμηλότερη περιεκτικότητας νικοτίνη από ότι θα έπρεπε (11αρι) ενώ έκανα καπνό Golden Virginia κίτρινο. Η απόφαση μου ήταν συνειδητή γιατί ήθελα να μειώσω και την ποσότητα νικοτίνης ώστε κάποια στιγμή να φτάσω σε μηδέν και φυσικά στην διακοπή. Αλλά δεν το συστήνω για αρχή γιατί δεν καταλάβαινα κα ι πολλά και τράβαγα δυνατές και συνεχόμενες τζούρες (με το κτ δεν καπνίζει κανείς έτσι εκτός και αν είναι πρεζάκι που κάνει μπάφο :tongue_smilie:).

Παρόλα αυτά κρατήθηκα, δεν έκανα τσιγάρο συμμορφώθηκα, μετά και τις συμβουλές που μου δώσε ο κολλητός μου που είχε το ίδιο, και τώρα την τρίτη μέρα πλέον το απολαμβάνω τραβάω κανονικές τζούρες χωρίς κανένα υγρό να μου έρχεται στο στόμα η να έχω διαρροές. Ίσως να παίζει και ρόλο στο οτι έκανα στριφτά οπότε έχω συνηθίσει σε πιο σφιχτές τζούρες.

Κάτι τελευταίο που μου ρθε τώρα αλλά παρότι είναι αυτονόητο καλό είναι να είμαστε σίγουροι. Βεβαιώσου οτι κλείνεις καλά το σιλικονούχο καπάκι του τανκ, χωρίς να εξέχει, και για να κλείσει ευκολα προτίνω να το κλείνεις με βιδωτή προς τα μέσα περιστροφή. Επίσης αυτό μου το είπαν και στο μαγαζί αλλά το πρόσεξα κιόλας αν δεις στην επαφή με την μπαταρία έχει 4 εγκοπές για να παίρνει αέρα. Όταν το βιδώνεις λοιπόν στην μπαταρία σου καλό είναι με το που σφίξει να το γυρίσεις ανάποδα 1-2 χιλιοστά ώστε να έιναι ελαφρά πιο χαλαρό (ελάχιστα) θα βοηθήσει πολύ στις τζούρες σου να είναι πιο χαλαρές γιατι θα μπαίνει πιο πολυς αέρας. Το έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά εδώ μέσα αλλά και σε βιντεάκια στο εξωτερικό. ΑΥτά ελπίζω να βοήθησα.

Για του λόγου το αληθές...
http://www.youtube.com/watch?v=4f1waOHq1xI&feature=player_embedded
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 04, 2011, 21:47 από SteliosK »

Αποσυνδεδεμένος stafnik

• *
  • 29
« Απάντηση #73 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 20:10 »
ευχαριστώ για τις πληροφορίες , και εγώ από στριφτό το γύρισα σε η/τ με σκοπό την διακοπή κάποια στιγμή . Θα το προσπαθήσω πιο χαλαρά  :eyesplash:

• 3
« Απάντηση #74 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 20:46 »
Τον συγκεκριμένο το έχω και εγώ εδώ και 3 μέρες. Στην αρχή είχα το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Είχα και υγρό στο στόμα αλλά και κάτι σαν διαρροή. Και θα το επαναλάβω ότι η συσκευή θέλ.........................................

Να εισαι καλα φιλε για τη βοηθεια! κι εγω στριφτα εκανα και αραια και που επαιρνα και ενα Λάκαρo(lucky strike) κοκκινο ή silver! καλα ατμισματα!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114108 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359684 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374650 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6391 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99835 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F