Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

469 επισκέπτες, 5 χρήστες
dvelev, Doubt, manoslykos, vasim, Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Nobacco Hybrid (ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW)  (Αναγνώστηκε 210505 φορές)

Αποσυνδεδεμένος xristosxat

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Οτι του φανει του λολοστεφανη....
Απ: Nobacco Hybrid (ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW)
« Απάντηση #255 στις: Ιουν 30, 2011, 19:20 »
Περαν του offtopic παντως ειμαι απολυτα καλυμενος απο το hybrid ασχετως του προβληματος που προεκυψε. Αλλωστε και στο GG να πηγαινα ελλατωμα θα εβρισκα αργα η γρηγορα. Τωρα εσενα δε σε ξερω αλλα πηγες κατευθειαν στο GG η περασες απο αλλα πιο φθηνα μεχρι να καταληξεις εκει;

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #256 στις: Ιουν 30, 2011, 19:25 »
Πριν δυομιση χρονια δεν ειχα πολλες επιλογες για να την πατησω,
Την πατησα δυο φορες αλλα χαρη σε αυτο το φορουμ και σε καποια παλια μελη που εξαφανιστηκαν δικαιολογημενα για μενα .........πηγα κατευθειαν σε mod και ηρεμησα.

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #257 στις: Ιουν 30, 2011, 19:28 »
Απλα δε μπορουμε να παμε κατευθειαν σε κατι που εχει 200 € χωρις να ξερουμε αν μας αρεσει καν το ατμισμα
ΥΓ: και χαρη σε μενα θα παρεις φθηνη porche αν ειδες και το αλλο μηνυμα που εγραψα ( ευχομαι πριν εξαφανιστω ) :P

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Steamland
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #258 στις: Ιουν 30, 2011, 19:39 »
Ολα εχουν ελλατωματα,οπως κ οι ανθρωποι.Απλως εμεις σαν καταναλωτες καλουμαστε να επιστησουμε τη προσοχη μας λιγο περισσοτερο πριν παρουμε κατι κ οπως ολα στη ζωη εχουν κ το ρισκο τους...αλλα λιγοτερο κ αλλα περισσοτερο. :)

Αποσυνδεδεμένος alex74

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
  • Assumption is the mother of all fuck ups
« Απάντηση #259 στις: Ιουν 30, 2011, 19:46 »
@offtopic (sorry!!!)

Γιατι 200+ βρε παιδια?
Εχω παρατηρήσει ότι σχεδόν πάντα αναφέρεστε στην έκδοση ggts η όποια όμως αποτι καταλαβένω είναι αρκετά μεγάλη εκτός σπιτιού.
Εχετε κάτι με το GGTB που είναι ποιο μικρό η απλά έχετε κολλήσει στο μεγάλο για λόγους χρήσης?

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #260 στις: Ιουν 30, 2011, 23:04 »
....Κ γω ειχα μια μικρη περιπετεια αλλα οχι με χαλασμενο ή ελλατωματικο απλως ενω παρηγγειλα Hybrid-e μου στειλαν το κλασσικο Hybrid αλλα τους μειρα τηλ κ χωρις χρεωση μεταφορικων θα μου στειλουν αυριο αυτο που ηθελα...
Μία από τα ίδια και σε εμένα :yes:
Βάζω στοίχημα, ο ίδιος υπάλληλος θα το έκανε :))

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #261 στις: Ιουν 30, 2011, 23:06 »
Μία από τα ίδια και σε εμένα :yes:
Βάζω στοίχημα, ο ίδιος υπάλληλος θα το έκανε :))

8) :yes: :yes: :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #262 στις: Ιουν 30, 2011, 23:07 »
@offtopic (sorry!!!)

Γιατι 200+ βρε παιδια?
Εχω παρατηρήσει ότι σχεδόν πάντα αναφέρεστε στην έκδοση ggts η όποια όμως αποτι καταλαβένω είναι αρκετά μεγάλη εκτός σπιτιού.
Εχετε κάτι με το GGTB που είναι ποιο μικρό η απλά έχετε κολλήσει στο μεγάλο για λόγους χρήσης?

Eνταξει ας πουμε 200 -+ τοτε  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #263 στις: Ιουλ 01, 2011, 10:49 »
Σημερα πρωι πρωι ειχα τηλεφωνο απο nobacco. Η κοπελα εχθες το απογευμα ειχε πει οτι θα το εβαζε ως επειγων. Ηταν αρκετα γρηγοροι ομολογουμενος.
Μετα την αναφορα του προβληματος με ενημερωσαν οτι αυριο Σαββατο θα παραλαβω δυο νεους ατμοποιητες με χρηση της εγγυησης. Αλλαγη και στους δυο και με αποστολη Σαββατο λοιπον και οχι απο Δευτερα.
Πριν μου πει οτι θα στειλει αλλα μου ζητησε να σταξω 2-3 σταγονες μεσα στο «καλαμακι» και στα δυο καρτο. Το πρωτο που εδινε γευση καμμενου για την ωρα μου δινει τη γευση του υγρου αλλα νομιζω οτι θα ειναι μεχρι να καταναλωθει το υγρο που εριξα κατευθειαν στο «καλαμακι». Ο δευτερος καρτο καμμια αντιδραση. Στις πρωτες τζουρες ελαχιστη ποσοτητα ατμου και στη συνεχεια υπερθερμανση.

ΥΓ: εμενα τη πρωτη φορα ειχανε στειλει ολο το πακετο του hybrid σε αλλον που ειχε το ιδιο ονομα με μενα. αλλα με ενα τηλεφωνημα ολα λυθηκαν. Βασικα η nobacco δεν εκανε και κατι. Εγω πηρα την ACS και απλα αλλαξαν τη διευθυνση και το εφεραν την επομενη σε μενα. Απλα ειχα ενημερωση και τη nobacco...

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #264 στις: Ιουλ 01, 2011, 15:54 »

Πριν μου πει οτι θα στειλει αλλα μου ζητησε να σταξω 2-3 σταγονες μεσα στο «καλαμακι» και στα δυο καρτο. Το πρωτο που εδινε γευση καμμενου για την ωρα μου δινει τη γευση του υγρου αλλα νομιζω οτι θα ειναι μεχρι να καταναλωθει το υγρο που εριξα κατευθειαν στο «καλαμακι».

Ειχα την εντυπωση,κ απ οτι ειδα το αναφερει κ στις οδηγιες,δε θα πρεπει να ριχνουμε υγρο στο "καλαμακι"!Αλλα αφου το συνεστησε η αντιπροσωπος της εταιρειας..."περι ορεξεως λεει" :P !

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #265 στις: Ιουλ 01, 2011, 19:29 »
Ειχα την εντυπωση,κ απ οτι ειδα το αναφερει κ στις οδηγιες,δε θα πρεπει να ριχνουμε υγρο στο "καλαμακι"!Αλλα αφου το συνεστησε η αντιπροσωπος της εταιρειας..."περι ορεξεως λεει" :P !

Καταρχην ηταν ο αντιπροσωπος. Καλα ολοι με γυναικα μιλατε. Σε μενα γιατι βγαινει παντα αντρας ρε γ@#ώτο;;;;;  :confused1: :confused1: :confused1:
Ακριβως αυτο μου πε οτι ας λεει οτι δε κανει να βαλεις στο καλαμακι βαλε....

Αποσυνδεδεμένος oldseaman

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αθηνα
« Απάντηση #266 στις: Ιουλ 01, 2011, 19:50 »

Καταρχην ηταν ο αντιπροσωπος. Καλα ολοι με γυναικα μιλατε. Σε μενα γιατι βγαινει παντα αντρας ρε γ@#ώτο;;;;;  :confused1: :confused1: :confused1:
Ακριβως αυτο μου πε οτι ας λεει οτι δε κανει να βαλεις στο καλαμακι βαλε....
κοπελα ειναι και μαλιστα καινουρια στην δουλεια
οποτε εν μερει δικαιολογειτς....
σεβασμος στην εργατικη ταξη... :laugh1:

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #267 στις: Ιουλ 01, 2011, 20:17 »
Πρεπει να το κοιταξω αυτο. Γιατι εγω ολο με αντρες μιλαω. Μια φορα βγηκε γυναικα και μου πε μισο να σε συνδεσω. Και με στειλε σε αντρα. :(

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• Κατασκευαστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
« Απάντηση #268 στις: Ιουλ 01, 2011, 20:20 »
Λοιπόν παιδιά............. άσχετο.. ;D

Τά είπαμε και τα μιλήσαμε.  Το Hybrid είναι πάρα πολύ καλό, και δεν έχω λόγο να επαναλάβω ούτε αυτά που είπα, αλλά ούτε αυτά που είπαν οι φίλοι συνατμιστές κατά διαστήματα..

Μακάρι να υπήρχε, τότε που οι περισότεροι "παλεύαμε" με φίλτρα ενυδρείων - πολυεστέρες - τσάγια - bluefoam - χαρτοπετσέτες και λοιπά συναφή υλικά...

Απο την μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω το φόρουμ για την προτίμηση, καθώς και την nobacco για το προιόν.

Χρησιμοποιήσα μόνο το ένα carto και την μία μπαταρία.  Τά άλλα είναι παρθένα.. :)) :))

Θα ήθελα να τα δωρίσω σε κάποιον φίλο, μαζί με τον φορτιστή του πακέτου. 
Και για να είμαι οκ... θα ήθελα απο την διαχείρηση του φόρουμ, να βρεί κάποιον τρόπο, ώστε το πακέτο να κληρωθεί σε κάποιον.  (αν είναι ο σωστός όρος αυτός)..
 Ευχαριστώ..

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #269 στις: Ιουλ 01, 2011, 20:54 »
Για το θέμα της κλήρωσης η συζήτηση μεταφέρθηκε εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2580.0.html

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 23 1702 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 07:57
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259506 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720038 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374740 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390212 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263599 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681871 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 701 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1359 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22329 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2401 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888967 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.