vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

680 επισκέπτες, 4 χρήστες
manoslykos, camber, anetost, Milarepa

Nobacco Want

Αποσυνδεδεμένος newentry

• *
  • 8
  • Φύλο: Άντρας
  • Τέλος το κάπνισμα, άρχησα το άτμισμα!!!
    • www.palasis.gr
Απ: Nobacco Want
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 19, 2011, 10:27 »
Θα του μοντάρο και ένα μεταλλικό δακτύλιο (ημικύκλιο να μην κόβει τον αέρα) ώστε όταν παίζω(στρέψω) με το πιπάκι με τα δόντια να μην σφίγγει τον ατμοποιητή...!!!

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 19, 2011, 11:00 »
Να κάνω και μια γρήγορη ερώτηση?
Θέλω να εξοπλιστώ με μπαταρία περισσότερων mAh , αν πάρω την μπαταρία του Giant 900mAh, θα έχω προβλήματα με τους ατμοποιητές μου? Θα αντέξουν? Η μπαταρία του want και του Giant δουλεύουν στα ίδια Volt?

Κανένα πρόβλημα.

« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 19, 2011, 12:05 »
καλημερα σε ολους ,εχει κανεις ανοιξει τον ατμοποιητη ?χωρις εννοειται να τον σπασει και μεποιον τροπο? δεν μπορω να τα καταφερω. θα ηθελα να δοκιμασω να του αλλαξω φυτιλι και δεν μποεω να καταλαβω πως ανοιγει. ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος savvas74

• *
  • 56
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 19, 2011, 12:45 »
Καλημέρα σε όλους!

Σήμερα είναι η 8η μέρα χρήσης του Want που είναι και η πρώτη μου συσκευή.
Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, στις γενικές παρατηρήσεις.
Η μπαταρία μου κρατάει 2,5 μέρες (ατμίζω 1,5 ml τη μέρα), ο πρώτος ατμοποιητής δουλεύει ακόμα, διαρροές δεν υπάρχουν, η πλήρωση του tank σχετικά εύκολη, η σφιχτή τζούρα είναι για μένα κάτι γνώριμο μια και κάπνιζα στριφτό, το throat hit πολύ καλό, υγρό στο στόμα δεν υπάρχει ούτε και γεύση καμμένου και, τέλος, καλή ποσότητα εκπνεόμενου ατμού.

Εκείνο όμως που είναι για μένα αφάνταστα ενοχλητικό, είναι ότι η γεύση είναι σχεδόν μηδαμινή. Σε σημείο να έχω δοκιμάσει τρία καπνικά υγρά της halo και η επίγευσή τους να είναι η ίδια, με κάψιμο και στέγνωμα στο λαιμό κατά την εκπνοή.

Δοκίμασα και υγρό άλλης εταιρίας και ενώ στην αρχή είχα την εντύπωση ότι το παραπάνω πρόβλημα ξεπεράστηκε, μετά από μερικές ώρες πάλι τα ίδια.

Προφανώς είναι θέμα ατμοποιητή.

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 19, 2011, 12:53 »
Επειδή έχω χρησιμοποιήσει τον want (με τα φρουτένια υγρά που αρέσουν σε μένα), βρήκα πως δίνει πολύ γεύση και με κάνει εντύπωση που λες πως δεν δίνει.
Λάβε υπόψη σου, βέβαια, πως η γεύση (σαν αίσθηση) επανέρχεται σιγά-σιγά με το κόψιμο του τσιγάρου.

« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 19, 2011, 15:21 »
Max Είσαι άπεκτος Respect!!

Αποσυνδεδεμένος newentry

• *
  • 8
    • www.palasis.gr
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 19, 2011, 15:23 »
καλημερα σε ολους ,εχει κανεις ανοιξει τον ατμοποιητη ?χωρις εννοειται να τον σπασει και μεποιον τροπο? δεν μπορω να τα καταφερω. θα ηθελα να δοκιμασω να του αλλαξω φυτιλι και δεν μποεω να καταλαβω πως ανοιγει. ευχαριστω.

Τον βλέπω τόσο καλά κουμπωμένο να πω, κλεισμένο να πω, τεσπα νομίζω ότι αν τον ανοίξεις μετά ίσως να παρουσιάσει διαρροές... 5,5Ε έχει ένας καινούργιος...

Αποσυνδεδεμένος Νεοκλής

• *
  • 14
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 19, 2011, 16:03 »
Παιδια εκτος του οτι ειναι πρεσαριστος (και εχει τη ροζετουλα για να μην περιστρεφεται το tank) εχει και λιγη κολλιτσα γυρω-γυρω. Οσο για τον πολο της μπαταριας, εμενα ηταν σηκωμενος απο την αρχη και αφηνε ενα απειροελαχιστο κενο στο βιδωμα, γι'αυτο ισως δεν ειδα σφιχτες τζουρες απο την αρχη.

Αποσυνδεδεμένος Ares

• **
  • 228
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 19, 2011, 16:07 »
Καλημέρα σε όλους!

Σήμερα είναι η 8η μέρα χρήσης του Want που είναι και η πρώτη μου συσκευή.
Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, στις γενικές παρατηρήσεις.
Η μπαταρία μου κρατάει 2,5 μέρες (ατμίζω 1,5 ml τη μέρα), ο πρώτος ατμοποιητής δουλεύει ακόμα, διαρροές δεν υπάρχουν, η πλήρωση του tank σχετικά εύκολη, η σφιχτή τζούρα είναι για μένα κάτι γνώριμο μια και κάπνιζα στριφτό, το throat hit πολύ καλό, υγρό στο στόμα δεν υπάρχει ούτε και γεύση καμμένου και, τέλος, καλή ποσότητα εκπνεόμενου ατμού.

Εκείνο όμως που είναι για μένα αφάνταστα ενοχλητικό, είναι ότι η γεύση είναι σχεδόν μηδαμινή. Σε σημείο να έχω δοκιμάσει τρία καπνικά υγρά της halo και η επίγευσή τους να είναι η ίδια, με κάψιμο και στέγνωμα στο λαιμό κατά την εκπνοή.

Δοκίμασα και υγρό άλλης εταιρίας και ενώ στην αρχή είχα την εντύπωση ότι το παραπάνω πρόβλημα ξεπεράστηκε, μετά από μερικές ώρες πάλι τα ίδια.

Προφανώς είναι θέμα ατμοποιητή.

Η αχρωμια στη γευση ειναι χαρακτηριστικο αυτου του ειδους ατμοποιητων. Οσο για το καψιμο στο λαιμο και τη γλωσσα, τουλαχιστο σ' εμενα και επειδη τον χρησιμοποιεις 8 ημερες, συνεβαινε οταν ειχε καει το φυτιλι του ατμοποιητη. Αν σ' αρεσει να παιδευεσαι κοιτα εδω http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3716.0.html που δινει οδηγιες να τον ανοιξεις και να του αλλαξεις φυτιλι. Εγω προσωπικα το βρηκα πανευκολο και μετα την αλλαγη εχω την εντυπωση οτι βελτιωθηκε ελαφρα και η γευση. Απλα δεν σηκωνει πολλες επισκευες γιατι το πολυ ανοιξε κλεισε δημιουργει θεματακια με την στεγανοποιηση. ;)

Αποσυνδεδεμένος savvas74

• *
  • 56
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 19, 2011, 20:19 »
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση kenzzo. :thumpup:
Αν και δεν είμαι πολύ των... εγχειρήσεων, αυτό νομίζω ότι μπορώ να το δοκιμάσω.

Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοεμβρίου 19, 2011, 20:31
Επειδή έχω χρησιμοποιήσει τον want (με τα φρουτένια υγρά που αρέσουν σε μένα), βρήκα πως δίνει πολύ γεύση και με κάνει εντύπωση που λες πως δεν δίνει.
Λάβε υπόψη σου, βέβαια, πως η γεύση (σαν αίσθηση) επανέρχεται σιγά-σιγά με το κόψιμο του τσιγάρου.

Μπορεί να 'ναι κι αυτό με το κ.τ. που λες Λιάκο, αλλά μήπως τα φρουτένια υγρά που χρησιμοποιείς έχουν, απλά, εντονότερη γεύση από την πλαστικίλα που μου 'ρχεται εμένα?  Νομίζω κάπου το διάβασα αυτό  μέσα στο forum. :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Όπως και να 'χει ευχαριστώ για την απάντηση.
Η συνέχεια θα δείξει.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 19, 2011, 20:31 από Geraki »

Αποσυνδεδεμένος newentry

• *
  • 8
    • www.palasis.gr
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 09:02 »
Μια ιδέα για την οργάνωση των cartomizer του want & i-want.

Επειδή δεν θέλω να μπερδέψω τα αρώματα και τις γεύσεις, έψαχνα έναν τρόπο να μαρκάρω cartomizer ώστε να ξέρω ανά πάσα στιγμή πιο έχει τι μέσα.
Ξεκίνησα να τα μαρκάρω με μαρκαδόρο που γράφουμε στα CD αλλά από την χρήση ξέβαφαν, τελικά κατέληξα στην παρακάτω λύση που είναι και πιο όμορφη αισθητικά.

Εκτύπωσα θερμικές ετικέτες στο Dymo μου και ιδού το αποτέλεσμα.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2011, 10:16 από newentry »

Αποσυνδεδεμένος sardanapalos

• **
  • 148
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 09:53 »
Καλο  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος newentry

• *
  • 8
    • www.palasis.gr
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:01 »
Είμαι μόλις 10 ημέρες ατμιστής και το πρώτο μου Η.Τ. είναι το Want, το διάλεξα λόγο εμφάνισης, λόγο αντιπροσωπείας βλ.NoBacco και λόγο του καινούργιου τρόπου λειτουργίας ατμοποιητή και αμπούλα μαζί σε ένα (Cartomizer).
Το cartomizer αυτό λοιπόν όντως δεν έχει διαρροές αλλά μέχρι εκεί και είναι αρκετά εύκολο στην αναπλήρωση υγρού.

Χθες αποφάσισα να πάρω ένα ego-t LR και να τον συγκρίνω με τα cartomizer του want & i-want.

Η απόφαση πάρθηκε διότι μέσα σε 10 μέρες που έχω το want μου έχουν καεί τα φιτίλια σε δύο cartomizer μέσα στην πρώτη μέρα λειτουργίας τους (και είναι εμφανείς το πρόβλημα με χρωματική αλλαγή του υγρού μέσα στο tank), τα άλλα cartomizer που έχω (3) το ένα που όντας καινούργιο θα αντικατασταθεί λογικά από το σημείο αγοράς του διότι δεν περνάει ρεύμα στην αντίσταση(έκανα και μέτρηση με πολύμετρο) ,και τα άλλα δύο ακόμα ατμίζουν ευχάριστα αλλά σφικτά (γενικά μετά την πρώτη μέρα χρήσης τους αρχίζουν και σφίγγουν πολύ (την τζούρα) και αλλάζουν την γεύση του υγρού ατμίσματος).

Σχετικά τώρα με την εμπειρία μου με τον Ego-t LR...μόλις τον δοκίμασα είδα τι έχανα με τα δικά μου cartomizer του want, το υγρό μου απέκτησε βάθος αρώματος  και πλούσιο ντουμάνι, η τζούρα ποια είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι από την αρχή... χαλαρή, απολαυστική και ζεστή η διαφορά είναι εμφανής και άμεσα συγκρίσιμη.

Δεν νομίζω να ξαναπάρω cartomizer want ...θα το αφήσω στην άκρη προς το παρών ,μέχρι να έρθουν κάτι φιτιλιά και σύρματα αντίστασης που ήδη παράγγειλα από το Internet σε κατάστημα εξωτερικού, ώστε να του "αλλάξω τα φώτα" με αυτά να δω αν θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα.

Θα επιθυμούσα η NoBacco να επανεξετάσει το θέμα αυτόν τον cartomizer μιας και σαν αντιπροσωπία έχει "πρόσωπο" στην αγορά.

Βασίλης

Αποσυνδεδεμένος iguasu

• **
  • 260
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:10 »
ειναι πολυ σημαντικη η τοποθετηση σου, μιας και εισαι νεος ατμιστης με αρχικη εμπειρια στο συγκεκριμενο μοντελο (want)

το ερωτημα (σε λιγο καιρο ισως) θα ηταν: Θα προτεινες σε ενα νεο ατμιστη να ξεκινησει με starter kit το want;;;

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:19 »
Απ'οτι εγω τουλαχιστον καταλαβα, εινε σαφες πως οχι δεν θα το προτεινε.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114105 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359683 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449943 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F