vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

689 επισκέπτες, 8 χρήστες
Methodios, aalex, maprix, manoslykos, gfilip, thanos1071, Λάμπρος, anetost

Nobacco Want

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Απ: Nobacco Want
« Απάντηση #120 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 15:13 »
Kαλημερα,
Ειμαι κατοχος του want απο 31/12/2011.
Mεχρι σημερα δεν εχω αλλαξει τον ατμοποιητη και χρησιμοποιω το υγρο nobacco usa mix 11mg.
Υπάρχει τροπος καθαρισμου του ατμοποιητη (εμφανιστηκε τις τελευταιες ημερες καφε σκουρο υγρο στο πατο του) ή χρειαζεται αλλαγη;
Οι φυσαλλιδες που βρισκονται στον ατμοποιητη απο εκει που περναει ο αερας πως εξαφανιζονται;
Αληθευει οτι του συγκεκριμενου ατμοποιητη  δεν του αρεσει η vg; (θελω να χρησιμοποιησω μονο vg και καθολου pg αλλα το κατ/μα που το αγορασα πρωτον δεν εχει και δευτερο μου ειπαν οτι δεν θα λειτουργει σωστα....... )
Συγνωμη αν σας κουρασα........................  8)

Οι φυσαλίδες δε χρειάζεται να σε ενοχλούν. Είναι υδρατμοί. Και να τις σκουπίσεις με βελόνα που έχεις τυλίξει σε χαρτοπετσέτα, πάλι θα εμφανιστούν όταν ατμίσεις ξανά. Είναι άνευ λειτουργικής σημασίας.
Για τη vg ισχύει. Μάλιστα, είδα στο εξωτερικό παρόμοιους άτμο να πωλούνται σε ξεχωριστή βερσιόν  pg και vg ανάλογα με τη σύσταση του υγρού που χρησιμοποιείς. η pg είναι συνθετική και πιο λεπτόρευστη. Η vg φυτική και πιο παχύρευστη. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα τροφοδοσίας του άτμο με vg έχει να κάνει μόνο με το θέμα της ρευστότητας ή και με την χημικής σύστασης της vg και τη συμπεριφορά της στην εξατμιση. Σίγουρα όμως, αν στο μείγμα που χρησιμοποιείς η vg είναι σωστά αραιωμένη και όχι πιο παχύρευστη από pg το πρόβλημα περιορίζεται ή εξαφανίζεται. Αν έχεις ρπόβλημα τροφοδοσίας, δε ρουφάει καλά ή βγάζει καμμένο με vg δυο τρικ επάρχουν. Αραιώνεις λίγο τη vg me WFI ενεσιμο νερό φαρμακείου δηλαδή, ή ρουφάς προς τα μέσα χωρίς να πατήσεις το κουμπί προληπτικά κάθε 10 λεπτά.
Για το θέμα καθαρισμού δυστυχώς δε γνωρίζω να σου πω.
Δεν κούρασες, αυτό είναι το θέμα του νήματος. Αλοίμονο αν μπαίναμε εδώ για να συζητήσουμε για το νέο κουτσομπολιό του καλλιτεχνικού χώρου..  ;) :)

Αποσυνδεδεμένος thes1os

• *
  • 15
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 21:28 »
Αγόρασα απο χθες 3 ατμοποιητές για Nobaco WANT (απο δύο διαφορετικά καταστήματα). Και οι τρείς χάνουν υγρό. Έχουν πάρα μα πάρα πολύ διαρροή απο την πρώτη τζούρα. Περνάει το υγρό προς εκεί που βγαίνει ο ατμός και σου έρχεται υγρό στο στόμα...

Και οι 3 το ίδιο! Πέταξα 20€ και έχω χαλάσει και μισό μπουκαλάκι απο το υγρό μου σε 1 μέρα. Κοντεύουν να μου σπάσουν τα νεύρα.

Έχουμε ελαττωματικές παρτίδες ατμοποιητών  της Nobaco?

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
  • Τα πάντα είναι ατμός ... (Θρασύβουλος)
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 22:49 »
χμ.. :hmmm:

το φυτίλι το βλέπεις στη θέση του ή μηπως ο τρόπος που
βάζεις το υγρό "τραβάει" το φυτίλι μέσα στη δεξαμενή ? :dontknow:

Κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν εφαρμόσεις πλήρως το μπουκαλάκι στο στόμιο της δεξαμενής...

Αποσυνδεδεμένος thes1os

• *
  • 15
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 21:26 »
Αυτό που λές το είχα πάθει κάποια στιγμή στις αρχές. Απο τότε έχω αλλάξει αρκετούς ατμοποιητές επειδή "πάλιωσαν" και πάντα προσέχω πώς βάζω το υγρό.

Σήμερα αγόρασα και τέταρτο ατμοποιητή και συνέβηκε το ίδιο... (3 στους 3 απο αυτό το μαγαζί). Δε νομίζω πια ότι φταίω εγώ. Αλλά 24 € πεταμένα στη Nobaco... πάει πολύ.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 16, 2012, 23:17 από zalaros »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουαρίου 17, 2012, 02:03 »
Θα σου έλεγα ότι δε φταις εσύ. Για να τους χαλάς από δικό σου σφάλμα μετά από τόσα που έδωσες και τόσα που διάβασες θα πρέπει να είσαι ηλίθιος. Και ΔΕΝ είσαι.
Θα σου έλεγα ότι φταίει η παρτίδα και μπορεί όντως να είναι έτσι. Σίγουρα πρέπει να ζητήσεις αντικατάσταση από την εταιρία.
Θα σου έλεγα επίσης ότι εμπειρικά κατάλαβα ότι κάποιοι χρήστες χαλάνε συστηματικά συγκεκριμένους ατμοποιητές ενώ άλλοι ατμοποιητές "φτουράνε" στα χέρια τους.
Είναι το απολύτως ... επιστημονικό φαινόμενο του ... δε σου πάει ο ατμοποιητής.
Δε δοκιμάζεις κάποιον άλλο την επόμενη φορά;
Μπορεί με ένα άλλο μοντέλο να βολευτείς καλύτερα και να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι και να ξοδεύεσαι.

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
  • Τα πάντα είναι ατμός ... (Θρασύβουλος)
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουαρίου 18, 2012, 10:48 »
Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι η εταιρεία θα σου αλλάξει τους ατμοποιητές.
Αλλά αφού θα είσαι εκεί δοκίμασε επιτόπου τον καινούργιο, μπροστά
στον πωλητή, γιατί άνθρωποι είμαστε μπορεί να σου διαφεύγει κάτι ... :D

Αποσυνδεδεμένος thes1os

• *
  • 15
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουαρίου 18, 2012, 18:16 »
Αλλά αφού θα είσαι εκεί δοκίμασε επιτόπου τον καινούργιο, μπροστά
στον πωλητή, γιατί άνθρωποι είμαστε μπορεί να σου διαφεύγει κάτι ... :D
Έτσι έκανα, για να είμαστε όλοι σωστοί. Αυτή τη φορά ο πωλητής μου έδωσε ατμοποιητή απο κουτί Want προς πώληση, όχι απο αυτούς που είχε για πώληση. Τον γέμισα με το υγρό μου, συζητήσαμε ατμίζοντας λίγη ώρα και 1,5 μέρα μετά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ούτε υποψία διαρροής.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι επιβεβαιώσαμε το "ελαττωματική" παρτίδα αλλά πρέπει να πώ τα εξής:

την πρώτη φορά που πήγα να πάρω ατμοποιητή εκεί παρατήρησα ότι είχε νερά μέσα και είπα στην κοπέλα να μου δώσει άλλον. Όχι ποσότητα αλλά δυο - τρείς σταγονίτσες κολλημένες στα τοιχώματα από μέσα. Και επιπλέον τα πιπάκια απο αυτούς τους ατμοποιητές δεν κουμπώνουν στους παλιούς που είχα...   :hmmm:

Δε δοκιμάζεις κάποιον άλλο την επόμενη φορά;
Μπορεί με ένα άλλο μοντέλο να βολευτείς καλύτερα και να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι και να ξοδεύεσαι.

Το ρώτησα και αυτό αλλά έχω Nobacco Want, μπορώ να βάλω άλλον ατμοποιητή; Αν ναι ποιοί είναι αυτοί;

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #127 στις: Φεβρουαρίου 18, 2012, 21:56 »
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η έλλειψη σωστής ενημέρωσης των εταιριών προς τους νέους και αμαθείς πελάτες.
ΟΧΙ!!! Δεν έχεις ego want. Εχεις μπαταρίες ego με want ατμοποιητή.
Εχει πολύ μεγάλη διαφορά αυτό.
Σε αυτές τις μπαταρίες μπορείς να βάλεις ΟΛΟΥΣ τους ατμοποιητές και καρτομάιζερ που βιδώνουν με σπείρωμα 510.
Με μοναδική εξαίρεση κάποιους ατμο ή κάρτο κοντά στο 1,5 ομ που μπορεί η μπαταρία σου αν αποδίδει πολλά βολτ να μην τους λειτουργεί ή να τους λειτουργεί μόνο όταν είναι μισοφορτισμένη. Πιο συχνά παρουσιάζουν αυτό το φαινόμενο μπαταρίες ego με οθόνη.
Θέλεις λίστα; Σου δίνω ενδεικτικά:
510Τ και 510 ατμοποιητής
egoT ατμοποιητής
imist ατμοποιητής
giant & giantS καρτο
hybrid-e carto
510d λεπτό carto σε όλες του τις μορφές: απλό μονής, XL μονής, ΧL διπλής και τριπλής αντίστασης. Είτε μόνο του είτε τρυπημένο μέσα σε τανκάκι
μεγαλύτερου φάρδους καρτομάιζερ που χωράνε 3,4,5,6 μλ υγρού και βιδώνουν με 510 σπείρωμα, είτε έχουν σωλήνα από μέταλλο, είτε από διαφανές πλαστικό. Είτε έχουν πολυεστέρα μέσα, είτε είναι χωρίς πολυεστέρα (clearomizer)Θα τα βρεις με ονομασίες που περιλαμβάνουν κάποια από τις λέξεις giant, mega, mega ego κλπ
510 CE2 και οποιοδήποτε άλλο κλιαρομάιζερ με λεπτό σωλήνα από 1-1,9 μλ
CE3 smokymizer, X7 micromizer, CE4
Και πολλά άλλα μοντέλα που καθημερινά βγαίνουν.
Ψάξε στα ελληνικά μαγαζιά και εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3597.0.html
Θα μείνεις εντυπωσιασμένος από την ποικιλία. Από 1,5-2,9 ομ, από 1-6μλ, μονής διπλής τριπλής αντίστασης. Μεταλλικά, πλαστικά, χρωματιστά, με λεντάκια που ανάβουν.
Πολλά μοντέλα κυκλοφορούν σε 2-3 αντιστάσεις για να διαλέξεις.
Μια και είσαι άπειρος, μπορείς να ξεκινήσεις από τα απλά και φθηνότερα, χωρίς μεγάλο μέγεθος και να ανεβαίνεις προς τα πάνω μέχρι να βρεις 2-3 μοντέλα που σου αρέσουν περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος thes1os

• *
  • 15
« Απάντηση #128 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 01:05 »
Σε αυτές τις μπαταρίες μπορείς να βάλεις ΟΛΟΥΣ τους ατμοποιητές και καρτομάιζερ που βιδώνουν με σπείρωμα 510.

:confused1: :o

Ωραία... Παιδεύομαι τόσο καιρό με την πλαστικίλα και τις διαρροές και την μικρή παραγωγή ατμού και κανένας (απο NOBACCO shop μέχρι το DVD-adiko, παπλωματάδικο και ξέρω 'γω τί άλλο μαγαζί που πουλάει ηλ. τσιγάρο) δεν μου έχει πεί παρά τις επίμονες ερωτήσεις μου ότι υπάρχει και κάτι άλλο πέρα απο αυτό.

Λοιπόν Mr. Petra,

σε ευχαριστώ πολύ για την διαφωτιστικότατη και αναλυτική σου απάντηση.   :respect:

Το εκτυπώνω να το έχω. Χρόνο όμως δεν έχω. Ούτε να διαβάσω τώρα όλη την ανατομία του ηλ. τσιγάρου ούτε να πάρω σβάρα  κάθε απίθανο μαγαζί που εμπορεύεται ηλ. τσιγάρο μπας και πετύχω κάποιον που να έχει κάτι διαφορετικό.

Έχω Nobaco Want και ψάχνω ένα είδος "ατμοποιητή" που να μην έχει πλαστικό και να βγάζει πολύ καπνό για τη συγκεκριμένη μπαταρία. Αυτό π.χ http://www.hlektronikotsigaro.gr/index.php?item=122 μου κάνει; Μπορείς να μου προτείνεις κάτι;

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #129 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 01:07 »
Μια χαρα σου κανει το eGo-C , οπως σου κανει μια χαρα και το eGo-T.... Υπ'οψιν ομως πως αυτα και τα δυο εχουν πλαστικο επιστομιο (πιπάκι) που παιρνει το υγρο αλλα δεν μυριζουν πλαστικιλα...

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #130 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 01:36 »
Thes1os
Οταν δουλεύουν καλά σε απογειώνουν με τέλεια γεύση, ζεστό ατμό και χτύπημα. Είναι όμως ιδιότροπα. Δεν θέλει να αδειάσουν εντελώς, ούτε να γεμίσουν ως πάνω. Μπουκώνουν ανά διαστήματα και θέλουν φύσημα. Ο πλαστικός σωλήνα ραγίζει εκεί πυ ενώνεται με το μέταλλο κι αρχίζουν οι διαρροές και οι διαλείψεις.
Αν είσαι ήρεμος, δώσε τους μια ευκαιρία.
Αν θέλεις κάτι πολύ απλό να ξεμπερδεύεις, egoC egoT που σου προτείνει ο συνατμιστής και 510T θα σου κάνουν. Αν θέλεις καλό χτύπημα, ότι βρεις σε LR θα είναι τζετ.
Προσωπικά για πιο απλό και εύχρηστο χωρίς τερτίπια και με σίγουρα δυνατό χτύπημα προτιμώ από άτμο τον 510Τ LR και από κάρτο το 510D.
http://egotube.gr/atomizer-510-t-lr.html  Σε δυο μερούλες.
http://cleverstore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=35349

Εχουν πίνακες εδώ στα ηλεκτρονικά καταστήματα Ελλάδας και δίνουν εκπτώσεις στο φόρουμ. Εννοείται ότι κάνουν και αποστολές στο χώρο σου.
Διάρκεια ζωής για το πρώτο σε μένα μια βδομάδα. Το δεύτερο 2 μέρες. Σε σχεδόν οποιονδήποτε άλλο κρατούν περισσότερο

Αποσυνδεδεμένος thes1os

• *
  • 15
« Απάντηση #131 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 16:14 »
απλό
εύχρηστο
χωρίς τερτίπια 
δυνατό χτύπημα
ατμο 510Τ LR
κάρτο το 510D.

Α γειά σου! Αύριο θα παραγγείλω. Και άν δεν μου κάνει... τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι έχω επιλογές!

Αλλά για να μην κάνω λάθος θέλω τον ατμοποιητή ΚΑΙ τις αμπούλες, δεν είναι σαν το σύστημα που χρησιμοποιώ τώρα σωστά;
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 19, 2012, 16:24 από thes1os »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #132 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 16:26 »
ναι. ατμοποιητής 510Τ (το Τ απαραίτητο γιατί οι σκέτοι 510 είναι άλλοι) και τις αντίστοιχες αμπούλες του μισού μλ.
Μετά δοκιμάζεις και τα 510D κι απο κει και πέρα ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου. Οταν δοκιμάσεις καμιά δεκαριά θα μπορείς να ασφάλεια να επιλέξεις ποιο σου ταιριάζει περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
« Απάντηση #133 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 18:26 »
.........
Λοιπόν Mr. Petra, ................

[off topic] Mrs Petra, οχι Mr Petra[/off topic]

8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος roula_

• *
  • 9
« Απάντηση #134 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 20:28 »
Aλλαξα το ατμο  και έβαλα αυτό με το σφουγγάρι και τώρα με καίει το πιπάκι, έχω το nobacco  i want .
Ξέρει κανείς  γιατί το κάνει?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 957 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114110 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359685 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449948 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110592 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374651 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327950 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6393 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99835 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F